Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2041 Thista

Thista

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 20 February 2013 - 02:22

Τέρμα τα frame drops λόγω του Fraps δηλαδή;

Εγώ πριν μερικές μέρες ανέβηκα από Silver II σε Silver I, θα είχα φτάσει πολύ πιο γρήγορα, αλλά τα απομεινάρια της Elo Hell με τραβάνε πίσω >.>

Έχουμε καινούργιο ADC από ότι φαίνεται, δεν κατάλαβα βέβαια. Ονομάζεται Quinn και έχει μαζί και το Valor, το γεράκι της.

Τα skills της [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9cDVnj-ffQs[/youtube]

Ένα απλό combo είναι το mark της passive συν το extra proc του E για maximum damage. Γενικά φαίνεται high mobility character, με μεγάλα cooldown όμως, όπως θα έπρεπε να είναι άλλωστε το w της που κάνει το reveal και το e που ουσιαστικά είναι nuke. Ούτε όμως τα 140 sec cooldown στην Ulti με ενθουσιάζουν ιδιαίτερα. Γενικά ενδιαφέρον χαρακτήρας.

Μαρέσει, είδα και το spot και ειναι ωραιος.
Βεβαια σαν τον draven τίποτα, αλλα πιστέυω θα μπει σαν δευτερο main standar
Posted Image

#2042 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 22 February 2013 - 21:29

Elo δεν υπάρχει πια. Αν έχεις παίξει 10 games σε βάζει σε ένα league πχ Bronze,Silver, Gold κλπ και σε ένα tier Ι,ΙΙ,ΙΙΙ,ΙV,V .

Για να το εξηγήσω καλύτερα: πλέον ανάλογα με το elo που είχαμε πριν το season 3 patch, μας τοποθέτησαν σε Leagues (Bronze το μικρότερο και Challenger το μεγαλύτερο) και τα ίδια τα Leagues χωρίζονται σε μικρότερα divisions (μέχρι 250 άτομα το καθένα, με V το χαμηλότερο και I το υψηλότερο). Με κάθε νίκη παίρνουμε κάποιους League Points και όταν φτάσουμε 100 ξεκινάει το λεγόμενο promotion series κατά το οποίο τα επόμενα ranked παιχνίδια που θα παίξεις επηρεάζουν το αν θα ανέβεις κατηγορία ή όχι (πρέπει να νικήσεις 2/3 για division promotion και 3/5 για league promotion)

Τις πληροφορίες για το ποιο league ανήκεις (εφόσον έχει παίξεις κανείς τα 10 placement matches) μπορείτε να τις βρείτε στο summoner profile σας.

Or you can use LoLking ^^

Δεν είναι ακριβώς σαν το παλιό elo. Όσο πιο ψηλά είσαι σε leagues τόσο πιο αναξιόπιστο είναι (συγκριτικά με το παλιό). Για παράδειγμα αν γράφει 1850 πόντους υπολόγιζε 1600~1650 elo.

#2043 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 22 February 2013 - 21:38

Για να το εξηγήσω καλύτερα: πλέον ανάλογα με το elo που είχαμε πριν το season 3 patch, μας τοποθέτησαν σε Leagues (Bronze το μικρότερο και Challenger το μεγαλύτερο) και τα ίδια τα Leagues χωρίζονται σε μικρότερα divisions (μέχρι 250 άτομα το καθένα, με V το χαμηλότερο και I το υψηλότερο). Με κάθε νίκη παίρνουμε κάποιους League Points και όταν φτάσουμε 100 ξεκινάει το λεγόμενο promotion series κατά το οποίο τα επόμενα ranked παιχνίδια που θα παίξεις επηρεάζουν το αν θα ανέβεις κατηγορία ή όχι (πρέπει να νικήσεις 2/3 για division promotion και 3/5 για league promotion)

Βασικά δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ είμαι σε ένα League στο V, μια φίλη στο IV στο ίδιο League. Κοιτώντας μέσα από το προφίλ μου στα Leagues όταν πήγαινα στο IV δεν μπορούσα να δω εκείνη. Και μέσα από το δικό της προφίλ, στο V δε φαίνομαι εγώ. Άρα υπάρχουν και άλλες κατηγορίες.

#2044 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 26 February 2013 - 23:03

Posted Image
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#2045 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 03 March 2013 - 19:40

Βασικά δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ είμαι σε ένα League στο V, μια φίλη στο IV στο ίδιο League. Κοιτώντας μέσα από το προφίλ μου στα Leagues όταν πήγαινα στο IV δεν μπορούσα να δω εκείνη. Και μέσα από το δικό της προφίλ, στο V δε φαίνομαι εγώ. Άρα υπάρχουν και άλλες κατηγορίες.

Όχι, μάλλον πρόκειται για κάποιο bug, ή απλά δεν βρίσκατε ο ένας τον άλλον. Από τη στιγμή που το League Name (π.χ. Blitzcrank's Avengers) είναι το ίδιο, θα πρέπει να σου εμφανίζει όλους όσους είναι στο league αυτό στα αντίστοιχα divisions.

#2046 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 March 2013 - 19:57

Τhoughts on quin? Tbh δεν τρελάθηκα. Δεν έχει το τρομερο range ουτε escapeability ιδιαιτερη. Kαι σαν valor ερρρμ τον χανω στα tfs και ψοφαω. Μου φαινεται οτι πηγαν να κανουν μια νεα vayne και απετυχαν οικτρα.

#2047 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 03 March 2013 - 20:20

Τhoughts on quin? Tbh δεν τρελάθηκα. Δεν έχει το τρομερο range ουτε escapeability ιδιαιτερη. Kαι σαν valor ερρρμ τον χανω στα tfs και ψοφαω. Μου φαινεται οτι πηγαν να κανουν μια νεα vayne και απετυχαν οικτρα.

Το range της δεν είναι τόσο καλό αυτό είναι αλήθεια. Με σωστό positioning έχει escape με το Vault, και είναι σχετικά δυνατή στο lane. Έχει και στοιχεία duelist με το kit της και η ulti της δίνει την ικανότητα να κυνηγάει αλλά και να ξεφεύγει. Έχει και στοιχεία top lane με πολύ καλό roam (80% move speed is no joke). Όσο περνάει ο καιρός θα καταλήξει στη θέση που τις ταιριάζει όπως και οι περισσότεροι champions.

#2048 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 03 March 2013 - 22:39

Το πρόβλημα όμως με το vault είναι ότι δεν έχει invincible frames, που σημαίνει ότι και μπορεί να χτυπηθεί, αλλά και υποφέρει από knock-ups/stuns/pulls/roots/etc... Πάντως ναι, νομίζω ότι αν παιχτεί σωστά, μπορεί να γίνει ένα αρκετά δυνατό top lane.

#2049 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 04 March 2013 - 00:43

Όχι, μάλλον πρόκειται για κάποιο bug, ή απλά δεν βρίσκατε ο ένας τον άλλον. Από τη στιγμή που το League Name (π.χ. Blitzcrank's Avengers) είναι το ίδιο, θα πρέπει να σου εμφανίζει όλους όσους είναι στο league αυτό στα αντίστοιχα divisions.

Όχι, δεν είναι έτσι ακριβώς από ότι κατάλαβα. Μπορεί πχ να είναι το Rammus και να έχει Silver I εώς V και να είναι και το Swain που να έχει πάλι Silver I εώς V. Που δεν είναι τα ίδια leagues.

#2050 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 05 March 2013 - 15:54

Όχι, δεν είναι έτσι ακριβώς από ότι κατάλαβα. Μπορεί πχ να είναι το Rammus και να έχει Silver I εώς V και να είναι και το Swain που να έχει πάλι Silver I εώς V. Που δεν είναι τα ίδια leagues.

Κάτσε λίγο γιατί κάτι πάει στραβά. Είπα ότι πρέπει να έχει το ίδιο league name. Λογικό είναι να μην βλέπεις κάποιον που είναι στο Karthus' Vanguards Silver IV αν εσύ είσαι στο Taric's Arrows Silver II (τυχαία league names). Όλα τα Leagues έχουν από Diamond μέχρι Bronze, και από I μέχρι V. πχ Ήμουν στο Soraka's Archers στο Gold και όταν ανέβηκα platinum πήγα στο Blitzcrank's Avengers αλλά ένας φίλος από άλλο League πήρε promote στο Soraka's Archers platinum.

Από εκεί και πέρα όπως έχω πει ήδη αν το όνομα της League είναι το ίδιο θα πρέπει να μπορείς να δεις όλους όσους είναι στο league άσχετα από division (είτε στο I είτε στο V δεν έχει σημασία).

#2051 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 March 2013 - 16:20

έπαιξα χ8ες με έναν Έλληνα που βρήκα από σπόντα κ πήρε Quinn [πρώτη φορά] και ο τύπος ξεφτίλισε όποιον κυκλοφορούσε...
μετά τον είδα κ με Yi και Brand να κάνει τα ίδια οπότε απλά το έχει...

όσο για μένα...
in love with Poppy
η κοντή ΒΑΡΑΕΙ...
και έχει γούστο που σε κυνηγάνε μετά να σε σκοτώσουν... :D

#2052 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 05 March 2013 - 16:47

έπαιξα χ8ες με έναν Έλληνα που βρήκα από σπόντα κ πήρε Quinn [πρώτη φορά] και ο τύπος ξεφτίλισε όποιον κυκλοφορούσε...
μετά τον είδα κ με Yi και Brand να κάνει τα ίδια οπότε απλά το έχει...

όσο για μένα...
in love with Poppy
η κοντή ΒΑΡΑΕΙ...
και έχει γούστο που σε κυνηγάνε μετά να σε σκοτώσουν... :D

Poppy...Παρεξηγημένος ήρωας.Αν και έχει λίγο κακό early η κοντή όντως σπάει μούτρα στο mid game και μετά.Όσο για εμένα δύσκολές μέρες.9/10 games ranked loses ...και δεν φταίω εγώ...

Posted Image

#2053 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 05 March 2013 - 22:30

Poppy...Παρεξηγημένος ήρωας.Αν και έχει λίγο κακό early η κοντή όντως σπάει μούτρα στο mid game και μετά.Όσο για εμένα δύσκολές μέρες.9/10 games ranked loses ...και δεν φταίω εγώ...

Πάντα εμείς με τα ζώα. Το λέω εγώ, μερικούς δεν μας θέλει το game...

Εγώ λέω σήμερα ας παίξω κάνα ranked. 1o queue, αφού κλειδώνουμε τα πάντα εκτός ζούγκλας και top πάει ένας (μάλλον PL) και κάνει instalock Ashe. 2 adc too OP. ---> dodged
2ο μία από τα ίδια, ο 4ος αποφασίζει να πάει top γιατί του φάγαν το μπιφτέκι(aka mid) στο ήδη πιασμένο top. Duo top too OP ---> dodged
3o, με τα πολλά αναγκάζουν τον κακόμοιρο τον 5ο να πάει ζούγκλα, ο οποίος δεν ήξερε καν τι είναι το Smite.(-what junglers do you have? -shen,xin,draven...) Δεν έψηνα να παίξω σε τέτοιο match >_>

Εγώ θυμόμουν s2 που το jungling το γούσταραν πολύ περισσότερο. Τώρα είναι η θέση της ντροπής μάλλον, τι να πω.

#2054 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 05 March 2013 - 22:44

Τώρα που υπάρχει ο Thresh το supporting δεν είναι ντροπή πια. Είναι τρομακτικός, έχει το hook, γίνεται tanky και χωρίς αντικείμενα, είναι μάστορας στο kill securing. Άλλο ένα τέτοιο support να βγάλουνε και θα αλλάξει το meta σε δυο supports :pirate:

#2055 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 05 March 2013 - 23:11

Μόνο που είπε για jungling >.<