Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2071 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 20:28

O Ap trynd...δεν είναι για κανέναν λόγο hype...ούτε ήταν.Απλά δεν ήξεραν να τον αντιμετωπίσουν και μετά από λίγο γινόταν σπαστικά unkillable ,κάνοντας ασταμάτητο split push.Η στρατηγική όμως αυτή προϋποθέτει ένα πάρα πολύ καλό early σε σημείο που, ενώ αυτός κάνει slit push το υπόλοιπο team να είναι σε θέση να pusharei από ένα ακόμα lane.Εγώ άμα τον δω πάντως πάντα παίρνω counter (teemo,jax,pant) και δεν μπορεί να κάνει τίποτα.Επίσης πες ότι έχει ένα σχετικά καλό lane .Άμα τα teams είναι ισάξια ένα 4 vs 5 είναι καταστροφή.Στην καλύτερη άμα μείνει ένας δυο όρθιοι ο ένας θα κάνει def τον trun και ο άλλος θα σπάσει κάτι.Στην χειρότερη θα είναι 4-5 όρθιοι. Και μετά πείτε μου ποιος σπάει πιο γρήγορα...ένας ή τέσσερις.Νίκο εγώ δεν θα στον πρότεινα καθόλου τώρα που έγινε τρισχειρότερο το early του.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2072 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 21:48

Ποια είναι η άποψή σας για ap trynd; Καλό heal με το q και καλό damage με το e. Κλασικά build με cdr και ap. Σε ποια lanes είναι καλός; Κόντρα σε τί champs να μην τον επιλέγεις; Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Άργησες λίγο καιρό για τον ap tryndamere.

Πλέον το scaling που κάνει το q του tryn, από 200% έπεσε στο 50% του ap από ότι ξέρω, έτσι έχεις ένα πολύ αδύναμο early και χάνεις το survivability που είχες πριν. Γενικά, μετά το nerf δεν αξίζει, sorry Νίκο...

Για την ακρίβεια ποτέ δεν ήταν 2. το ratio. Ήταν 1.5 και απλά τώρα είναι 0,3 + 0,012 για κάθε πόντο fury. Δηλαδή όταν είσαι full fury (lvl 3 ult) έχει το ίδιο effect.

#2073 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2013 - 00:09

Από ότι φαίνεται διέρρευσε το rework της Karma. Πιο πολύ για massive buff μου κάνει βέβαια.

Passive: Gathering Fire – Hitting enemy champions with Karma’s spells and basic attacks lower Mantra’s cooldown.

Σου δίνει κίνητρο να βαράς τους αντιπάλους που δένει καλά με το talent από το utlity tree που σου δίνει gold για κάθε χτύπημα σε αντίπαλο champion.

Q: Inner Flame – Skillshot that deals magic damage and slows enemies.

• Empowered by Mantra: Soulflare – Increases damage and leaves behind a zone that slows and, after a brief delay, explodes for AoE damage.

Από εκεί που έκανε damage και heal που το heal ήταν αμελητέο επειδή δεν θα είχες farm ως support και άρα όχι αρκετό ap, τώρα έχει ένα φαινομενικά ικανοποιητικό slow.

W: Focused Resolve – Enemy-targeted tether that deals damage over time. If the tether is unbroken after a short duration, the tethered target is rooted in place.

• Empowered by Mantra: Renewal – Deals bonus damage and heals Karma for the duration of the tether.

Αυτό μου θυμίζει την αλυσίδα της LeBlanc.

E: Inspire – Shields an ally and grants them a short speed boost.

• Empowered by Mantra: Defiance – Enemies near the shielded ally are damaged while nearby allies are shielded and granted a short speed boost.

Εδώ το Mantra κάνει την ικανότητα φοβερή. Ανυπομονώ για το patch που θα φέρει αυτές τις αλλαγές λοιπόν.

Πηγή

Και άλλο νέο. Αποκαλύφθηκαν οι ικανότητες του Zac

• Cell Division (Passive): When any of Zac’s abilities hit an enemy, a piece of him falls to the ground. Zac can pick up fallen pieces to recover health. When Zac dies he splits into four blobs. These fragments will attempt to reform over a short duration. If any survive, Zac revives with a percentage of his maximum health based on the number of remaining blobs.
  • Stretching Strike: Zac throws a two-handed punch that deals damage and slows targets in a line.
  • Unstable Matter: Zac’s body explodes outward, dealing flat damage to surrounding enemies. Enemies struck also take damage based on their maximum health.
  • Elastic Slingshot: Zac is immobilized as he charges up a dash toward the target location. The range of Elastic Slingshot increases up to a cap as Zac charges the ability. Zac then fires himself towards the target location, damaging and stunning all nearby enemies upon landing.
  • Let’s Bounce: Zac bounces into the air, immediately knocking up, slowing and damaging nearby enemies. Once airborne, he bounces three times, dealing damage with each impact.

Το λέω από τώρα, θα είναι op :groovy:

Πηγή

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 16 Μάρτιος 2013 - 00:53

#2074 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2013 - 16:08

Karma...Πολύ καλό το rework.(αλλά θα βλαστημίσουμε μέχρι να γίνει balance...) Ο ΖΑC από την άλλη θα είναι insta unlock για εμένα.Και μόνο που μοιάζει με χλέπα τον ερωτεύτικα!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2075 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2013 - 18:35

Ξεκίνησα να παίζω Amumu jungle για να αφήσω τους άλλους ρόλους σε κάποιους που μπορούν καλύτερα...
μου πήρε 3 games για να κάνω ένα καλό... [αλλά κερδίζαμε έτσι κ αλλιώς]
στο ενδιάμεσο κατάφερα κ αυτό...

Youtube Video

#2076 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2013 - 19:13

Συμβουλή για αρχάριους amumu!Πριν το sunfire cape Sponi φτιάχνε πάντα frozen heart.Το πιο αξιόλογο item που μπορείς να φτιάξεις στον amumu.(Αντιμετωπίζει και το πρόβλημα με το mana που έχει o μούμιας )

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2077 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2013 - 19:23

Τώρα έχουμε και το ability preview του Zac

Youtube Video

Είναι resourceless champion από ότι φαίνεται, tanky bruiser maybe?

#2078 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2013 - 19:52

Η πίστα είναι το νέο aram; Χμμμ.

Ο Ζακ έχει καλό πασιβ αλλά θα αναγκάζεται να τρέχει συχνά για να μαζεύει τα κομμάτια που τον θεραπεύουν. Μου θυμίζει λίγο τη φάση με τον Thresh και τις ψυχές που ψάχνει να μαζέψει. Κι ένα σχετικά αργό gap closer που μου θυμίζει Vi και μία ult σαν του Wu Kong περίπου.
Η φωνή του και οι ατάκες του δεν μου άρεσαν, σαν πλάσμα από αμερικάνικη σειρά κινουμένων σχεδίων είναι. Το Zaun πάντα μου έδινε την εντύπωση πιο.. σκοτεινής πόλης.

#2079 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2013 - 21:32

Υπάρχει και μια ομοιότητα με την Anivia λόγω του δεύτερου μέρους της passive του αλλά θα πρέπει να σκοτώσεις 4 από τα πραγματάκια του.

#2080 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.011 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 01:56

χθες αρχισα να παιζω με ζεντ. πηγα μιντ και μπορω να πω οτι αντε γεια! ο.π. ! και τους πυργους τους σπαει ταχυστα... μεσα σε 10'-15' ειχα σπασει μονος μου και τα 2.. και επαιζα εναντια σε πολυ καλη κατα... αλλα με το που ανοιγε ουλτι, ανοιγα και εγω και αντε γεια.... μονο η λε μπλανκ μου τα χαλασε αλλα ηταν η πρωτη φορα που πηρα ζεντ... οποτε θα κανω απντεϊτ μολις μου ξανατυχει να σας πω τι εγινε....

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#2081 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 12:39

Λόγικα το ίδιο σκούρα θα τα βρείς μιας και το burst της είναι τρομακτικό...Και ως melee έχεις ασχημο μειωνέκτημα απεναντί της.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2082 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 13:32

Eνταξει πιστευω ως melee θα πεθαινει σε δυο δευτερα αντι για ενα. XD

#2083 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 13:42

Τα ωραιότερα πράγματα δεν είναι πράγματα, είναι Pentakills με τον Graves σε ranked.

#2084 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 16:08

ένα ακόμα βιντεάκι που έφτιαξα αλλά δεν ήμουν εγώ αυτός που την πάτησα αυτή τη φορά...

η ατάκα έχει ειπωθεί έτσι ακριβώς στο skype...

Youtube Video

#2085 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2013 - 21:32

Από ότι φαίνεται διέρρευσε το rework της Karma. Πιο πολύ για massive buff μου κάνει βέβαια.

Σου δίνει κίνητρο να βαράς τους αντιπάλους που δένει καλά με το talent από το utlity tree που σου δίνει gold για κάθε χτύπημα σε αντίπαλο champion.

Από εκεί που έκανε damage και heal που το heal ήταν αμελητέο επειδή δεν θα είχες farm ως support και άρα όχι αρκετό ap, τώρα έχει ένα φαινομενικά ικανοποιητικό slow.

Αυτό μου θυμίζει την αλυσίδα της LeBlanc.

Εδώ το Mantra κάνει την ικανότητα φοβερή. Ανυπομονώ για το patch που θα φέρει αυτές τις αλλαγές λοιπόν.

Πηγή

Και άλλο νέο. Αποκαλύφθηκαν οι ικανότητες του Zac

Το λέω από τώρα, θα είναι op :groovy:

Πηγή

Εξακολουθώ να πιστευω πως δεν αντιμετώπισαν σχεδόν κανένα από τα προβλήματα του kit της. Κρατάω μια πισινή όμως μέχρι να την παίξω ο ίδιος ή να δω αριθμούς.

Συμβουλή για αρχάριους amumu!Πριν το sunfire cape Sponi φτιάχνε πάντα frozen heart.Το πιο αξιόλογο item που μπορείς να φτιάξεις στον amumu.(Αντιμετωπίζει και το πρόβλημα με το mana που έχει o μούμιας )

Η δική μου συμβουλή είναι να αγνοήσετε την παραπάνω, Το frozen heart είναι καλό ίσως για 5ο-6ο item με τα nerf στο cdr. Εκτός αν βρέχει λεφτά και θες κάτι να τα κάνεις. Το sunfire cape είναι μακράν πολύ καλύτερη επιλογή.

Eνταξει πιστευω ως melee θα πεθαινει σε δυο δευτερα αντι για ενα. XD

Βασικά μέχρι το lvl 6 θα πρέπει να έχει τραβήξει τα πάνδεινα η LeBlanc και όταν ο zed πάει 6 μπορεί απλά να τη σκοτώσει όταν του ορμήσει με τη 2η της η LeBlanc. Τώρα αν έχει πλεονέκτημα η LeBlanc λόγω ganks κλάφτε μέχρι να βγει το hexdrinker και το giant's belt και ίσως mercury treads.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 18 Μάρτιος 2013 - 21:32