Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2446 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2013 - 23:42

Btw horrible nerf στον Taric (τον οποίο θεωρούσα σχεδόν υπερβολικά καλό αλλά δεν έπαιζε κανείς έτσι κι αλλιώς), αλλά νομίζω ότι εξακολουθεί να του πάει μια χαρά το mana build. Δίνεις απλά λίγο παραπάνω έμφαση στο armor.

Λές και το frozen heart δεν έγραφε ήδη το ονομά του, τώρα θα γίνει και mainstream!

Ap Taric από 'δω και περά για να γίνουμε εναλλακτικοί ξανά,xD!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2447 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2013 - 05:27

Επίσης γίνεται και με control+click οπουδήποτε.  Χαζό armour και ακόμα πιο χαζό armour shred ο Taric, σχεδόν δικαιολογημένο το nerf.

#2448 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 01:14

jinx η draven να αγορασω.Δεν εχω παιξει με κανεναν απο τους 2 αλλα οπως τους εχω δει σε παιχνιδι φαινονται και οι 2 αρκετα καλοι.

#2449 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 01:50

Κανέναν Lucian θα έλεγα, που καί έχει escape καί cool ultimate. The culling πόσο πιο επιβλητικό να γίνει δηλαδή. Και οι άλλοι καλοί είναι αλλά στο league of gapclosers σε συνδυασμό με τη yolo queue στο teamfight κανένας δεν θα σε προστατεύει άρα από εσένα εξαρτάται να μείνεις ζωντανός για να βγάλεις dps.

Εξαρτάται φυσικά και από το επίπεδο του ανταγωνισμού.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 31 Δεκέμβριος 2013 - 01:50

#2450 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 Δημοσιεύσεις:
  • Locationearth

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 11:49

Με τον Draven κανω συνεχεια quadra και εχω κανει και penta αμα feedαριστει δν τον πιανει κανεις για μενα ειναι απο τα καλυτερα adc και ειναι και ευκολος γενικα. welcome to the league of Draven.

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#2451 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 17:18

Παιζω αρκετα καλα με Caitlyn.Απο Jinx,Draven και Lucian εχει κανεις παρομοιο στυλ με Caitlyn η σε ποιανου το στυλ μοιαζει ο καθενας;

#2452 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 17:36

ένα κλιπάκι που έφτιαξα...

vi & yasuo εκρηκτικός συνδυασμός...

#2453 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 18:52

Υπάρχει και ο Varus που είναι free to play.

Tον δοκίμασα χθες και... well, let's just say he's awesome.

Βtw αν δεν είσαι ακόμα 30 level θα πρότεινα να αγοράζεις πιο φθηνούς champions για μεγαλύτερη ποικιλία. Αν παίζεις solo queue συμφέρει να έχεις πολλές επιλογές, γιατί με τους αγαπημένους instalockers του east server, στην πορεία θα αρχίζεις να μην μπορείς να παίξεις ποτέ όπως θες.

O6rrvsU.jpg

#2454 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 19:07

Μιας και λέμε για instalock:

Youtube Video

Που λές για τα συγκεκριμένα adc κανένα δεν μπορεί να συγκριθεί με την Cait από αυτούς (γενικότερα μόνο η tristana μπορεί) οπότε δεν είναι καλό να πάς με βάζει την απόδοσσή σου με Cait.

Για μένα πάρε Jinx χωρίς να είμαι ειδικός στην θέση όμως. Αλλά είναι μούρη η τύπισα. Συμφωνώ με Kamui ότι πρώτα πρέπει να πάρεις τους φθηνούς και μετά τους >3200.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2455 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 20:05

Εχω caitlyn,miss fortune,twitch,ashe οποτε λεω να παρω και εναν με 6300.Η Βειν δε μου αρεσει καθολου και ειμαι αναμεσα σε Draven,Jinx και Lucian

#2456 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 22:08

Από αυτούς, ο λιγότερο νερφαρισμένος είναι ο Lucian, ο οποίος είναι από τα πιο δυνατά pick αυτή τη στιγμή και τρομερός Lane Bully. Ο Draven μετά την αλλαγμένη passive του είναι πολύ mid tier. Η Jinx συνεχίζει στο level 5 Q να έχει το πιο γρήγορο attack speed στο παιχνίδι με μια τρομερή passive και poke με το bazooka και το W.

Σου προτείνω Lucian γιατί εγώ το σπαμμάρω Solo queue και λίγα είναι τα παιχνίδια που έχω χάσει, γιατί πολύ δεν ξέρουν πως να τον αντιμετωπίζουν, όπως και με άλλους lane bully όπως ο Darius παλιότερα. Επίσης στη προηγούμενη ερώτηση σου, ο Lucian μοιάζει με τον Ezreal και τον Corki, και οι 3 caster adc που βασίζονται πάρα πολύ στα skills τους για να κόψουν damage αντίθετα με Caitlyn Tristana Vayne Graves. Η Jinx και ο Draven έχουν και οι δύο πολύ ιδιόμορφο skill set, οπότε δε μοιάζουν πολύ με κανέναν από τους υπόλοιπους. 

Πάντως για τη Vayne, σου λέω να ξαναδοκιμάσεις, έχει πολύ πλάκα αν τη μάθεις, και στο λέω εγώ που πάντα ήμουν τεράστιος fan των caster adc όπως Ezreal και Corki.

#2457 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 22:12

Ωραια με καλυψες Ezreal και Corki δεν μου αρεσουν οποτε δεν παιρνω Lucian.Αρα θα παρω η Jinx η Draven

#2458 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 23:15

Λυπάμαι

#2459 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2014 - 02:49

Με τον Draven κανω συνεχεια quadra και εχω κανει και penta αμα feedαριστει δν τον πιανει κανεις για μενα ειναι απο τα καλυτερα adc και ειναι και ευκολος γενικα. welcome to the league of Draven.

Draven εύκολος???Απορώ πως θεωρείς τα 3 spinning axes μέσα στο teamfight εύκολο...αλλά τέλος πάντων.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2460 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2014 - 13:41

Who needs 3 spinning axes when you have swag