Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#346 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 30 September 2011 - 03:57

Το πρώτο και το τελευταίο τα καταλαβαίνω αλλά την riven με ποιόν την παρομοιάζεις δεν το βρίκα,έσπασα το μυαλό μου να θυμιθώ κάποιον char που ξέχασα έψαξα στο ιντερνετ την παρομοίαζαν με 1002 μαμακιες που όλα εστεκάν κάπως αλλά από το FF δεν βρήκα κανέναν να την παρομοιάζει, ποίον εννοείς τον cloud πού έχει buster sword ??? Δεν μου ταιριάζει ο cloud με την riven...

Οχι ο cloud. Θυμαμαι το ειχε πει ενας με ποιν ακριβως εμοιαζε και το ειχα ψαξει απο περιεργεια και ειχε δικιο. Το ειχε κανει post στο Sneak Peak της Riven. Τωρα ομως, αντε να βρεις το thread. Αν θυμαμαι καλα ομως ηταν απο το FF IX (FF 9) ή το X (10)

EDIT: Ναι νομιζω ειναι ο Tidus απο το Final Fantasy X.
Αν προσεξεις ειναι πολυ κοντα το design. κοντο μανικι απο τη μια, και γαντι με κατι σαν shoulder armor απο την αλλη. Επισης τα ανισα μπατζακια στο παντελονι. Επισης καποιος ειχε πει οτι και το broken wings του θυμιζε μια απο τις κινησεις του.

#347 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 30 September 2011 - 04:10

Αυτο με τα μανίκια στέκει αλλά δεν την θυμάμε την κινηση.Αnyway πολύ που σκοτήστικα με το ποιον μοιάζει !!!!!

Posted Image

#348 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 30 September 2011 - 04:55

Αυτο με τα μανίκια στέκει αλλά δεν την θυμάμε την κινηση.Αnyway πολύ που σκοτήστικα με το ποιον μοιάζει !!!!!

Εμενα προσωπικα η ελλειψη φαντασιας απο πλευρας τους τους τελευταιους μηνες με πειραζει ομως.

#349 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 30 September 2011 - 04:58

Ε κοίτα απλά δεν μπορεί να γεννήσει σίγουρα κάτι εξ'ολοκλήρου η φαντασία σου... από κάπου το εμπνεύστικες ... εε βέβαια κάποια πράγματα κάνουν μπαμ από πού τα έβγαλαν αλλά τι να κάνουμε :D.

Posted Image

#350 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 30 September 2011 - 11:16

Στο lol wiki έχει αρκετές πληροφορίες για την σύλληψη και τη δημιουργία του χαρακτήρα. Οι πειρσσότεροι (μη πω όλοι) είναι φανερά εμπνευσμένοι από κάπου (άσχετα ότι μπορεί να μη ξέρουμε αυτό το κάπου).

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#351 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 30 September 2011 - 16:08

Αν με κάποιο τρόπο έβλεπε το staff της Riot το TTGL.......

#352 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 30 September 2011 - 19:23

Να ξερετε όσοι με ψαχνουν (Not) πηγα στο EU west :P

v4kFmx.png

#353 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 01 October 2011 - 00:06

Δεν σου άρεσε να παίζεις με Βαλκάνιους;

#354 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 01 October 2011 - 01:30

σε ποιον αρεσει δηλαδη να παιζει με τους "kurwa" και τους Ρωσσους ? Ο.ο
Εφυγα και εγω west.

#355 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 01 October 2011 - 01:46

Εσείς θα χάσετε. Το ήθος, η άμιλλα και το χιούμορ που συναντάς στην ανατολή δεν τα βρίσκεις αλλού.

#356 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 01 October 2011 - 02:42

εγω παντος δεν βλεπω λογο να αλλαξω σερβερ.. η εμπειρια μου στην ντοτα αλλα και στο λολ απο τοτε που ηταν ενωμενοι οι σερβερ, μου λεει οτι δεν εχει νοημα τετοια αλλαγη, τα ιδια ειναι παντου, (ασε που χανω τους τοσους γνωστους στον τωρινο σερβερ)

αν παιζεις καλα εσυ δεν θα σε πει ο αλλος κουρβα ή δεν ξερω και γω τι

#357 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 01 October 2011 - 03:55

οταν feedaroun παρεα ομως οι 4 "φιλοι" του ανατολικου μπλοκ και λενε και kurwa και ξερω γω τι ομως δν ψηνομαι εγω. οποτε no thx

#358 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 01 October 2011 - 09:11

ε καλα, τωρα θα βλεπεις το ιδιο να γινετε αλλα με γαλικα, μικρη η διαφορα :nosey:

προσωπικα παντος στα 30 lvl στα normal games σπανια εχω ασχημες εμπειριες, τα ranked ειναι που ειναι μπουρδ3λα και αποφασησα να μη ξαναμπω μονος για αρκετο διαστημα

#359 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 01 October 2011 - 09:25

omg team y u no gank top. l2p nab.

#360 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 01 October 2011 - 11:10

omg team y u no gank top. l2p nab.

Πιστεψε με απο εμπειρια που εχω απο προηγουμενα παιχνιδια,οι Γερμανοι και οι Ολλανδοι ειναι ακριβως ιδιοι σε αυτο το θεμα,αν οχι χειροτεροι...Το ιδιο ισχυει φυσικα για ολους τους δυτικοευρωπαιους και τους ανατολικοευρωπαιους βεβαια.Τουλαχιστον οι περισσοτεροι ανατολιτες ξερουν τα βασικα αγγλικα,ενω οι δυτικοευρωπαιοι εκτος απο τους αγγλους αρνουνται να μαθουν οτιδηποτε αγγλικο εκτος απο τα πολυ λιγα βασικα.Απο προσωπικη εμπειρια αυτα.Δεν νομιζω να εχει διαφορα σε αυτο το θεμα ο West Server.