Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1006 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 12 February 2012 - 14:55

Ο συγκεκριμένως champion έχει και ένα επίπεδο δυσκολίας. Τα άτομα τα οποία συνήθως κλαίγονται είναι αυτά που προτιμούν να κλαφτούν στο φορουμ παρά να κάτσουν να βρουν πως γίνεται να αντιμετωπίσεις ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα. Και ενώ βλέπεις champions σαν την Akali ή την Vayne να τρώνε nerf(και ακόμη παραπονιούνται) βλέπεις και κάτι άλλους champions όπως Cassiopeia ή Xerath να μην βγαίνει άχνα γι'αυτούς. Απλά είναι κάποιοι champion οι οποίοι αν δεν ξέρει ο αντίπαλος τι να κάνει είναι OP(tryndamere) και αν ξέρει δεν έχουν στον ήλιο μοίρα(Akali).

Και εγώ προσωπικά θέλω να βγάλουν ένα champion με αυξημένη δυσκολία. Αυτό που εννοώ όμως είναι ότι εξαιτίας αυτών που κλαίγονται κάνουν ότι κάνουν στους champs. Το λόγο που νερφαρίστηκε η Akali τον ξέρετε?Του WW? Ακριβώς για τον ίδιο λόγο θα νερφαριστούν και αυτός, όπως και πολλοί άλλοι όταν βγαίνουν. Και καλώς κάναν ότι κάναν στο Jax, δε γινόταν να βγάζει ένα item και να σηκώνει ad ap και hp, βέβαια αυτός δεν ήταν λόγος για να βγάλουν και το dodge.

#1007 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 13 February 2012 - 10:48

Έκανα κάποιες σοβαρές αλλαγές οι οποίες νομίζω ήταν αναγκαίες. Τσεκάρετε...
Vincent, The Magical Painter

Upvote αν σας αρέσει!! :D

#1008 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 21 February 2012 - 11:52

Και εγώ προσωπικά θέλω να βγάλουν ένα champion με αυξημένη δυσκολία. Αυτό που εννοώ όμως είναι ότι εξαιτίας αυτών που κλαίγονται κάνουν ότι κάνουν στους champs. Το λόγο που νερφαρίστηκε η Akali τον ξέρετε?Του WW? Ακριβώς για τον ίδιο λόγο θα νερφαριστούν και αυτός, όπως και πολλοί άλλοι όταν βγαίνουν. Και καλώς κάναν ότι κάναν στο Jax, δε γινόταν να βγάζει ένα item και να σηκώνει ad ap και hp, βέβαια αυτός δεν ήταν λόγος για να βγάλουν και το dodge.

To dodge το βγαλανε επισης επειδη δεν μπορουσες να το εχεις απο items (παλια επαιρνες dodge απο το phantom dancer). Και φαντασου οτι αν μια ομαδα ειχε jax (σε κανενα τουρνουα) θα ηταν λιγο ηλιθιο να εξαρτηθει το fight απο ενα dodge το οποιο ειναι τυχαιο.

Παρεπιπτωντως εχει παιξει κανεις σας με τον Shen- The Blue Power Ranger? Ενα trinity force να του κανεις εχεις βιασει κοσμο και κοσμακη με τα buffs που του κανανε. Ειναι κατι σαν την Irelia ενα πραμα αλλα με global ulti, taunt και ασπιδα. Αφου τον κανουν ban στα ranked πλεον.

#1009 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 21 February 2012 - 13:05

Χρειαζομαι 3 ακομα IP για να παρω τον Shen,φενεται αρκετα καλος...

Επισης με τοσα buffs που εχουν κανει στον Warwick,πλεον κανει τοσο πολυ damage που μπορει να κανει dive μονος του εναντια σε 3 αντιπαλους και παλι να παρει kill...Και τελικα οχι,δεν ανεβαινει το damage της Ulti του απο το ablity power,ανεβαινει απο το AD και απο items που κανουν bonus magic damage,οπως το mandred's bloodrazor.Με berserker's greaves,mandred's bloodrazor,zeke's herald και ionic spark μπορουσα ανετα να σκοτωσω εναν full AP ww μεσα σε λιγα δευτερολεπτα σε ενα ματσακι που εκανα χτες...

#1010 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 21 February 2012 - 13:16

Έγινε leak ο επόμενος champion που θα βγει:

Fiora the Grand Duelist - League of Legends Wiki - Champions, Items, Strategies, and many more!

Assasin τύπισσα με μια δόση Yurnero από Dota :P

#1011 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 22 February 2012 - 20:02

Epic Janna games! Έπαιζα πρώτη φορά support και δεν ήξερα πως είναι αλλά τελικά έχει και αυτό τη φάση του. Ένα επικό σκορ πρόσφατου game 1-0-39 O.o Full support και το kill το πήρα κατά τύχη :P
Posted Image

#1012 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 25 February 2012 - 01:24

Pls nerf Trondamore

ένα χιουμοριστικό thread που άνοιξε πριν από αρκετούς μήνες είναι η αλήθεια στο φόρουμ της βόρειας Αμερικής.

#1013 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 25 February 2012 - 02:08

l2p...απλά

#1014 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 February 2012 - 03:03

Ντάξει η κατάσταση στο Lol όταν μπαίνει κανείς μόνος του έχει ξεφύγει λίγο. Όχι ότι είμαι και εγώ καμιά παιχτούρα αλλά ντάξει είμαι άνθρωπος πιστεύω.

Να σας πω λοιπόν τον πόνο μου. Έκανα το λάθος να μπω μόνη μου επειδή βαριόμουνα και βλέπω στο team μία lb μία soraka έναν shion και ένα κενό. Ωραία λέω εφόσον έχουμε midder, έχουμε support tank δεν μπορώ να παίξω, θα πάρω ad carry το οποίο το παλεύω και ας πάρει ο άλλος το tank. Σκύβω δύο γ*μημένα λεπτά να παίξω με τη γάτα μέχρι να κάνει lock in (και από ευγένεια δεν είχα κάνει ακόμη lock in μην χρειαστεί να αλλάξω). Στο διάστημα αυτών των δύο λεπτών, η Soraka είχε μεταμορφωθεί σε udyr που δήλωνει περιχαρής σε ακαταλαβίστικα αγγλικά ότι θα πάει με τον Sion bot lane, και ο κενός είχε γίνει tristana και όλοι χαρούμενοι είχανε lockarei. Εγκεφαλικό εγώ. :terror2:

Αρχίζει το παιχνίδι και προσπαθώ να πίσω Udyr και Sion να χωριστούνε ώστε δεδομένου ότι η lb θα πάει mid να μην μείνουμε τα δύο carries μαζι. Mε γράφουνε. Η Tristana πηγαίνει mid Και ουσιαστικά αναγκάζει την lb να μείνει laner (very bad choise if you ask me από το λίγο που την παίζω). Μην μπορώντας να συννενοηθώ γρι αναγκαστικά πηγαίνω top lane με την lb. Στο τρίλεπτο επάνω (πιο τρίλεπτο 1,55 που βγήκε το μπλε) η lb afk και μένω μόνη μου επάνω ενάτια σε gp και akali. :Crying2:Οh ze horror oh ze terror, τι να κάνω το έρμο το carry?:if: Να φιλοτιμηθεί κανείς από τους κάτω να αλλάξει lane ούτε κατά διάνοια. Εδώ δεν ήρθε κανείς να κάνει ένα gank έστω και μία φορά.:wacko: Παρόλαυτά κουτσά στραβά το κράταγα το turret ολομόναχη και είχα και τα kills μου.

Kαταλαβαίνω ότι το παιχνίδι ακούγεται μια ομορφιά.Και έχει και χειρότερο. Στο bot lane ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ (ο udyr συγκεκριμένα) να έχουν καταfeedarei Tryndamere.:roar: Oπότε κάποια στιγμή που αρχίζουν και σπάνε τα turrets ο Trynda να θερίζει, και να έχουμε και έναν brand που να μας έχει ψοφήσει στα stuns. Συννενόηση στην ομάδα δεν υπήρχε ούτε για δείγμα πέρα από τις βρισιές.. Παρόλαυτά νικήσαμε. Ναι καλά ακούτε νικήσαμε. Εγώ το έληξα 9/7/18 που δεδομένων των συνθηκών το θεωρώ άθλο. Πώς μη με ρωτάτε ούτε εγώ ξέρω. :P For the record Πάντως οι απέναντι ήταν σχεδόν όλοι Έλληνες.

Mια φορά πάντως εγώ μόνη μου δεν ξαναμπαίνω. ;-;

#1015 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 25 February 2012 - 03:09

ναι αλλα δεν μας είπες εσύ τι πήρες εκτός και αν δεν κατάλαβα το κείμενο.

#1016 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 February 2012 - 03:10

Caitlyn είχα πάρει. Που αν έβλεπα εγκαίρως ότι είχε πάρει Tristana ο άλλος θα την άλλαζα σε Lux να παίξω support.

#1017 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 25 February 2012 - 03:15

Φιλική συμβουλή η Lux δεν είναι support, αν το μαθεις αυτο έχεις παρεις εμπειρια ;)
Δευτερη συμβουλή μάθε να παίζεις όλα τα lanes και όλους τους ρόλους. Αν θες να πας ranked παντα αν παίζει για πλάκα τότε άστο.
Τέλος το παιχνίδι με την παρέα ακόμα και όταν λούζει έχει πολύγέλιο.
GN τα λέμε αύριο για περαιτέρω συζήτηση :)

#1018 olgidio

olgidio

Ecchified!!

• Members
  • 240 posts

Posted 25 February 2012 - 03:21

έχω να νικήσω game κάτι αιώνες τώρα... -.- Να κάνω carry με viktor όλο το early και mid game και να το χάνουμε από βλακείες και fed vayne
αλλά ναι, my favourite game so far from online games. along with WoW
my Anime list
my Manga list

I wish I could get rid of the spelling mistakes that dirty the world... :if:

#1019 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 February 2012 - 03:24

@ Kenobi-sensei Koίτα η Riot πάντως support την λέει. Σίγουρα ξέρω ότι δεν είναι σε στυλάκι Soraka, Sona.Tώρα ανάλογα με το που θα πάω μπορώ να την παίξω με διάφορους τρόπους. Αν είμαι mid σαφώς και πολύ πιο επιθετικά. Πάντως σε δίδυμο με Vayne θερίζουμε.

Σε αυτό που μου λες για όλους τους ρόλους έχεις τεράστιο δίκιο. Αλλά το tank δεν με θέλει. Δοκίμασα rammus πρόσφατα και πραγματικά νευρίασα. Γενικά δεν είμαι τύπος που χώνεται. Θέλω να έχω την άπλα μου και την αποστασή μου. Αλλά ναι για πλάκα παίζω πιο πολύ και για την παρέα - που όπως λες έχει πολύ γέλιο. To ranked δεν το σκέφτομαι ιδιαίτερα.

Καλό βράδυ. ;3

#1020 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 25 February 2012 - 09:38

Ντάξει η κατάσταση στο Lol όταν μπαίνει κανείς μόνος του έχει ξεφύγει λίγο. Όχι ότι είμαι και εγώ καμιά παιχτούρα αλλά ντάξει είμαι άνθρωπος πιστεύω.

Να σας πω λοιπόν τον πόνο μου. Έκανα το λάθος να μπω μόνη μου επειδή βαριόμουνα και βλέπω στο team μία lb μία soraka έναν shion και ένα κενό. Ωραία λέω εφόσον έχουμε midder, έχουμε support tank δεν μπορώ να παίξω, θα πάρω ad carry το οποίο το παλεύω και ας πάρει ο άλλος το tank. Σκύβω δύο γ*μημένα λεπτά να παίξω με τη γάτα μέχρι να κάνει lock in (και από ευγένεια δεν είχα κάνει ακόμη lock in μην χρειαστεί να αλλάξω). Στο διάστημα αυτών των δύο λεπτών, η Soraka είχε μεταμορφωθεί σε udyr που δήλωνει περιχαρής σε ακαταλαβίστικα αγγλικά ότι θα πάει με τον Sion bot lane, και ο κενός είχε γίνει tristana και όλοι χαρούμενοι είχανε lockarei. Εγκεφαλικό εγώ. :terror2:

Αρχίζει το παιχνίδι και προσπαθώ να πίσω Udyr και Sion να χωριστούνε ώστε δεδομένου ότι η lb θα πάει mid να μην μείνουμε τα δύο carries μαζι. Mε γράφουνε. Η Tristana πηγαίνει mid Και ουσιαστικά αναγκάζει την lb να μείνει laner (very bad choise if you ask me από το λίγο που την παίζω). Μην μπορώντας να συννενοηθώ γρι αναγκαστικά πηγαίνω top lane με την lb. Στο τρίλεπτο επάνω (πιο τρίλεπτο 1,55 που βγήκε το μπλε) η lb afk και μένω μόνη μου επάνω ενάτια σε gp και akali. :Crying2:Οh ze horror oh ze terror, τι να κάνω το έρμο το carry?:if: Να φιλοτιμηθεί κανείς από τους κάτω να αλλάξει lane ούτε κατά διάνοια. Εδώ δεν ήρθε κανείς να κάνει ένα gank έστω και μία φορά.:wacko: Παρόλαυτά κουτσά στραβά το κράταγα το turret ολομόναχη και είχα και τα kills μου.

Kαταλαβαίνω ότι το παιχνίδι ακούγεται μια ομορφιά.Και έχει και χειρότερο. Στο bot lane ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ (ο udyr συγκεκριμένα) να έχουν καταfeedarei Tryndamere.:roar: Oπότε κάποια στιγμή που αρχίζουν και σπάνε τα turrets ο Trynda να θερίζει, και να έχουμε και έναν brand που να μας έχει ψοφήσει στα stuns. Συννενόηση στην ομάδα δεν υπήρχε ούτε για δείγμα πέρα από τις βρισιές.. Παρόλαυτά νικήσαμε. Ναι καλά ακούτε νικήσαμε. Εγώ το έληξα 9/7/18 που δεδομένων των συνθηκών το θεωρώ άθλο. Πώς μη με ρωτάτε ούτε εγώ ξέρω. :P For the record Πάντως οι απέναντι ήταν σχεδόν όλοι Έλληνες.

Mια φορά πάντως εγώ μόνη μου δεν ξαναμπαίνω. ;-;

Pff i know that feel... Και ναι, η lb ΔΕΝ είναι καλή επιλογή για lane γατί πέφτει πολύ εύκολα και πόσο μάλλον όταν θα έχει δύο αντιπάλους να βγάλει πέρα:erk:. Κι εγώ αποφάσισα να μην ξαναμπώ σε game μόνος μετά απ'αυτά που είδα χθές...Το μόνο καλό game που έπαιξα ήταν το τελευταίο της ημέρας με έναν φίλο, 3v3. Εγώ xin, αυτός akali και ο άλλος, που ήταν κι αυτός Έλληνας, trynda. Ξεκινάει το summoning βλέπω twich, shyvana και caitlyn. Λέω την γ@μησαμε θα μας harassάρουν άγρια με δύο ranged. Το παιχνίδι προχωρά, ο twich είναι noob και με feedάρει. Έλα όμως που η shyvana δεν πέφτει! Στο τέλος μπουκάραμε μέσα αφήσαμε το nexus με 100 hp και μας φαγανε. Απο εκεί και πέρα ξεκίνησε τρελή μάχη καθώς κι αυτοί είχαν μπει μέσα, και όποιος έκανε το ace νίκαγε το game. Μετά από αρκετές μάχες δίπλα στο nexus τους, στο Jungle αλλά και αλλού στο map, κάποια στιγμή χωρίστηκαν και τους καθαρίσαμε. Τελείωσα 17-5-12 με twich και cait να πέφτουν με 2-3 hit, ανάλογα το critical

Edited by jimop24, 25 February 2012 - 09:48.

8w32.jpg