η ριοτ τον έβλαλε για adc...το ότι μπορούμε να παίξουμε ap είναι υποθέτω επειδή μας το επιτρέπουν αλλιώς αν δουν ότι δε συμβαδίζει με αύτο που θέλου θα φάει και αυτός ενα rework όπως ο yi και ο trynd
Το Q και το heal του Yi δεν ήταν ability power spells πριν 1-2 χρόνια? Κάτι τέτοιο θυμάμαι.
Αν και ειμαι silver αν τον βαλεις σαν ap mid δεν εχει καθολου cc και αν ο αντιπαλος αγορασει boots ειναι σχετικα ευκολο να αποφευγει τα skillshots του ez.Ακομα και το ulti του ειναι πανευκολο να το αποφυγεις.Εκτος αυτου χανει σε πολλα matchups.Πχ. αν φαει ενα stun απο Syndra η charm απο Αhri εχει πεθανει σε ενα δευτερολεπτο ενω ο ez δεν μπορει να κανει κατι αντιστοιχο.
Έχω παίξει αρκετά games με Ezreal μιας και τον βρίσκω ενδιαφέρον champion (μαζί με Akali οι αγαπημένοι μου). Και δυστηχώς δεν μου αρέσει κανένας supporter στο LoL σε αντίθεση με το Dota όπου παίζω συνήθως supporter ή offlaner.
Χαραμίζονται 2 καλά skills του Ezreal άμα πας για AD (W + ulti καλό dmg, ακόμα και το flash του κάνει αρκετά καλό dmg).
Δε ξέρω, μου φαίνεται πιο εύκολο να βαρέσω με Q+W μια Ahri παρά να φάω το charm της. Όσες φορές πήγα mid με Ezreal δεν είχα δυσκολευτεί να κερδίσω το lane μου. Έκανα και gangs και όλα (δε μου φαίνεται καλός champion για mid btw). Τα πάω καλύτερα με αυτόν όταν πάω solo top.
Βέβαια, όλα αυτά τα σκέφτομαι με DotΑίστικη λογική so ignore μερικά πράγματα που έγραψα. Dunno, κάτι παραπάνω θα ξέρετε εσείς.
Για AD Ezreal αυτό που έχω προσέξει είναι ότι χρησιμοποιούν πολύ το Q επειδή έχει μικρό cd και καλό range και την ulti δεν την χρησιμοποιούν σχεδόν ποτέ στις μάχες αλλά τις περισσότερες φορές για να pushάρουν τα lanes.
Edited by Napster, 28 September 2014 - 21:50.