Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1021 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 25 February 2012 - 09:44

Pff i know that feel... Και ναι, η lb ΔΕΝ είναι καλή επιλογή για lane γατί πέφτει πολύ εύκολα και πόσο μάλλον όταν θα έχει δύο αντιπάλους να βγάλει πέρα:erk:. Κι εγώ αποφάσισα να μην ξαναμπώ σε game μόνος μετά απ'αυτά που είδα χθές...

Θα μπαίνεις μαζί μου οπότε για να θερίζουμε :hero:
Posted Image

#1022 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 25 February 2012 - 09:50

Θα μπαίνεις μαζί μου οπότε για να θερίζουμε :hero:

Παλιές καλές εποχές:slash:. Κάθε φορά που μπαίνω και είσαι μέσα σε βλέπω να έχεις ξεκινήσει game ένα- δύο λεπτά πριν:uhh:

8w32.jpg

#1023 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 25 February 2012 - 10:22

Παίζω σε solo queue για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Τα νεύρα, οι υστερίες, η ανταλλαγή προσβολών και τα threads του στυλ "riot pls nerf ohri the 9 taled cat lad" που προφανώς είναι σατιρικά, είναι μια αστείρευτη πηγή γέλιου.
Ένας από τους λόγους που συνεχίζω να παίζω το παιχνίδι είναι αυτός.

#1024 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 25 February 2012 - 13:39

@ Kenobi-sensei Koίτα η Riot πάντως support την λέει. Σίγουρα ξέρω ότι δεν είναι σε στυλάκι Soraka, Sona.Tώρα ανάλογα με το που θα πάω μπορώ να την παίξω με διάφορους τρόπους. Αν είμαι mid σαφώς και πολύ πιο επιθετικά. Πάντως σε δίδυμο με Vayne θερίζουμε.

Καλά μη διαβάζεις και πολύ τι γράφουν. Σκέψου ότι ο Phreak που κάνει τις παρουσιάσεις έχει βγάλει όλα τα champs ότι κάνουν jungle και παίρνουν trinity force. Για να καταλάβεις το μοναδικό ability που μπορεί να βοηθήσει το carry είναι η ασπίδα. Και μόνο για αυτό την γράψανε support. Aν παίξεις games με άλλα support-ad carry θα καταλάβεις τη διαφορά.

Σε αυτό που μου λες για όλους τους ρόλους έχεις τεράστιο δίκιο. Αλλά το tank δεν με θέλει. Δοκίμασα rammus πρόσφατα και πραγματικά νευρίασα. Γενικά δεν είμαι τύπος που χώνεται. Θέλω να έχω την άπλα μου και την αποστασή μου. Αλλά ναι για πλάκα παίζω πιο πολύ και για την παρέα - που όπως λες έχει πολύ γέλιο. To ranked δεν το σκέφτομαι ιδιαίτερα.

Καλό βράδυ. ;3

Αν είναι δοκίμασε Shen, εγώ το Rammus δεν τον παίζω σε lane αλλά jungle. Πολύ καλύτερος έτσι.

Παίζω σε solo queue για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Τα νεύρα, οι υστερίες, η ανταλλαγή προσβολών και τα threads του στυλ "riot pls nerf ohri the 9 taled cat lad" που προφανώς είναι σατιρικά, είναι μια αστείρευτη πηγή γέλιου.
Ένας από τους λόγους που συνεχίζω να παίζω το παιχνίδι είναι αυτός.

Δεν μπορώ να σε καταλάβω πως αντέχεις. Ήρωας ήρωας :P

#1025 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 25 February 2012 - 19:32

Πηρα τον Shen,και ξεπερασε τις προσδοκιες μου.Απλα σε κανει να νιωθεις ηρωας οταν σωζεις τον feedαρισμενο της ομαδας του και τον αφηνεις να συνεχιζει το killing spree του,ενω ολοι οι αντιπαλοι αναρωτιουνται απο που ηρθες...Και κανει και αρκετα καλο damage.

Επισης αναρωτιεμαι αν αξιζει πραγματικα τοσο πολυ ο AP Yi.Εχω δει κανα δυο να ειναι στην ιδια ομαδα με εμενα και εκαναν πολυ καλο score και εχω παιξει και εναντιον σε botακια.Κανει γαματο damage με την πρωτη του,αρκετα καλο με τις basic attacks,και γεμιζει ΟΛΗ του την ζωη με την δευτερη.

Και ναι ειναι λιγο ρισκο να παιζεις solo.Δεν ξερεις με τι θα τυχεις,και πολλες φορες ειναι που τυχαινεις σε ομαδα που δεν ξερει τι κανει.Πολλα ειναι και τα "troll" που για παραδειγμα διαλεγουν jungler και επιτηδες αποφευγουν να βοηθανε τον solo top και στα team fights πανε στην ζουγκλα,κατι που δεν καταλαβαινω γιατι το κανουν...Δεν κανουν κανεναν να γελαει ετσι και το μονο που καταφερνουν ειναι να εχουν 9 ατομα που δεν τον γνωριζουν να τον θεωρουν μαλακα...

#1026 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 25 February 2012 - 19:35

Ο ίδιος όμως γελάει, αναφέρεται, τιμωρείται, κάνει νέο λογαριασμό και τρολάρει ακόμα χειρότερα! Είναι ένα από τα αναπόφευκτα προβλήματα του κόσμου των free to play παιχνιδιών.

Και μερικές ωραίες ζωγραφιές The Art of Revelry Contest: Winners Revealed!

Edited by Nikos1451, 28 February 2012 - 13:57.

#1027 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 28 February 2012 - 23:43

Χρειαζομαι 3 ακομα IP για να παρω τον Shen,φενεται αρκετα καλος...

Επισης με τοσα buffs που εχουν κανει στον Warwick,πλεον κανει τοσο πολυ damage που μπορει να κανει dive μονος του εναντια σε 3 αντιπαλους και παλι να παρει kill...Και τελικα οχι,δεν ανεβαινει το damage της Ulti του απο το ablity power,ανεβαινει απο το AD και απο items που κανουν bonus magic damage,οπως το mandred's bloodrazor.Με berserker's greaves,mandred's bloodrazor,zeke's herald και ionic spark μπορουσα ανετα να σκοτωσω εναν full AP ww μεσα σε λιγα δευτερολεπτα σε ενα ματσακι που εκανα χτες...

Ναι αλλα η αληθεια ηταν οτι ηταν nerf αυτο που καναν στον Warwick και οχι buff (απο αποψη sustain στο lane).
Αμα παιξεις warwick solo top με Frozen Heart, wit's end, Sorceror's boots, Will of the Ancients/ Spirit Visage, Sunfire Cape/ Guardian Angel και Abyssal scepter/ Rylai's Crystal Scepter/ Madred's εχεις κανει carry το team σου και εχεις νικησει το lane σου κατα 90%.

Φιλική συμβουλή η Lux δεν είναι support, αν το μαθεις αυτο έχεις παρεις εμπειρια ;)
Δευτερη συμβουλή μάθε να παίζεις όλα τα lanes και όλους τους ρόλους. Αν θες να πας ranked παντα αν παίζει για πλάκα τότε άστο.
Τέλος το παιχνίδι με την παρέα ακόμα και όταν λούζει έχει πολύγέλιο.
GN τα λέμε αύριο για περαιτέρω συζήτηση :)

Μια χαρα support ειναι η Lux. Δεν εχει τα heal που εχει η Soraka ή η Sona, αλλα εχει καλο CC, και καποιο damage. Και ας μην ξεχναμε τη διπλη ασπιδα.

Καλά μη διαβάζεις και πολύ τι γράφουν. Σκέψου ότι ο Phreak που κάνει τις παρουσιάσεις έχει βγάλει όλα τα champs ότι κάνουν jungle και παίρνουν trinity force. Για να καταλάβεις το μοναδικό ability που μπορεί να βοηθήσει το carry είναι η ασπίδα. Και μόνο για αυτό την γράψανε support. Aν παίξεις games με άλλα support-ad carry θα καταλάβεις τη διαφορά.

Οπως ειπα και παραπανω αυτα δεν ισχυουν. Και τον Phreak μπορει να τον πειραζουν, αλλα ειναι παικτης 2κ elo αν δεν κανω λαθος. Και τα items που προτεινει δουλευουν καλα σε ομαδες των 5 ατομων οπου ο ενας καλυπτει τις αδυναμιες του αλλου και οχι απαραιτητα μονο σε solo game.

On a side note, θελω να δω πως θα λειτουργησει το melee AD carry ως ρολος, και αν θα αλλαξουν καποιους υπαρχοντες champions ωστε να ταιριαζουν σε αυτο (π.χ. Tryndamere).

#1028 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 01 March 2012 - 21:56

Ώρε rage που δημιούργησα σήμερα. :hahaha:
Έπαιξα με morgana μετά από αρκετό καιρό (τελευταία φορά ήταν μια φορά που ήταν free και με bots) και κατάφερνα να ρίξω μια feedαρισμένη Fiora. Έκανε tower dive, έκανα snare και dead. Προσπαθούσε να ξεφύγει, έκανα snare και dead. Από τα 7 deaths που είχε τα 5 ήταν από εμένα.
Το τι βρισίδι μου έριξε δεν περιγράφεται. Έλεγε συνέχεια ότι θα με σκοτώσει και θε με κάνει focus. Αφού σε μια στιγμή με κυνηγούσαν εμένα και μια caitlyn 4 από αυτούς.Εγώ ήμουνα αρκετά πιο μακριά από την caitlyn, οι 3 τους την κυνηγούσαν και η fiora κυνηγούσε εμένα. :hihi2:
Τελικά δεν κατάφερε να με σκοτώσει. 8)

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1029 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 March 2012 - 21:59

Η Fiora τελικά καλή είναι;

#1030 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 01 March 2012 - 22:07

Ένα φίλος μου που την αγόρασε του άρεσε τρελά και σαν αντίπαλος έκανε πολύ καλό damage. Δεν την έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1031 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 01 March 2012 - 22:13

Είναι σαν τον Yi πάνω κάτω, αλλά αρκετά καλύτερη.

#1032 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 01 March 2012 - 22:17

Πριν λίγο συσσώρευσα κάτι παραπάνω από 600 damage στο q του Nasus. Είχα έναν Garen αντίπαλο στη top lane και ούτε καν τον χτυπούσα. Απλά επικεντρωνόμουν στο cool down του q και το last hitting γενικότερα.
Ganks δεν έκανε ούτε ο αντίπαλος Ww αλλά ούτε και ο δικός μας Twitch. Βασικά ο Twitch είχε κατασκηνώσει στη bot lane και έτρωγε το xp των Soraka και Nocturne.

Τραγικός αντίπαλος Kennen που feedαρε τρελά και χάρη σε αυτό δεν φάνηκε η απουσία της Ahri μας που θύμωσε με τον Twitch επειδή δεν έκανε ποτέ ganks.

Πάντως είναι τρελό να κάνεις 600 ζημιά χωρίς να έχεις επιθετικά αντικείμενα. Αυτό προϋποθέτει βέβαια να μην σε ενοχλά πολύ ο αντίπαλος στη top lane.
Απέναντι σε καλούς παίκτες δεν καταφέρνω να γεμίσω ποτέ τόσο πολύ το q.

#1033 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 04 March 2012 - 15:49

Farming Nasus is absolute win :hero:
Posted Image

#1034 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 05 March 2012 - 08:17

Πρόσφατα έκανα unlock τον θεό Ezreal, αλλά έχω μια μικρή απορία. Ποιο build είναι καλύτερο,
AD ή AP; Μέχρι τώρα έπαιζα με Hybrid και δεν ξέρω γιατί το έκανα.

#1035 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 05 March 2012 - 09:35

Όταν τον έβγαλαν η ulti του έκανε scale μόνο με Ability Power.Τώρα που κάνει και με Attack damage ο Ezreal είναι από τα καλύτερα AD carry στο παιχνίδι.Οπότε μην το ρωτάς, full armor penentration runes και έφυγες για kills.

Posted Image