Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
1118 replies to this topic

#916 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 13:27

Leviathan (English pronunciation: /lɨˈvaɪ.əθən/; Hebrew: לִוְיָתָן, Modern Livyatan Tiberian Liwyāṯān ; "twisted, coiled"), is a sea monster referred to in the Bible. In Demonology, Leviathan is one of the seven princes of Hell and its gatekeeper (see Hellmouth). The word has become synonymous with any large sea monster or creature. In classical literature (such as the novel Moby-Dick) it refers to great whales, and in Modern Hebrew, it means simply "whale." It is described extensively in Job 41.

.

Behemoth (Hebrew בהמות, behemoth (Modern: Behemot) English pronunciation: /bɨˈhiːməθ/ or /ˈbiː.əməθ/, also /ˈbeɪ.əmɔːθ/) is a mythological beast mentioned in the Book of Job, 40:15-24.[1] Metaphorically, the name has come to be used for any extremely large or powerful entity

;)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#917 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 13:49

Thanks!

#918 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 13:52

Αυτόν τον καιρό διαβάζω τη Θεία Κωμωδία. Απλά τα σπάει!

#919 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 13:57

Εχει πλακα?
Spoiler:

v4kFmx.png

#920 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 14:02

Ναι, είναι ιδιαίτερα απαιτητικό βιβλιο, ειδικά στην μετάφραση του καζαντζάκη που διαβάζω εγώ. Αφού να φανταστείς, για πολλές λέξεις ρωτάω τη γιαγιά μου. xD

#921 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 14:06

Όντως η γιαγιάδες βοηθάνε πολύ σε τέτοια θέματα! Εγώ δεν θα είχα καταφέρει να διαβάσω τα Ματωμένα Χώματα και τα Μυστικά του Βάλτου χωρίς τη βοήθεια της γιαγιάς μου :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από metalmusicmaniac: 29 Αύγουστος 2011 - 14:12

#922 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 14:11

Ναι, είναι ιδιαίτερα απαιτητικό βιβλιο, ειδικά στην μετάφραση του καζαντζάκη που διαβάζω εγώ. Αφού να φανταστείς, για πολλές λέξεις ρωτάω τη γιαγιά μου. xD

Εγω το διαβασα στα αγγλικα και μου εφυγε ο κωλος.Αλλα αξιζει να το τελειωσεις εχει πολυ ενδιαφερον.

sc5bab.jpg

#923 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 14:14

I know. Σχεδόν τελείωσα την Κόλαση. Είμαι πολύ περίεργος για το αν τελικά θα συναντήσουν τον εωσφόρο.

Dont spoil me!!

#924 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 14:16

Εχει διαβασει καμια καλη ψυχη ολα τα βιβλια του Dune? Θελω γνωμες για τα 5 sequel κυριως.
(τα prequel, dequel, mequel, derpquel του γιου του Herbert με αφηνουν παγερα αδιαφορο.)

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#925 BlasoN

BlasoN

Greed is good...

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 14:38

Έχω διαβάσει το DUNE και το DUNE MESSIAH φίλε Serestrum και μόλις αγόρασα το CHILDREN OF DUNE.Το πρώτο είναι έπος.οτιδήποτε λιγότερο πεις απλά το μειώνει.Το δεύτερο αν το δεις σαν αυτοτελές βιβλίο ειναι σαφώς κατώτερο του πρώτου και μέτριο προς καλό γενικά.Αν όμως το εκλάβεις σαν το τελευταίο κεφάλαιο του πρώτου ανεβαίνει επίπεδο γι αυτό καλό θα ήταν να τα διαβάσεις κοντά χρονικά μεταξύ τους.Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου εμένα :) Για το τρίτο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ακόμα.
Quis custodiet ipsos custodes?

#926 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 14:42

Ναι, το φανταστηκα πως θα πρεπει να τα διαβασω κοντα κοντα. Φχαστω.
Αν καποιος αλλος γνωριζει για ολη την σειρα ας δωσει τα φωτα του.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#927 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1.175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 15:14

Αρκας = comic.
Αλλά όλοι αγαπάμε Αρκά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#928 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2011 - 08:07

Διάβασα το 1984. Από τα πιο ενδιαφέροντα βιβλία που υπάρχουν αλλά και από τα πιο καταθλιπτικά. Για τους ευαίσθητους, στο 3ο μέρος καλό είναι να υπάρχει ένα πακέτο χαρτομάντηλα εκεί κοντά. :unlucky:

15fkk04.jpg

#929 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2011 - 11:24

Διάβασα το 1984. Από τα πιο ενδιαφέροντα βιβλία που υπάρχουν αλλά και από τα πιο καταθλιπτικά. Για τους ευαίσθητους, στο 3ο μέρος καλό είναι να υπάρχει ένα πακέτο χαρτομάντηλα εκεί κοντά. :unlucky:

Χαχαχαχα ρε συ, κ εγώ το ίδιο ετοιμαζόμουν να ποστάρω.
Υπέροχο βιβλίο, καλογραμμένο, αλλά πολύ πολύ καταθλιπτικό (από το 1ο κεφάλαιο.)

Λίγο με χάλασε το όλο αντισταλινικό/αντικομουνιστικό στοιχείο. Θα προτιμούσα να είναι λίγο πιο φλου πολιτικά ή έστω λιγότερο συγκεκριμένο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#930 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 07:41

Ενώ είχα ήδη ξεκινήσει την κατά κεφαλήν καλλιέργεια του Χρήστου Γιανναρά, και στην πορεία βρήκα στο βιβλιοπάζαρο του ναυπλίου την εριστική διαλλεκτική του Σοπεναουερ (ή η τέχνη του να έχεις πάντα δίκιο σε πιο πιστή μετάφραση) και την χειραγώγηση του όχλου του μακιαβέλλι. Η χειραγώγηση δεν είναι ολοκληρο έργο του, παρά μια υποενότητα των Συνομωσιών, που είναι στο ίδιο κλίμα και κάτι σαν συνέχεια του Ηγεμόνα. - για τον οποίο και πήγαινα αρχικά.

Το αστείο της υπόθεσης ήταν οτι καθώς τα διάβαζα, γινόταν αναφορά για τον μακιαβέλλι στο βιβλίο του σοπεναουερ, και στο βιβλίο του γιανναρά αναφερόντουσαν και οι δύο. Δεν ξέρω πως το κατάφερα αυτό πάλι, εγω απλώς διαλεξα βιβλια με το ιδιο κριτήριο.

stasou%2520mygdala.jpg