Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#601 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 04 November 2011 - 15:45

Έπαιξα ένα πολύ γ@μάτο game με trynda (πρώτη φορά με τον συγκεκριμένο champion). Ενώ φαινόταν ότι θα μας έπαιρναν χαλαρά μιας και ήταν 4 vs 5 (ο πέμπτος θυμήθηκε να παίξει κάμποση ώρα αργότερα) και είχαμε και έναν Master Yi που ήταν ο ορισμός του feeder (κάποια στιγμή θυμάμαι ότι είχε 2-13), παρ'όλ'αυτά με πολύ τρέξιμο, καλή άμυνα πίσω στην βάση γιατί μας είχαν διαλύσει ολα τα turret και χτυπήματα στα αδύναμα σημεία, πήραμε το game. Τελείωσα με 20-12-5 όταν όλοι οι άλλοι δικοί μου είχαν σκορ που η διαφορά death-kill ήταν αρνητικά μεγάλη...Παρ'όλ'αυτά όλοι βοήθησαν αρκετά

8w32.jpg

#602 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 06 November 2011 - 19:42

Μόλις ξεκλείδωσα Veigar και μπορώ να πω πως γ*μάει και δέρνει σαν παίχτης! Από τα καλύτερα ability που έχω παίξει.
Posted Image

#603 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 06 November 2011 - 20:02

Μόλις ξεκλείδωσα Veigar και μπορώ να πω πως γ*μάει και δέρνει σαν παίχτης! Από τα καλύτερα ability που έχω παίξει.

Όντως πολύ καλός μου αρέσει κι εμένα. Σήμερα έπαιξα με veigar, έφτασα 900 ap και 19-13-23 σκόρ. Θα έφτανα παραπάνω ap αλλά πούλησα λάθως αντικείμενο:unlucky:

8w32.jpg

#604 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 06 November 2011 - 20:28

Με stealαρε ΑΣΥΣΤΟΛΑ η Sona:(

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΨΕΥΤΗΣ !!!!! Απλά ήμουν πολύ καλύτερος :P :mafia: Και η Sona έχει απλά πιο πολύ dmg . ^^

#605 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 06 November 2011 - 21:00

Αγαπάμε Veigar. Ο τύπος ΓΔΕΡΝΕΙ. Απλά, δεν έχεις άνω όριο στο AP. Έχω φτάσει 1300 (και όταν είχα 700 μου έλεγε η αντίπαλη Morg ότι είμαι HACKER)
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#606 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 06 November 2011 - 23:14

Veigar sucks

#607 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 06 November 2011 - 23:16

Kenobi-sensei sucks.
Posted Image
Posted Image

#608 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 06 November 2011 - 23:53

Kenobi-sensei sucks.

:P QQ

Ιακωβος και τα μυαλα στα blender!

#609 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 06 November 2011 - 23:55

Spoiler:

Ειμαι ο μονος που του φενεται περιεργο που αυτος ο Mundo εχει items για damage?Εγω τον παιζω με health κυριως...

#610 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 07 November 2011 - 00:21

MUNDO BUILDS AS HE PLEASES!
Εδώ έχουν ακουστεί αναφορές για Vlad με Tear of the Goddess (ακόμα και εγώ που λατρεύω το Archangel's Staff δεν το κάνω αυτό)
Posted Image
Posted Image

#611 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 07 November 2011 - 11:49

Veigar sucks

Όντος, κανείς δεν θα ήθελε να κάνει 2 hit K.O. μια feedαρισμένη LeBlank μέχρι να κάνει ragequit! (Έγινε στο τελευταίο game που έπαιξα με Veigar:P)

#612 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 07 November 2011 - 12:58

Εδώ έχουν ακουστεί αναφορές για Vlad με Tear of the Goddess (ακόμα και εγώ που λατρεύω το Archangel's Staff δεν το κάνω αυτό)

Σε ενθουσίασε τόσο αυτό που άκουσες ε; :P

Katarina με Clarity ρε.

#613 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 posts

Posted 08 November 2011 - 02:29

O mundo einai lasph xarakthras outos h allos opws kai na ton kaneis kalos den gienetai.

#614 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 08 November 2011 - 22:47

O mundo einai lasph xarakthras outos h allos opws kai na ton kaneis kalos den gienetai.

Δεν το νομιζω.Ακομα και χωρις καθολου ability power κανει καλο damage με τα abilities του,και επισης λογω της ulti του μπορει να πολεμαει για πολυ ωρα πηγαινοντας στο base μονο για να αγορασει κανενα item.

#615 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 09 November 2011 - 00:26

Το ποιο broken team ομως που δεν πεφτει με τπτ ειναι 5 Tanks.

1 master Yi/Nasus/Talon θελεις και τους το παιρνεις στα BD

Δεν εχεις tankarei 3 ατομα μονος σου με mundo φαινεται.

Σε ενθουσίασε τόσο αυτό που άκουσες ε; :P

Katarina με Clarity ρε.

Και μετα manamune για να παρει damage η πρωτη

Όντος, κανείς δεν θα ήθελε να κάνει 2 hit K.O. μια feedαρισμένη LeBlank μέχρι να κάνει ragequit! (Έγινε στο τελευταίο game που έπαιξα με Veigar:P)

Αν δεν κανεις insta-kill εναν Karthus μονο και μονο επειδη υπαρχει δεν ξερεις να παιζεις..

Τον τελευταιο καιρο πολλοι τρολλαδες πεσανε στα normals (ποιοι να ειναι...). Χτες που λετε νικησα game με AD Carry Ryze (Ναι ναι infinity, bloodthirster, manamune και λοιπα). Ακομη και BRAVERY εκανα με τον Pantheon (και μαλιστα αφου μου πηρε 2 προσπαθιες, η 1η που ηταν αποτυχημενη εγινε forgiven. Τι αλλο να πω).

Εκανα carry με Soraka με caitlyn στο lane μου. Τελειωσα το game με ενα παραπανω kill.

Αλλα το αποκορυφωμα ειναι οτι επαιξα game με Shaco οπως ο Phreak ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑ (εννοειται πως δεν του εβγαλα τις παπαριες που λεει ωρες ωρες στυλ Hexdrinker). Μεχρι και Baron εκλεψα απο τους καημενους (χωρις smite. 1η μεσα, ψοφος, guardian angel, 1η εξω και bb)

Πρεπει και να θυμηθω να βαλω κανεναν απο εσας friend γιατι ολο το ξεχναω.

EDIT: @M@R!()$ μα φυσικα και χωρις ability power κανει damage.. Ειναι ιεροσυλος οποιος του κανει items για ability power. 1η-3η παιζεις και 1 lvl 2η και εισαι gg.

Edited by Zentsugi, 09 November 2011 - 00:32.