Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#991 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2012 - 23:59

Bσκ κατα τη γνωμη μου οi καλυτεροi champ απο τους τελευταιους που βγηκαν ειναι ο Graves και η Shyvana
Δημοσιευμένη  εικόνα

#992 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2012 - 00:10

Το καπνογόνο του Graves βρίσκεται στον μακρύ κατάλογο με τις ενοχλητικές ικανότητες του παιχνιδιού. Απλά τυφλώνεσαι και αυτό διατηρείται για μερικά δευτερόλεπτα και αφού έχεις βγει από τους καπνούς.
Θεωρώ ότι ένα σωστά ριγμένο καπνογόνο μπορεί να κερδίσει μια ομαδική μάχη, όσο τραβηγμένο κι αν φαίνεται κάτι τέτοιο.

#993 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2012 - 00:13

Είμαι ο χειρότερος Shaco που έχει περάσει ποτέ από το παιχνίδι και παίζει και ο χειρότερος Ryze. kkthnxbye

#994 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2012 - 00:57

Είμαι ο χειρότερος Shaco που έχει περάσει ποτέ από το παιχνίδι και παίζει και ο χειρότερος Ryze. kkthnxbye

I'll have to agree on your second statement. Αλλα ηταν επικο παιχνιδι :hero:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#995 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2012 - 14:17

Ποοο τι ωραία που ήταν με το league of legends..! είναι όμως ότι έχει μόνο 30 lvl και ξενερώνεις γρήγορα αν είσαι addict και ξημεροβραδιάζεσαι (δεν ξέρω κανέναν τέτοιο :hiding_something: ) είχα κολλήσει με την miss fortune-τρελή bounty hunter και έτσι φάση :hero: αλλά όλοι οι chars είναι πολύ καλοί αν ξέρεις να τους χειρήζεσαι - τον twich παρ'όλα αυτά τον έχω άχρηστο και γίνομαι ο απόλυτος feeder όταν δοκιμάζω να τον πάρω no offence xD
το παράτησα όταν άρχησα το naruto γιατί δεν προλάβαινα να βλέπω 10 επεισόδια τη μέρα και να παίζω :hihi2:
έχει βγεί κανένας καλός καινούριος char;; (από τον οκτώβρη μέχρι τώρα;)

Απο τον οκτωβρη μεχρι τωρα?Αρκετοι...Βασικα,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ,αφου καθε εβδομαδα σχεδον βγαζουν καινουριο,και σχεδον ολοι ειναι overpowered.Εχουν αλλαξει και τα masteries και εχουν βγαλει τα runes για το dodge(βασικα τωρα ο μονος που μπορει να κανει dodge ειναι ο jax,που τον εχουν αλλαξει αρκετα)

PS:Απο ποτε μπορεις να αλλαζεις φοντο σε αυτο το forum?Τωρα το προσεξα πρωτη φορα...

#996 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 04:11

Edit. Άκυρο, κάτι βρήκα.

Btw, support nerfs... Να πω την αλήθεια και τα 2 είναι δίκαια...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από KamenoC: 12 Φεβρουάριος 2012 - 09:32

#997 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 09:59

Οκ μετά από πολύ καιρό έπαιξα με veigar με ad rune και mastery page (ουσιαστικά άρχισα με 15 ap από το doran's ring) και πραγματικά τα πήγα γαμάτα. Special thanks στον Garen στο lane μου που ήταν μεγάλη βοήθεια. :3

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#998 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 11:41

Edit. Άκυρο, κάτι βρήκα.

Btw, support nerfs... Να πω την αλήθεια και τα 2 είναι δίκαια...

Ναι αλλά γ@μησαν και τον vlad, εδώ είναι το πρόβλημα:uhh:

8w32.jpg

#999 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 12:05

που λέει και για nerf των support στείλε plz. Εγώ είχα ακούσει για nerf των αντικειμένων των ad carry, no reason και τα 2 βέβαια.

#1000 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 13:06

που λέει και για nerf των support στείλε plz. Εγώ είχα ακούσει για nerf των αντικειμένων των ad carry, no reason και τα 2 βέβαια.

Είναι όλα στο από κάτω βίντεο
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AbxXzw8ONdc

8w32.jpg

#1001 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 13:46

Guys, έκανα ένα Champion Suggestion στο forum. Αν έχετε την υπομονή διαβάστε το και πείτε μου την γνώμη σας.
Vincent, The Magical Painter

Όσο για τον Vlad ο ίδιος ο δημιουργός του είπε ότι είναι το λάθος παράδειγμα δημιουργίας champion. Το kit του είναι τόσο broken που δεν μπορούν να βρουν ισορροπία. Έχει φάει δεν ξέρω και εγώ πόσα nerfs και buffs αυτόν τον χρόνο. Το κόβω για rework όπως έγινε και με τον Jax.

#1002 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 13:58

Τo nerf του Vlad, όσο και ας μην τον συμπαθώ, ήταν overkill.

Την Sona, που ήταν το μόνο support που μπορούσε να σταθεί competitive, την καταστρέψανε. Αν θεωρείς ότι έχει πολύ δυνατά damage outputs για support early game, νέρφαρες της το damage (to Q) και όχι όλα της τα auras. Χώρια που είναι ο πιο squishy champion early game.

Soraka, τρεις και ο κούκος την παίζανε και μόνο ο κούκος ήξερε να παίζει καλά, τώρα αμφιβάλλω αν θα ασχοληθεί κανείς.

Shen πιστεύω ότι το buff του ήταν overkill.

Λογική riot:

Phreak: Ολα τα Support είναι underpowered, η Sona είναι το μόνο που στέκεται με αξιοπρέπεια, δεν μπαφάρουμε τα άλλα support;

Morello: Πφφ, πολύ δουλειά, που να μπλέκουμε τώρα, άσε που θέλω να πάω και στη θάλασσα το Σαββατοκύριακο με την γκόμενα, ας νερφάρουμε απλώς την Sona για να έρθει στην ίδια ευθεία με τα άλλα support.

Phreak: Πωωω ναι, δίκιο έχεις, εξάλλου θέλω να πάω για μπύρες και μπέργκερ Σάββατο βράδυ.

Άσε που πιστεύω ότι τα nerf το κάνανε για να πουλήσουν τον καινούριο support που έρχετε σύντομα.

#1003 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 14:09

Όσο για τον Vlad ο ίδιος ο δημιουργός του είπε ότι είναι το λάθος παράδειγμα δημιουργίας champion. Έχει φάει δεν ξέρω και εγώ πόσα nerfs και buffs αυτόν τον χρόνο.

11 nerf και ενα buff στο προηγουμενο patch. και τωρα παλι nerf. Δηλαδη οκ οταν εγινε επιτελους καπως playable ειπαν ας τον γ***σουμε τελειως. Βεβαια μπορει να σκεφτηκαν οτι εχουν κι ενα legendary skin του vlad που πρεπει να πουληθει οποτε ας ριξουν εκει ενα buff για να το αγορασουν ολοι οι vlad players και μετα ας τον ξαναστειλουν στα βαθη της κολασεως

#1004 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 14:14

Guys, έκανα ένα Champion Suggestion στο forum. Αν έχετε την υπομονή διαβάστε το και πείτε μου την γνώμη σας.
Vincent, The Magical Painter

Όσο για τον Vlad ο ίδιος ο δημιουργός του είπε ότι είναι το λάθος παράδειγμα δημιουργίας champion. Το kit του είναι τόσο broken που δεν μπορούν να βρουν ισορροπία. Έχει φάει δεν ξέρω και εγώ πόσα nerfs και buffs αυτόν τον χρόνο. Το κόβω για rework όπως έγινε και με τον Jax.

Μιλάς για πολυ περίεργο champion, άσε που φαίνεται λίγο broken τα 3 ulti. Γενικά ώς ιδέα δεν είναι κακό, εμένα προσωπικά δεν θα με χάλαγε να βάλουν λίγη δυσκολία ΑΛΛΑ οι περισσότεροι στο παιχνίδι(ranked και μη) βλέπουν Shaco και τρέχουν και μετά γκρινιάζουν op OP QQ nerf i cant play και τα λοιπά χαζά. Ετσι δε ξέρω πως θα αντιδράσουν σε αυτόν εδώ.

#1005 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2012 - 14:38

Μιλάς για πολυ περίεργο champion, άσε που φαίνεται λίγο broken τα 3 ulti. Γενικά ώς ιδέα δεν είναι κακό, εμένα προσωπικά δεν θα με χάλαγε να βάλουν λίγη δυσκολία ΑΛΛΑ οι περισσότεροι στο παιχνίδι(ranked και μη) βλέπουν Shaco και τρέχουν και μετά γκρινιάζουν op OP QQ nerf i cant play και τα λοιπά χαζά. Ετσι δε ξέρω πως θα αντιδράσουν σε αυτόν εδώ.

Ο συγκεκριμένως champion έχει και ένα επίπεδο δυσκολίας. Τα άτομα τα οποία συνήθως κλαίγονται είναι αυτά που προτιμούν να κλαφτούν στο φορουμ παρά να κάτσουν να βρουν πως γίνεται να αντιμετωπίσεις ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα. Και ενώ βλέπεις champions σαν την Akali ή την Vayne να τρώνε nerf(και ακόμη παραπονιούνται) βλέπεις και κάτι άλλους champions όπως Cassiopeia ή Xerath να μην βγαίνει άχνα γι'αυτούς. Απλά είναι κάποιοι champion οι οποίοι αν δεν ξέρει ο αντίπαλος τι να κάνει είναι OP(tryndamere) και αν ξέρει δεν έχουν στον ήλιο μοίρα(Akali).