Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Posted 27 February 2014 - 03:04
Posted 27 February 2014 - 13:50
Αμα παρει αγκαλια ο jungler το Nasus θα εχουν προβλημα τα αλλα lanes.
Edited by luffy1908, 27 February 2014 - 13:53.
Posted 27 February 2014 - 13:57
ε για αυτο το λέω
Posted 27 February 2014 - 14:49
well
Attached Files
Edited by DeLGaDo, 27 February 2014 - 14:52.
Posted 27 February 2014 - 15:20

Posted 27 February 2014 - 17:56
nasus επίσης πολύ καλό jungle, με βασικά items σολάρει δρακο στα 5 level (νταξ, θέλει λίγη ώρα όμως
Posted 28 February 2014 - 16:37
Κατά τη γνώμη μου χαραμίζεται ο nasus στο Jungle. Λιγότερα stacks, κακό 2v2 και τρώει εύκολα invade. Δε μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για splitpush όταν είναι jungle γιατί έχει το smite και θα το χρειαστούν στα objectives.
Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι junglers σε αυτό το meta και το tanky top meta βοηθάει το Nasus πάρα πολύ για να τον πας στη ζούγκλα.
Posted 28 February 2014 - 16:48
Κατά τη γνώμη μου χαραμίζεται ο nasus στο Jungle.
κοίτα, ισχύει οτι χαραμίζεται, (οπως και Nidalee/Lux ως support) αλλα έχει ένα απο τα καλύτερα gank στο παιχνίδι με το Wither. απλά έρχεται πάνω σου, και αν δέν έχεις κάποιο jump ability ή flash τότε έφυγες για respawn
Posted 28 February 2014 - 16:49
Συμφωνώ. Προσωπικά παίζω Nasus για πάνω από 500 games και ούτε 10 δεν είναι jungler. Το θεωρώ απώλεια μέγιστης απόδοσης.
Ο λόγος που παίχτηκε εκεί την προηγούμενη χρονιά πολύ είναι λόγω των jungle objectives τα οποία ο Nasus τα έπαιρνε λίγα lvls νωρίτερα που σε αυτό το επίπεδο μετρά.
Για να δώσω μερικά νούμερα ο Nasus μπορεί να solarei δράκο στο 6lvl ΑΝΕΤΑ με τους μόνους που μπορούν να το κάνουν αυτό στο αντίστοιχο σημείο είναι fiddle με μπλέ και shaco που δεν χρησιμοποιείται.
Από την άλλη μπορεί γύρω στο 14l lvl να τσιμπήσει Baron με ελάχιστη βοήθεια 1 ή 2 champs τανκάρωντάς το ενώ παράλληλα ρίχνει dmg.
Αυτό που λές για τo splitpushing μη ξεχνάς πως θα έρθει το σημείο όπου με 3-4 q το turret θα πέσει και αυτό μετράει, οπότε μπορεί να βοηθήσει και σε αυτό.
Edited by TheGunsmasha, 28 February 2014 - 16:53.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 28 February 2014 - 16:50
Μου αρέσει να επιλέγω Ww για να αντιμετωπίσω τον Nasus στο top lane. Για τριάντα λεπτά κλέβει ο ένας τη ζωή του άλλου και φαρμάρει τα minion waves.
Όσο για την απόδοσή του στο jungle, πρέπει να έχουν ελαττώσει το casting range του wither κάτι που έκανε τις εφόδους του λιγότερο αποτελεσματικές.
Edited by 1451, 28 February 2014 - 16:51.
Posted 28 February 2014 - 17:02
μου αρέσει το WW, τώρα τελευταία παίζω mid με DFG+Nashor+Lichbane+Arcane Blade Mastery πού όλο αυτό το σύστημα δίνει στην ulti σου ένα επικό
(125+(175%AP Ratio)+Base Damage) damage και όλο αυτό amplified κατά 15% απο το DFG. Πολύ δύσκολα θα ζήσει κάποιος άμα κάνει το λάθος να σου κάνει all in.
Q Ulti Ignite και για τέλος πάλι Q
Edited by xReverend, 28 February 2014 - 17:05.
Posted 28 February 2014 - 17:05
Πόσοι δοκιμάσατε το χταπόδι;
Γενικά to περισσότερο damage το κάνει η ulti θαρρώ, η οποία ulti κόβει άνετα το μεγαλύτερο μέρος της αντίπαλης ομάδας.
Με καλή συνεργασία και καλό positioning είναι αρκετά τρομακτικός.

*waving intensifies*
Posted 28 February 2014 - 17:08
κοίτα, ισχύει οτι χαραμίζεται, (οπως και Nidalee/Lux ως support) αλλα έχει ένα απο τα καλύτερα gank στο παιχνίδι με το Wither. απλά έρχεται πάνω σου, και αν δέν έχεις κάποιο jump ability ή flash τότε έφυγες για respawn
Όχι το wither είναι απλά μέτριο. Το αν δεν έχεις jump ability/flash ισχύει για τους περισσότερους junglers και ο Nasus δεν είναι ένας από αυτούς (δε σου λέω να κάνει ο άλλος οverextend χωρίς jump ability και summoners γιατί έτσι μέχρι και ο yi κάνει καλό gank). Σκέψου μόνο πόσοι junglers έχουν hard cc. Το slow είναι πολύ sub-par ως gank ability.
Πόσοι δοκιμάσατε το χταπόδι;
Γενικά to περισσότερο damage το κάνει η ulti θαρρώ, η οποία ulti κόβει άνετα το μεγαλύτερο μέρος της αντίπαλης ομάδας.
Με καλή συνεργασία και καλό positioning είναι αρκετά τρομακτικός.
To δοκίμασα εγώ... Ναι όντως έχει πολύ damage αλλά 2 πράγματα:
1) Η ulti στρίβει αρκετά αργά οπότε ένα καλό carry δε το πετυχαίνεις.
2) Το damage του προέρχεται από την passive από ότι έχω καταλάβει και όχι από τα spells. Έχουν όλα κάπως χαμηλά AP ratios. Η ultimate έχει 900 base damage στο επίπεδο 3 το οποίο είναι στην κατηγορία των υψηλότερων αλλά είναι εύκολο να την αποφύγεις.
Από τα λίγα που τον έχω παίξει ο χαρακτήρας είναι σχεδιασμένος να λιώνει τα tanks και όχι να carries. Όχι πως δε μπορεί, αλλά το range των spells όπως και το ότι είναι σχετικά εύκολο να τα αποφύγεις δε βοηθάει.
Τουλάχιστον δε σταματάει την ulti του το win wall του Yasuo. Well, it's something.
Edited by Zentsugi, 28 February 2014 - 17:15.
Posted 28 February 2014 - 17:20
Του βελκοζ και το aa range χαμηλό μου φάνηκε, ωραίο πάντως που τον έκαναν να βαράει ουσιαστικά με τα πλοκάμια στο animation.
Το E του είναι σαν την φούσκα της ναμι ή μάλλον το q του cho. Και με level 1 boots αποφεύγεται όπως σωστά αναφέρει ο Zentsugi. Μου φαίνεται στηρίζεται σε hard cc συμπαικτών για να ευστοχήσει(μέχρι και το w έχει μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να κάνει το δεύτερο στάδιο του damage).
Posted 28 February 2014 - 17:20
Όχι το wither είναι απλά μέτριο. Το αν δεν έχεις jump ability/flash ισχύει για τους περισσότερους junglers και ο Nasus δεν είναι ένας από αυτούς (δε σου λέω να κάνει ο άλλος οverextend χωρίς jump ability και summoners γιατί έτσι μέχρι και ο yi κάνει καλό gank). Σκέψου μόνο πόσοι junglers έχουν hard cc. Το slow είναι πολύ sub-par ως gank ability.
ειναι 5 δευτερόλεπτα το slow ρε φίλε
είναι υπερβολικά πολύ. και σκέψου οτι οι περισσότεροι junglers έχουν skillshot hard CC (amumu, j4, elise) ή αρκετά μέτριο gank αμα παίζεις σωστά (να κάθεσαι πίσω απο τα Creeps για τον Lee Sin πχ)
να τονίσω οτι δέν λεω οτι ο nasus ειναι καλύτερα στην ζούγκλα, προφανως και ο nasus είναι ΠΟΛΥ καλύτερος στο Top Lane, απλά κατα την γνώμη μου είναι και top tier jungler ταυτόχρονα. ίσως βέβαια να είναι αυτη η γνώμη μου γιατί συνήθως παίζω 4-5αδες και δουλέυει καλύτερα στο skype ![]()