Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#916 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 18:53

Εμένα ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Rammus. Μπορώ να σηκώσω ολόκληρο παιχνίδι μόνος μου, αρκεί να τραβάει λίγο η υπόλοιπη ομάδα.
Τώρα έχω λιώσει Pantheon, που τον ξεκλείδωσα πριν λίγο καιρό και πριν λίγο έπαιξα πρώτη φορά με twitch και αν και feedαρα αρκετά στην αρχή, μετά τελείωσα με 22-14-17, μακράν τα περισσότερα kills στην ομάδα μου και νικήσαμε αν και με λίγο ζόρι. Το αξιοσημείωτο είναι ότι είναι το καλύτερο σκορ που έχω κάνει παίζοντας πρώτη φορά με κάποιον champion και σπανίως ξεπερνάω τα 20 kills.
Μιας και είναι free θα τον χρησιμοποιήσω αρκετά και ίσως και να τον αγοράσω. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον σαν νέος τρόπος παιξίματος (έχω παίξει ελάχιστες φορές stealthed champions).
Btw, πως υπολογίζω το elo μου;
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#917 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2012 - 19:04

Στο δείχνει όταν έχεις παίξει τουλάχιστον 10 (αν θυμάμαι καλά ) ranked games .

#918 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2012 - 02:11

Προχθές αγόρασα Galio και μπήκα σε game με 4 casters. OH THE JOY!

#919 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2012 - 04:07

Αυτά τα ranked games ρε παιδιά γιατί είναι χειρότερα από τα normals? Μιλάμε τυχαίνω με κάτι άτομα, πραγματικά, λες και είναι 15 lvl. Και πρώτη φορά να έπαιζαν τον champion που έχουν τέτοια πράγματα δεν γίνονται!!!
Πολλές φορές το 4th/5th pick παίρνει ό,τι του καπνίσει. Έχω βαρεθεί να κάνω quit στο champion picking. Αφού πλέον μπαίνω και έτσι. Γιατί πολλές φορές η αντίπαλη ομάδα είναι ότι να ναι αλλά κερδίζει γιατί έχουμε έναν jungler που δεν ξέρει τι πάει να πει gank, ένα support που δεν ξέρει τι πάει να πει warding ή ένα AD carry με 30 cs στα 15 mins.
Και γι' αυτόν τον λόγο έχω κολλήσει στο 1200 elo. Δεν μπορώ για κανέναν λόγο να πάω πιο πάνω. Στα 1300 εκεί τουλάχιστον θα ξέρουν τα βασικό setting μιας ομάδας.

#920 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2012 - 04:11

Γι αυτό κι εγώ παίζω μόνο νόρμαλ. Έχει περισσότερη πλάκα και λιγότερη πίεση/άγχος ;)

#921 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2012 - 04:56

Από πείσμα μπήκα άλλο ένα. Με Vayne, 21/2 το σκορ. Αφού κατάφερα και έφτιαξα το πιο ακριβό item στο παιχνίδι. Είχα πάνω από τρίμηνο να φτιάξω Trinity Force στην Vayne. Είδα λίγο τα stats και έχω 70% win rate με vayne. Επειδή αυτή και ο trynda είναι οι πιο hard hitting champions lategame έχω γυρίσει μόνος μου τρελά παιχνίδια. Το θέμα είναι ότι πολλές φορές βγαίνει μια ashe instant pick και αναγκαστικά πάω κάτι άλλο.
Επίσης με Akali έχω την δυνατότητα να παίξω μόνο normals. Instant ban σε κάθε game. Ακόμα και από την δική μου team. Είμαι 2nd pick και πάλι φοβούνται μήπως την πάρει enemy. Και πραγματικά είναι υπερεκτιμημένη. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί της σαν enemy.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από KamenoC: 02 Ιανουάριος 2012 - 05:05
Λάθος θυμόμουν 21/2 ήταν τελικά

#922 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2012 - 13:56

Εμένα ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Rammus. Μπορώ να σηκώσω ολόκληρο παιχνίδι μόνος μου, αρκεί να τραβάει λίγο η υπόλοιπη ομάδα.
Τώρα έχω λιώσει Pantheon, που τον ξεκλείδωσα πριν λίγο καιρό και πριν λίγο έπαιξα πρώτη φορά με twitch και αν και feedαρα αρκετά στην αρχή, μετά τελείωσα με 22-14-17, μακράν τα περισσότερα kills στην ομάδα μου και νικήσαμε αν και με λίγο ζόρι. Το αξιοσημείωτο είναι ότι είναι το καλύτερο σκορ που έχω κάνει παίζοντας πρώτη φορά με κάποιον champion και σπανίως ξεπερνάω τα 20 kills.
Μιας και είναι free θα τον χρησιμοποιήσω αρκετά και ίσως και να τον αγοράσω. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον σαν νέος τρόπος παιξίματος (έχω παίξει ελάχιστες φορές stealthed champions).
Btw, πως υπολογίζω το elo μου;

Λοιπον σιγουρα εισαι πολυ πιο εμπειρος απο εμενα σε αυτο το παιχνιδι,αλλα να ξερεις οτι με Twitch πρεπει να αποφευγεις αντιπαλους με μεγαλο range(πχ Lux,Caitlyn,Nidalee)Εγω προσωπικα πολυ δυσκολα κανω καλο score με Twitch αν εχω εναν τετοιο χαρακτηρα απεναντι.Αλλα γενικα ειναι πολυ καλος,αν εχεις boots of mobility και ξερεις που εχουν βαλει τα ward τους οι αντιπαλοι μπορεις να κανεις ganking συνεχως,και σε late game κανει πολυ τρελο damage(εγω που τον βαζω full AD κανω καπου 1400 damage με καθε hit με 2.5 attack speed οταν βγαινω απο το stealth)

#923 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2012 - 14:18

Από πείσμα μπήκα άλλο ένα. Με Vayne, 21/2 το σκορ. Αφού κατάφερα και έφτιαξα το πιο ακριβό item στο παιχνίδι. Είχα πάνω από τρίμηνο να φτιάξω Trinity Force στην Vayne. Είδα λίγο τα stats και έχω 70% win rate με vayne. Επειδή αυτή και ο trynda είναι οι πιο hard hitting champions lategame έχω γυρίσει μόνος μου τρελά παιχνίδια. Το θέμα είναι ότι πολλές φορές βγαίνει μια ashe instant pick και αναγκαστικά πάω κάτι άλλο.
Επίσης με Akali έχω την δυνατότητα να παίξω μόνο normals. Instant ban σε κάθε game. Ακόμα και από την δική μου team. Είμαι 2nd pick και πάλι φοβούνται μήπως την πάρει enemy. Και πραγματικά είναι υπερεκτιμημένη. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί της σαν enemy.

Δε διαφωνώ σε γενικες γραμμές με την Akali αλλά αν ξέρεις την ιστορία της και ο λόγος που nerfαρανε, αυτη και το gunblade θα καταλάβεις γιατί τη φοβούνται πολλοί.

#924 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2012 - 14:32

>solo ranked

ΓΙΑΤΙ? Γιατί το κάνετε αυτό στον εαυτό σας? Δεν θα πήγαινα Solo Ranked και για Duo Ranked θα ήθελε ΠΟΛΥ σκέψη. Μόνο 5άδα. Εδώ normals δεν παίζω χωρίς 1-2 φίλους στο Skype:)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#925 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 01:34

Youtube Video

Όταν βγει η dota 2 και δεν θα με νοιάζει πια το LoL θα μπαίνω και θα τρολλάρω σαν αυτόν μεχρι να φάω ban
Mister Raindrop falling away from me now

Δημοσιευμένη  εικόνα

#926 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 02:02

Youtube Video

Όταν βγει η dota 2 και δεν θα με νοιάζει πια το LoL θα μπαίνω και θα τρολλάρω σαν αυτόν μεχρι να φάω ban

σοβαρα θα το κανεις αυτο?

#927 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 02:04

σοβαρα θα το κανεις αυτο?

ναι ανοιπομωνω μαλιστα. ήδη τρολλαρω στα games αλλα όχι τόσο ώστε να μας κοστίσει την νικη
Mister Raindrop falling away from me now

Δημοσιευμένη  εικόνα

#928 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 02:06

τι να πω....αν το να χαλάς τη διασκέδαση κάποιου είναι ωραίο k, hf then.

#929 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 02:09

Δεν τους λυπάσαι τους άμοιρους συμπαίκτες σου; :laugh:

Έπαιξα μερικές παρτίδες και σήμερα. Απέτυχα οικτρά ως support Karma και ως jungler Olaf. Δοκίμασα και μερικά dominion. Τις περισσότερες φορές είτε θα κερδίζαμε πανηγυρικά είτε θα μας ισοπέδωναν.
Μόνο δυο games ήταν αμφίρροπα, τα οποία και διασκέδασα περισσότερο. Στο ένα κερδίζαμε και τελικά χάσαμε και στο άλλο χάναμε και κάναμε την μεγάλη ανατροπή λίγο πριν το τέλος μας.

#930 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 04:06

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=eJAN1oDRJpk[/YOUTUBE]

Ο τυπάς στο βίντεο είναι απλά μ@@@κας , αφού χαίρεται με το να την σπάει στους άλλους .