Youtube Video
Επίσης καμιά συμβουλή για jungle Vi; Max το w ή το e πρώτα;
Από ό,τι γνωρίζω και από όταν έπαιξα μερικές φορές από account φίλου, είναι καλύτερο να μαξάρεις το Ε αντί του W. Αρχίζεις μεν με το W αλλά μετά πας E->Q->E->E->R. Εκτός αν θες να το πας E->Q->E->W->E->R. Νομίζω ότι αν το δοκιμάσεις μόνος σου θα δεις τι σε βολεύει.
Το build που πρότεινε ο Sponis δεν είναι περίεργο, πολλές φορές έχω δει Spirit of the Elder Lizard αντί για Ancient Golem αλλά αυτό εξαρτάται το παιχνίδι και τον jungler. Σίγουρα όμως είναι καλό αρχικό αντικείμενο για jungle Vi. Όπως και τα boots, εξαρτάται από τους αντιπάλους που θα πετύχεις στο παιχνίδι. Το Brutalizer είναι σίγουρα από τα καλύτερα αντικείμενα για την VI. Το BlackCleaver νομίζω λέει για εμένα, αν είσαι feedαρισμένος και το BT θα σου είναι χρήσιμο, εξαρτάται βέβαια όμως αν θα σε συμφέρει να το κάνεις rush το πρώτο. Warmogs, Aegis and stuff like that θα σου είναι χρήσιμα σε άλλα games. (αλλά τα γνωρίζεις έτσι και αλλιώς xD) Αλλά μπορείς να παίξεις και με Maw ή Randuins. Το Randuins νομίζω είναι πάρα πολύ καλό αφού θα χρειάζεται κιόλας να χώνεσαι στο ADcarry τους στα teamfights. Και τα stats και η active του.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 16 Μάιος 2013 - 09:38