Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#841 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 28 December 2011 - 14:17

Κάποιος άλλος που γουστάρει να παίζει support... *dreamy sigh*
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#842 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 28 December 2011 - 14:28

Τουλάχιστον μαζί με εσένα και εγώ I'm back to victories!

Έτσι έτσι, κάνουμε γ@μ@το duo μαζί:riiight:(ή απλά γκαντεμιάζουμε τους αντιπάλους και τους κάνουμε να leevάρουν:himitsu::hahaha:)
Είδες σήμερα, τους είπα να παίξω mid, το διαπραγματεύτηκα,με άφησαν τελικά και την αντίπαλη Ahri την εξαφάνισα(Ragequit στο 3-0). LeBlanc κι ας έρθει όποιος θέλει:try:
Δοκίμασα κι εγώ twich, πρέπει να πω πως μ'άρεσε αν και δεν περίμενα τίποτα ιδιαίτερο εκτός από criticalιές και damagίδια. Πολύ καλό carry, και το stealth του τον βοηθάει πολύ στα gangs(και να κάνει και να ξεφεύγει απ'αυτά)

8w32.jpg

#843 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 28 December 2011 - 14:39

Κάποιος άλλος που γουστάρει να παίζει support... *dreamy sigh*

Supporting the noobs all the way... :P (Αλλωστε οταν παιζεις support και κλεψεις καποιο kill καταλαθος δεν σε βριζουν τοσο...:himitsu:)

Posted Image

Spoiler:

#844 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 28 December 2011 - 15:07

Και αυτός που έχει 0/10/0 τι είναι?χαρά?

Αυτό παίζεται στην κατάταξη αλλά έχω δει και χειρότερα Π.Χ. 0-35-0 αν θυμάμαι καλά ήταν το μεγαλύτερο 4 άτομα κρατούσαμε το game 50 λεπτά με 3 dead o καθένας ο άλλος έκανε την λυχουδιά !!! Οπότε κάποια στιγμή τον πήραμε από πίσω και σε ένα σημείο του μπήκαν και οι 5 σαν τα κοράκια.Και του θερίσαμε απο πίσω και σπάσαμε σαν κύριοι (πρέπει να έφαγε 9 report ο άλλος σε εκείνο το game)!!!Για γέλιο!!!!!!

Posted Image

#845 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 28 December 2011 - 23:55

Supporting the noobs all the way... :P (Αλλωστε οταν παιζεις support και κλεψεις καποιο kill καταλαθος δεν σε βριζουν τοσο...:himitsu:)

Εκτός και αν είσαι ΠΡΟ και νικήσεις game με ΠΕΝΤΕ support. Tank Taric, Soraka/Sona lane, Morg mid και δεν θυμάμαι το τελευταίο:P
Αν και αγαπάω να παίζω support, είναι ωραίο να έχεις τα Gold/5 items και να χαίρεσαι με wards και Soul Shroud κτλ.
Posted Image
Posted Image

#846 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 29 December 2011 - 00:51

φοβερη champion τελικα η ahri! επαιξα με αυτην τωρα που ειναι free και μου αρεσε πολυ! απ οτι φαινεται θα ειναι η νεα μου αγορα!!!

#847 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 29 December 2011 - 00:54

Εκτός και αν είσαι ΠΡΟ και νικήσεις game με ΠΕΝΤΕ support. Tank Taric, Soraka/Sona lane, Morg mid και δεν θυμάμαι το τελευταίο:P
Αν και αγαπάω να παίζω support, είναι ωραίο να έχεις τα Gold/5 items και να χαίρεσαι με wards και Soul Shroud κτλ.

Soraka , Taric , Sona , Karma , Alistar.

Βγαλε την Morgana απο εκει , καθαροτατο ap carry ειναι ^_^

#848 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 29 December 2011 - 14:40

Ναι αλλά στα tags της λέει support:)
Εδώ λέει την KAYLE support, που εγώ την παίζω ατόφιο hybrid DPS (και κόβω κομμάτια)
Posted Image
Posted Image

#849 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 29 December 2011 - 16:11

Ακομα και την Καρμα χαρη της κανω που την βαζω στα support. Support = char ο οποιος χωρις farm και χωρις items μπορει να βοηθησει το carry k γενικοτερα το team με αυρες , heals , cc (stun , silence etc). Η καρμα εχει βεβαια slow , heal κ shield αλλα ειναι αθλια οταν η ιδια δεν εχει items. οποτε δεν μπορει να γινει utilized σαν support. Απο την αλλη soraka , taric , sona , alistar ειναι τα ΚΑΘΑΡΑ support.

#850 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 30 December 2011 - 18:01

Λέει τίποτα ο Βίκτωρ?

#851 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 30 December 2011 - 18:29

Μονο το οτι εχει ενα μικρο bug στο match history (αστρονομικα ποσα στο dmg dealt)... Κατα τα αλλα παει μαλλον για nerf στο επομενο patch... :/

Posted Image

Spoiler:

#852 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 30 December 2011 - 18:49

Posted Image

Posted Image

Posted Image

ZHΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΝΤΑΔΑ ΜΕ SUPPORT HEALERS?ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΜΕ SUPPORT-HEALERS ΜΕ SUMMONER SPELLS HEAL-CLARITY KAI KEΡΔΙΖΕΙ

Ακομα και την Καρμα χαρη της κανω που την βαζω στα support. Support = char ο οποιος χωρις farm και χωρις items μπορει να βοηθησει το carry k γενικοτερα το team με αυρες , heals , cc (stun , silence etc). Η καρμα εχει βεβαια slow , heal κ shield αλλα ειναι αθλια οταν η ιδια δεν εχει items. οποτε δεν μπορει να γινει utilized σαν support. Απο την αλλη soraka , taric , sona , alistar ειναι τα ΚΑΘΑΡΑ support.

συγνωμη συνειδητοποιεις οτι το build σου το φτιαχνεις μόνος σου ετσι?τι ενοεις να εχει η ίδια items? Ένα αυτο και το 2ο είναι ότι οι High-elo players δεν την παίζουν support αλλα ap carry mid

Edited by Xa0s, 30 December 2011 - 19:20.

I would likePosted Image for a pet...

#853 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 30 December 2011 - 18:55

Lol, σ'εχω πετύχει ως αντίπαλο στο παρελθόν. Και την NancyAlepoudaki.

Ωραία σκορ.

#854 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 30 December 2011 - 18:58

Lol, σ'εχω πετύχει ως αντίπαλο στο παρελθόν. Και την NancyAlepoudaki.

Ωραία σκορ.

Της κοπέλας μου είναι τα σκορ :P οχι δικα μου

I would likePosted Image for a pet...

#855 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 30 December 2011 - 19:00

Έστω. Έχω πετύχει την κοπέλα σου ως αντίπαλο :P