Πάντα εμείς με τα ζώα. Το λέω εγώ, μερικούς δεν μας θέλει το game...
Εγώ λέω σήμερα ας παίξω κάνα ranked. 1o queue, αφού κλειδώνουμε τα πάντα εκτός ζούγκλας και top πάει ένας (μάλλον PL) και κάνει instalock Ashe. 2 adc too OP. ---> dodged
2ο μία από τα ίδια, ο 4ος αποφασίζει να πάει top γιατί του φάγαν το μπιφτέκι(aka mid) στο ήδη πιασμένο top. Duo top too OP ---> dodged
3o, με τα πολλά αναγκάζουν τον κακόμοιρο τον 5ο να πάει ζούγκλα, ο οποίος δεν ήξερε καν τι είναι το Smite.(-what junglers do you have? -shen,xin,draven...) Δεν έψηνα να παίξω σε τέτοιο match >_>
Εγώ θυμόμουν s2 που το jungling το γούσταραν πολύ περισσότερο. Τώρα είναι η θέση της ντροπής μάλλον, τι να πω.
Στα μικρότερα leagues μπορεί γιατί όλοι τα ρίχνουν στον Jungler και το αστείο είναι ότι σε ένα 60% έχουν δίκιο. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με jungler.
Τώρα που υπάρχει ο Thresh το supporting δεν είναι ντροπή πια. Είναι τρομακτικός, έχει το hook, γίνεται tanky και χωρίς αντικείμενα, είναι μάστορας στο kill securing. Άλλο ένα τέτοιο support να βγάλουνε και θα αλλάξει το meta σε δυο supports 
Ο taric είναι ο βασιλιάς πλέον (ήταν και πριν αλλά με το rework ήρθε με renewed fabulousness) στο solo queue. Επίσης για γέλια πάρτε τον top και κάντε rush το item που δίνει ap και armor (που χρειάζεται στο zhonya's hourglass) και θα περάσετε καλά top. Το item είναι γελοίο στον taric τώρα που η δεύτερή του κάνει scale και με armor και με ability power. Βέβαια μπορεί και να το χάσετε το παιχνίδι αν το αφήσετε στο late, αλλά θα έχετε βγάλει τον αντίπαλο top laner έξω από τα ρούχα του.
On a side note, δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα που με συμπαθεί το σύστημα και με προορίζει για μεγαλεία μου δίνει 28-32 LP στη νίκη και 12-16 LP στην ήττα.
Edited by Zentsugi, 12 March 2013 - 16:51.