Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2476 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 11 January 2014 - 16:30

Well, αν ήμουν εγώ καλός την περίοδο που έπαιζα ranked, μάλλον τώρα είμαι επαγγελματίας και δε το ξέρω.:P

Στα δέκα πρώτα που έπαιξα αν δεν κάνω λάθως νίκησα τα 6, και είχα αρκετά μέτρια στατιστικά.

Υποθέτω ότι οι πολλοί άλλοι καλύτεροι παίκτες από εμένα πρέπει να έχουν υπάρξει πολύ γκαντέμηδες για να μείνουν στην bronze.

O6rrvsU.jpg

#2477 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 11 January 2014 - 17:33

Κάποιος που είναι καλός και παίζει τακτικά αποκλείεται να μείνει bronze για πολύ. Το ερώτημα είναι γιατί να υποβάλλει τον εαυτό του σε τέτοια ψυχοφθόρα διαδικασία όταν υποτίθεται ότι παίζει για να διασκεδάσει.

#2478 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 11 January 2014 - 18:40

Βασικά οκ υπάρχει πραγματικά πρόβλημα με το γεγονός ότι είμαι sliver I, δυο ranked έπαιξα τελευταία και πήγαν και τα δύο χάλια γιατί πολύ απλά είμαι σε πολύ κατώτερο επίπεδο από τους υποτιθέμενα ίσους αντιπάλους μου. Με το Singed έχω ένα συγκεκριμένο τρομερά risky αλλά και τέλεια υπολογισμένο τρόπο που παίζω. Όταν όμως οι αντίπαλοί μου είναι σε άλλο επίπεδο runes και ικανότητας ή feedαρισμένοι, καταλήγω να feedαρω.

Όταν όμως παίζω normal μ' αυτόν είμαι κατα κύριο λόγο ανίκητος. Πρέπει να έχω πολύ άθλια ομάδα για να χάσω ή να μην πάω καλά.

Είναι το matchmaking του normal solo queue πιο χύμα? Γιατί στα ranked τυχαίνω με δυσκολότερους αντιπάλους?

Edited by Kamui, 11 January 2014 - 18:40.

O6rrvsU.jpg

#2479 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 11 January 2014 - 19:04

Κάποιος που είναι καλός και παίζει τακτικά αποκλείεται να μείνει bronze για πολύ. Το ερώτημα είναι γιατί να υποβάλλει τον εαυτό του σε τέτοια ψυχοφθόρα διαδικασία όταν υποτίθεται ότι παίζει για να διασκεδάσει.

Είναι πιο ενδιαφέρον. Το normal αν δεν είμαι με premade το βαριέμαι. Το ranked έχει και την αγωνία του να μην πέσεις.

#2480 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 12 January 2014 - 02:27

Κυρίως επειδή τα Ranked είναι πολύ ανταγωνιστικά. Εγώ πχ απολαμβάνω να try-hardάρω όταν παίζω ranked γιατί παίζω με πολύ καλύτερους αντίπαλους/συμπαίχτες από ότι μου τυχαίνουν στα normal και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ, ακόμα και αν κάποια matches μου γίνονται κουραστικά λόγω feeders/trolls/etc. Μου δίνει τέλος πάντων την εντύπωση ότι καταφέρνω κάτι σε ένα παιχνίδι που έχω ξοδέψει περισσότερο χρόνο από οποιοδήποτε άλλο και γίνομαι καλύτερος (ίσως περισσότερο, στο Persona 4 συνολικά σε ένα playthrough έχω κάνει 80κάτι ώρες)

#2481 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 14 January 2014 - 03:10

Free transfer απο euw σε eune και αντίστροφα.LoL

Posted Image

#2482 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 14 January 2014 - 04:46

Free transfer απο euw σε eune και αντίστροφα.LoL

Για την ακρίβεια μόνο εάν είσαι σε χώρα που ανήκει γεωγραφικά στον EUNE και ο λογαριασμός σου είναι στον EUW. Και το αντίστροφο φυσικά.

Δηλαδή εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν παίρνουμε free transfer από EUNE προς West, μόνο West προς EUNE.

#2483 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 14 January 2014 - 04:49

Για την ακρίβεια μόνο εάν είσαι σε χώρα που ανήκει γεωγραφικά στον EUNE και ο λογαριασμός σου είναι στον EUW. Και το αντίστροφο φυσικά.

Δηλαδή εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν παίρνουμε free transfer από EUNE προς West, μόνο West προς EUNE.

Didn't notice that...

Posted Image

#2484 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 14 January 2014 - 20:43

Το LCS αρχίζει, πρώτο match Fnatic vs Gambit! 

http://www.twitch.tv/riotgames

#2485 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 15 January 2014 - 12:32

Βγήκε το νέο patch http://eune.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-41-notes

Διακρίνω μια τάση να ρίξουν την δύναμη των bruisers και να συνεχίζουν να ευννοούν τα supports. Οι αλλαγές στους συγκεκριμένους mages μου άρεσαν.

Επίσης αν και οπαδός του spirit visage καλά έκαναν που το νερφαρανε, έλεγες MR και δεν υπήρχε καν ανταγωνισμός.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2486 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 15 January 2014 - 14:23

Τη Ριβεν την κατεστρεψαν.Η ασπιδα απο 2.5" την πηγαν στο 1.5" και μειωσαν και την ζημια του q.Αυτη την απατη τον Teemo να δω ποτε θα τον νερφαρουν.

#2487 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 15 January 2014 - 14:33

Τη Ριβεν την κατεστρεψαν.Η ασπιδα απο 2.5" την πηγαν στο 1.5" και μειωσαν και την ζημια του q.Αυτη την απατη τον Teemo να δω ποτε θα τον νερφαρουν.

O teemo κάνει ζημιά σε συγκεκριμένα άτομα,δεν χρειάζεται nerf.Η riven κάνει άσχημο snowball άμα πάρει early kill.Και γι αυτό της μειώσαν το Q.Όσο για την ασπίδα ...ανούσια αλλαγή για κάποιον που ξέρει να την χρησιμοποιεί.

Posted Image

#2488 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 15 January 2014 - 14:43

O teemo κάνει ζημιά σε συγκεκριμένα άτομα,δεν χρειάζεται nerf.Η riven κάνει άσχημο snowball άμα πάρει early kill.Και γι αυτό της μειώσαν το Q.Όσο για την ασπίδα ...ανούσια αλλαγή για κάποιον που ξέρει να την χρησιμοποιεί.

Ανουσια δεν ειναι γιατι το χρησιμοποιουσες σαν gap closer και μπορουσες να μεινεις παραπανω ωρα.Προφανως για αμυνα σε ranged champions δεν παιζει ρολο.

#2489 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 15 January 2014 - 15:08

Ανουσια δεν ειναι γιατι το χρησιμοποιουσες σαν gap closer και μπορουσες να μεινεις παραπανω ωρα.Προφανως για αμυνα σε ranged champions δεν παιζει ρολο.

Δεν εννοώ αυτό.Δεν υπήρχε ποτέ λόγος να μένει 2.5 seconds απάνω σου μια τόσο μικρή shield.Ο άλλος ούτως η αλλιώς μπορεί να στην καταστρέψει σε σε λιγότερο από sec.Το θέμα είναι να την κάνεις έτσι ώστε σε 1.5 sec να μην πάει χαμένη.

Posted Image

#2490 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 15 January 2014 - 19:06

Όχι και μικρή όταν κάνει scale με total AD lol