Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2821 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 26 September 2014 - 14:11

Εγώ με S (Stop) παίζω, συνήθεια απο το Dota εδώ και χρόνια.

Ερώτηση:

Γιατί τον Ezreal οι περισσότεροι σαν adc τον παίζουν και όχι ap?

Αν και ειμαι silver αν τον βαλεις σαν ap mid δεν εχει καθολου cc και αν ο αντιπαλος αγορασει boots ειναι σχετικα ευκολο να αποφευγει τα skillshots του ez.Ακομα και το ulti του ειναι πανευκολο να το αποφυγεις.Εκτος αυτου χανει σε πολλα matchups.Πχ. αν φαει ενα stun απο Syndra η charm απο Αhri εχει πεθανει σε ενα δευτερολεπτο ενω ο ez δεν μπορει να κανει κατι αντιστοιχο.

#2822 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 26 September 2014 - 16:22

Σταματα να παίζεις ezreal είναι από τα χειρότερα adc αυτή τι στιγμή. Και καλός να είσαι δεν μπορείς να κουβαλήσεις με αυτό το ... πράγμα.

Τριστάνα, Kogmaw, Jinx, Lucian, Caitlyn, Corki, Twitch, Graves, Sivir, Vayne.

Παίξε 5 games με ezreal και μετά πάρε 1 champ από τα παραπάνω. Θα νιώθεις λες και έπαιζες 5 games με νεροπίστολο και μετά σου δώσανε κανόνι

Μα δεν είναι ότι χάνω το lane ή το παιχνίδι, ίσα ίσα που τα πάω αρκετά καλά, απλά όταν αποφασίσω ότι δε θέλω να παίξω Ezreal/Lucian/Corki δε τα πάω τόσο καλά για τους παραπάνω λόγους, I underperform να 'ούμε. Επίσης δεν έχω συνηθίσει carry με μεγαλύτερο Range και έχω παρατηρήσει πιάνομαι πολύ εύκολα, κάτι που δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω με Lucian και Ezreal :P

#2823 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 27 September 2014 - 00:50

Μα δεν είναι ότι χάνω το lane ή το παιχνίδι, ίσα ίσα που τα πάω αρκετά καλά, απλά όταν αποφασίσω ότι δε θέλω να παίξω Ezreal/Lucian/Corki δε τα πάω τόσο καλά για τους παραπάνω λόγους, I underperform να 'ούμε. Επίσης δεν έχω συνηθίσει carry με μεγαλύτερο Range και έχω παρατηρήσει πιάνομαι πολύ εύκολα, κάτι που δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω με Lucian και Ezreal :P

Να πω το προφανές κι εγώ ως adc main, όσο το αποφεύγεις τόσο δε πρόκειται να το μάθεις.

Edited by Zentsugi, 27 September 2014 - 00:50.

#2824 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 28 September 2014 - 20:07

Το matchmaking ειναι για κλωτσιες.Ειμαστε  2 s4 ενας s2 και μας βαζει και ενα b2 και ενα b5.Η πλακα ειναι οτι εχει πρωτα τον b2 μετα τον b5 και τελευταιο τον s2.

To αλλο το κορυφαιο σε αλλο παιχνιδι,διαλεγει ο 1ος jungle εγω 2ος adc και premades unranked λενε duo top,τους λεμε δεν υπαρχει duo top σε ranked και πανε duo bot με teemo και braum και αναγκαζομαι να παω mid με jinx.Φυσικα surrender στο 20 γιατι το αντιπαλο adc ειχε 10 kills σε 12 λεπτα.

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω με ποια λογικη βαζει silver 2-4 με unranked η με bronze 5.Σε ενα game επαιζα jungle και ειχα περισσοτερο farm απο το adc στα 20 λεπτα.Βεβαια ηταν adc με 40farm στο 20λεπτο οποτε δεν ηταν και κατορθωμα.

#2825 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 28 September 2014 - 20:15

Αυτά είναι νορμάλ, τo καλύτερο είναι στα promotional series όπου αν νικήσεις το πρώτο match στο δεύτερο ΠΑΝΤΑ θα έχεις τουλάχιστον ενα troll/instalocker/toxic/ unskilled player στην ομάδα απλά έτσι για να μη νικήσεις ποτέ δύο στη σειρά. Στο τρίτο απλά θα έχεις μια κακή ομάδα που θα πρέπει με κάποιο τρόπο να κουβαλήσεις ή να κριθεί στη λεπτομέρια.

O6rrvsU.jpg

#2826 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 28 September 2014 - 21:11

Αυτά είναι νορμάλ, τo καλύτερο είναι στα promotional series όπου αν νικήσεις το πρώτο match στο δεύτερο ΠΑΝΤΑ θα έχεις τουλάχιστον ενα troll/instalocker/toxic/ unskilled player στην ομάδα απλά έτσι για να μη νικήσεις ποτέ δύο στη σειρά. Στο τρίτο απλά θα έχεις μια κακή ομάδα που θα πρέπει με κάποιο τρόπο να κουβαλήσεις ή να κριθεί στη λεπτομέρια.

Ημουν s2 πεφτω s5 και χανω 6-7 σερι φορες προμο για s4 τις  5 φορες με 2-0 λογω τρολ,νουμπ κλπ.Ειχα 12/4/19 με vi και το adc ειχε 2/15, και mid 15/15 και μου ελεγε κιολας οτι τα παει και καλα με 15deaths.

#2827 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 September 2014 - 21:48

η ριοτ τον έβλαλε για adc...το ότι μπορούμε να παίξουμε ap είναι υποθέτω επειδή μας το επιτρέπουν αλλιώς αν δουν ότι δε συμβαδίζει με αύτο που θέλου θα φάει και αυτός ενα rework όπως ο yi και ο trynd

Το Q και το heal του Yi δεν ήταν ability power spells πριν 1-2 χρόνια? Κάτι τέτοιο θυμάμαι.

Αν και ειμαι silver αν τον βαλεις σαν ap mid δεν εχει καθολου cc και αν ο αντιπαλος αγορασει boots ειναι σχετικα ευκολο να αποφευγει τα skillshots του ez.Ακομα και το ulti του ειναι πανευκολο να το αποφυγεις.Εκτος αυτου χανει σε πολλα matchups.Πχ. αν φαει ενα stun απο Syndra η charm απο Αhri εχει πεθανει σε ενα δευτερολεπτο ενω ο ez δεν μπορει να κανει κατι αντιστοιχο.

Έχω παίξει αρκετά games με Ezreal μιας και τον βρίσκω ενδιαφέρον champion (μαζί με Akali οι αγαπημένοι μου). Και δυστηχώς δεν μου αρέσει κανένας supporter στο LoL σε αντίθεση με το Dota όπου παίζω συνήθως supporter ή offlaner.

Χαραμίζονται 2 καλά skills του Ezreal άμα πας για AD (W + ulti καλό dmg, ακόμα και το flash του κάνει αρκετά καλό dmg).

Δε ξέρω, μου φαίνεται πιο εύκολο να βαρέσω με Q+W μια Ahri παρά να φάω το charm της. Όσες φορές πήγα mid με Ezreal δεν είχα δυσκολευτεί να κερδίσω το lane μου. Έκανα και gangs και όλα (δε μου φαίνεται καλός champion για mid btw). Τα πάω καλύτερα με αυτόν όταν πάω solo top.

Βέβαια, όλα αυτά τα σκέφτομαι με DotΑίστικη λογική so ignore μερικά πράγματα που έγραψα. Dunno, κάτι παραπάνω θα ξέρετε εσείς.

Για AD Ezreal αυτό που έχω προσέξει είναι ότι χρησιμοποιούν πολύ το Q επειδή έχει μικρό cd και καλό range και την ulti δεν την χρησιμοποιούν σχεδόν ποτέ στις μάχες αλλά τις περισσότερες φορές για να pushάρουν τα lanes.

Edited by Napster, 28 September 2014 - 21:50.

#2828 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 28 September 2014 - 22:15

Το matchmaking ειναι για κλωτσιες.Ειμαστε  2 s4 ενας s2 και μας βαζει και ενα b2 και ενα b5.Η πλακα ειναι οτι εχει πρωτα τον b2 μετα τον b5 και τελευταιο τον s2.

To αλλο το κορυφαιο σε αλλο παιχνιδι,διαλεγει ο 1ος jungle εγω 2ος adc και premades unranked λενε duo top,τους λεμε δεν υπαρχει duo top σε ranked και πανε duo bot με teemo και braum και αναγκαζομαι να παω mid με jinx.Φυσικα surrender στο 20 γιατι το αντιπαλο adc ειχε 10 kills σε 12 λεπτα.

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω με ποια λογικη βαζει silver 2-4 με unranked η με bronze 5.Σε ενα game επαιζα jungle και ειχα περισσοτερο farm απο το adc στα 20 λεπτα.Βεβαια ηταν adc με 40farm στο 20λεπτο οποτε δεν ηταν και κατορθωμα.

Κακό MMR σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πηγαίνετε duo. Για το δεύτερο ότι βάζεις τα bronze πρώτα, στο έχω ξαναπεί νομίζω ότι πλέον η σειρά είναι εντελώς random. Καλώς ή κακώς μια χαρά δουλεύει το matchmaking, you just have to deal with it.

Edited by demonicMC, 28 September 2014 - 22:17.

#2829 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 28 September 2014 - 22:28

Κακό MMR σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πηγαίνετε duo. Για το δεύτερο ότι βάζεις τα bronze πρώτα, στο έχω ξαναπεί νομίζω ότι πλέον η σειρά είναι εντελώς random. Καλώς ή κακώς μια χαρά δουλεύει το matchmaking, you just have to deal with it.

Δεν παω εγω duo αλλα οι unranked.Δεν μπορω να καταλαβω τι λογικη εχει σε μια ομαδα με ατομα που ειναι πανω κατω στις ιδιες νικες με ηττες σε ranked να βαλει ενα bronze 5 με 50νικες-120 ηττες.Η να εχεις top laner εναν bronze 3 με 4deaths στο 10λεπτο και 20farm ενω η υπολοιπη ομαδα ειναι s3-s5.

#2830 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 28 September 2014 - 23:21

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει διαφορά πάντως μια ισορροπημένη ομάδα με παίκτες παρόμοιου επιπέδου από μια με ένα παιδί/troll και κάποιους καλούς. Γιατί αν έχεις έναν τέτοιον στην ομάδα είσαι λίγο πολύ τελειωμένος, ακόμα και αν η αντίπαλη ομάδα είναι στην πλειοψηφία τους λίγο υποδεέστερη από τους καλούς της δικής σου. Θα προτιμούσα αν το match making έβαζε παίκτες του ίδιου επιπέδου και όχι να βασίζεται απλά στο μέσο όρο του elo που βγάζουν.

O6rrvsU.jpg

#2831 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 06 October 2014 - 14:21

Τέλος και τα προημιτελικά του WorldChampionship. Αναλυτικά:  Samsung White - TeamSoloMid 3-1,  Samsung Blue - Cloud9 3-1,

Star Horn Royal Club - Edward Gamig 3-2,  OMG - Najin White Shield 3-0

Όσον αφορά τους Samsung ήταν αναμενόμενο οτι θα περνούσαν απο TSM και Cloud9, οι Edward Gaming έδωσαν πολύ καλά games με τους Royal Club όμως ο Uzi τους κουβάλησε στα ημιτελικά και φέτος :P,  τέλος οι OMG κυριάρχησαν στα games με τους NWS ενώ οι περισσότεροι περίμεναν να έχουμε 4 κορεάτικες ομάδες στα ημιτελικά.

Έτσι έχουμε: Samsung White VS Samsung Blue το Σάββατο 11/10 στις 11:15 και Star Horn Royal Club VS OMG την Κυριακή 12/10 στις 11:15

Περισσότερες πληροφορίες για το World Championship εδώ ---> http://na.lolesports.com/

Posted Image

#2832 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 08 October 2014 - 17:46

Πραγματικα  το matchmaking μου εχει σπασει τα νευρα.Χανω 3 σερι φορες προμο για s2 και μετα πεφτω s4.Καθε φορα που εχω προμο πεφτω με τις πιο καθυστερημενες ομαδες που υπαρχουν.Οι τυποι ειναι απλα για bronze δεν ξερω πως βρισκονται silver 3.Jungler χωρις jungle item,χωρις flash κλπ.Top laners με 28 farm σε 20 λεπτα.Οι πιο βλακες απο ολους ειναι οσοι παιζουν yasuo.Φινταρουν σε καθε παιχνιδι επειδη νομιζουν οτι ο yasuo μπορει να παει 1vs3 αν εχει παρει kills πιο πριν.Πραγματικα ο yasuo ειναι το ιδιο αχρηστος με katarina.

YΓ.Οι περισσοτεροι απο αυτους πρεπει να εχουν boosted account δεν εξηγηται αλλιως γιατι μπροστα σε αυτους εγω μιαζω για diamond.

Edited by luffy1908, 08 October 2014 - 18:25.

#2833 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 08 October 2014 - 21:22

απλα για το record, ο yasuo ειναι παααρα πολυ καλο pick αλλα ειναι δυσκολος... αν ξερεις να παιζει αυτος που τον εχει τοτε ειναι σπασμενος

#2834 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 08 October 2014 - 21:48

απλα για το record, ο yasuo ειναι παααρα πολυ καλο pick αλλα ειναι δυσκολος... αν ξερεις να παιζει αυτος που τον εχει τοτε ειναι σπασμενος

Στο silver ειναι ασχετοι και δεν ξερουν να παιζουν yasuo.Οι περισσοτεροι πεθαινουν πανω απο 12 φορες σε καθε παιχνιδι και νομιζουν οτι παιζουν καλα επειδη εχουν 15 kills.

#2835 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 09 October 2014 - 10:40

Spoiler: