Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2146 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 22 April 2013 - 21:09

Σκέφτηκα να κάνω ξεχωριστό λογαριασμό στο ρώσικο σέρβερ αλλά το ξανασκέφτηκα μετά, δεν είμαι τόσο μαζοχιστής. Οι Πολωνοί δεν πιστεύω να πάνε στον ρώσικο, αρκετοί από αυτούς στο δυτικό παίζουν που έχει μεγαλύτερο κύρος.

Ελπίζω αύριο να έχουμε το patch με το νέο Trundle.

#2147 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 22 April 2013 - 21:13

Η Lissandra μαζί με τον Trundle θα βγει;

In other news, συνεχίζοντας την προσπάθεια μου να γίνω το καλύτερο solo q mid, σκέφτομαι να αγοράσω είτε Zed είτε Anivia, τι προτείνετε; Ξέρω ότι είναι και οι δύο πάρα πολύ δυνατοί, αλλά σε διαφορετικές περιπτώσεις, οπότε ποιος κατά τη γνώμη σας προσφέρει περισσότερα στην ομάδα;

#2148 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 22 April 2013 - 21:23

Zed γιατί το kda είναι πολύ σημαντικότερο από οποιαδήποτε προσφορά στην ομάδα! Μέχρι να τον εκάνουνε νερφ κι αυτόνα βέβαια.

Θα έλεγα ότι παίζει ρόλο η σύνθεση της ομάδας αλλά αυτά τα πράγματα μετράνε λίγο έως καθόλου σε σολοκιου.

#2149 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 22 April 2013 - 21:40

Η Lissandra μαζί με τον Trundle θα βγει;

In other news, συνεχίζοντας την προσπάθεια μου να γίνω το καλύτερο solo q mid, σκέφτομαι να αγοράσω είτε Zed είτε Anivia, τι προτείνετε; Ξέρω ότι είναι και οι δύο πάρα πολύ δυνατοί, αλλά σε διαφορετικές περιπτώσεις, οπότε ποιος κατά τη γνώμη σας προσφέρει περισσότερα στην ομάδα;

O Zed είναι assassin, έχει καλό scaling, και γενικά έχει ιδιαίτερο gameplay. Επίσης είναι δύσκολος.
Η Anivia το ίδιο. Άρα πάρε όποιον σ' αρέσει περισσότερο.

Zed γιατί το kda είναι πολύ σημαντικότερο από οποιαδήποτε προσφορά στην ομάδα! Μέχρι να τον εκάνουνε νερφ κι αυτόνα βέβαια.

Θα έλεγα ότι παίζει ρόλο η σύνθεση της ομάδας αλλά αυτά τα πράγματα μετράνε λίγο έως καθόλου σε σολοκιου.

Κάνεις λάθος. Ο Zed είναι σε ένα καλό σημείο αυτή τη στιγμή, έως και σε μειονέκτημα. Μην κοιτάς το LCS είναι σε άλλο κόσμο αυτοί. Πάρε lux με barrier, και dual pene runes (ή γενικά οποιδήποτε ranged ap με ασπίδα) και τον νικάς πολύ εύκολα.

#2150 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,011 posts

Posted 22 April 2013 - 22:43

θα σας πω εγω την γνωμη μου για τον ζεντ μιντ. γενικα χρησιμοποιουσα την Luxara στο μιδ για πολλουσ μηνες...σε σημειο που την τελειοποιησα... αυτο πρακτικα σημαινει παντα θετικο σκορ στο τελος καια ς φινταρε η ομαδα μου.... ελαχιστα deathς πολλα assists.... ολα αυτα ομως διαλυθηκαν οταν στο μιντ εφτασε αυτος ο νιντζα (με ασπρο σκιν βεβαια) και απλα με πετσοκοψε... χειροτερος και απο λε μπλανκ,... ο ζεντ ανκαι μεελε χαρακτηρας εχει το q του που τον κανει ranged (energy refills fast so np...)... περασαν μηνες και μετα ειπα να τον αγορασω και να χρησιμοποιω ζεντ στο μιντ... τα αποτελεσματα τρομακτικα ευχαριστα... μολις σκοτωσεις 2 φορεσ τον αντιπαλο το τουρετ εχει πεσει γαι την πλακα.. ετυχε game (vs katarina)που εσπασα και τα 2 τουρετς μεσα σο 10'!!! το καλο ειναι οτι στο τελος σου μενει ενας ad assasin champion και ετσι μπορει η ομαδα να πιεσει παρα πολυ γρηγορα σε σχεση με ενα ap (τυπου lux)... επισης σε ομαδικες-μαχες απλα χωνεται και κλαινε μανουλες...

ειναι ισως το καλυτερο μιντ για εμενα..... μονο μια φορα επετυχα.... οταν συναντησα λεμπλανκ... ηταν βεβαια αρχη οποτε ισωσς δεν ημουνα ανετος...

σε σολο-τοπ που εχω δοκιμασει ζεντ... δεν ενθουσιαστηκα... καλυτερα κατι αλλο για σολο...

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2151 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 22 April 2013 - 22:49

Οκ, άρα μαζεύω ακόμα 4300 και τον αγοράζω. Μέχρι τότε, θα τον εξασκώ με το account ενός φίλου, το παιδί κάνει παπάδες με τον χαρακτήρα, από εκεί πήρα την έμπνευση να παίξω με τον συγκεκριμένο. Νίκο, στείλε κανένα pm τις επόμενες μέρες να μπούμε game :D

#2152 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 23 April 2013 - 11:05

Στην season 3 το mid lane λειτουργεί ακόμα περισσότερο ως αρωγός δύναμης προς τα άλλα lanes , δεν χρειάζεται μόνο να νικήσεις τον αντίπαλο , αλλα να μπορείς να μεταφέρεις την δύναμη και το πλεονέκτημα που απέκτησες όσο ποιο γρήγορα γίνεται και στα άλλα Lanes. Ναι , ο zed είναι ΠΟΛΥ καλος στο να νικάει το Lane και αρκετά καλός στο να βοηθάει τα άλλα lanes. ΑΛΛΑ εγώ βρίσκω τον khazix καλύτερο σε αυτό τον τομέα του παιχνιδιού. Έχω παίξει πάρα πολλά games khazix , συνήθως νικάω και το δικο μου lane και τα άλλα. Όποτε όμως έχω βρει zed στο Mid , απλά νικάω τα άλλα lanes και τον αφήνω να κάνει ότι ακριβώς λετε ... να προσπαθεί να μου πάρει τα tourrets στο mid , ενω εγω feedαρω το adc μου και το top lane μου...

#2153 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 23 April 2013 - 16:02

πάντως ο zed είναι free αυτή την εβδομάδα...

έπαιξα μία φορά, στα teamfights έκανα facerolling στα abilities, τελείωσα με 16 kills νομίζω...

#2154 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 23 April 2013 - 21:06

Στην season 3 το mid lane λειτουργεί ακόμα περισσότερο ως αρωγός δύναμης προς τα άλλα lanes , δεν χρειάζεται μόνο να νικήσεις τον αντίπαλο , αλλα να μπορείς να μεταφέρεις την δύναμη και το πλεονέκτημα που απέκτησες όσο ποιο γρήγορα γίνεται και στα άλλα Lanes. Ναι , ο zed είναι ΠΟΛΥ καλος στο να νικάει το Lane και αρκετά καλός στο να βοηθάει τα άλλα lanes. ΑΛΛΑ εγώ βρίσκω τον khazix καλύτερο σε αυτό τον τομέα του παιχνιδιού. Έχω παίξει πάρα πολλά games khazix , συνήθως νικάω και το δικο μου lane και τα άλλα. Όποτε όμως έχω βρει zed στο Mid , απλά νικάω τα άλλα lanes και τον αφήνω να κάνει ότι ακριβώς λετε ... να προσπαθεί να μου πάρει τα tourrets στο mid , ενω εγω feedαρω το adc μου και το top lane μου...

Αυτό που λες πιάνει το νόημα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και γενικότερα για το παιχνίδι. Φαντάζομαι όλοι θα έχετε ακούσει λίγο-πολύ τη φράση "GG. Win lane lose game". Αυτός ο κύριος που το λέει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν μπορεί να το κάνει αυτό και για αυτό το λόγο χάνει. Είτε είσαι top, είτε bot, ακόμα και οι junglers μπορούν να το εφαρμόσουν. Το top κάνει push και κατεβαίνει mid/dragon το support ανεβαίνει mid/βοηθάει με τα wards σε άλλα lanes, ο jungler δίνει προβάδισμα σε ένα lane ώστε να μην χρειαστεί να τον βοηθήσει άλλο και πάει στα υπόλοιπα lanes/παίρνει objectives.

Επίσης η αλήθεια είναι ότι ένας καλός zed (γενικά ένα καλό mid) δεν θα σε αφήνει να τριγυρνάς από δω και από κει στα lanes.

πάντως ο zed είναι free αυτή την εβδομάδα...

έπαιξα μία φορά, στα teamfights έκανα facerolling στα abilities, τελείωσα με 16 kills νομίζω...

Θέλει καλό team composition ο zed για να λάμψει. Αλλιώς δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Σκέψου ότι ως assassin θυσιάζεις αρκετά όταν τον επιλέγεις. Ειδικά αν πας top. Και γενικώς αρκεί μια Kayle για να τον καταντήσει σχεδόν άχρηστο.

#2155 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 30 April 2013 - 14:33

Το νέο aram έχει το πλεονέκτημα ότι βρίσκονται πιο εύκολα ομάδες αλλά το trolling παραμένει. Ο αλλαγμένος Trundle δεν είναι και τόσο αλλαγμένος, πάλι καλά που δίνουν και το παλιό του skin γιατί πού να φοράει παλτά τώρα το καλοκαίρι.

#2156 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 30 April 2013 - 15:24

Ο αλλαγμένος Trundle δεν είναι και τόσο αλλαγμένος, πάλι καλά που δίνουν και το παλιό του skin γιατί πού να φοράει παλτά τώρα το καλοκαίρι.

To Q του μπορούσε να το κάνει στα turret πριν;;;

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Posted Image

#2157 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 30 April 2013 - 17:07

Νομίζω πως όχι, επιπλέον το q κάνει κι ένα σύντομο slow στον αντίπαλο πλέον. Απλά οι αλλαγές του δεν ήταν τόσο πολλές όσο της Karma για παράδειγμα.

Έπαιξα λίγο και με Lissandra. Το q της λειτουργεί παρόμοια με το cleaver του Mundo, αν τα πετυχαίνεις έχεις σχεδόν permaslow(ok προφανώς υπάρχει και ο παράγοντας του manna). Το root του w σε συνδυασμό με το gap closer του e κάνουν φοβερό initiation. Μου αρέσει σε ρόλο tanky support.
Η ult είναι λίγο περίεργη φάση, κάνει stun επιλεγμένο αντίπαλο για 1,5 sec ή σε προστατεύει από κάθε επίθεση για το ίδιο χρονικό διάστημα όμως δεν κατάλαβα αν η ζημιά που κάνει γίνεται μόνο στο στόχο σου ή και σε άλλους γύρω κι επίσης αν την κάνει αμέσως ή για όσο διαρκεί το πάγωμα.

Η passive της έτσι κι έτσι, χρήσιμη υπό προϋποθέσεις της επιτρέπει να κάτσει αρκετά στο lane ειδικά άμα κάνει land τακτικά το q της. Ένα αρνητικό βρήκα μόνο, τις περισσότερες φορές δεν αξίζει να κάνεις ult τον εαυτό σου. Μπορεί να σώζεσαι για λίγο όμως είναι προτιμότερο να βγάλεις νοκ αουτ κάποιον αντίπαλο για το ίδιο διάστημα.

#2158 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 30 April 2013 - 17:49

Το Q του Trundle είναι attack modifier, πιάνει σε κτίρια, επίσης η ulti της Lissandra κάνει damage και slow σε μια expanding περιοχή, άρα δεν τρώνε το damage αμέσως.

Edited by demonicMC, 30 April 2013 - 17:51.

#2159 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 15 May 2013 - 23:07

Youtube Video

Έρχονται item sets με το ερχόμενο patch. Αρκετά καλή προσθήκη, πολλές φορές τα προτεινόμενα αντικείμενα δυσκόλευαν την περίηγηση αφού με έκαναν να χρονοτριβώ.

Και nerfs στον Rumble αλλά δεν με απασχολεί, τελευταία φορά που τον έπαιξα top lane μια Katarina με διέλυσε. Μόνο ο Ολαφ και ο κροκόδειλος είναι αξιόπιστοι.

Επίσης καμιά συμβουλή για jungle Vi; Max το w ή το e πρώτα;

Edited by 1451, 15 May 2013 - 23:11.

#2160 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 15 May 2013 - 23:17

το W πρώτο, το E μετά...

εγώ την παίζω με περίεργο build αλλά με βολεύει...

Spirit of Ancient Golem
Boots of Mobility
Brutalizer
Locket of the Iron Solari

έτσι γίνομαι tanky, κερδίζω CDR και βγάζω κ λογικό damage
τα υπόλοιπα items ανάλογα το ματς