Ντάξει η κατάσταση στο Lol όταν μπαίνει κανείς μόνος του έχει ξεφύγει λίγο. Όχι ότι είμαι και εγώ καμιά παιχτούρα αλλά ντάξει είμαι άνθρωπος πιστεύω.
Να σας πω λοιπόν τον πόνο μου. Έκανα το
λάθος να μπω μόνη μου επειδή βαριόμουνα και βλέπω στο team μία lb μία soraka έναν shion και ένα κενό. Ωραία λέω εφόσον έχουμε midder, έχουμε support tank δεν μπορώ να παίξω, θα πάρω ad carry το οποίο το παλεύω και ας πάρει ο άλλος το tank. Σκύβω δύο γ*μημένα λεπτά να παίξω με τη γάτα μέχρι να κάνει lock in (και από ευγένεια δεν είχα κάνει ακόμη lock in μην χρειαστεί να αλλάξω). Στο διάστημα αυτών των δύο λεπτών, η Soraka είχε μεταμορφωθεί σε udyr που δήλωνει περιχαρής σε ακαταλαβίστικα αγγλικά ότι θα πάει με τον Sion
bot lane, και ο κενός είχε γίνει tristana και όλοι χαρούμενοι είχανε lockarei. Εγκεφαλικό εγώ.

Αρχίζει το παιχνίδι και προσπαθώ να πίσω Udyr και Sion να χωριστούνε ώστε δεδομένου ότι η lb θα πάει mid να μην μείνουμε τα δύο carries μαζι. Mε γράφουνε. Η Tristana πηγαίνει mid Και ουσιαστικά αναγκάζει την lb να μείνει laner (very bad choise if you ask me από το λίγο που την παίζω). Μην μπορώντας να συννενοηθώ γρι αναγκαστικά πηγαίνω top lane με την lb. Στο τρίλεπτο επάνω (πιο τρίλεπτο 1,55 που βγήκε το μπλε) η lb afk και μένω μόνη μου επάνω ενάτια σε gp και akali.

Οh ze horror oh ze terror, τι να κάνω το έρμο το carry?

Να φιλοτιμηθεί κανείς από τους κάτω να αλλάξει lane ούτε κατά διάνοια. Εδώ δεν ήρθε κανείς να κάνει ένα gank έστω και μία φορά.

Παρόλαυτά κουτσά στραβά το κράταγα το turret ολομόναχη και είχα και τα kills μου.
Kαταλαβαίνω ότι το παιχνίδι ακούγεται μια ομορφιά.Και έχει και χειρότερο. Στο bot lane ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ (ο udyr συγκεκριμένα) να έχουν καταfeedarei Tryndamere.

Oπότε κάποια στιγμή που αρχίζουν και σπάνε τα turrets ο Trynda να θερίζει, και να έχουμε και έναν brand που να μας έχει ψοφήσει στα stuns. Συννενόηση στην ομάδα δεν υπήρχε ούτε για δείγμα πέρα από τις βρισιές.. Παρόλαυτά νικήσαμε. Ναι καλά ακούτε νικήσαμε. Εγώ το έληξα 9/7/18 που δεδομένων των συνθηκών το θεωρώ άθλο. Πώς μη με ρωτάτε ούτε εγώ ξέρω.

For the record Πάντως οι απέναντι ήταν σχεδόν όλοι Έλληνες.
Mια φορά πάντως εγώ μόνη μου δεν ξαναμπαίνω. ;-;