Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#961 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 20 January 2012 - 16:59

Ευχαριστώ για τις προτάσεις, Zentsugi. Μόλις συλλέξω αρκετούς ip θα τον αποκτήσω τον σκύλο.
Σχετικά με τον Yi, όσο καλός και να είσαι μια εξ' ίσου ικανή αντίπαλη ομάδα θα συγκεντρώσει πάνω του τα πυρά της και θα τον βγάλει από τη μέση σε μερικά δευτερόλεπτα.
Αν είσαι τυχερός και τύχεις σε αντιπάλους που επικεντρώνονται σε κάνα τανκ τότε το έχεις. Εναλλακτικά πρέπει να είσαι σε ομάδα με τουλάχιστον δυο champions με cc δυνατότητες.

#962 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 20 January 2012 - 18:06

Ε ναι, αυτή είναι η μοίρα του carry. Ομοίως με Tristana που παίζω. Και γενικά ότι είναι σχετικά squishy και μπορεί να κόψει κομμάτια... Κινούμενος στόχος.
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#963 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 20 January 2012 - 19:51

Ε ναι, αυτή είναι η μοίρα του carry. Ομοίως με Tristana που παίζω. Και γενικά ότι είναι σχετικά squishy και μπορεί να κόψει κομμάτια... Κινούμενος στόχος.

Με τι διαφορα οτι η Tristana εχει ενα καποιο range και μπορει να μεινει πισω ενω ο Yi ειναι melee πρεπει να χωθει. Το καλο του Yi ειναι οτι ειναι θεος στο BD, τρως το tower, πατας ulty και εξαφανιστικες.

gVaaH5O.jpg

#964 yoshi4

yoshi4

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 20 January 2012 - 23:35

Επειδή νομίζω παίζετε teemo, αξίζει ? κ τι build περίπου? πχ. mercs,wriggles,frozen mallet,madreds,guardian angel,wits end είναι καλό?

#965 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 20 January 2012 - 23:44

Επειδή νομίζω παίζετε teemo, αξίζει ? κ τι build περίπου? πχ. mercs,wriggles,frozen mallet,madreds,guardian angel,wits end είναι καλό?

εγω παιζω teemo με mercurys malady wits end madreds frozen mallet και μετα αναλογα με το game η guardian angel η black cleaver αν θελω να χωσω πιο πολυ κοσμο! :hahaha:
Ειναι πολυ καλο build πιστευω καθως σου δινει πολυ καλο attack speed και καλυπτει την αδυναμια του teemo! Το οτι πεφτει πολυ ευκολα!

#966 luffy the captain

luffy the captain

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 21 January 2012 - 19:37

Αυτό το build στο mobafire είναι πολύ καλό για τον teemo το έχει φτιάξει και Έλληνας.

#967 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 21 January 2012 - 20:21

Εγώ είχα φτιάξει guide για τον Pantheon πιο παλιά.. Τώρα είναι κάπως ξεπερασμένο πάντως. Αν πάτε στο Leaguecraft θα δείτε ένα guide με όνομα συγγραφέα Elijah90.. Ε, εγώ είμαι:himitsu:

#968 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 22 January 2012 - 17:25

Τριαντάρησα και άρχισα τα ranked :D
Posted Image

#969 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 23 January 2012 - 16:23

Ευχαριστώ για τις προτάσεις, Zentsugi. Μόλις συλλέξω αρκετούς ip θα τον αποκτήσω τον σκύλο.
Σχετικά με τον Yi, όσο καλός και να είσαι μια εξ' ίσου ικανή αντίπαλη ομάδα θα συγκεντρώσει πάνω του τα πυρά της και θα τον βγάλει από τη μέση σε μερικά δευτερόλεπτα.
Αν είσαι τυχερός και τύχεις σε αντιπάλους που επικεντρώνονται σε κάνα τανκ τότε το έχεις. Εναλλακτικά πρέπει να είσαι σε ομάδα με τουλάχιστον δυο champions με cc δυνατότητες.

Και τοτε ανοιγεις την 2η. Αν σε κανουν stun, ακομα καλυτερα γιατι οταν στο τελος ψοφησεις το team σου θα τους εχει νικησει αν δεν ειναι ασχετοι (ακομη καλυτερα αν εισαι AP)
Μπορεις επισης να δοκιμασεις και atmog's στον Yi.

Εχω να δω καλο teemo καιρο. Ωραιος ειναι για να διασκεδασεις, αλλα δεν θα τον εμπιστευομουνα να κερδισει game εκτος και αν τον παιζω εγω.

Τριαντάρησα και άρχισα τα ranked :D

Αν παιζεις solo queue περαστικα. Δυσκολα θα ανεβεις elo, γιατι παντα θα βρεθει καποιος να κανει leave η να feedarei με αποτελεσμα να χανεις εσυ elo.

ELO HELL!

#970 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 23 January 2012 - 16:57

>2012
>playing solo queue
I seriously hope you guys don't do this
constanza.jpg
Posted Image
Posted Image

#971 KernaxVol

KernaxVol

Anime Amateur

• Members
  • 68 posts

Posted 26 January 2012 - 22:55

Λοιπον, χτες εβγαλα το Γκαλιο ως αντιδραση σε ενα φιλο μου που μου ελεγε πως ειναι ο χειροτερος παιχτης του LoL (το κλασσικο στερεοτυπο απεναντι του, πχ δεν ειναι ουτε καλος τανκ ουτε καλος support) και εχοντας παιξει αρκετα matches (μερικα των οποιων ειναι ranked) μπορω να πω πως ο γκαλιο ΚΟΒΕΙ ΦΕΤΕΣ.

Το ουλτι του ειναι απλα για να γυριζει teamfights, η τριτη του ability ειναι για ganking/chasing ,η δευτερη μπορει να χρησιμοποιηθει και αμυντικα και επιθετικα , ειναι η πρωτη του ειναι τρελο εργαλειο αμα συνιθηστεις σε αυτο.
Και τελικa πιστευω πως ειναι ενας απ'τους καλυτερους τανκ του παιχνιδιου με απιστευτα suppport abilities.
"O Θεός είναι νεκρός." -Φρειδερίκος Νίτσε.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).

#972 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 26 January 2012 - 23:18

Τον Γκάλιο τον δοκίμασα σε solotop και μου άρεσε. Βοηθάει πολύ και το passive του. Σε κάτι τουρνουά είδα να τον παίζουν και middle lane. Δεν ξέρω πόσο καλός είναι εκεί πάντως.
Σε γενικές γραμμές μαζί με την Λεόνα είναι τα αγαπημένα μου τανκς.

#973 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 27 January 2012 - 14:22

Galio λέει. Απότι έχω καταλάβει, είναι σαν τον Rammus, μόνο για ablities και όχι για physicals.
Ίσως δοκιμάσω κάποια στιγμή, αλλά τώρα έχω ψήσει να δοκιμάσω Ποπάρα.
Posted Image
Posted Image

#974 luffy the captain

luffy the captain

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 27 January 2012 - 14:42

Galio λέει. Απότι έχω καταλάβει, είναι σαν τον Rammus, μόνο για ablities και όχι για physicals.
Ίσως δοκιμάσω κάποια στιγμή, αλλά τώρα έχω ψήσει να δοκιμάσω Ποπάρα.

Τι θα πει physicals? Ο Rammus είναι από τους καλύτερους anticarry dps του παιχνιδιού και με σωστά items πάει 250 damage, έχω πάρει quadra μαζί του χωρίς να πέφτω...

#975 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 27 January 2012 - 16:55

Physical damage = Cait, Ashe, γενικότερα τύπους που βαράνε με attack damage
Τον έχω φτάσει στα 400 damage και δεν έπεφτα (2 Warmog's, Atma's, Sunfire, και με το Defensive Ball Curl)
Posted Image
Posted Image