Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#631 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 10 November 2011 - 23:10

Ξεκινάω σφυγμομέτρηση. Ποιό είναι το αγαπημένο σας Yordle και γιατί?:thatsit:

Teemo . Αν και οι Yordles γενικά είναι οι αγαπημένοι μου (μόνο kennen μου λείπει) . Πάντως Teemo πάνω από όλους . Κάνει τα πάντα . Θες full ap ? Full ad ? Hybrid ? Dps με crit ? Τα πάντα τα κάνει . Είναι και kawai xD

#632 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 12 November 2011 - 13:45

Εγω να σας πω δεν μου αρεσει κανενα yordle. Οχι μονο απο πλευρας σχεδιου αλλα ειναι ολοι champions που δεν θελω να εχω αντιπαλους. Οπως μπορει να μου αρεσει να παιζω akali (ειναι και ο πρωτος champ που ξεκλειδωσα στο game, αλλα δεν με αρεσει να την εχω απεναντι.

#633 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 12 November 2011 - 20:05

Γιατί όσοι παίζουν συνέχεια Twisted Treeline να είναι τόσο κατεστραμένοι? Έχω παίξει καμιά δεκαριά παιχνίδια και κοντεύω να ξεχάσω και τι λίγο lol που ξέρω :wacko:

#634 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 12 November 2011 - 20:09

Να προτείνω?
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ TWISTED TREELINE.
Είναι, με τρεις λέξεις, vintage.

Summoner's Rift FTW!
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#635 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 12 November 2011 - 20:35

Υπάρχει και το Dominion. Και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο μη δημοφιλές. Είναι πολύ διασκεδαστικό..

#636 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 November 2011 - 22:07

I like dominion too. Είναι διασκεδαστικό και γρήγορο όταν δεν θες να διαθέσεις 50λεπτο για ένα και μόνο παιχνίδι.

#637 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 12 November 2011 - 22:36

Γιατί όσοι παίζουν συνέχεια Twisted Treeline να είναι τόσο κατεστραμένοι? Έχω παίξει καμιά δεκαριά παιχνίδια και κοντεύω να ξεχάσω και τι λίγο lol που ξέρω :wacko:

Πραγματι...Αν τυχεις να εχεις ΕΝΑΝ καλο teammate ομως,τοτε σιγουρα θα νικησεις στο πρωτο τεταρτο...Αλλα που τετοια τυχη...

Επισης σημερα,αφου με ενα παιχνιδι με Mordekaiser εκανα σκορκαπου 4/11/7 και αμεσως μετα με Warwick εκανα 17/4/12,επιτελους καταλαβα οτι οι tank δεν ειναι του στυλ μου...Για αυτο το λογο αγορασα και τον Twitch...Μαθαινω αργα φενεται...

Και πιστευω το Dominion ειναι οτι καλυτερο αν εχεις λιγο χρονο να διαθεσεις.Αν εχεις καλο team μεσα σε ενα πενταλεπτο νικας.

#638 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 12 November 2011 - 22:57

Πραγματι...Αν τυχεις να εχεις ΕΝΑΝ καλο teammate ομως,τοτε σιγουρα θα νικησεις στο πρωτο τεταρτο

Όντως μεγάλη αλήθεια. Γενικά σπάνια παίζω twisted treeline αλλά όταν παίζω συνήθως είμαι τυχερός και μου βγαίνει το game ή απλά οι αντίπαλοι δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα:joyful:. Τώρα για το dominion, εγώ το θεωρώ πολύ βολικό μιας και σπάνια θα κρατήσει πάνω από 25-30 λεπτά το πολύ και έχει γρήγορους ρυθμούς αν και μερικές φορές γίνεται λίγο μπάχαλο και πέφτει τρελό ξύλο. Παλιά έπαιζα πολές φορές αλλά πια έχω περιοριστεί στο summoner's rift κυρίως.(Έπαιξα σήμερα dominion μετά από καιρό και γύρισαμε game από 36-370-ή 360κάτι δεν θυμάμαι καλά- σε 36-0)

8w32.jpg

#639 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 13 November 2011 - 00:04

Ναι, το dominion μου αρέσει και εμένα. Συνήθως το παίζω όταν δεν έχω πολύ χρόνο ή/και θέλω να δοκιμάσω έναν χαρακτήρα. Επίσης αγαπάμε Jax.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#640 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 13 November 2011 - 01:15

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νέα Masteries την δεύτερη σεζόν!!:joyful:
http://eune.leagueoflegends.com/masteries-season-two

Αναγκαία αλλαγή που σίγουρα έπρεπε να γίνει, και από ότι φαίνεται έχουν κάνει καλή δουλειά.

Edited by plotolp, 13 November 2011 - 09:23.

#641 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 13 November 2011 - 13:33

αγαπάμε Jax.

Τώρα ξεκινάω να τον μαθαίνω και μπορώ να πω πως μ'αρέσει αρκετά.

#642 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 13 November 2011 - 20:49

Έπαιξα σήμερα μετά από λίγο καιρό με Nasus. Το τι έγινε στο game ακολουθεί παρακάτω:
Ξεκινάμε λοιπόν και στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα βγαίνει ένας δικός μας και μένουμε τέσσερις. Γύρω στο 5αλεπτο βγαίνει άλλος ένας με την δικαιολογία ότι έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο με την μάνα του, οπότε μένουμε 3 vs 5. Το παιχνίδι συνεχίζει και γύρω στο 25λεπτο έχουμε χάσει δυο turret στο mid, δύο στο bot και 1 στο up αλλά παρ'όλ'αυτά κρατάμε σθεναρή αντίσταση και δεν τους αφήνουμε να πρωχορήσουν άλλο. Τότε ξαφνικά γυρνάει ο άλλος απ'το νοσοκομείο και ξαναμπαίνει στο game. Στην αρχή δεν πολυβοηθούσε μιας και ήταν 4 level κι εμείς ήμασταν πολύ πιο μπροστά, αλλά σύντομα γίνεται αξιόμαχος και ξεκινάμε την αντεπίθεση. Ανταρτοπόλεμος για πολύ ώρα μέσα στην ζούγκλα αλλά και γενικά σε όλο το map, μέχρι που περίπου στην μια ώρα καταφέρνουμε να τους τινάξουμε τελείως και να το πάρουμε:hihi2:

8w32.jpg

#643 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 14 November 2011 - 21:22

Επιτέλους καλά game και με Garen :yahoo:

#644 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 14 November 2011 - 22:49

Εγω δεν ειμαι τοσο τυχερος...Μεχρι στιγμης εχω κανει μονο ενα win με τον Twitch,σε 3vs3(11/1/4)και επισης εκανα το καλυτερο σκορ μου απο τοτε που αρχισα(27/7/14,και μεχρι τα 19 kills ειχα πεθανει μονο μια φορα,αν δεν ηταν noob το υπολοιπο team μου θα ειχα πολυ καλυτερο σκορ)

Αλλα γενικα δεν ειναι τοσο ευκολος χαρακτηρας.Αν τυχεις σε mid lane ο αντιπαλος να ειναι long ranged(πχ caitlyn,ezreal etc)τοτε δυσκολευεσαι πολυ στην αρχη και πολυ δυσκολα feedαρεις περισσοτερο απο τον αλλον(αυτο μου ετυχε ολες τις φορες που επαιξα mid εκτος απο αυτη που εκανα τα 27 kills)ενω αν παιζεις σε top ή bot και ο αλλος ειναι noob και feedαρει τους αντιπαλους τοτε παλι πολυ δυσκολα παιρνεις kill.Αλλα γενικα ειναι ο καλυτερος χαρακτηρας οσον αφορα τo ganking πιστευω...Ειναι ranged με μεγαλο range,μεγαλο attack speed και damage,και stealth.Τι αλλο θελει κανεις...Αν δεν ημουν τοσο γκαντεμης εγω θα ειχα κανει κατι kills που ολοι να με λενε hacker...

#645 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 14 November 2011 - 23:51

Ο Twitch θέλει δίπλα μια Soraka ή Sona ή Taric. Γενικά τα physical carries χωρίς support είναι δύσκολα και δύστροπα. Εγώ προσωπικά αγαπάω Tristana λόγω του ΕΠΙΚΟΥ FARMING της.
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense