Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2851 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 15 October 2014 - 15:14

Όποιος θέλει καλό pair για bot lane, instead of flaming and bad duo matching, ας με κάνει add (username: gexion).
Παίζω tsu-nami like hell <33

Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#2852 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 15 October 2014 - 16:56

NE ή West;

#2853 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 15 October 2014 - 17:53

NE.. απλά προσπάθησα να κάνω log in και μου εμφανίζει μήνυμα " login server did not respond" so I seem to be unable to log in, δυστυχώς :/

Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#2854 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 22 October 2014 - 09:53

demaglio

Edited by macalex, 25 October 2014 - 09:47.

#2855 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 23 October 2014 - 15:43

Aπο s2 στο s5 σε 4-5 μερες.Παιζει να εχω 4-5 νικες συνολικα τις τελευταιες 5 μερες αλλα οταν νικαω μου δινει 15lp και οταν χανω μου αφαιρει 20+

#2856 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 23 October 2014 - 16:04

Εγώ σταθεροποιήθηκα στην S1 και έχω βάλει στόχο μέχρι 11 Νοεμβρίου να φτάσω Gold V.

Δεν ήταν εύκολο να ανέβω 4 divisions μέσα σε περίπου ένα μήνα, και είχα τουλάχιστον ένα troll defeat σε κάθε promotion series, αλλά αν βρεις το σωστό champion για σένα, αγοράσεις καλύτερα runes και μάθεις να κάνεις carry, το παιχνίδι κάποια στιγμή θα σε ανταμείψει.

Δηλαδή οκ, σκέψου τι συνέβη σε μένα πρόσφατα: Παίζω jungler Diana και έχω κάνει άψογα ganks με αποτέλεσμα ο pantheon στο top να πάει 6/1, καθώς έπερνε όλα τα kills. Guess what, αποφάσισε χωρίς λόγο να πάει επίτηδες afk και να κάνει intentional feed καθώς σπάμαρε ασυναρτησίες. Έτσι, εγώ ήμουν underfed γιατί δεν είχα πάρει τα kills και δεν μπόρεσα να κάνω carry την ομάδα 4v5, παρόλο που θα μπορούσα να το κάνω αν τα είχα πάρει εγώ. Χάσαμε με εμένα να έχω score 8/13 και να μοιάζω ο βλάκας της υπόθεσης.

O6rrvsU.jpg

#2857 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 23 October 2014 - 16:31

Kαι εγω σταθερος ημουνα στο s2 για καμια 10ρια μερες αλλα μετα αρχισα να εχω full afks.Premade bot απο τους οποιους κερδισα 1 στα 10-12 κλπ.Απο αυτα τα 10-12 παιχνιδια με premade ζητημα να ηταν καλοι στα 3.Πως γινεται οι premade να ειναι τοσο ασχετοι ειναι ανεξηγητο.Ενα division το εχασα απο afk ειχα 4 φορες σε 5 ματς.

Edited by luffy1908, 23 October 2014 - 16:31.

#2858 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 23 October 2014 - 16:56

Όσο και να κράζουμε για τα afk/troll/boosted και δεν συμαζεύεται, δεν πρόκεται να γίνει τίποτα γιατί δεν υπάρχει η απαραίτητη σοβαρότητα όσον αφορά τα άτομα που παίζουν LOL γιατί, κακά τα ψέματα, το LOL έχει το χειρότερο fanbase από οποιοδήποτε άλλο moba-style game.

Ταυτόχρονα η RIOT σαν εταιρία δεν προσέχει το community της και επικεντρώνεται στο πως να βγάλει λεφτά.

Δεν βγαίνει τίποτα με το να κράζουμε γιατί πάντα υπάρχει τρόπος να ανέβεις σε ένα παιχνίδι, απλά με την λογική του LOL ειδικά στα πιο χαμηλά rankings είναι από μόνο του ένα challenge accepted που πρέπει να αντιμετωπίσεις με τρόπο που θα σε βολεύει εσένα καλύτερα.

Και ας σας θυμίσω ότι υπάρχει πάντα και το mute σε 9 άτομα, κουβαλάς το game, και μετά τους κάνεις un-mute για να μην περιμένεις πολύ ώρα στο queue μετά απο καμιά 100αρια ignores :P

Posted Image

#2859 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 23 October 2014 - 17:05

Aσε εχω χασει game που σαν adc ημουνα στο 11/3 και ο midlaner 9/2 απλα και μονο επειδη jungle και top ηταν γυρω στο 1/10.Δεν ηταν οτι δεν τους αφηναμε kills απλα πεθαιναν συνεχεια και αντι να παρουν armor και mr αγοραζαν damage.

Edited by luffy1908, 23 October 2014 - 17:05.

#2860 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 23 October 2014 - 20:50

Όσο και να κράζουμε για τα afk/troll/boosted και δεν συμαζεύεται, δεν πρόκεται να γίνει τίποτα γιατί δεν υπάρχει η απαραίτητη σοβαρότητα όσον αφορά τα άτομα που παίζουν LOL γιατί, κακά τα ψέματα, το LOL έχει το χειρότερο fanbase από οποιοδήποτε άλλο moba-style game.

Ταυτόχρονα η RIOT σαν εταιρία δεν προσέχει το community της και επικεντρώνεται στο πως να βγάλει λεφτά.

Δεν βγαίνει τίποτα με το να κράζουμε γιατί πάντα υπάρχει τρόπος να ανέβεις σε ένα παιχνίδι, απλά με την λογική του LOL ειδικά στα πιο χαμηλά rankings είναι από μόνο του ένα challenge accepted που πρέπει να αντιμετωπίσεις με τρόπο που θα σε βολεύει εσένα καλύτερα.

Και ας σας θυμίσω ότι υπάρχει πάντα και το mute σε 9 άτομα, κουβαλάς το game, και μετά τους κάνεις un-mute για να μην περιμένεις πολύ ώρα στο queue μετά απο καμιά 100αρια ignores :P

Βασικά δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Θα αναγνωρίσω ότι το silver/bronze έχει περισσότερους afkers απότι τα άλλα divisions για τον απλό λόγο του ότι για να είσαι silver είτε είσαι αρχάριος, είτε δεν έχεις όρεξη να γίνεις καλύτερος είτε απλά δε σε ενδιαφέρει το παιχνίδι (υπάρχουν και αυτοί που όντως προσπαθούν και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν mechanicaly αλλά για αυτούς δε μπορεί κανείς να κάνει κάτι). Αποτέλεσμα αυτής της μάζωξης που αποτελεί το κύριο κορμό των παιχτών του LoL είναι να υπάρχουν πολλοί afkers, flamers και ragequitters. Είναι καλό να αφήσουμε τους boosted απέξω καθώς βρίσκονται κυρίως στο gold V, Plat V, diamond V και όχι στα silver. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν έχει το Lol το χειρότερο fanbase απλά έχει ΜΕΓΑΛΟ fanbase με αποτέλεσμα να πετυχαίνεις τέτοια άτομα πιο συχνά. Και στα λίγα παιχνίδια Dota 2 που έπαιξα το ίδιο βιολί άκουσα.

Η Riot μια χαρά ενδιαφέρεται για το community μιας και επικοινωνεί με τους fans σε καθημερινή βάση και λαμβάνει τις απόψεις τους υπόψην. Φυσικά πολλές απόψεις περνάνε από τα αυτιά τους καθώς είναι απλά κακές και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη από πίσω. Αλλά σε γενικές γραμμές τα πάει καλά στον τομέα αυτό.

Το να ανέβεις αν είσαι καλός δεν είναι καθόλου challenge accepted, απλά πρέπει να καταβάλεις τον ανάλογο κόπο. Επίσης μπορείς να κάνεις practice τα mechanics και σε normals. Έχετε και στα normals ΜΜR (εγώ σε ένα σημείο πάντα πετύχαινα high diamond και καμιά φορά challenger) οπότε είτε normals είτε ranked, έχετε την ευκαιρία να κάνετε practice τα skills σας. Αν δεν ανεβαίνεις είτε δε σου αξίζει να ανέβεις είτε δε παίζεις αρκετά.

Όσο για το Mute, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχει επιρροή στο αν θα μπεις σε game μαζί τους γιατί αλλιώς τα queue times θα ήταν πολύ μεγάλα (σκέψου ότι έχεις άλλα 4 άτομα στο team που μπορεί να έχουν και αυτοί τη λίστα τους με τα 200+ άτομα),

#2861 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 05 November 2014 - 19:38

η ρίτο έχει βαλθεί να βγάλει adc https://www.youtube.com/results?search_query=kalista ...και τον gnar για adc τον είχαν στην αρχή.Ακόμα και ο δευτερέυον ρόλος του azir ειναι adc

Spoiler:

#2862 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 05 November 2014 - 20:11

Ναι επειδή marksman =/= adc

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2863 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 05 November 2014 - 20:20

Αυτό για το Gnar δεν ισχύει, ούτε και για τον Azir. Ο Azir κάνει scale με AP και είναι χαζό να έχεις ένα ADC που η Passive του σε κάνει να μπαίνεις μέσα στο fight για να είσαι αποτελεσματικός.

#2864 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 05 November 2014 - 20:52

prove that im wrong :canthelp:

#2865 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 05 November 2014 - 21:03

Azir=AP carry. AP Carry= Ability Power Carry. AP carry scales well with Ability Power and Cooldown Reduction. AD carry=Attack Damage Carry. By definition scales or does well by stacking Attack Damage. Azir doesn't scale well or benefit from Attack Damage, ergo Azir is not an ADC.

Ο Gnar πάλι από φύσης του μπορεί να είναι μεν ένα μείγμα, αλλά λόγω της passive του και της Ulti του είναι contradiction στο ρόλο του Attack Damage carry. 

Αυτά είναι hard facts, δε χρειάζεται να είσαι πυρηνικός φυσικός για να ξέρεις ότι 2+2=4