Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#2056 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 06 March 2013 - 12:14

τις τελευταιες μερες ξαναρχισα λιγο λολ μιας και το νετ μου αρχισε να την παλευει..

ranked φυσικα. με 6 συνεχομενες νικες το ελο μου ανεβηκε καπως ετσι:

4ο ματς -- > +16 (καπου στο 70-80)
3ο ματς -- > +10 (καπου στο 90) μεστην καλη χαρα λεω στο επομενο θα παω στα 5 ματς, την ιδια μερα
2ο ματς -- > +6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :madtodeath: :madtodeath: :madtodeath: παω καπου στο 95-96 ε λεω δεν παιζει!!!!!!!!!! την ιδια μερα αποφασισμενος
τελευταιο ματς --> +3 :golgo: :golgo: :golgo: :golgo: :erk: :erk: :erk: :roar: :roar: :roar:
Spoiler:

Σημερα λοιπον μπαινω game με τη συγουρια οτι επιτελους θα μπω στα 5 ματς, βιαζουμε το bot εγω με support morgana και το mid εχει χαθει απο μια feedarισμενη ακαλι η οποια μας περνει το game

1 ηττα --> GUESS F*CKING WHAT
Spoiler:

Edited by matassos, 06 March 2013 - 12:17.

#2057 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 06 March 2013 - 19:51

Περνάς καλά δηλαδή

#2058 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 06 March 2013 - 21:29

Έπεσα δύο division μέσα σε μία μέρα με την κακοτυχία μου.Και το ωραίο είναι ότι θες θα δεκαπλάσια games για να ανέβεις πάλι.Ένα σαββάτο έχω ρε πούστη πρέπει να το φάω στο LoL για να ανέβω...?

Posted Image

#2059 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 07 March 2013 - 23:19

Επόμενος champion μάλλον κάποιος γλίτσας-πειραματόζωο. Και έδωσα όλα τα ip μου για τον Twitch.

Εικόνα 1
Εικόνα 2

#2060 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 08 March 2013 - 01:19

Flaber-like hero?SHUT UP AND TAKE MY MONEY...(και θα βγει καμιά βλακεία και θα ξενερώσω...)
Αp caster έχουν καιρό να βγάλουν.Του ταιριάζει σαν ιδέα δεν ξέρω τι λέτε...Nick άμα βρεις και άλλες πληροφορίες "post"!

Posted Image

#2061 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 08 March 2013 - 21:37

παίζουμε custom game με 10 άτομα γνωστοί μεταξύ μας...

παίζω solo top WW και ξέρουν οτι είμαι ο αδύναμος κρίκος οπότε υπολογίζω ότι θα με "κυνηγάνε"

ε και κάποια στιγμή μου σκάει gank, είμαι εκτός θέσης κ δε ξέρω τι κ πως κάνω escape που μετά από λίγο καταλήγει σε κερδισμένο teamfight

ποτάμι τα δάκρυα συγκίνησης...

Youtube Video

#2062 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 11 March 2013 - 17:36

Μία από τις αλλαγές στην οποία δεν έδωσα την απαραίτητη προσοχή είναι ο «νέος» Τάρικ. Με το αλλαγμένο passive που του δίνει bonus magic damage σε κάθε auto attack με βάση το maximum manna, με ένα w που κάνει scale καί από το armour του και με μια ult που έχει τόσο χαμηλό cd(ούτε 50 sec) είναι σοβαρός κίνδυνος στη μάχη πέρα από το stun και το αμελητέο heal του.
Θέλω να βρω τρόπο να χωρέσω το manamune στο core build του. Το να φτάνει στο σημείο που η κάθε του επίθεση κάνει +60 damage(με πρόχειρους υπολογισμούς, ελπίζω να μην κάνω λάθος) σε late game κόντρα σε champs(στα minions πάει στο μισό) χάρη στο passive του με ένα πλήρως φορτισμένο tear δεν είναι και λίγο. Το playstyle του άρχισε να μου θυμίζει τον Thresh και από κοινό aura mule και stun bot εξελίχτηκε σε αξιόλογο bruiser.

Αλλά πολύ φοβάμαι ότι λόγω της μοναδικότητάς του θα χρειαστεί μια rune page αφιερωμένη ειδικά σε αυτόν.

Edited by Nikos1451, 11 March 2013 - 17:41.

#2063 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 12 March 2013 - 16:49

Πάντα εμείς με τα ζώα. Το λέω εγώ, μερικούς δεν μας θέλει το game...

Εγώ λέω σήμερα ας παίξω κάνα ranked. 1o queue, αφού κλειδώνουμε τα πάντα εκτός ζούγκλας και top πάει ένας (μάλλον PL) και κάνει instalock Ashe. 2 adc too OP. ---> dodged
2ο μία από τα ίδια, ο 4ος αποφασίζει να πάει top γιατί του φάγαν το μπιφτέκι(aka mid) στο ήδη πιασμένο top. Duo top too OP ---> dodged
3o, με τα πολλά αναγκάζουν τον κακόμοιρο τον 5ο να πάει ζούγκλα, ο οποίος δεν ήξερε καν τι είναι το Smite.(-what junglers do you have? -shen,xin,draven...) Δεν έψηνα να παίξω σε τέτοιο match >_>

Εγώ θυμόμουν s2 που το jungling το γούσταραν πολύ περισσότερο. Τώρα είναι η θέση της ντροπής μάλλον, τι να πω.

Στα μικρότερα leagues μπορεί γιατί όλοι τα ρίχνουν στον Jungler και το αστείο είναι ότι σε ένα 60% έχουν δίκιο. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με jungler.

Τώρα που υπάρχει ο Thresh το supporting δεν είναι ντροπή πια. Είναι τρομακτικός, έχει το hook, γίνεται tanky και χωρίς αντικείμενα, είναι μάστορας στο kill securing. Άλλο ένα τέτοιο support να βγάλουνε και θα αλλάξει το meta σε δυο supports :pirate:

Ο taric είναι ο βασιλιάς πλέον (ήταν και πριν αλλά με το rework ήρθε με renewed fabulousness) στο solo queue. Επίσης για γέλια πάρτε τον top και κάντε rush το item που δίνει ap και armor (που χρειάζεται στο zhonya's hourglass) και θα περάσετε καλά top. Το item είναι γελοίο στον taric τώρα που η δεύτερή του κάνει scale και με armor και με ability power. Βέβαια μπορεί και να το χάσετε το παιχνίδι αν το αφήσετε στο late, αλλά θα έχετε βγάλει τον αντίπαλο top laner έξω από τα ρούχα του.

On a side note, δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα που με συμπαθεί το σύστημα και με προορίζει για μεγαλεία μου δίνει 28-32 LP στη νίκη και 12-16 LP στην ήττα. :hehehe: :drink:

Edited by Zentsugi, 12 March 2013 - 16:51.

#2064 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 12 March 2013 - 17:32

Στα μικρότερα leagues μπορεί γιατί όλοι τα ρίχνουν στον Jungler και το αστείο είναι ότι σε ένα 60% έχουν δίκιο. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με jungler.

Ο taric είναι ο βασιλιάς πλέον (ήταν και πριν αλλά με το rework ήρθε με renewed fabulousness) στο solo queue. Επίσης για γέλια πάρτε τον top και κάντε rush το item που δίνει ap και armor (που χρειάζεται στο zhonya's hourglass) και θα περάσετε καλά top. Το item είναι γελοίο στον taric τώρα που η δεύτερή του κάνει scale και με armor και με ability power. Βέβαια μπορεί και να το χάσετε το παιχνίδι αν το αφήσετε στο late, αλλά θα έχετε βγάλει τον αντίπαλο top laner έξω από τα ρούχα του.

On a side note, δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα που με συμπαθεί το σύστημα και με προορίζει για μεγαλεία μου δίνει 28-32 LP στη νίκη και 12-16 LP στην ήττα. :hehehe: :drink:

Παίζεις duo η μόνος σου όμως...Γιατί άμα παίζεις με φίλο που είναι μερικά division πιο πάνω αυτό είναι λογικό...

Posted Image

#2065 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 12 March 2013 - 17:48

Παίζεις duo η μόνος σου όμως...Γιατί άμα παίζεις με φίλο που είναι μερικά division πιο πάνω αυτό είναι λογικό...

Όχι παίζω μόνος συνήθως. Όταν μπαίνω duo παίρνω λιγότερα, Απλά έχω πολύ ψηλό MMR και είναι εκνευριστικό γιατί είμαι Platinum V και πετυχαίνω έναν ή δύο diamond τη φορά στο αντίπαλο team κάθε 2 games περίπου (όταν παίζω μόνος).

Edited by Zentsugi, 12 March 2013 - 18:07.

#2066 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 12 March 2013 - 23:49

Ποια είναι η άποψή σας για ap trynd; Καλό heal με το q και καλό damage με το e. Κλασικά build με cdr και ap. Σε ποια lanes είναι καλός; Κόντρα σε τί champs να μην τον επιλέγεις; Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

#2067 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 March 2013 - 01:04

Eγω τις τελευταιες μερες.

Spoiler:

#2068 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 13 March 2013 - 01:24

lol

τελικά από ότι φαίνεται τον επόμενο θα τονε λένε Ζακ και «διέρρευσε» και εικόνα

#2069 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 13 March 2013 - 16:08

Πλέον το scaling που κάνει το q του tryn, από 200% έπεσε στο 50% του ap από ότι ξέρω, έτσι έχεις ένα πολύ αδύναμο early και χάνεις το survivability που είχες πριν. Γενικά, μετά το nerf δεν αξίζει, sorry Νίκο...

Edited by demonicMC, 13 March 2013 - 16:09.

#2070 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 13 March 2013 - 19:06

Ακόμα πάντως τον βλέπω. Ε κάθε νέο hype... Όπως τώρα με την Karma, ξαφνικά είναι και λες βγήκε καινούριος champ, ακόμα και αν δεν έχει γίνει το remake...