Δεν έχεις παίξει heroes of newerth φαντάζομαι matasso...Εκεί θα δεις γραφικό άλλου βαθμού αλλά και απόλυτη ομοιότητα με το πραγματικό DotA.
Επίσης άμα βάλεις deny στο LoL αυτόματα χαλάς το παιχνίδι γιατί τα μετά θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα σε όλο το game.(ΠΧ. τιμές αντικειμένων και gold που δίνουν τα creeps)
Όσο για το interface συμφωνώ.Που να συγκριθούν τα γραφικά του warcraft 3 με τα καινούρια παιχνίδια(μιλάμε για πάνω από 6-7 χρόνια παιχνίδι τώρα άμα θυμάμαι καλά)
Τώρα που ανακοινώθηκε το 4 θέλω να δω τι θα γίνει !!!!
lol δεν μιλησα πουθενα για γραφικα, που ειδες κατι τετοιο

μερικες φορες οταν θελουμε να πουμε κατι δεν χρειαζετε να παραποιουμε τα λογια του αλλου..
ημουν ξεκαθαρος για interface και μαλιστα συμφωνεις σε αυτο δεν ανεφερα πουθενα γραφικα
τα γραφικα της dotas μαρεσουν, δεν αποτελουν μειωνεκτιμα της. μαλιστα μαρεσουν πιο πολυ απο της Dota 2 (εκτος και αν αλλαξαν τωρα) και αντιστοιχα το LoL δεν εχει τα φοβερα γραφικα που θα πεις "κανουν τη διαφορα" για να διαλεξεις με βαση αυτα (ποσο μαλον οταν ενω ειναι 3d game δεν μπορεις να περιστρεψεις την εικονα στο LoL!!! λολ!

)
οσο για το hon δεν εχω να πω τπτ, δεν εχω παιξει, ξερω οτι εχει καλυτερα γραφικα αλλα το γεγονος οτι
σε αναγκαζουν να πληρωσεις (αντι να διαλεγεις εσυ εαν θα το κανεις μονο και μονο για να τους στηριξεις) με βρισκει αντιθετο σα φιλοσοφια (ναι αλλαξε αφου πειρε τον μπο0λο αλλα στην ουσια παλι σε αναγκαζει μετα απο λιγο) + (αποτελεσμα) υπερβολικα μικρο community συγκριτικα.
Edited by matassos, 31 December 2011 - 16:15.