Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1036 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 05 March 2012 - 12:19

Θα συμφωνήσω κι εγώ. Όχι ότι μάγος είναι αναγκαστικά κακό build, αλλά AD είναι πάρα πάρα πολύ καλός.

#1037 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 05 March 2012 - 14:22

Το έχω αρχίσει πιο σοβαρά πλέον και δεν έχω κανένα άτομο για να παίξω μαζί.
Αν θέλετε κάντε με ένα add

FollowTheLight είμαι.

Αγαπημένος μακράς ο TwistedFate για μένα και ο Galio. Έπαιξα για 1η φορά σήμερα Fiddlestick. Πρέπει να είναι support ήρωας γιατί από ζημιά @@.
Το ulti του βέβαια σπέρνει!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1038 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 05 March 2012 - 14:41

Πρέπει να είναι support ήρωας

Εεεε , ΟΧΙ !!! :P Full ap είναι και κόβει αρκετά .

#1039 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 05 March 2012 - 14:58

Ο Fiddle είναι ένας από τους πιο σπαστικούς αντίπαλους όταν παίζεις abilitα στο mid. Το silence του σε καθιστά άχρηστο άμα πας να του χωθείς και έχει και εκνευριστικά μικρό cooldown. Yea, I hate fiddle!
Posted Image

#1040 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 05 March 2012 - 15:07

Άλλα έχω προσέξει από survivability πάσχει άσχημα, τι κάνω; Just so you know είμαι 11 lvl και δεν έχω
αρχίσει ακόμα με τα rune

#1041 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 05 March 2012 - 15:12

Με το fear και το drain μια χαρά επιζεί .

#1042 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 05 March 2012 - 15:12

Άλλα έχω προσέξει από survivability πάσχει άσχημα, τι κάνω; Just so you know είμαι 11 lvl και δεν έχω
αρχίσει ακόμα με τα rune

Είναι μέχρι να μάθεις να χρησιμοποιείς το flash(e) σωστά και μετά ποιος σε πιάνει. Άμα πάλι ψοφάς εύκολα δοκίμασε σε ap build, rod of ages, rylai's ή hourglass. Σε ad build κοπάνα του ένα ionic spark και lifesteal και είσαι καλυμμένος πιστεύω. Γενικά ο ezreal feedαρίζεται εύκολα.

#1043 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 05 March 2012 - 15:17

Α δε λέμε για τον Fiddle ? :P

#1044 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 05 March 2012 - 15:20

Α δε λέμε για τον Fiddle ? :P

Βασικά ούτε εγώ ξέρω για ποιόν μιλούσε ο demonic αλλά επειδή είχε ρωτήσει για ezreal πριν απάντησα ανάλογα :P

#1045 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 05 March 2012 - 16:01

όχι, σωστά απάντησε ο maniac, και ναι, ο Fiddle πρέπει να φάει πολύ nuke μέχρι να αποφασίσει ότι πρέπει
να ψοφήσει. Ευχαριστώ πολύ, θα το ψάξω.

#1046 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 07 March 2012 - 15:33

Esltv_event

#1047 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 07 March 2012 - 15:59

Ο Fiddle είναι ένας από τους πιο σπαστικούς αντίπαλους όταν παίζεις abilitα στο mid. Το silence του σε καθιστά άχρηστο άμα πας να του χωθείς και έχει και εκνευριστικά μικρό cooldown. Yea, I hate fiddle!

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Κι εγώ όταν βλέπω αντίπαλο fiddle στο mid σκυλιάζω, ειναί ότι χειρότερό μπορεί να μου τύχει μιας και παίζω αρκετά mid champs. Παρ'όλ'αυτά όταν τον παίρνω εγώ είναι απόλαυση:hehehe:(ξεχνα το εκείνο που παίξαμε μαζί τις προάλλες, έφταιγε ο πυρετός:ill::P)

Ιn other news, πρέπει να παίξουμε μαζί γιατί έχω βαρεθεί να παίρνω defeat εξαιτίας του xψ noob που δεν ξέρει ότι ο Ryze πάει mid ή ότι ο malzahar παίζεται ap:madtodeath:

8w32.jpg

#1048 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 07 March 2012 - 20:59

Δεν κατάλαβα τι κάνει η Ulti του Shen. Επειδή είμαι αρχάριος, τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται ΕΝΤΕΛΩΣ αχρηστη, χωρίς να κόβει dmg.
Επίσης είναι αρκετά δύσκολος σαν χαρακτήρας και πολύ αργός. Δε μου φάνηκε και τόσο ωραίος να σας πω την αλήθεια. Ειδικά απέναντι σε Grave, Le Blank , Mo Gath , Soraka που είχα αντιπαλους πριν απο λίγο με ΞΕΠΑΤΩΣΑΝ.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1049 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 07 March 2012 - 21:49

Πρώτον ο Shen είναι tank , και είναι tank που κάνει και αρκετό dmg . Το ulti του βάζει μία ασπίδα σε έναν συμπαίχτη του και τον κάνει teleport σε αυτόν που διάλεξες να του κάνεις το ulti . Στην ουσία δηλαδή σώζεις συμπαίχτες .

#1050 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 March 2012 - 22:12

Σήμερα έπαιξα με μία γάματη Lux αντίπαλο που την είχε δει tank ξέρω γω και έκανε tower dives σε turret όπου ήταν το μισό team μου μαζεμένο. Και μετά ragare που την ψόφαγα. Προσπαθούσα να της εξηγήσω ευγενικά ότι εγώ είμαι η Ahri και μπορώ να κάνω αυτές τις μαγκιές και όχι αυτή αλλά εις μάτην. XD Gotta love this game.

Edited by iristella, 07 March 2012 - 22:40.