Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Posted 20 January 2012 - 16:59
Σχετικά με τον Yi, όσο καλός και να είσαι μια εξ' ίσου ικανή αντίπαλη ομάδα θα συγκεντρώσει πάνω του τα πυρά της και θα τον βγάλει από τη μέση σε μερικά δευτερόλεπτα.
Αν είσαι τυχερός και τύχεις σε αντιπάλους που επικεντρώνονται σε κάνα τανκ τότε το έχεις. Εναλλακτικά πρέπει να είσαι σε ομάδα με τουλάχιστον δυο champions με cc δυνατότητες.
Posted 20 January 2012 - 18:06

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 20 January 2012 - 19:51
Ε ναι, αυτή είναι η μοίρα του carry. Ομοίως με Tristana που παίζω. Και γενικά ότι είναι σχετικά squishy και μπορεί να κόψει κομμάτια... Κινούμενος στόχος.
Με τι διαφορα οτι η Tristana εχει ενα καποιο range και μπορει να μεινει πισω ενω ο Yi ειναι melee πρεπει να χωθει. Το καλο του Yi ειναι οτι ειναι θεος στο BD, τρως το tower, πατας ulty και εξαφανιστικες.
Posted 20 January 2012 - 23:35
Posted 20 January 2012 - 23:44
Επειδή νομίζω παίζετε teemo, αξίζει ? κ τι build περίπου? πχ. mercs,wriggles,frozen mallet,madreds,guardian angel,wits end είναι καλό?
εγω παιζω teemo με mercurys malady wits end madreds frozen mallet και μετα αναλογα με το game η guardian angel η black cleaver αν θελω να χωσω πιο πολυ κοσμο!
Ειναι πολυ καλο build πιστευω καθως σου δινει πολυ καλο attack speed και καλυπτει την αδυναμια του teemo! Το οτι πεφτει πολυ ευκολα!
Posted 21 January 2012 - 19:37
Posted 21 January 2012 - 20:21
Posted 22 January 2012 - 17:25
Posted 23 January 2012 - 16:23
Ευχαριστώ για τις προτάσεις, Zentsugi. Μόλις συλλέξω αρκετούς ip θα τον αποκτήσω τον σκύλο.
Σχετικά με τον Yi, όσο καλός και να είσαι μια εξ' ίσου ικανή αντίπαλη ομάδα θα συγκεντρώσει πάνω του τα πυρά της και θα τον βγάλει από τη μέση σε μερικά δευτερόλεπτα.
Αν είσαι τυχερός και τύχεις σε αντιπάλους που επικεντρώνονται σε κάνα τανκ τότε το έχεις. Εναλλακτικά πρέπει να είσαι σε ομάδα με τουλάχιστον δυο champions με cc δυνατότητες.
Και τοτε ανοιγεις την 2η. Αν σε κανουν stun, ακομα καλυτερα γιατι οταν στο τελος ψοφησεις το team σου θα τους εχει νικησει αν δεν ειναι ασχετοι (ακομη καλυτερα αν εισαι AP)
Μπορεις επισης να δοκιμασεις και atmog's στον Yi.
Επειδή νομίζω παίζετε teemo, αξίζει ? κ τι build περίπου? πχ. mercs,wriggles,frozen mallet,madreds,guardian angel,wits end είναι καλό?
Εχω να δω καλο teemo καιρο. Ωραιος ειναι για να διασκεδασεις, αλλα δεν θα τον εμπιστευομουνα να κερδισει game εκτος και αν τον παιζω εγω.
Τριαντάρησα και άρχισα τα ranked
Αν παιζεις solo queue περαστικα. Δυσκολα θα ανεβεις elo, γιατι παντα θα βρεθει καποιος να κανει leave η να feedarei με αποτελεσμα να χανεις εσυ elo.
ELO HELL!
Posted 23 January 2012 - 16:57
>playing solo queue
I seriously hope you guys don't do this
constanza.jpg

Posted 26 January 2012 - 22:55
Το ουλτι του ειναι απλα για να γυριζει teamfights, η τριτη του ability ειναι για ganking/chasing ,η δευτερη μπορει να χρησιμοποιηθει και αμυντικα και επιθετικα , ειναι η πρωτη του ειναι τρελο εργαλειο αμα συνιθηστεις σε αυτο.
Και τελικa πιστευω πως ειναι ενας απ'τους καλυτερους τανκ του παιχνιδιου με απιστευτα suppport abilities.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).
Posted 26 January 2012 - 23:18
Σε γενικές γραμμές μαζί με την Λεόνα είναι τα αγαπημένα μου τανκς.
Posted 27 January 2012 - 14:22
Ίσως δοκιμάσω κάποια στιγμή, αλλά τώρα έχω ψήσει να δοκιμάσω Ποπάρα.

Posted 27 January 2012 - 14:42
Galio λέει. Απότι έχω καταλάβει, είναι σαν τον Rammus, μόνο για ablities και όχι για physicals.
Ίσως δοκιμάσω κάποια στιγμή, αλλά τώρα έχω ψήσει να δοκιμάσω Ποπάρα.
Τι θα πει physicals? Ο Rammus είναι από τους καλύτερους anticarry dps του παιχνιδιού και με σωστά items πάει 250 damage, έχω πάρει quadra μαζί του χωρίς να πέφτω...
Posted 27 January 2012 - 16:55
Τον έχω φτάσει στα 400 damage και δεν έπεφτα (2 Warmog's, Atma's, Sunfire, και με το Defensive Ball Curl)