Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#976 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 27 January 2012 - 22:55

Χοχοχοχοχοχοχοχο
Spoiler:

#977 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 27 January 2012 - 23:15

Να φανταστω για χαβαλε το Mejai's soulstealer:hahaha:
Posted Image

#978 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 27 January 2012 - 23:33

Τον Γκάλιο τον δοκίμασα σε solotop και μου άρεσε. Βοηθάει πολύ και το passive του. Σε κάτι τουρνουά είδα να τον παίζουν και middle lane. Δεν ξέρω πόσο καλός είναι εκεί πάντως.
Σε γενικές γραμμές μαζί με την Λεόνα είναι τα αγαπημένα μου τανκς.

Ο Galio ειναι καλος για anti-top. Δηλαδη αν εχεις κανεναν καημενο GP/Wu/Olaf etc, με την ασπιδα σου τους κανεις ασχημο counter. Και αφου βγαλεις το Chalice of Harmony spammareis και τα spells σου οποτε εχεις εξασφαλισμενη επιτυχια.

Galio λέει. Απότι έχω καταλάβει, είναι σαν τον Rammus, μόνο για ablities και όχι για physicals.
Ίσως δοκιμάσω κάποια στιγμή, αλλά τώρα έχω ψήσει να δοκιμάσω Ποπάρα.

Την Poppy την χρησιμοποιω μονο για να τρολλαρω οταν βαριεμαι. Για να ειμαι ειλικρινης δεν μου βγαζει σοβαρο gameplay. H χαρα μου ειναι να χωνομαι σε 5 να καρφωνω εναν στον τοιχο, να τον σκοτωνω και να φυγω κυριος αφου εχω κανει ulti σε καποιον που δεν με προσεχει αρκετα ωστε να με κυνηγησει.

Χοχοχοχοχοχοχοχο

Spoiler:

Δεν βλεπω BRAVERY ομως. Λειπει το Trinity και το warmong's. Μια φορα παραλιγο να το πετυχω. Απλα δεν προλαβα να γεμισω τα stacks γιατι καναν surrender. Απορω με τι καημενους επαιζες που χαϊδευανε τα αηδονακια τους 38 ολοκληρα λεπτα.

#979 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 28 January 2012 - 23:54

Spoiler:

#980 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 02 February 2012 - 03:44

Posted Image

DA FUQ?

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#981 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 02 February 2012 - 03:51

Νομιζω οτι με τη βοηθεια της ιριστελλας και με απειρο τρολλαρισμα σημερα ανακαλυψα ενα γαματο combo (απο τα ποιο ωραια που εχω δει στο λολ) το οποιο εχω σκοπο να βελτιωσω φυσικα με μια φοβερη ιδεα που μου κατεβηκε :wis: /just wanted to share it

in other news σκοπευω να αγορασω το σκιν του κογκ που θα βγαλουν τωρα σε εκπτωση και εχω το απιστευτο διλλημα να αγορασω vlad ή τον καινουργιο ηρωα

#982 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 02 February 2012 - 10:52

εχω το απιστευτο διλλημα να αγορασω vlad ή τον καινουργιο ηρωα

Θα σε λεγα να περιμενεις να τον παιξεις πρωτα φρεε και εγω αυτο εκανα με τον fizz(τον πηρα κατευθειαν) και το ψιλομετανιωσα:damn:,αν και ο vlad ακομα αξιζει.
Posted Image

#983 KernaxVol

KernaxVol

Anime Amateur

• Members
  • 68 posts

Posted 03 February 2012 - 20:12

Θα σε λεγα να περιμενεις να τον παιξεις πρωτα φρεε και εγω αυτο εκανα με τον fizz(τον πηρα κατευθειαν) και το ψιλομετανιωσα:damn:,αν και ο vlad ακομα αξιζει.

Ο ziggs εχει τοσο τρελο burst damage που πιστευω πως θα τον nerfaroun συντομα.Ενας φιλος μου μετα απο 5 ωρες σε παιχνιδια με botakia,πηγε σε game κ τους γαζωσε ολους.Μια φορα ζητησε να παει solo bot εναντι Sona και Vayne και τους εστειλε πισω 3 φορες μεσα σε 10 λεπτα.

Φυσικα παιζει ρολο κ το γεγονος οτι ειναι πολυ νωρις ακομα κ δεν ξερουν πολλοι πως να αντιμετωπιζουν τον ziggs,ειδικα αμα παιζει επιθετικα.
"O Θεός είναι νεκρός." -Φρειδερίκος Νίτσε.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).

#984 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 03 February 2012 - 20:47

Με τον Ζιγκς μόνο αντίπαλος έχω παίξει. Έχει απίστευτο range εκτός από φοβερό burst damage που ήδη αναφέρθηκε. Μου θύμισε λίγο Γκράγκας με τη διαφορά ότι τον χτίζεις καθαρά για ζημιά, ενώ στον ζυθοποιό βάζω υβριδικά hp/ap(όπως και στον Ραμπλ).

#985 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 03 February 2012 - 21:49

Τελικα ο Ziggs ειναι οντως καλη φαση και καλυτερος απο οτι περιμενα(ειδικα αυτη η ulti) μαλλον θα τον αγορασω:hero:.
Posted Image

#986 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 05 February 2012 - 14:39

Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Πως γίνεται πάντα οι καινούριοι chams να είναι πάντα τόσο op ακόμα και αν ξέρεις τις abilities τους και να τους αντιμετωπίζεις? Και φέρνω παράδειγμα τον viktor που έχει αρκετό καιρό που βγήκε και παρ'όλα αυτά κανένας δεν τον έχει και συνέχεια τον feedαρουν.
Posted Image

#987 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 05 February 2012 - 18:59

Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Πως γίνεται πάντα οι καινούριοι chams να είναι πάντα τόσο op ακόμα και αν ξέρεις τις abilities τους και να τους αντιμετωπίζεις? Και φέρνω παράδειγμα τον viktor που έχει αρκετό καιρό που βγήκε και παρ'όλα αυτά κανένας δεν τον έχει και συνέχεια τον feedαρουν.

Bασικα περα απο τον Viktor που δε μου φενεται καθολου ικανος να παρει game και ποτε δεν τον εχουμε φεενταρει ακομα και εαν ειναι λιγο φεενταρισμενος δεν το κουβαλαει,ολοι οι αλλοι new champs κατα καιρος ειναι υπερ-op για να πουλησουν,και αφου περασει καμια βδομαδα αντε να τους ξαναδεις.
Ποπο θεε μου τωρα θημηθηκα τι γινοταν με τον Wukong...:uhh:
Posted Image

#988 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 05 February 2012 - 20:55

Βασικα εμενα μου την σπαει που δεν εχει ουτε εναν καινουριο champ με πρωτοτυπη ιστορια...Ολοι εχουν κατι κοινο με τους παλιους χαρακτηρες(πρωην αντιπαλοι,βοηθοι,απλα αντιγραφη του lore)

Αλλα γενικα τους κανουν για να πουλησουν.Εννοειται πως το παρακανουν,αλλα ενταξει δεν ειναι και του τυπου "ειμαι νουμπας αλλα εχω αγορασει τον καινουριο champ οποτε θα γ@μαω κwλους"

Προσωπικα ομως τον Fizz δεν τον θεωρω και τοσο καλο...Εχει μετριο damage σε σχεση με οποιονδηποτε αλλον assassin και carry,και ειναι σχεδον το ιδιο squishy...

#989 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 05 February 2012 - 22:18

Πόσο δαιμονίζομαι όταν ο Φιζ ανεβαίνει στην τρίαινα και γίνεται άτρωτος. Ειδικά αν πολεμάτε για ώρα και έχετε αμφότεροι λίγη ζωή και λίγο πριν του σκάσεις το skillshot σκάει αυτός με το αμφίβιο σώμα του στο κεφάλι σου:mad:

#990 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

Gangnam style! #whoneedsswag

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 05 February 2012 - 23:19

Ποοο τι ωραία που ήταν με το league of legends..! είναι όμως ότι έχει μόνο 30 lvl και ξενερώνεις γρήγορα αν είσαι addict και ξημεροβραδιάζεσαι (δεν ξέρω κανέναν τέτοιο :hiding_something: ) είχα κολλήσει με την miss fortune-τρελή bounty hunter και έτσι φάση :hero: αλλά όλοι οι chars είναι πολύ καλοί αν ξέρεις να τους χειρήζεσαι - τον twich παρ'όλα αυτά τον έχω άχρηστο και γίνομαι ο απόλυτος feeder όταν δοκιμάζω να τον πάρω no offence xD
το παράτησα όταν άρχησα το naruto γιατί δεν προλάβαινα να βλέπω 10 επεισόδια τη μέρα και να παίζω :hihi2:
έχει βγεί κανένας καλός καινούριος char;; (από τον οκτώβρη μέχρι τώρα;)

Posted Image