Οσον αφορα τον ορισμο του lucker δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχετε γλυτωσει και εσεις με λιγο life μεσα απο μια αιματηρη μαχη... Οποτε silence!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Posted 26 December 2011 - 21:19
Posted 27 December 2011 - 00:11
Posted 27 December 2011 - 00:33
Seriously u gotta love Morde ~_~
Posted 27 December 2011 - 02:26
Ετσι για να διαδιδουμε λιγο τις ....αντι-απαντησεις ,αμα καποιος πει "LOL LUCKER!!11!how much life you got?" , απανταμε "Enough to get away / αρκετη για να ζησω. ":riiight:Οσον αφορα τον ορισμο του lucker δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχετε γλυτωσει και εσεις με λιγο life μεσα απο μια αιματηρη μαχη... Οποτε silence!
Αν και η αληθεια ειναι οτι σε ενα game που επαιζα Lux γλυτωσα τουλαχιστον 3 φορες με κατω απο 20hp...
Στο mid και με gank μαλιστα... xD Oohh the rage...
Tωρα τελευταια εχω τρελαθει με AP-build Teemo , ναρκοπεδια απο μανιταρια FTW! παιρνουν αρκετη ωρα και φυσικα θελει καλες τοποθεσιες , αλλα το πεντακιλ πεφτει συνεφο.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).
Posted 27 December 2011 - 03:45
2) Εχω κανει quadrakill με Rumble μεσα σε teamfight ενω μιλουσα στο κινητο και επαιζα τα skills με το ποντικι... xD Το τι γελιο ριξαμε οταν τελειωνει το fight και τους λεω "ρε παιδια μιλουσα στο τηλεφωνο τι εγινε?" δεν περιγραφεται...

Posted 27 December 2011 - 05:44
Posted 27 December 2011 - 23:07
Kαι σημερα εκανα ενα quadra-steal με Kassadin,αλλα παλι καλα ηταν φιλοι μου και δεν με εβρισαν πολυ

Posted 27 December 2011 - 23:14

Posted 27 December 2011 - 23:21
Πλάκα πλάκα πάντως, σε οσα game έπαιξα σήμερα(πλην του dominion) πάντα κάποιος απ τους αντίπαλους leevαρε και κερδίζαμε εύκολα.
Metalmusicmaniac αυτός ο fizz δεν παιζότανε στην κωλοφαρδία πάντως.
Posted 27 December 2011 - 23:23
Ο τρόπος παιχνιδιού του θυμίζει λίγο Teemo επειδή όταν έχεις να κάνεις με κύματα minions πρέπει να τα βαράς όλα για να τα δηλητηριάζεις.
Πάντως σε μονομαχίες ένας εναντίον ενός δεν είναι και πολύ δυνατός. Πιο πολύ τον ρόλο του «ελεγκτή» παίζει σε ομαδικές μάχες.
Το ulti του μου θύμισε μια από τις ικανότητες του Kog'maw που αυξάνει το βεληνεκές του. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε σαν χαρακτήρας και δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα από αυτόν. Πράγμα που με εξέπληξε γιατί συνήθιζα να διαβάζω αρνητικά σχόλια για αυτόν σε διάφορες συζητήσεις.
Posted 27 December 2011 - 23:45

Posted 27 December 2011 - 23:49
2) Εχω κανει quadrakill με Rumble μεσα σε teamfight ενω μιλουσα στο κινητο και επαιζα τα skills με το ποντικι... xD Το τι γελιο ριξαμε οταν τελειωνει το fight και τους λεω "ρε παιδια μιλουσα στο τηλεφωνο τι εγινε?" δεν περιγραφεται...
I was there.
Το άκουσα.
Ήταν τόσο επική η σκηνή.
Και δεν το έκανες μόνο μία φορά, αλλά δύο.
Στην δεύτερη περίπτωση βέβαια έκανες triple kill.
Ποτέ δεν είχα καταφέρει να κάνω πέντα. Κάποιος βρισκόταν να μου πάρει το τελευταίο.
Και συνήθως ήταν το support.
Posted 28 December 2011 - 00:00
Και ναι, η επιστροφή στις νίκες στο classic είναι γεγονός]
Πλάκα πλάκα πάντως, σε οσα game έπαιξα σήμερα(πλην του dominion) πάντα κάποιος απ τους αντίπαλους leevαρε και κερδίζαμε εύκολα.
Metalmusicmaniac αυτός ο fizz δεν παιζότανε στην κωλοφαρδία πάντως. Πάλι καλά που ήταν 2v3 αλλιώς με αυτόν να γλιτώνει 5-6 φορές με 10-20 hp δεν είχαμε τύχη
Jimop αυτόν πρέπει να τον επικυρήξουνε οπωσδήποτε
Btw, σήμερα έπαιξα ένα από τα καλύτερα μου game με Jax. Ήταν η πρώτη φορά που τον έπαιζα τανκ από την αρχή και δεν με σκότωναν αλλά και δεν έκοβα πολύ. Μετά που leavαρε αυτός που ήταν μαζί μου στο lane και έπαιζα solo, μια φορά χώθηκα και πήρα double και μετά ήμουν absolutely unbeatable αφού με είχαν feedάρει καλά καλά
Σκορ 17-0-10 και θα ήταν ακόμη καλύτερο αν δεν παραδίνονταν οι αντίπαλοι στα 40'.
Posted 28 December 2011 - 01:24
penta-steal το ύψιστο αμάρτημα στο LOL
.
Και αυτός που έχει 0/10/0 τι είναι?χαρά?
Posted 28 December 2011 - 01:41
I was there.
Το άκουσα.
Ήταν τόσο επική η σκηνή.
Και δεν το έκανες μόνο μία φορά, αλλά δύο.
Στην δεύτερη περίπτωση βέβαια έκανες triple kill.
Eκανα και triple? Ουτε που το θυμαμαι...
Btw για οποιον θελει να με κανει add: Sal0u <--- το 0 ειναι μηδεν
If u need a support of all kinds call me