Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#661 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 20 November 2011 - 23:03

παιδια εχετε αυξημενο lag?

Μια φορα επαιξα και ενω στην αρχη μονο ενας απο το team μας ειχε lag,μεσα σε 10-20 λεπτα ολοι ειχαμε.Δεν ξερω γιατι και δεν ξαναεγινε απο τοτε.

#662 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 20 November 2011 - 23:07

Μια φορα επαιξα και ενω στην αρχη μονο ενας απο το team μας ειχε lag,μεσα σε 10-20 λεπτα ολοι ειχαμε.Δεν ξερω γιατι και δεν ξαναεγινε απο τοτε.

Τέτοιου είδους lag γίνονται αρκετά συχνά αλλά δεν κρατάνε για πολύ και μετά το παιχνίδι παίζει κανονικά.

Επιτέλους έβαλα το lol στο laptop μου και πλέον παίζω με την ησυχία μου στο σπιτάκι μου :Blissfull: χωρίς να χαλάω τα λεφτά μου στα internet cafe.

#663 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 21 November 2011 - 16:18

Ο gangplank εχει πολυ καιρο στο παιχνιδι δατς φορ σουρ.

v4kFmx.png

#664 Kubi-maniac

Kubi-maniac

Xalara...

• Members
  • 10 posts

Posted 21 November 2011 - 16:25

Παιδιά παίζω και εγώ league of legends. Αν γουστάρετε με βάζετε σαν φίλο και παίζουμε κανά δύο games. Απλά περιμένετε πολύ λιώσιμο επειδή ήμουν beta tester και συνεχίζει η φωτιά. Summoner Name : Drandi

#665 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 21 November 2011 - 16:28

ΕΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ!
Πόσο λατρεύω το ότι έχω το King Rammus skin! (+1 e-peen). Είναι ο λόγος που παίζω Rammus:P

Θυμάμαι τις γαμάτες εποχές, με το στρογγυλό UI...
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#666 Kubi-maniac

Kubi-maniac

Xalara...

• Members
  • 10 posts

Posted 21 November 2011 - 17:13

Φίλε δυστυχώς το beta skin που μας δόθηκε (που δε διαφέρει τόσο και από τα άλλα), το έχω στο λογαριασμό μου στην Αμερική. Χίλιες φορές έχω ζητήσει να μου το φέρουν Ευρώπη και απλά αρνούνται... Αν παίζεις Ευρώπη- Ανατολική, τότε ας παίξουμε μαζί καμία φορά! :D

#667 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 21 November 2011 - 21:00

Μόλις τελείωσα ένα επικό game Veigar και πραγματικά αξίζει να πω πως το team μου συνεργάστηκε άψογα. Κράτησε γύρω στη 1 ώρα και ήταν γεμάτο ανατροπές αλλά στο τέλος νικήσαμε. Ήταν η πρώτη φορά που είχα βγάλει τόσο πολύ ability με τον Veigar και πραγματικά έκοβε πάρα πολύ :slash:

#668 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 21 November 2011 - 22:13

Μόλις τελείωσα ένα επικό game Veigar και πραγματικά αξίζει να πω πως το team μου συνεργάστηκε άψογα. Κράτησε γύρω στη 1 ώρα και ήταν γεμάτο ανατροπές αλλά στο τέλος νικήσαμε. Ήταν η πρώτη φορά που είχα βγάλει τόσο πολύ ability με τον Veigar και πραγματικά έκοβε πάρα πολύ :slash:

Εχω δει Veigar με 1420 ability power.Δεν νομιζω να εχει εστω ενα οριο στο ποσο μπορει να το ανεβασει...

#669 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 21 November 2011 - 22:18

Δεν έχει AP limit ο Veig. Το ρεκόρ μου είναι 1900κάτι (5 Archangel's + Rabadon's). Αγαπάω Veig.

Όποτε θες Kubi, Serperoth με λένε, add me. Στην Αμερική σου δώσαν άλλο skin? Ευρώπη πήραμε το King Rammus.
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#670 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 22 November 2011 - 20:12

Μόλις έπαιξα 3 συνεχόμενα games με Jax και αν και δεν τον έχω μάθει αρκετά καλά ακόμα έβγαλα κάτι σκορ 23-5-18... :o
Αγαπάμε Jax, fuck yeah!!!

#671 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 November 2011 - 21:21

Eρώτηση: σε Κatarina τι items για γρήγορες επιθέσεις παίρνω? Cooldown ή attack speed? /ανεπίδεκτη μαθησεως.

On another tone: Aυτόν τον καιρό παίζω Lux και τα πάω μια χαρά με την τύπισσα. Toυς χτυπαω όλους από μακριά και το rage πάει συννεφο (πετυχαίνω κάτι άκυρα kills που αποτελούν πηγή γέλιου). XD Με τα mages ομολογουμένως τα πάω πολύ καλά. Με τα fighters όχι και τόσο. Το να χώνομαι μεσα στο χαμό δεν είναι το στυλ μου. Από μακριά (αυτοί νεκροί) και με το team μου αγαπημενοι.

#672 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 22 November 2011 - 22:04

ap katarina gunblade-rylai-kapelo-kapelo-lich bane

#673 Kubi-maniac

Kubi-maniac

Xalara...

• Members
  • 10 posts

Posted 22 November 2011 - 23:06

2 καπέλα δε λέει, αντιθέτως πάρε ένα mejais αν τα πας καλά ή ένα survivability item επειδή θα το χρειαστείς

#674 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 22 November 2011 - 23:10

Να ρωτήσω: AP or AD Ezreal.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#675 Kubi-maniac

Kubi-maniac

Xalara...

• Members
  • 10 posts

Posted 22 November 2011 - 23:12

AP ezreal παιζόταν παλιά εξαιτίας των AP ratio του. Τώρα παίζεται AD αν θες να παίξεις σοβαρά αφού η πρώτη μετράει σαν χτύπημα για όλα τα hit-on effects (sheen,black cleaver, blah blah).
Θες να περάσεις καλά πήγαινε AP. Θες να παίξεις σαν pro στα ranked, πήγαινε AD.