Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Posted 27 June 2013 - 18:41
Posted 27 June 2013 - 18:45
Αν δεν εχει χαλάσει ο κέννεν απο τότε που σταμάτησα , όπως είπε και ο zenith , δεν χάνει το lane του αν ο παιχτης ξέρει έστω και λίγο , έχει καλό dmg late game και εχει και καλό lock για Aoe dmg... Προσωπικά μου φένεται άψογος.
O Jarvan και μένα μου φένεται λίγο βαρετός αν και εχει αρκετές δυνατότητες...
edit: για ζακ πέρα απο το όνομα δεν εχω αποψη , δεν τον ξέρω τον κύριο.
Edited by BoredForLife, 27 June 2013 - 18:46.
Posted 27 June 2013 - 18:54
Ναι ρε πάπια, αλλά ο Zac έχει slow και δύο knock-up + το passive του, καλά ganks. Συν ότι έχει θεϊκές αττάκες
Θα πάω για kennen τώρα, χρόνος υπάρχει να τα ξαναβγάλει κανείς τα IP για τους υπόλοιπους, δε χαλιέμαι, αλλά φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να παίξω ποτέ top με τους τυπάδες στον East, οπότε μπορεί να πάει τζάμπα.
Posted 27 June 2013 - 19:04
Τον Zac δεν θα τον έλεγα αδύναμο.Πιο πολύ item dependent είναι για εμένα. Όσο για τον J4... γιατί μόνο jungle ρε σύ.Σπάει μούτρα Top(ενάντια σε πάρα πολλούς και έχει και καλό ganking synergy)Για μένα ο πιο ενδιαφέρον από αυτούς είναι ο Kennen. Ο Zac μου φαίνεται αδύναμος, άσχετα με το passive του, θα πρέπει να είσαι πολύ καλός για να παίξεις καλό Zac. O J4 δε μου πολυαρέσει γιατί έχει ένα ulti από το οποίο ξεφεύγουν οι πάντες και είναι καλός κυρίως για jungling.

Posted 27 June 2013 - 19:25
Για τον Zac, ναι δεν το είπα σωστά. Θέλει τα items αλλά θέλει και να ξέρεις να παίζεις. Αν σκάσεις σε λάθος σημείο τότε πάνε τζάμπα όλα τα skills του. Και αυτό με τα ζελεδάκια που πετάει και πρέπει να τα μαζέψει για να γεμίσει ζωή, πιο πολύ αρνητικό είναι παρά θετικό. Προσπαθεί να μαζέψει τα ζελεδάκια ενώ έχει τον αντίπαλο να τον χτυπάει. Συν το ότι το passive του τον σώζει μόνο μέσα στα tf που είναι κάπως πιο δύσκολο να τον κάνεις focus.
Για τον J4, για το ganking synergy που είπες συμφωνώ, αλλά κατά τα άλλα γίνεται πολύ εύκολα counter. Γιαυτό είπα ότι είναι καλός κυρίως για jungling, μπορεί να κάνει καλά ganks αλλά για μένα ως εκεί.
Posted 27 June 2013 - 20:10
Τα ζελεδάκια της passive του είναι για sustain στο jungle και στο lane, αφού έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να παίξεις με Auto attacks, δεν έχεις το damage. Όσο για τον αν θα χάσεις το E, meeeh, δεν είναι και τόσο μεγάλο κακό,, έχεις μια ulti με το ίδιο effect+το ms που δινει μετά. Άλλωστε όσοι παίζουν skillshot heavy χαρακτήρες πιστεύω δεν θα έχουν πρόβλημα.
Posted 01 July 2013 - 19:25
Zac/Jarvan IV4800 IP. Περιμένεις για Zac, ή παίρνεις Jarvan 4/ Kennen?
Αν δεν εχει χαλάσει ο κέννεν απο τότε που σταμάτησα , όπως είπε και ο zenith , δεν χάνει το lane του αν ο παιχτης ξέρει έστω και λίγο , έχει καλό dmg late game και εχει και καλό lock για Aoe dmg... Προσωπικά μου φένεται άψογος.
O Jarvan και μένα μου φένεται λίγο βαρετός αν και εχει αρκετές δυνατότητες...
edit: για ζακ πέρα απο το όνομα δεν εχω αποψη , δεν τον ξέρω τον κύριο.
To meta φέρνει πολλούς ξεχασμένους champions και μετά τους ξαναστέλνει από κει που ήρθαν. Ο Kennen ήταν δυνατότερος, του κάνανε nerf το range του και σταματήσαν να τον παίζουν, όπως σταματήσαν και την eve μετά το nerf στην ulti της. Αλλά όπως και την eve ξανάρχησαν γιατί ταιριάζει στο meta.
Είχα δει τον Froggen μια φορά να παίζει Jarvan στο mid, destruction was had.
Τα ζελεδάκια της passive του είναι για sustain στο jungle και στο lane, αφού έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να παίξεις με Auto attacks, δεν έχεις το damage. Όσο για τον αν θα χάσεις το E, meeeh, δεν είναι και τόσο μεγάλο κακό,, έχεις μια ulti με το ίδιο effect+το ms που δινει μετά. Άλλωστε όσοι παίζουν skillshot heavy χαρακτήρες πιστεύω δεν θα έχουν πρόβλημα.
Ο jarvan mid καταστρέφει τους άπειρους και το μυστικό είναι/ήταν να πάρει exp από τα camps και να πάει γρήγορα level 2(πριν πάει ο αντίπαλος). E+Q combo ignite και 1 ή 2 hit και είχες first blood. Μετά κάνεις snowball το lane. Και με τον fizz παρόμοια παίζεις.
Για τον Zac θα πω μόνο ότι έχει υψηλά base stats, base damage από τα skills του και ένα πολύ διασκεδαστικό kit. Στο top είναι πολύ δυνατός και το ίδιο ισχύει και για τη ζούγκλα. Φτιάχνεις μόνο defensive items, κάνεις faceroll και νικάς.
Posted 02 July 2013 - 15:38
Posted 03 July 2013 - 16:14
Posted 03 July 2013 - 17:51
Για Tristana γενικά να ξέρεις ότι δεν είναι αρκετά noob-friendly(λίγο τα AP ratios, λίγο το ότι στο early θέλει προσοχή), οπότε αν θες carry δοκίμασε κάτι άλλο, Cait/MF/Εz ξέρω γω.
Posted 03 July 2013 - 20:34
Posted 03 July 2013 - 21:59
Posted 03 July 2013 - 22:39
Το be accurate...κατα σειρά. Βοοts 1,vampiric scepter,boots 2 (berserker boots),static shiv,infinity edge,vampiric -> blade of the ruined king,και τα υπόλοιπα δύο ανάλογα την περίπτωση.Εγώ λατρεύω το hydra + mercurial blade .Δεν λέω μην παίξεις καθόλου Trynda, απλά μην έχεις πολλές ελπίδες. Θυμάμαι όταν ήμουν low και γω και κάποιος είχε Trynda έκοβε ολόκληρες ομάδες και χαιρόμουν ή ξενέρωνα, ανάλογα με το αν ήταν μαζί μου ή εναντίον μου. Ε στα 30 σχεδόν εξαφανίστηκε, εκτός από ranked που τον βλέπω μία στο τόσο. Σε Trynda βγάζεις ad build, συνήθως βλέπω Avarice->Statikk Shiv/Infinity/Bloodthirster κλπ.

Posted 04 July 2013 - 00:02
Το be accurate...κατα σειρά. Βοοts 1,vampiric scepter,boots 2 (berserker boots),static shiv,infinity edge,vampiric -> blade of the ruined king,και τα υπόλοιπα δύο ανάλογα την περίπτωση.Εγώ λατρεύω το hydra + mercurial blade .
Κάτσε γιατί όχι Avarice νωρίς-νωρίς για να σαι μία χαρά από gold στο πρώτο recall?
Posted 04 July 2013 - 00:28