Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Posted 28 December 2011 - 14:17

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 28 December 2011 - 14:28
Τουλάχιστον μαζί με εσένα και εγώ I'm back to victories!
Έτσι έτσι, κάνουμε γ@μ@το duo μαζί
Είδες σήμερα, τους είπα να παίξω mid, το διαπραγματεύτηκα,με άφησαν τελικά και την αντίπαλη Ahri την εξαφάνισα(Ragequit στο 3-0). LeBlanc κι ας έρθει όποιος θέλει
Δοκίμασα κι εγώ twich, πρέπει να πω πως μ'άρεσε αν και δεν περίμενα τίποτα ιδιαίτερο εκτός από criticalιές και damagίδια. Πολύ καλό carry, και το stealth του τον βοηθάει πολύ στα gangs(και να κάνει και να ξεφεύγει απ'αυτά)
Posted 28 December 2011 - 14:39
Κάποιος άλλος που γουστάρει να παίζει support... *dreamy sigh*
Supporting the noobs all the way...

Posted 28 December 2011 - 15:07
Αυτό παίζεται στην κατάταξη αλλά έχω δει και χειρότερα Π.Χ. 0-35-0 αν θυμάμαι καλά ήταν το μεγαλύτερο 4 άτομα κρατούσαμε το game 50 λεπτά με 3 dead o καθένας ο άλλος έκανε την λυχουδιά !!! Οπότε κάποια στιγμή τον πήραμε από πίσω και σε ένα σημείο του μπήκαν και οι 5 σαν τα κοράκια.Και του θερίσαμε απο πίσω και σπάσαμε σαν κύριοι (πρέπει να έφαγε 9 report ο άλλος σε εκείνο το game)!!!Για γέλιο!!!!!!Και αυτός που έχει 0/10/0 τι είναι?χαρά?

Posted 28 December 2011 - 23:55
Supporting the noobs all the way...
(Αλλωστε οταν παιζεις support και κλεψεις καποιο kill καταλαθος δεν σε βριζουν τοσο...
)
Εκτός και αν είσαι ΠΡΟ και νικήσεις game με ΠΕΝΤΕ support. Tank Taric, Soraka/Sona lane, Morg mid και δεν θυμάμαι το τελευταίο
Αν και αγαπάω να παίζω support, είναι ωραίο να έχεις τα Gold/5 items και να χαίρεσαι με wards και Soul Shroud κτλ.

Posted 29 December 2011 - 00:51
Posted 29 December 2011 - 00:54
Εκτός και αν είσαι ΠΡΟ και νικήσεις game με ΠΕΝΤΕ support. Tank Taric, Soraka/Sona lane, Morg mid και δεν θυμάμαι το τελευταίο
Αν και αγαπάω να παίζω support, είναι ωραίο να έχεις τα Gold/5 items και να χαίρεσαι με wards και Soul Shroud κτλ.
Soraka , Taric , Sona , Karma , Alistar.
Βγαλε την Morgana απο εκει , καθαροτατο ap carry ειναι ^_^
Posted 29 December 2011 - 14:40
Εδώ λέει την KAYLE support, που εγώ την παίζω ατόφιο hybrid DPS (και κόβω κομμάτια)

Posted 29 December 2011 - 16:11
Posted 30 December 2011 - 18:01
Posted 30 December 2011 - 18:29

Posted 30 December 2011 - 18:49

ZHΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΝΤΑΔΑ ΜΕ SUPPORT HEALERS?ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΜΕ SUPPORT-HEALERS ΜΕ SUMMONER SPELLS HEAL-CLARITY KAI KEΡΔΙΖΕΙ
συγνωμη συνειδητοποιεις οτι το build σου το φτιαχνεις μόνος σου ετσι?τι ενοεις να εχει η ίδια items? Ένα αυτο και το 2ο είναι ότι οι High-elo players δεν την παίζουν support αλλα ap carry midΑκομα και την Καρμα χαρη της κανω που την βαζω στα support. Support = char ο οποιος χωρις farm και χωρις items μπορει να βοηθησει το carry k γενικοτερα το team με αυρες , heals , cc (stun , silence etc). Η καρμα εχει βεβαια slow , heal κ shield αλλα ειναι αθλια οταν η ιδια δεν εχει items. οποτε δεν μπορει να γινει utilized σαν support. Απο την αλλη soraka , taric , sona , alistar ειναι τα ΚΑΘΑΡΑ support.
Edited by Xa0s, 30 December 2011 - 19:20.
I would like for a pet...
Posted 30 December 2011 - 18:55
Ωραία σκορ.
Posted 30 December 2011 - 18:58
Της κοπέλας μου είναι τα σκορLol, σ'εχω πετύχει ως αντίπαλο στο παρελθόν. Και την NancyAlepoudaki.
Ωραία σκορ.
I would like for a pet...
Posted 30 December 2011 - 19:00