Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2131 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 16 April 2013 - 15:19

Σκοτεινές μέρες για τους παίκτες του Thresh

Posted Image

ήρθε η ώρα να μεγιστοποιώ το E πρώτα.

Official είναι αυτό?Στην ουσία είναι μεγάλο buff μιας και to Q o μόνος λόγος που το ανέβαζες ήταν το damage.Τώρα θα ανεβάζεις και damage και slow με την μία.So op...

Posted Image

#2132 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,011 posts

Posted 16 April 2013 - 16:05

Lissandra, the Ice Witch
μονο εγω πιστευω οτι αυτη θα ειναι op support?..... με τοσα slow που εχει, ενας adc ez θα πετσοκοβει τους αντιπαλους....

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2133 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 16 April 2013 - 16:50

Lissandra, the Ice Witch
μονο εγω πιστευω οτι αυτη θα ειναι op support?..... με τοσα slow που εχει, ενας adc ez θα πετσοκοβει τους αντιπαλους....

Όχι δεν θα είναι καλό support.Στην ουσία μόνο ένα root θα έχει και μετά ένα stun με την ulti.Ακριβώς όπως η Zyra που δεν προτιμάτε πια.Ναι μεν έχει cc αλλά υπάρχουν πολλά καλύτερα support που έχουν το ίδιο και καλύτερο cc ώστε να σώσουν το adc τους.Γιατί μην ξεχνάς ότι το root που έχει δεν κάνει τον αντίπαλο να σταματήσει να βαράει απλά μονο να μην κουνιέται.

Edited by zennith666, 16 April 2013 - 16:51.

Posted Image

#2134 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 16 April 2013 - 18:07

Το screenshot από το pbe είναι οπότε μάλλον κάποια στιγμή θα περαστεί και στον κανονικό client μέσω patch.

Δοκίμασα tanky Zac και δεν μου άρεσε επειδή δεν έχει κάποια δική του ικανότητα για να επιβιώνει πιο καλά όπως η ασπίδα του Malph ή της Leona.

Σαν ap λειτουργεί πάνω κάτω σαν τον Huekaiser αλλά ο βέλτιστος τρόπος να παιχτεί μου φαίνεται ότι είναι το ad. Max το w πρώτα με e και q εναλλάξ. Βαράει καλά, μπορείς εύκολα να σπαμάρεις το w χάρη στο χαμηλό του cd(σαν το e του zed) και αν είσαι σε lane με αντίπαλο που μπορεί να κάνει ranged harass, κάνεις την αρχή με άλμα και μετά w-q-aa-w για καλό burst damage. Βέβαια μετά είσαι εντελώς ευάλωτος σε ενδεχόμενο gank αλλά έτσι είναι αυτά.
Συνολικά ωραίος, τον περίμενα χειρότερο πριν τον δοκιμάσω.

Edited by Nikos1451, 16 April 2013 - 18:08.

#2135 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 16 April 2013 - 18:26

Το screenshot από το pbe είναι οπότε μάλλον κάποια στιγμή θα περαστεί και στον κανονικό client μέσω patch.

Δοκίμασα tanky Zac και δεν μου άρεσε επειδή δεν έχει κάποια δική του ικανότητα για να επιβιώνει πιο καλά όπως η ασπίδα του Malph ή της Leona.

Σαν ap λειτουργεί πάνω κάτω σαν τον Huekaiser αλλά ο βέλτιστος τρόπος να παιχτεί μου φαίνεται ότι είναι το ad. Max το w πρώτα με e και q εναλλάξ. Βαράει καλά, μπορείς εύκολα να σπαμάρεις το w χάρη στο χαμηλό του cd(σαν το e του zed) και αν είσαι σε lane με αντίπαλο που μπορεί να κάνει ranged harass, κάνεις την αρχή με άλμα και μετά w-q-aa-w για καλό burst damage. Βέβαια μετά είσαι εντελώς ευάλωτος σε ενδεχόμενο gank αλλά έτσι είναι αυτά.
Συνολικά ωραίος, τον περίμενα χειρότερο πριν τον δοκιμάσω.

Ψιλοδιαφωνώ στο AP build.Υστερεί σε σχέση με το tanky.Αλλά η διαφορά είναι πως για να τον ντύσεις tanky πρέπει να τον πας jungle.Ενώ AP πάει και σε lane.Δεν μου αρέσει σε lane.Είναι σχετικά μικρό και το burst και το sustain του (σε σχέση με άλλους πάντα).Όσο για AD.Δεν ξέρω...δεν το έχω δοκιμάζει.Αλλά μου φαντάζει το ίδιο σκηνικό με το να παίξεις twisted Fate AD.Χάνει το νόημα ο παίχτης.Μου αρέσει εξ' ολοκλήρου (και τον πάω) jungle ειδικά όταν τα mid και top είναι άσχημα squishy.
Το build μου είναι spirit of the ancient golem,spirit visage,sunfire,boots lvl 2 (ανάλογα τους αντιπάλους) και μετά μπορεί άμα χρειαζόμαστε burst να πάω για abussal/hourglass ή ακόμα μεγαλύτερο sustain.

Στα σχόλια των μεγάλως tier πάντως τον έχουν αρκετά υποτιμημένο.Diamond και challenger παίχτες τον υποβαθμίζουν με σχόλια του ότι το sustain του και το damage δεν είναι αρκετά για jungler ή για κάποιο άλλο lane.
Δεν ξέρω άμα όντως είναι έτσι βέβαια εγώ δεν έχω την εμπειρία να το κρίνω αυτό.

Edited by zennith666, 16 April 2013 - 18:27.

Posted Image

#2136 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 16 April 2013 - 18:41

Γενικά σε επίπεδα τουρνουά η δεξαμενή των champions είναι λίγο πολύ περιορισμένη με την έννοια ότι οι βιώσιμες επιλογές είναι μετρημένες.

Επίσης κάτι μου λέει ότι το patch με την Lissandra θα μας έρθει την επόμενη εβδομάδα. Όταν λήξει δηλαδή η δωρεάν εβδομάδα του Zac. Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια.

Και σαν champion η Lissandra μου φαίνεται ότι προορίζεται να σταματήσει την κυριαρχία των Zed και Kha και άλλων melee assassins(ap ή ad) που συνηθίζονται στη mid lane.

Edited by Nikos1451, 16 April 2013 - 19:06.

#2137 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 posts
  • LocationAthens

Posted 16 April 2013 - 20:38

Κατι συζητησεις περι Nasus θυμαμα εγω..
Leave the drama for yo mama.

#2138 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,011 posts

Posted 17 April 2013 - 04:46

αυτο που δεν ηξερα για την καινουργια ειναι οτι εχει και τελεπορτ ουσιαστικα... αυτο νομιζω οτι την πεταει σε αλλες κατηγοριεσ..γτ μπορει και να χωνεται και να ξεφευγει..... παντως επιμενω οτι και σαν support θα ειναι πολυ καλη... τωρα δοκιμαζω εζ ΑΡ... και προσπαθω να βρω ποια αντικειμενα ειναι καλυτερα και την σειρα που θα τα αγορασω.. αργει να παρει μπρος΄/./. προς μεγαλη μου εκπληξη στριψωξα μια ντιανα σημερα.... η 2η του που περνα μεσα παο μινιος μετραει...και η 1η του εχει cd λιγα δευτεροπτα μονο,.... οποτε με το να χρησιμοποιεις κ να μειωνεται και το cd της util tou μια χαρα νομιζω οτι ειναι,.,.,για το passive του θα χρειαστεις σιγουρα το lich bane.....

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2139 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 17 April 2013 - 10:14

Και γω θα συμφωνήσω με τα παιδιά που λένε για Lissandra support. Έχει αρκετά χρήσιμα spells τα οποία και η ίδια η Riot λέει ότι δεν είναι τόσο bursting, και σε συνδυασμό με την passive της για free harass δεν είναι καθόλου άσχημη. Βέβαια ίσως έχει πιο risky gameplay από Zyra για να πετύχεις π.χ. W, αλλά με το escape της πιστεύω θα είναι εξίσου viable. Eλπίζω μόνο το "briefly" στην ult της να μην είναι 0.5 sec -_-

#2140 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 17 April 2013 - 10:30

Youtube Video

#2141 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 17 April 2013 - 10:36

Ερώτηση.Πως γράφομαι και πώς κατεβάζω το Public beta του LoL για να βλέπω τις αλλαγές?Ξέρει κανένας?

Posted Image

#2142 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 17 April 2013 - 11:48

Ούτε κι εγώ είμαι σίγουρος. Κάπου διάβασα ότι οι εγγραφές ανοίγουν τις πρώτες μέρες κάθε μήνα και μετά κλείνουν. Αν και δεν μπήκα στον κόπο να το επαληθεύσω.

#2143 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 17 April 2013 - 12:19

Από αυτό που έψαξα, οι εγγραφή

https://pbe.leagueoflegends.com/en/signup/index

Και το client εδώ
https://pbe.leagueoflegends.com/download

Οι εγγραφές είναι κάθε αρχή του μήνα, όπως είπε ο Νίκος. Ίσως, να τις ανακοινώνουν στο Twitter της Riot, δεν είμαι σίγουρος όμως :/

Edited by demonicMC, 17 April 2013 - 12:20.

#2144 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 17 April 2013 - 22:22

Και γω θα συμφωνήσω με τα παιδιά που λένε για Lissandra support. Έχει αρκετά χρήσιμα spells τα οποία και η ίδια η Riot λέει ότι δεν είναι τόσο bursting, και σε συνδυασμό με την passive της για free harass δεν είναι καθόλου άσχημη. Βέβαια ίσως έχει πιο risky gameplay από Zyra για να πετύχεις π.χ. W, αλλά με το escape της πιστεύω θα είναι εξίσου viable. Eλπίζω μόνο το "briefly" στην ult της να μην είναι 0.5 sec -_-

Ναι δεν είναι burst γιατί δεν τις κοστίζουν και πολλά και θα κατέστρεφε lanes αν είχαν καλύτερα base damage και ratios. Δεν νομίζω να ταιριάξει support απλά και μόνο επειδή θα είναι λίγο αδύναμη σε lane fights. το slow δεν προσφέρει και πολλά στο lane από μόνο του. Επίσης είναι αμφισβητούμενη και η λειτουργικότητα των spell της χωρίς AP. Τα durations των cc spells που έχει δεν νομίζω να είναι καλά, Θα ήταν καλύτερο να τη συγκρίνεται με τη morgana και τη zyra ίσως. Είναι utility ap mid/ top.

Ερώτηση.Πως γράφομαι και πώς κατεβάζω το Public beta του LoL για να βλέπω τις αλλαγές?Ξέρει κανένας?

Δεν νομίζω πως αξίζει καθώς έχω την εντύπωση πως το PBT του LoL είναι σε αμερικάνικο server. Δηλαδή μιλάμε για 200+ ping. Αν θες να βλέπεις τις αλλαγές είναι front page στο reddit μέσα σε λίγες ώρες. Άσε που αρκετές δεν τις βάζουν καν στο παιχνίδι.

Edited by Zentsugi, 17 April 2013 - 22:23.

#2145 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 22 April 2013 - 21:03

Μη μεταφερθείτε στο ρώσσικο server, είναι παγίδα για να πάνε εκεί όλοι οι Πολωνοί και να μη χρειάζεται να παίξουμε ξανά μαζί τους. Μπορεί να είναι free και να δίνουν Volibear και Caitlyn+ skins, αλλά δεν αξίζει! (εκτός βέβαια και αν μεταφερθείτε μετά στον west, που από ότι θυμάμαι επίσης είναι τσάμπα)