Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Posted 08 January 2012 - 20:35
Επίσης για τον Maokai, συνήθως τον παίζω tank, εντάξει δεν είναι και τοπ, αλλά είναι μακράν από κακός. Νιώθιω πολύ ασφαλής ξέροντας ότι μπορώ να αποφύγω ganks στο early game απλώς ρίχνοντας ένα σποράκι στα φυντάνια και μαζί με έναν καλό dps στο ίδιο lane βγάζουμε πολύ καλά combos (θυμάμαι με έναν φίλο Brand, τους έκανα snare και απελευθέρωνε αυτός την κόλαση από πίσω).
Μόνα μου παράπονα ότι α) έχουν παραμελήσει πολύ το lore τους τελευταίους μήνες (seriously ούτε την εφημερίδα δεν βγάζουν πλέον) και β) ότι το LoL έχει καταλήξει παιχνίδι με χαρακτήρες δύο ταχυτήτων. Πολλοί παλιοί champs δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τους καινούριους και αυτοί που βγαίνουν είναι πλέον ή underpowered ή overpowered. Απλώς έχω αρχίσει να κουράζομαι να βλέπω τους ίδιους champs ξανά και ξανά στα games και τα patches να είναι τις περισσότερες φορές άλλα ντ'άλλων.
ingame name: El Verano (eu east)
Posted 09 January 2012 - 01:11
Και αυτο το οτι ολοι οι καινουριοι chars ειναι OP σε σχεση με τους παλιους δεν νομιζω οτι υσχιει.Ποτε δεν εβγαλαν και ποτε δεν θα βγαλουν χαρακτηρα οσο OP οσο ο Tryndamere.Αλλα γενικα δεν εχει κανεναν χαρακτηρα που ενας τελειως noob να μπορει να βγαλει αρκετα καλο score και κανεναν που να μην μπορεις να βγαλεις οσο καλος και να εισαι.Αυτη ειναι τουλαχιστον η αποψη μου.
Posted 12 January 2012 - 23:51
Αν δεν τον φορτώσεις με armor και magic resistance ποιο το νόημα των χαμηλών cool downs;
Κατά τ' άλλα εξαιρετικός χαρακτήρας για top lane. Χάρη στο passive του σκοτώνει minions σχεδόν ανενόχλητος. Ακόμα και σε ganks απλά ενεργοποιείς το ulti και τρέχεις προς τον πύργο σου.
Για να με σκοτώσουν χρειάστηκαν τρία άτομα(Yi, Talon και Brand). Είχα βέβαια έναν αμυντικό συνδυασμό runes και mastery.
Posted 13 January 2012 - 17:06
Και το έκανα απέναντι σε μια ομάδα με sion και lee sin καραfeedαρισμένους απ'την αρχή του game. Πλάκα πλάκα γ@μάει και δέρνει ο viktor αν είσαι καλός με mages.
Edit: Το game δηίρκησε καμια ώρα γιατί η κάθε ομάδα είχε 2 άγρια feedααρισμένους (αργότερα στην ομάδα μου έγιναν τρεις) που κουμάνταραν το game και οι υπόλοιποι ήταν μέτριοι παίκτες που όμως ήξεραν lol (δεν έκαναν 2-11 σκορ πχ). Απ'τα παιχνίδια που ή θα τους γ@μήσεις ή θα σε ισοπεδώσουν. Ξεκινήσαμε αρκετά άσχημα, σε σημείο η διαφορά να φτάσει κοντά στα 15 kill, αλλά καταφέραμε με μεγάλη προσπάθεια να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να το πάρουμε πανυγηρικά
Πολλοί τον παίζουν critical για το πρώτο του. Γενικά το tanky build του ταιριάζει (ανάλογα με το game τα items) αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ θα του βγάλεις trinity κάποια στιγμή(προσωπικά προτείνω να το βγάλεις σχετικά γρήγοραΓια Nasus τί build έχετε να προτείνετε; Ένας συμπαίκτης σε σημερινό game μου πρότεινε cooldown reduction για να επωφεληθώ τα μέγιστα από το Q. Αν και συμφωνώ ότι είναι καλό να κάνεις τρελή ζημιά μετά από αρκετό farming(άρα μιλάμε για late game καταστάσεις), είμαι επιφυλακτικός επειδή ο σκύλος έχει και το ρόλο του tank.
Αν δεν τον φορτώσεις με armor και magic resistance ποιο το νόημα των χαμηλών cool downs;
Κατά τ' άλλα εξαιρετικός χαρακτήρας για top lane. Χάρη στο passive του σκοτώνει minions σχεδόν ανενόχλητος. Ακόμα και σε ganks απλά ενεργοποιείς το ulti και τρέχεις προς τον πύργο σου.
Για να με σκοτώσουν χρειάστηκαν τρία άτομα(Yi, Talon και Brand). Είχα βέβαια έναν αμυντικό συνδυασμό runes και mastery.
http://www.mobafire.com/league-of-legends/champion/nasus-37 σίγουρα το ξέρεις το site, αλλά anyway, μπορείς να δεις και από εδώ
Edited by jimop24, 13 January 2012 - 18:09.
παράθεση επιπλέον πληροφοριών για το game
Posted 14 January 2012 - 20:50
Η φαση ειναι που μια φορα ειχα μπει με το παραπανω build με Hextech Sio skin (που δεν υπαρχει πια) , με αρχιζει στο βρυσιδη ενας λογω του skin (haters gonna hate) και ερχομαι με blue buff bott και κοβω first,second blood (φυσικα με την βοηθεια των αλλων 2) και παρ'ολιγον να κοψω και τον jungler τους, και μου λεει ο top solo "GOGO ROBOCOP :lovulovu:" ωραιες καταστασεις..
Γενικα με εχει πιασει μια τρελα τωρα τελευταια να παιζω οτι champion εχω σε οποιοδηποτε οτι-ναναι τροπο πχ ΑΡ Yi,AP kog,AS-AD Ryze , ειδικα τον AP Yi δοκιμαστε τον θα πεσει κλαμα (τωρα δουλευω την AD Sona).
Edited by KernaxVol, 14 January 2012 - 21:04.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).
Posted 14 January 2012 - 21:31
Γενικα με εχει πιασει μια τρελα τωρα τελευταια να παιζω οτι champion εχω σε οποιοδηποτε οτι-ναναι τροπο πχ ΑΡ Yi,AP kog
AP Yi ήταν το top Yi build μερικά χρόνια πριν. Τώρα και AP και AD είναι viable, έχω δει AP Yi να κόβει κομματάρες.
AP Kog, επίσης αρκετά viable, με την πρώτη του και την ulti.
Τα άλλα 2, ναι σχετικά ανορθόδοξα

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 15 January 2012 - 03:52
AP Yi ήταν το top Yi build μερικά χρόνια πριν. Τώρα και AP και AD είναι viable, έχω δει AP Yi να κόβει κομματάρες.
Τα άλλα 2, ναι σχετικά ανορθόδοξα(αν και έχω νικήσει game ως AD Veig. Και ένα ως AD Morg)
Πριν βγει το παιχνίδι?
AP Yi όντως δεν είναι κάτι φοβερό. Standar build είναι και αυτό. AP Yi early-mid game pawnage, AD Yi lategame pawnage. Ανάλογα τι προτιμάς και τι team setting έχεις.
AP kogmaw mid αν του δώσεις και blue buff πέφτει τρελό harashing και poke. Μπορείς να κατεβάσεις 3 turrets και inhibitor αν είστε περίπου το ίδιο δυνατοί με την αντίπαλη ομάδα και κάνουν την βλακεία να κάθονται κάτω από το turret και να σας περιμένουν να τους χωθείτε εσείς. Με μερικά ultis παίρνεις kill ή στέλνεις το μισό team back to base.
AD Sona το έχω δει και εγώ μερικές φορές. Δεν δουλεύει πάντα...
Posted 15 January 2012 - 09:55
Posted 15 January 2012 - 10:34

Posted 15 January 2012 - 11:14

Posted 15 January 2012 - 18:49
AD Sona είναι το build του troll (όπως είχα δει κάποτα ένα τύπο να παίζει atma's build Miss Fortune και μάλιστα ήταν περήφανος για αυτό). Αν θες να παίξεις λίγο πιο επιθετική Sona, μετά από το πρώτο support αντικείμενο (Reverie, Soul Shroud κλπ) που θα φτιάξεις, φτιάξε ένα Lich Bane και μετά, αν κρατήσει αρκετά το παιχνίδι, ένα Rabadon's Rapecap και μια χαρά damage outputs θα έχεις για support.
Posted 15 January 2012 - 19:41

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 15 January 2012 - 21:04
Λίγο cosplay για τα μάτια σας μόνο!
Spoiler:
Posted 20 January 2012 - 12:23
Για Nasus τί build έχετε να προτείνετε; Ένας συμπαίκτης σε σημερινό game μου πρότεινε cooldown reduction για να επωφεληθώ τα μέγιστα από το Q. Αν και συμφωνώ ότι είναι καλό να κάνεις τρελή ζημιά μετά από αρκετό farming(άρα μιλάμε για late game καταστάσεις), είμαι επιφυλακτικός επειδή ο σκύλος έχει και το ρόλο του tank.
Λοιπον για να σου απαντησω, ενα απο τα καλα builds που μπορεις να κανεις ειναι:
Ξεκινας με μποτες και 2 Hp pots 1 Mp pot.
Κανεις το sheen asap (ή αν εχεις προβλημα με τον αντιπαλο στο lane κανεις πρωτα glacial shroud).
Τελειωνεις την μποτα σου (συνηθως ninja tabi/mercury treads) και κανεις glacial shroud (ή sheen αν εκανες το glacial πρωτο).
Τελειωνεις ειτε το frozen heart ειτε το trinity force πρωτο αναλογα με το πως τα πας και μετα κανεις και το αλλο.
Απο εκει και περα θα πρεπει να τους εχεις ολους, αλλα για τα τυπικα κανεις και atmog's (warmong's και atma's impaler δηλαδη) και για τελευταιο item κανεις αναλογα με το game συνηθως Infinity Edge/ Bloodthirster/ Force of Nature.
Εκει αν δεν εχει ηδη τελειωσει το game το τελειωνεις μονος σου.
Αν και παιδες, δυστυχως ο Nasus πλεον δεν ειναι τοσο viable ως solo top. Με εναν Talon/ Wukong/ Renekton τον εχετε ως πηγη εσοδων απο τα 3 lvl κιολας.
Γενικα με εχει πιασει μια τρελα τωρα τελευταια να παιζω οτι champion εχω σε οποιοδηποτε οτι-ναναι τροπο πχ ΑΡ Yi,AP kog,AS-AD Ryze , ειδικα τον AP Yi δοκιμαστε τον θα πεσει κλαμα (τωρα δουλευω την AD Sona).
Απο που και ως που ειναι αυτα που ειπες ο,τι να 'ναι? Καλα ισως για το ryze να εχεις δικιο αλλα τα αλλα builds ειναι viable.
Τα άλλα 2, ναι σχετικά ανορθόδοξα(αν και έχω νικήσει game ως AD Veig. Και ένα ως AD Morg)
Σε teamfights AP Yi ειναι πολυ χρησιμος και αποτελεσματικος καθως με την 1η κοβει ολο το αντιπαλο team και γεμιζει και το cd με τα assissts/kills. Επισης AP Kog δεν ειναι μονο 1η-ulti ποιυ κοβουν και η 3η κοβει αρκετα, και το χειροτερο ειναι να του κανεις και ενα Nashor's και να τους ριχνεις 5-6 hit με την 2η.
Πριν βγει το παιχνίδι?
AP Yi όντως δεν είναι κάτι φοβερό. Standar build είναι και αυτό. AP Yi early-mid game pawnage, AD Yi lategame pawnage. Ανάλογα τι προτιμάς και τι team setting έχεις.
AP kogmaw mid αν του δώσεις και blue buff πέφτει τρελό harashing και poke. Μπορείς να κατεβάσεις 3 turrets και inhibitor αν είστε περίπου το ίδιο δυνατοί με την αντίπαλη ομάδα και κάνουν την βλακεία να κάθονται κάτω από το turret και να σας περιμένουν να τους χωθείτε εσείς. Με μερικά ultis παίρνεις kill ή στέλνεις το μισό team back to base.
Ο Yi καταρχας ειναι all-game pwnage, καθως με την 3η του εχει αρκετο damage για τα πρωτα levels. Ειτε AD ειτε AP.
Για να παιξεις AD Sona πρεπει να βγαλεις tri-force, αλλα για να το βγαλεις πρεπει να παιζει και το team sou.
Λίγο cosplay για τα μάτια σας μόνο!
Spoiler:Spoiler:Spoiler:
Εσυ εκει το νου σου
Posted 20 January 2012 - 12:46
Πάντα όμως!!!!!!!!!!Εσυ εκει το νου σου
:canthelp: