Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~

• This topic is locked This topic is locked
1118 replies to this topic

#901 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 26 August 2011 - 16:20

Χαμενος παραδεισος.Τι να πω?Απιστευτο βιβλιο. Μου αρεσει παρα πολυ το πως βλεπουμε τον θεικο πολεμο και απο τις 2 πλευρες αφου παρατηρουμε και το θειο και το διαβολικο συμβουλιο.btw δεν ηξερα οτι υπηρχε ανιερη τριαδα..

sc5bab.jpg

#902 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1,175 posts

Posted 27 August 2011 - 16:02

Χαμενος παραδεισος.Τι να πω?Απιστευτο βιβλιο. Μου αρεσει παρα πολυ το πως βλεπουμε τον θεικο πολεμο και απο τις 2 πλευρες αφου παρατηρουμε και το θειο και το διαβολικο συμβουλιο.btw δεν ηξερα οτι υπηρχε ανιερη τριαδα..

Είναι το τελευταίο του Kay?Με ένα μαρμαρινο άλογο στο εξώφυλλο?

Εγώ διαβάζω το The Dwarves οποιανού του αρέσουν οι Νανοι του D&D,Lord Of The Rings κτλ θα το αγαπήσει είναι 4 βιβλία εχουν βγεί όλα και τα 4 στα γερμανικά στα αγγλικά έχουν μεταφραστεί τα 2 πρώτα και σύντομα βγαίνει το 3ο.

Posted Image
Posted Image

#903 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 27 August 2011 - 16:19

Είναι το τελευταίο του Kay?Με ένα μαρμαρινο άλογο στο εξώφυλλο?

Καμια σχεση του john milton ειναι και εχει στο εξωφυλλο τον εωσφορο να κοιταει την εδεμ.

sc5bab.jpg

#904 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 27 August 2011 - 16:27

Καμια σχεση του john milton ειναι και εχει στο εξωφυλλο τον εωσφορο να κοιταει την εδεμ.

Καλά έλεγα εγώ οτι είναι ο Εώσφορος! Ένασ φίλος μου επέμενε οτι είναι ο Behemoth :P

Απορώ πως του κόλησε αυτή η ίδεα :canthelp:

Πάντως θα του πω να μου το δανείσει να το διαβάσω γιατί όλοι μου λένε οτι τα σπάει

#905 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 27 August 2011 - 16:56

Πρόσφατα διάβασα το "Όνομα του Ρόδου" του Ουμπέρτο Έκο...Προτείνω σε όσους δεν τα πάνε καλά με την ιστορία να διαβάσουν λίγο εώς καθόλου τουλάχιστον τις πρώτες 20 σελίδες...Καλογραμμένο και με λεπτομερείς περιγραφή συναισθημάτων...Ακριβής περιγραφή της μονής της Μελκ (με σχειάγραμμα μάλιστα-άσχετα αν δεν κατάλαβα χριστούλη από αυτήν την περιγραφή και από το σχέδιο του Γουλιέλμου να μπουν μέσα στη βιβλιοθήκη)...Μα γιατί να καεί???:( ungerecht!!
Έχω κατασυμπαθήσει τα λατινικά διαβάζοντάς το και γουστάρω που έχω μάθει πολλές λέξεις.Συνεχίζω την προσπάθεια

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#906 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 27 August 2011 - 17:38

Καλά έλεγα εγώ οτι είναι ο Εώσφορος! Ένασ φίλος μου επέμενε οτι είναι ο Behemoth :P

Απορώ πως του κόλησε αυτή η ίδεα :canthelp:

Πάντως θα του πω να μου το δανείσει να το διαβάσω γιατί όλοι μου λένε οτι τα σπάει

Το behemoth ειναι μυθικο τερας οχι αγγελος.Εκτος αν εννοει τον βεελζεβουβ.Αλλα ναι ο σατανας ειναι,ειναι η σκηνη οπου παει να βρει τον αδαμ και την ευα για να τους δωσει το μηλο.

sc5bab.jpg

#907 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 27 August 2011 - 17:54

Το behemoth ειναι μυθικο τερας οχι αγγελος.Εκτος αν εννοει τον βεελζεβουβ.Αλλα ναι ο σατανας ειναι,ειναι η σκηνη οπου παει να βρει τον αδαμ και την ευα για να τους δωσει το μηλο.

Α μπράβο...μυθικό τέρας...βεεμώθ=τεράστιος..Δεν είναι όμως ο σατανάς

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#908 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 27 August 2011 - 18:05

Εγώ ξέρω πως ο Behemoth είναι δαίμονας αλλά τέλος πάντων καταλήξαμε οτι είναι κάποιος βελζεβούλης στο εξώφυλλο
Posted Image

#909 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 27 August 2011 - 18:11

http://en.wikipedia.org/wiki/Behemoth

sc5bab.jpg

#910 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 27 August 2011 - 18:15

Πω πω! Να φανταστείς οτι είχα και τον Λεβιάθαν για δαίμονα! Τέλος πάντων, σήμερα το βράδυ θα μαζέψω την παρέα για απομυθοποίηση

#911 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 29 August 2011 - 02:58

Ξέχασα να πω ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών μου, τελείωσα το Dracula. Απλά έπος. Απίστευτη ατμόσφαιρα, ωραίο λεξιλόγιο, ωραίοι χαρακτήρες, ωραία εξέλιξη των γεγονότων.

That's Bram Stocker for us :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#912 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 29 August 2011 - 05:26

Εγώ ξέρω πως ο Behemoth είναι δαίμονας αλλά τέλος πάντων καταλήξαμε οτι είναι κάποιος βελζεβούλης στο εξώφυλλο

Συχνά παρουσιάζεται σα δαίμονας, και οι πρώτες του περιγραφες πρέπει να ήταν τέτοιου περιεχομένου, αλλά στην ουσια δεν είναι κάτι παραπάνω απο ένα τριχωτό τέρας.
Στο heroes of might and magic για παράδειγμα, τα behemoths ανοίκουν στη φυλή των βαρβάρων, κάτι που τα κατατάσει περισσότερο σε savage beasts, παρά demons.

To leviathan καμία σχεση με δαίμονας.

Εγώ το καλοκαίρι διάβασα μόνο "Το Παρτυ" της Agatha Cristy,(βρήκα σχεδόν τα πάντα, this one was quite easy) και τώρα είμαι στη μέση του Παραβάτη της 7ης ετολής.
Πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο, πρώτη φορά διαβάζω κάτι που να είναι γέματο με χαρακτήρες που να ξεχιλίζουν απο υποψία.Well, this time, finding the culprit is gonna be hard...

Eπείσης τελείωσα και το "Oi οχτώ χτύποι του ρολογιού", του Maurice Leblanc.
Καλό βιβλιαράκι με ενδιαφέρουσες ιστορίες, αλλά σα mystery novel δε συγκρίνεται με Agatha cristie και Count Dee.
Αμα δεν έχει culprit list κλπ, δεν ικανοποιούμαι εγώ.

Anyway δεν έχω διαβάσει σχεδόν τίποτα πέρα απο μικρά mystery novels των 200 σελιδών, οπότε I must make reading a habit!

O6rrvsU.jpg

#913 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 29 August 2011 - 05:44

Εγώ διαβάζω Αρκά πιάνεται?????:hmmm: Αν και έχω διαβάσει και δυο βιβλία του Dan brawn(ψυφιακο όψυρο και αρκτικός κύκλος βίβλια καλού επιπέδου)δεν μπορώ να πω ότι είμαι φανατικός τον βίλιων εκτώς του αρκα !!!!!

Posted Image

#914 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 29 August 2011 - 13:09

Πω πω! Να φανταστείς οτι είχα και τον Λεβιάθαν για δαίμονα! Τέλος πάντων, σήμερα το βράδυ θα μαζέψω την παρέα για απομυθοποίηση

Μα ο Leviathan είναι δαίμονας. In fact είναι ένας από τους 7 πρίγκιπες της κόλασης και
εκπροσωπεί την αμαρτία της Ζήλιας.

#915 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 29 August 2011 - 13:15

Αχ ρε παιδιά με έχετε μπερδέψει :wacko:. Τελικά ο Behemoth και ο Leviathan τι είναι???
Δαίμονες, τέρατα ή κάτι άλλο???
Posted Image