Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2566 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 posts
  • LocationChania

Posted 26 February 2014 - 00:02

Οι αλλοι 2 ποιοι ειναι;Φανταζομαι Le Blanc και ποιος αλλος;

ε νταξ, η Leblank δεν κάνει aoe damage ειναι περισσότερο singletarget. top 3 ziggs gragas xerath. σχετικά μικρα aoe ο xerath οποτε πρέπει να περιμένεις την κατάλληλη στιγμη να τα κάνεις

#2567 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 26 February 2014 - 00:09

ε νταξ, η Leblank δεν κάνει aoe damage ειναι περισσότερο singletarget. top 3 ziggs gragas xerath. σχετικά μικρα aoe ο xerath οποτε πρέπει να περιμένεις την κατάλληλη στιγμη να τα κάνεις

Για καποιο λογο το καταλαβα για burst γενικα σε ranged  μαγους :P

#2568 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 26 February 2014 - 15:06

Μου αρεσει αμα ο χαρακτηρας εχει poke και κανα aoe.Οποτε μαλλον για ziggs η orianna με βλεπω γιατι ο gragas δεν ειναι καθαρα ranged.Tην ahri την εχω παιξει και δεν με ενθουσιασε.Ουτε η morgana μου αρεσει ιδιαιτερα μονο για farm ειναι και θελω να εχω kill potential πριν το lv6.

Και έχει η Lux? :P

Ντάξει η e της είναι αρκετά επικίνδυνη λόγω του range αλλά πρέπει να είναι αρκετά κακός ο άλλος για να την τρώει συνέχεια.

Τη morgana προσωπικά τη λατρεύω αλλά συνηθίζω να την παίζω περισσότερο στο bot lane. Με ένα καλό adc η q της πιάνει τόπο από το early game.

Lux έχω παίξει ελάχιστα και ενώ γενικά είναι τρομερή, δεν έχει το tank potential που έχει η morgana. Η δεύτερη ίσως χρειαστεί να θυσιαστεί, αλλά με την ulti της μπορεί να καταστρέψει ολόκληρο team fight.

Για μένα πάντως ο απόλυτος μάγος είναι ο Veigar. Μπορεί να δυσκολεύεται στο lane ενάντια σε long range harassers και gap closers, αλλά αν κάνεις σωστό farm και πάρεις κάποια kills είναι ασταμάτητος.

Επίσης ξεκίνησα πρόσφατα και katarina και, αν και μου αρέσει πολύ, δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά αν δεν τη στηρίζει μια καλή ομάδα που κάνει πρώτη τα engage. Όσες φορές την έπαιξα ήμουν ουσιαστικά ο μόνος που έκανε επίθεση και πάντα πέθαινα όσες φορές έκανα και kills. Συν ότι έχει τεράστιο πρόβλημα με τα stuns fears κλπ. Ένας έξυπνος fiddlesticks που περιμένει πάντα την ulti της για να κάνει q την κάνει ουσιαστικά counter.

Edited by Kamui, 26 February 2014 - 15:08.

O6rrvsU.jpg

#2569 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 26 February 2014 - 15:59

Και έχει η Lux? :P

Εχει αρκετα καλο burst οχι σαν αλλους βεβαια αλλα ειναι απο τους πιο ομορφους χαρακτηρες.Top lane πχ. δεν παιζω επειδη οι περισσοτεροι χαρακτηρες ειναι κακασχημοι :P. Τον gragas πχ. τον εχω ,αλλα εχω παιξει μονο μια φορα με αυτον επειδη δε μου αρεσει η μπακα του.

#2570 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 posts
  • LocationChania

Posted 26 February 2014 - 19:38

Εχει αρκετα καλο burst οχι σαν αλλους βεβαια αλλα ειναι απο τους πιο ομορφους χαρακτηρες.Top lane πχ. δεν παιζω επειδη οι περισσοτεροι χαρακτηρες ειναι κακασχημοι :P. Τον gragas πχ. τον εχω ,αλλα εχω παιξει μονο μια φορα με αυτον επειδη δε μου αρεσει η μπακα του.

έλα ρε, η shyvana ειναι πανέμορφη, μην μου την προσβάλλεις :P επίσης συμφωνώ με το οτι ο veigar ειναι επικός, τρελένομαι για veigar.
morgana jungle δοκίμασε, αλλα μόνο σε premade ομάδα, τουλάχιστον 4 απο τους 5 να είστε team. βγάζεις το jungle ap item και μετά zhonya και είσαι GG, πολύ καλο

#2571 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 26 February 2014 - 20:13

έλα ρε, η shyvana ειναι πανέμορφη, μην μου την προσβάλλεις :P επίσης συμφωνώ με το οτι ο veigar ειναι επικός, τρελένομαι για veigar.
morgana jungle δοκίμασε, αλλα μόνο σε premade ομάδα, τουλάχιστον 4 απο τους 5 να είστε team. βγάζεις το jungle ap item και μετά zhonya και είσαι GG, πολύ καλο

Η shyvana,η Riven αντε και ο Renekton μια χαρα ειναι.Απο εκει και περα ο Singed μου θυμιζει μπατσο που πεταει δακρυγονα,ο Trundle ειναι σα γαμω το σπιτι του,ο Mundo ειναι αηδια,ο Nasus ειναι αηδια και εχει πολλους ακομα η λιστα.Εγω δεν παιζω ασχημους χαρακτηρες αλλα παιζουν οι αντιπαλοι :P

Φυσικα αυτο το αθλιο πραγμα ο teemo ειναι απο τα πρωτα στη λιστα που μισω.Οταν ψοφαει ο teemo :hehehe:   νιωθω ευχαριστηση.

#2572 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 posts
  • LocationChania

Posted 26 February 2014 - 20:24

Οταν ψοφαει ο teemo :hehehe:   νιωθω ευχαριστηση.

ahaha και εγώ μπορώ να πω, ειδικά άμα τον φάω εγώ!

#2573 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 26 February 2014 - 20:46

ο Nasus ειναι αηδια

OMG!!! Renekton has turn you blind son... :dazed:

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2574 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 26 February 2014 - 23:13

Ε οχι και αηδια ο Nasus ρε γαμωτο! :P

Nasus-Classic-Ch1.jpg

#2575 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 posts
  • LocationChania

Posted 26 February 2014 - 23:33

παιδιά χίλια συγνώμη είναι off topic, αλλα μιάς και πιάσαμε συζήτηση για τον Nasus πρέπει να δείτε αυτό :P 

36304898.jpg

#2576 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 26 February 2014 - 23:52

Ο nasus είναι άθλια καλος farmer. Απλα με ενα σωστο και προσεγμένο (γουτσου γουτσου) φαρμ στο early και το mid game με το q και το καταλληλο build εχεις ενα 700-1000 dmg output στο late και πολυ καλο sustain, βαζοντας στην εξισωση και την ulti, το slow του, ΤΙ αλλο μπορει να θες? :canthelp:

8w32.jpg

#2577 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 posts
  • LocationChania

Posted 27 February 2014 - 00:00

δεν θα σε αφήσουν να farmareis, plus δεν υπαρχει toplaner που να χάνει απο τον nasus στο early game (εκτός απο τον yorick) οποτε ο jungler πρέπει να τον έχει αγκαλιά τον nasus γιατι θα έχει πρόβλημα στην αρχή.

#2578 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 27 February 2014 - 00:21

Ναι οκ, δεν εχει καλο early, αλλα μπορεις να το αντισταθμισεις παιζοντας def και κανοντας focus στο farm...αναγκαστικα πονταρεις στο late

8w32.jpg

#2579 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 27 February 2014 - 01:50

Ναι οκ, δεν εχει καλο early, αλλα μπορεις να το αντισταθμισεις παιζοντας def και κανοντας focus στο farm...αναγκαστικα πονταρεις στο late

Αυτό που είπε το παλικάρι από εδώ. Αγνοείς τον αντίπαλο top laner και μόνο φαρμάρεις. Αν είναι τόσο πρίξας ο αντίπαλος (teemo, vlad, rumble) καλείς τον φίλο jungler. Το θέμα είναι να πάς 11 lvls και να έχεις τουλάχιστον q=240 ή παραπάνω (γύρω στο 20 συμβαίνει αυτό). Μετά τους έχει όλους 1vs1 ο Νάσαρος.

Χαίρομαι που από καλιστεία ομορφιάς καταλήξαμε στην γαματοσίνη του Nasus, υπάρχει αγάπη για τον σκύλο εκεί έξω :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu:

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2580 xReverend

xReverend

Starting...

• Members
  • 14 posts
  • LocationChania

Posted 27 February 2014 - 01:57

who let the dogs out? πεφτω στο πάτωμα όποτε το ακούω αυτό. και φυσικά αγαπάμε Nasus!!!! και Jayce ετσι, μην τον ξεχνάμε xD