/sarcasm
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Posted 03 January 2012 - 09:09
/sarcasm

Posted 03 January 2012 - 14:35
κατα 90% φταιει το dominion που μου εμφανιζε ηλιθια bug μερικες φορες:
εξαφανιζε το ποντικι και στη θεση του εμφανιζε ενα "κολλημενο" εικονιδιο ή ουτε καν αυτο το οποιο ακομη και αν εκλεινα το LoL εμενε στα windows με αποτελεσμα να με αναγκαζει να κανω restart το pc για να μπορεσω επιτελους να δω το ποντικι (περιτο να πω οτι μεχρι να κανω restart εχανα το game)..
τωρα το ειχα ανοιχτο, αλλαξα σε firefox να ακουσω ενα videaki στο utube παραλληλα (ακουγα αλλο πιο πριν, δεν ειναι οτι το κολησε το βιντεακι, το pc αντεχει πολυ πιο βαρια πραγματα απο ενα παιχνιδι και ενα firefox) και επαθα οτι επαθα
μετα απο το πολαπλο bug με το ποντικι και το σημερινο εχω αρχησει να πειθομαι οτι εχει κακογραμμενο κωδικα το κ0λομαπ
εχει συμβει σε καναν αλλο κατι παρομοιο?
Edited by matassos, 03 January 2012 - 14:40.
Posted 03 January 2012 - 14:40
Posted 06 January 2012 - 00:37
Posted 06 January 2012 - 01:56
ο maokai ειναι χαλια, ουτε σκοτωνει ευκολα ουτε τανκαρει καλα ουτε ειναι καλος για support, τι να τον κανεις χαραμιζεις τα ip σουΤελικά το αποφάσισα να αγοράσω Maokai. Πέφτουν λίγο πολλά τα 6300 για τον συγκεκριμένο champion αλλά με βολεύει πάρα πολύ παρά κάποια αρνητικά σχόλια που έχω ακούσει.
Posted 06 January 2012 - 02:18
Posted 06 January 2012 - 06:46
Ο Maokai παίζεται ως jungler σε τουρνουά με μεγάλη επιτυχία μέχερι τώρα. Οποτέ ναι, θα έλεγα ότι έχεις άδικο.ο maokai ειναι χαλια, ουτε σκοτωνει ευκολα ουτε τανκαρει καλα ουτε ειναι καλος για support, τι να τον κανεις χαραμιζεις τα ip σου
:nosey:
Posted 06 January 2012 - 07:20
On another tone 25/9/19 με Ahri σε παιχνίδι που ξεκίνησε ως χαμένο από χέρι και εξελιχθηκε σε πανηγυρική νίκη και τους αντιπάλους να το φυσάνε και να μην κρυώνει. Με μίσησαν λίγο από ένα σημείο και μετά νομίζω καθώς κυριολεκτικά δεν ψόφαγα αν δεν μου την έπεφταν και οι πέντε μαζί. XD
~*~
Posted 06 January 2012 - 11:22
Πάντως με τον Maokai ως αντίπαλο δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα σε παιχνίδι η αλήθεια να λέγεται. Ναι η Ulti του μπορεί να γίνει εκνευριστική με έναν δύο πήδους όμως την αποφεύγει κανείς.
On another tone 25/9/19 με Ahri σε παιχνίδι που ξεκίνησε ως χαμένο από χέρι και εξελιχθηκε σε πανηγυρική νίκη και τους αντιπάλους να το φυσάνε και να μην κρυώνει. Με μίσησαν λίγο από ένα σημείο και μετά νομίζω καθώς κυριολεκτικά δεν ψόφαγα αν δεν μου την έπεφταν και οι πέντε μαζί. XD~*~
Πήρα και Caitlyn την οποία την λιγουρευόμουνα από πριν τα χριστούγεννα. Problem is δεν έχω καθόλου runes για ad. Όποιο καλό παιδί μπορεί να μου δώσει
ips και runesκάποιες καλές πληροφορίες για το πώς να την χειριστώ (masteries, runes, items) γιατί μέχρι στιγμής που την έχω δοκιμάσει μου πάει σαν στυλάκι. To μόνο που με εκνευρίζει είναι τα cooldown της but oh well...
Μπορείς να δεις guides εδώ:http://www.mobafire.com/league-of-legends/caitlyn-guide
Έχει τα πάντα
Posted 06 January 2012 - 12:07
Πάντως με τον Maokai ως αντίπαλο δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα σε παιχνίδι η αλήθεια να λέγεται. Ναι η Ulti του μπορεί να γίνει εκνευριστική με έναν δύο πήδους όμως την αποφεύγει κανείς.
Ναι τώρα μιλάς για την Ahri που δεν την έχεις αφήσει καθόλου και που βαράει και από απόσταση . Πήγαινε με κανα meele όμως που βαράει από κοντά , θα είσαι μέσα στο teamfight και θα αρχίσεις να τρέχεις πίσω ?
Όσο για την Cait , εγώ ή της βάζω Crit Chance runes και ξεκινάω με 20% crit chance ή Armor Penetration που ξεκινάω με 25 .
Posted 06 January 2012 - 15:00
Thanks για τις συμβουλές και τα links παιδιά. :3 Θα την χτίσω σιγά σιγά.
Posted 06 January 2012 - 15:15

Posted 06 January 2012 - 15:47
On another tone 25/9/19 με Ahri σε παιχνίδι που ξεκίνησε ως χαμένο από χέρι και εξελιχθηκε σε πανηγυρική νίκη και τους αντιπάλους να το φυσάνε και να μην κρυώνει. Με μίσησαν λίγο από ένα σημείο και μετά νομίζω καθώς κυριολεκτικά δεν ψόφαγα αν δεν μου την έπεφταν και οι πέντε μαζί. XD~*~
Πήρα και Caitlyn την οποία την λιγουρευόμουνα από πριν τα χριστούγεννα. Problem is δεν έχω καθόλου runes για ad. Όποιο καλό παιδί μπορεί να μου δώσει
ips και runesκάποιες καλές πληροφορίες για το πώς να την χειριστώ (masteries, runes, items) γιατί μέχρι στιγμής που την έχω δοκιμάσει μου πάει σαν στυλάκι. To μόνο που με εκνευρίζει είναι τα cooldown της but oh well...
Από Runes βάζεις σχεδόν ό,τι βάζεις και σε όλα τα άλλα ad carries δηλαδή armor penetration marks, armor seals, magic resist glyphs και AD Quins. Στάνταρ είναι τα marks και τα Quins. Μπορείς να βάλεις δηλαδή Attack Speed Seals ας πούμε και Mana Regen glyphs.
Masteries 21/9/0 ή 21/0/9
Από Items συνήθως πας Boots, Dorans blade x2 earlygame
Infinity Εdge ή Bloodthirster + Zeal/Phantom Dancer midgame
Κάποιο Defencive Item( Banshees Vail/Guardian Angel)+Last Whisper late game
Αν φουλάρεις από items μην ξεχνάς ποτέ τα elixirs. Δεν θέλουν slots.
Gameplay
Farm Farm Farm. Έχεις ακριβό build οπότε πρέπει να farmαρεις καλά. Με την Caitlyn λόγο range δεν είναι και πολύ δύσκολο. 150 creeps score στα 20 λεπτά solo mid ή bot lane με support είναι μια χαρά. Στο pvp kite kite kite ;D. Μην στέκεσαι ποτέ απλά σε ένα σημείο. Hit n Run συνέχεια.
Είσαι DPS οπότε όσο περισσότερο ζεις τόσο περισσότερα dmg κάνεις.
Posted 07 January 2012 - 14:49
Posted 07 January 2012 - 15:14
[media]http://www.youtube.com/watch?v=XMF6sTQ7dLM&feature=related[/media]Μετά το 2:26 μαγεύει.
Buy a ward, stop a gang, save a life
Έλιωσα
EDIT(Για να μην κάνω double post): Αυτό που έγινε σήμερα δεν το έχω ξαναδεί. Έπαιξα δύο ματς, στα οποία ήμασταν 4v5 γιατί ένας μ@λ@κας έκανε quit αμέσως, και παρ'όλ'αυτά κερδίσαμε πανυγηρικώς. Στο πρώτο game δούλεψε η τύχη μας και το ότι παίξαμε γ@μ@τα και οι αντίπαλοι έτριβαν τα μάτια τους. Το laughing matter όμως ήταν το δεύτερο game, στο οποίο ήμασταν 4v5 και σαν να μην έφτανε αυτό, είχαμε μια nidalee που feedαρε επίτιδες και δεν έπαιρνε καν αντικείμενα (τελείωσε με 1-11 και το kill που πήρε ήταν ks). Στην ουσία δηλαδή 3v5. Θα ήμασταν χαμένοι απο χέρι, αλλά οι αντίπαλοι υπολόγισαν χωρίς εμένα και τον yi:hero:. Κάναμε παππάδες σ'όλο το game (εγώ με rammus), και με την βοήθειά μου feedαρίστηκε απίστευτα σε σημείο να πάρει pentakill. Κάπως έτσι 3 άτομα(ή μαλλον μόνο ο yi να βαράει κι εγώ να τρωω το ξύλο απ' τους αντιπάλους) κερδίσαμε
Edited by jimop24, 07 January 2012 - 16:18.