Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1081 skasmos

skasmos

WannaBeEditor[AMV]

• Members
  • 47 posts
  • LocationAthens

Posted 12 March 2012 - 16:05

Μου ξέφυγε morgana με 1 HP. ΕΝΑ!!!

Ούτε ο πρώτος,ούτε ο τελευταίος είσαι
Don't stand too long in front of the mirror,you might realise how rotten your everyday life is,trapped like a mouse into a constantly giving in reality.Hiding your true nature behind emotions and insticts,following fake ideals

Posted Image

#1082 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 March 2012 - 16:07

Eγώ ήμουν:hihi2:

#1083 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 12 March 2012 - 17:53

Ναι αυτό είναι όντως σπάσιμο όταν γίνεται. Βέβαια όταν ξεφεύγεις εσύ με 1 είναι καλύτερα:hahaha: Έχω ξεφύγει με 2 hp το κατώτερο, παλεύω να φτάσω το 1

8w32.jpg

#1084 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 12 March 2012 - 18:30

Tryndamere!! :P

Μανούλα στο να ξεφεύγει με 1 ΗΡ

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1085 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 12 March 2012 - 18:37

Eγώ ήμουν:hihi2:

Πες στο λόγο σου! XD Δηλαδή αυτή μου είπε ότι το υπολόγισε κιόλας.

Ούτε ο πρώτος,ούτε ο τελευταίος είσαι

Χμμ, ναι το ξέρω, απλά πρώτη φορά μου συμβαίνει με 1 hp.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1086 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 13 March 2012 - 03:02

Πόσο απολαυστική είναι η Κatarina στο dominion!! :if:

#1087 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 13 March 2012 - 12:17

Πατάς r και κερδάει η ομάδα σου.

#1088 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 13 March 2012 - 12:42

op fiora is OP

8w32.jpg

#1089 skasmos

skasmos

WannaBeEditor[AMV]

• Members
  • 47 posts
  • LocationAthens

Posted 13 March 2012 - 16:58

Dominion sux
Don't stand too long in front of the mirror,you might realise how rotten your everyday life is,trapped like a mouse into a constantly giving in reality.Hiding your true nature behind emotions and insticts,following fake ideals

Posted Image

#1090 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 13 March 2012 - 20:58

το δοκιμασα κι εγω πριν λιγες μερες, εχωντας παιξει δοτα μπορω να πω οτι ειναι ελαφρως πιο ευκολο (μπορει να ειναι και καλυτερα ετσι). anyway με τα masteries, runes κλπ πιστευω οτι σου κραταει περισσοτερο το ενδιαφερον. το ονομα στο game ειναι FrenzyApe οποιος θελει να με κανει φιλο να παιζουμε κανα παιχνιδι μαζι.

#1091 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 March 2012 - 21:30

Αγόρασα τον Nocturne χτες τα χαράματα. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΕ!!!!!!

Δηλαδή αυτό το DARKNESS που φωνάζει είναι πραγματικά adorable. My own personal Sasuke or smth. Με κάνει δηλαδή να πατάω το κουμπι της Ulty στο άκυρο μόνο και μόνο για να το ακούω. Kαι με βολεύει απίστευτα. Βαράει και από μακρυά και από κοντά. Και όταν θέλει πετάγεται σαν την οχιά πάνω σε αυτόν που έχει βάλει μάτι. Cuteness όμως <3.

Για το Build μου είπανε για wits end, mercurys, warmongs και atmas και lantern αλλά δεν ξέρω κατά πόσο με βολεύει. Όταν δοκίμασα τις μπότες για attack speed warmongs infinity bloodthirster phantom dancer (και είχα ένα κενό για να προσαρμοσω ανάλογα στην περίσταση βολεύτηκα πιο πολύ).

#1092 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 14 March 2012 - 00:07

Πατάς r και κερδάει η ομάδα σου.

Κάπως έτσι! :hahaha: Την κάνεις counter εύκολα βέβαια αν έχεις το νου σου, αλλά συνήθως σε κάτω από 30lvl παίχτες πιάνει και καθώς είμαι και λίγο νουμπίδι (όσος καιρός και να περάσει, έχω την αίσθηση πολλές φορές), χαρακτήρες σαν αυτή μου φαίνονται πολύ διασκεδαστικοί. :P

Δηλαδή αυτό το DARKNESS που φωνάζει είναι πραγματικά adorable. My own personal Sasuke or smth. Με κάνει δηλαδή να πατάω το κουμπι της Ulty στο άκυρο μόνο και μόνο για να το ακούω.

Είναι spooky! Βέβαια περισσότερο τρομάζεις από το ulti του, παρά από την ζημιά που κάνει συνήθως. Αλλά ούτως ή αλλως χρησιμεύει και για να αποσυντονίζεις τον αντίπαλο γενικότερα.

Άσχετο έχετε δει ένα skin του Gankplank που είναι σαν φάντασμα; Τα σπάει! Ειδικά όταν κάνει το ulti του που ακούγεται και το γέλιο του μαζί πάει γάντι!

#1093 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 14 March 2012 - 01:19

Άσχετο έχετε δει ένα skin του Gankplank που είναι σαν φάντασμα; Τα σπάει! Ειδικά όταν κάνει το ulti του που ακούγεται και το γέλιο του μαζί πάει γάντι!

Πριν καιρό, με αυτό το skin μπορούσα να δω τους sthealth champions δίπλα μου. Δεν μπορούσα να τους κάνω target αλλά τους έβλεπα. Ξέραμε πότε θα πεταχτούν ξέρω γω. Είχα πεθάνει στο γέλιο. Μετά το patch που είχε τότε, δεν ξαναέγινε.
Είναι ωραίο το συγκεκριμένο skin :3

#1094 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 14 March 2012 - 14:19

Δηλαδή αυτό το DARKNESS που φωνάζει είναι πραγματικά adorable. My own personal Sasuke or smth. Με κάνει δηλαδή να πατάω το κουμπι της Ulty στο άκυρο μόνο και μόνο για να το ακούω. Kαι με βολεύει απίστευτα. Βαράει και από μακρυά και από κοντά. Και όταν θέλει πετάγεται σαν την οχιά πάνω σε αυτόν που έχει βάλει μάτι. Cuteness όμως <3.

Για το Build μου είπανε για wits end, mercurys, warmongs και atmas και lantern αλλά δεν ξέρω κατά πόσο με βολεύει. Όταν δοκίμασα τις μπότες για attack speed warmongs infinity bloodthirster phantom dancer (και είχα ένα κενό για να προσαρμόσω ανάλογα στην περίσταση βολεύτηκα πιο πολύ).

Κοίτα εσύ έκανες το κανονικό build που κάνουν στους ad range carry/assasins chars.
Στους melee ad chars όμως το tanky build έχει εδραιωθεί τώρα τελευταία καθώς τους καθιστά με λιγότερο attack speed και crit αλλά με πολύ μεγαλύτερο survivability στο 5vs5 μέσα.Το συγκεκριμένο build είναι πιο πολύ προτειμόμενο στα rank γιατί ,άμα βγει γρήγορα(με το ανάλογο farm) , soυ δίνει το "παιχνίδι".

Posted Image

#1095 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 14 March 2012 - 15:30

Μόλις ακούω ulti του noc λέω κάποιος θα πεθάνει τώρα. Κρίμα που δεν συμβαίνει πάντα. XD

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*