Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2491 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 15 January 2014 - 19:23

Όχι και μικρή όταν κάνει scale με total AD lol

Ναι αλλά καθώς ανεβαίνει η shield σου ανεβαίνει και το damage του αντιπάλου.Όποτε παραμένει μικρή αλλά αρκετή όταν χρησιμοποιείται σωστά το ξαναλέω.Τώρα αν θες να κάνεις shield και να κάνεις και άλλα δέκα βήματα με αυτήν απάνω σου για να φτάσεις τον αντίπαλο και να γίνει το trade... κάτι κάνεις λάθος!

Posted Image

#2492 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 15 January 2014 - 19:29

Καλά. δε λέω, έτσι και αλλιώς δε παίζω Riven, αλλά ούτε και τη μισώ θανάσιμα, απλά τα resources που πρέπει να σπαταλήσει το AP carry πχ για να της τη σπάσει, όταν έχει gap closer είναι πάρα πολλά και 2,5 second είναι "μεγάλο" χρονικό διάστημα. Τουλάχιστον το 1,5 second δίνει περιθώριο για Harass  early

#2493 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 15 January 2014 - 21:30

Καλά. δε λέω, έτσι και αλλιώς δε παίζω Riven, αλλά ούτε και τη μισώ θανάσιμα, απλά τα resources που πρέπει να σπαταλήσει το AP carry πχ για να της τη σπάσει, όταν έχει gap closer είναι πάρα πολλά και 2,5 second είναι "μεγάλο" χρονικό διάστημα. Τουλάχιστον το 1,5 second δίνει περιθώριο για Harass  early

Μπα μην ανυσηχείς ,άμα φτάσει το ap carry η riven τις φτάνουν και τα 1.5 sec για να το κάνει 100-0.

Edited by zennith666, 15 January 2014 - 21:31.

Posted Image

#2494 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 15 January 2014 - 22:13

Μπα μην ανυσηχείς ,άμα φτάσει το ap carry η riven τις φτάνουν και τα 1.5 sec για να το κάνει 100-0.

Είπε η Riven πριν αντιμετωπίσει τον Vlad (για να μην αναφέρω Cho ή Rumble που είναι και bruisers)...

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2495 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 15 January 2014 - 22:43

Yep Vlad rocks like a Tepes.

Άλλος ένας too good χαρακτήρας που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Τουλάχιστον νερφάρανε το spirit visage γιατί σ' αυτόν παραγίνεται το κακό.

Edited by Kamui, 15 January 2014 - 22:43.

O6rrvsU.jpg

#2496 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 15 January 2014 - 23:57

Είπε η Riven πριν αντιμετωπίσει τον Vlad (για να μην αναφέρω Cho ή Rumble που είναι και bruisers)...

Ναι μίλησε για AP "carry" και όχι και bruisers...όπως είπες και εσύ.(Ναι και vlad με τόσο Hp bruiser τον βάζω.)

Posted Image

#2497 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 16 January 2014 - 00:09

Ναι μίλησε για AP "carry" και όχι και bruisers...όπως είπες και εσύ.(Ναι και vlad με τόσο Hp bruiser τον βάζω.)

Αυτό δεν τον κάνει λιγότερο ΑP "carry" σε σχέση με τους άλλους mages.

Ο λόγος που θεωρούνται bruisers οι 3 τους είναι γιατί αποδίδουν άριστα σαν ap off-tank. Μπορούν κάλλιστα να πάνε standard glass canon mages και να κουβαλήσουν επίσης.

Η Riven θα είχε πρόβλημα και στις 2 περιπτώσεις πόσο μάλλον όταν πρόκειται για bruiser build (πονάνε τα 1200 true damage)

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2498 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 16 January 2014 - 00:42

Αυτό δεν τον κάνει λιγότερο ΑP "carry" σε σχέση με τους άλλους mages.

Ο λόγος που θεωρούνται bruisers οι 3 τους είναι γιατί αποδίδουν άριστα σαν ap off-tank. Μπορούν κάλλιστα να πάνε standard glass canon mages και να κουβαλήσουν επίσης.

Η Riven θα είχε πρόβλημα και στις 2 περιπτώσεις πόσο μάλλον όταν πρόκειται για bruiser build (πονάνε τα 1200 true damage)

Διαφωνώ στο κατα πόσο μπορεί να burstaroun και οι 3 τους με το ίδιο glass cannon build σε σχέση με άλλα carry ειδικά ο cho (που η ύλτι του δεν κάνει τόσο χωρίς ένα full glass cannon build) έχει αρκετά προβλήματα στο να μείνει ζωντανός μέχρι να ξανά γεμίσουν τα spell του,γιατί  Q+E+R δεν πρόκειται να ρίξει κανέναν(που δεν είναι πίσω μισό game από εσένα έτσι...). Τώρα όσο αφορά τον Vladimir ισχύει το ίδιο για το burst του (μάλιστα είναι αρκετά μικρότερο του cho). Μπορείς να τον πεις AP carry αλλά διαφέρει πολύ στο πόσο  αντέχει μόνος και το πόσο mobility έχει σε σχέση με άλλα.Toν προτιμώ TOP μιας και δεν μπορείς να burst κάποιον ώστε να σου φτάνει το μικρό lane του mid για να τον φας....Ο rumble  θα χάσει εύκολα παίζοντας τον glass cannon απέναντι στον οποιωνδήποτε gold παίχτη και πάνω...Συνεπώς ξαναλέω ότι μίλησα για AP carry και όχι off -tank bruisers.

Edited by zennith666, 16 January 2014 - 00:43.

Posted Image

#2499 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 16 January 2014 - 00:58

Ο Vlad μπορεί σίγουρα, το έχω δεί από κολημμένο με vlad φίλο μου. Βέβαια έχεις δίκιο για την αρχή, δεν μπορεί να το κάνει early game αλλά late game burstαρει άνετα με 3 κουμπιά τους squeesy. Το μυστικό είναι cooldowns, το q γίνεται σαν του Νasus από ένα σημείο και μετά και παίζει να μην το ξαναχριαστείς.

Για τον Cho το έχω πετύχει επίσης από τον ίδιο φίλο και από άκυρους στο mid και είναι τέρας για το συγκεκριμένο lane ακόμα και σαν glass cannon. Και στο cho είνια πιο εύκολο το cd μιας και είναι mana based champ. Έχει εξαιρετικά ποσοστά στα skills του πόσο μάλλον με μεγάλο ap.

Για τον Rumble ίσως και να έχω λανθασμένη εντύπωση το παραδέχομαι. Δεν το έχω πετύχει αλλά σκεφτόμουν πως τα mechanics του θα το επέτρεπαν.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#2500 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 16 January 2014 - 01:13

Ο Vlad μπορεί σίγουρα, το έχω δεί από κολημμένο με vlad φίλο μου. Βέβαια έχεις δίκιο για την αρχή, δεν μπορεί να το κάνει early game αλλά late game burstαρει άνετα με 3 κουμπιά τους squeesy. Το μυστικό είναι cooldowns, το q γίνεται σαν του Νasus από ένα σημείο και μετά και παίζει να μην το ξαναχριαστείς.

Για τον Cho το έχω πετύχει επίσης από τον ίδιο φίλο και από άκυρους στο mid και είναι τέρας για το συγκεκριμένο lane ακόμα και σαν glass cannon. Και στο cho είνια πιο εύκολο το cd μιας και είναι mana based champ. Έχει εξαιρετικά ποσοστά στα skills του πόσο μάλλον με μεγάλο ap.

Για τον Rumble ίσως και να έχω λανθασμένη εντύπωση το παραδέχομαι. Δεν το έχω πετύχει αλλά σκεφτόμουν πως τα mechanics του θα το επέτρεπαν.

Vlad ναι στο 9 lvl κόβει άσχημα το Q,αλλά δεν συγκρίνεται το aoe damage του με το single. Ίσως να είναι η εξαίρεση στον κανόνα ,αλλά και πάλι έχει διάφορες και όχι μόνο στο damage αλλά και στο mobility του.Τώρα για τον cho ...στο γεγονός ότι το μεγάλο του dps skill είναι το Q το οποίο είναι full avoidable τον κάνει πολύ reckless pick για Ap που σε συνδυασμό με το επίσης χαμηλό mobility μπορεί να είναι θανάσιμο με έναν καλό αντίπαλο mid,υπάρχουν πολλά καλύτερα characters που ταιριάζουν στο meta του Ap carry,σίγουρα όχι ο cho(πρέπει να κάνεις flash για να πιάσεις το αντίπαλο ad carry στο massive...έλεος).Ως bruiser βέβαια δεν έχει τέτοια θέματα γιατί έχει πολύ υψηλό sustain και παράλληλα καλό damage άσχετα άμα τον παίξεις full tank.Τώρα τον rumble ούτε εγώ τον έχω παίξει τόσο αλλά το γεγονός ότι δεν τον βλέπεις στην θέση του ap carry ακόμα και σε tournaments μου λέει πολλά για το πόσο καλά κάνει την δουλειά.

Posted Image

#2501 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 January 2014 - 01:16

Δεν μου μπαινει το νεο update με καμια κυβερνηση. T_T Ολο κατι για error λεει και κολλαει.

#2502 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 16 January 2014 - 01:31

άλλαξε region βάλε NA, ασε να κάνει το update κ μετά γύρνα το EUNE

#2503 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 January 2014 - 01:33

Did that already. Παλι ακυρο εφαγα Τ_Τ

#2504 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 16 January 2014 - 01:33

Εμένα μου μπήκε κανονικά αλλά με τις ομάδες που έτυχα σήμερα καλύτερα να ήμουν στη θέση σου, iristella.

O6rrvsU.jpg

#2505 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 January 2014 - 01:34

Με προστατευουν τα internets λες;