Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
1118 replies to this topic

#946 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 15:30

Αξίζει να τα διαβάσεις. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τις κοινωνικοπολιτικές δομές σε έναν μελλοντικό κόσμο καθώς και ο τρόπος που παρουσιάζεται η ψυχολογία των χαρακτήρων είναι απλά απίστευτος!
Εντελώς αντικειμενικά (χεχε) θεωρώ τον Frank Herbert έναν από τους καλύτερους συγγραφείς Ε.Φ. :hero:
Όσον αφορά τα έργα του γιου του μαζί με τον άλλον τύπο, τα οποία από ό,τι λένε βασίζονται σε ιδέες του πατέρα, έχω διαβάσει μόνο τα 2 τελευταία για να δω πως είχε στο μυαλό του ο συγγραφέας το τέλος του Dune. Η γραφή δεν έχει όμως αυτήν την ιδιαιτερότητα του πατέρα όπως και τα quotes στην αρχή κάθε κεφαλαίου δεν είναι τόσο πετυχημένα.

Κουλ! Φχαστω!

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#947 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 15:39

Ερώτηση: Έχει διαβάσει κανείς σας τα Ανεμοδαρμένα Ύψη;

Η φίλη μου επιμένει, αλλά για κάποιο λόγο δεν θέλω καθόλου να διαβάσω κάτι με τέτοιο τίτλο.

#948 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 16:49

^ Look in that case we are talking about CLASSIC English Literature. Αν μπορείς να αντέξεις κάτι τέτοιο, να το κάνεις. Μιλάμε για αριστούργημα της εποχής του. Προσωπικά δεν το έχω διαβάσει ακόμα, αλλά θα το κάνω στο άμεσο μέλλον. Και εννοείται στη μητρική του γλώσσα (For me at least :P)

Αν θέλεις να το προμηθευτείς μπορείς να το αγοράσεις από τις εκδόσεις Penguin Classics.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#949 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 19:52

Στα Αγγλικά; Σιγά μην το βρω στα Αγγλικά.

#950 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 19:56

Μωρέ και στα ελληνικά πάρ' το, το θέμα είναι αν σου αρέσει το συγκεκριμένο είδος.

6dqFccT.gif

#951 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 21:08

Μωρέ και στα ελληνικά πάρ' το, το θέμα είναι αν σου αρέσει το συγκεκριμένο είδος.

Ολοσωστος γιατι αν δεν σου αρεσει αποκλειεται να το αντεξεις ολο αυτο το πραγμα.

sc5bab.jpg

#952 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2011 - 11:27

Ναι, το φανταστηκα πως θα πρεπει να τα διαβασω κοντα κοντα. Φχαστω.
Αν καποιος αλλος γνωριζει για ολη την σειρα ας δωσει τα φωτα του.

Προσωπικά έχω διαβάσει όλη την σειρά (εκτός από τα 3 prequel βιβλία των οίκων που σίγουρα θα τα αρχίσω σύντομα) και την θεωρώ την καλύτερη σειρά Ε.Φ ever. Πρώτα από όλα κάνεις μεγάλο λάθος για τα βιβλία του γιου του. Σίγουρα αν θέλεις μπορείς να σταματήσεις στα 6 πρώτα βιβλία αλλά θα κάνεις ΜΕΓΑ σφάλμα. Εκτός οτι θα τελειώσεις την σειρά με ένα σορό αναπάντητα ερωτήματα, το βασικότερο κομμάτι όλης της ιστορίας βρίσκετε στα τελευταία δύο βιβλία όπως και στα prequel. Δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες γιατί δεν τα έχεις διαβάσει ακόμα και δεν θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάω. Να έχεις επίσης υπόψιν σου ότι τα τελευταία δυο βιβλία που κλείνουν την σειρά είναι ουσιαστικά στο μεγαλύτερο μέρος γραμμένα από τον ίδιο τον Herbert αφού είναι τα ίδια τα έγγραφα που άφησε για το έβδομο βιβλίο του (στην πραγματικότητα το 7&8 βιβλίο είναι ένα απλά λόγου του όγκου του το εκδώσαν σε 2 βιβλία). Ο γιος του απλά έδεσε τυχόν κενά στην ιστορία και τα έκδωσε. Τα prequel είναι μεν γραμμένα από το παιδί του αλλά είναι βασισμένα πάνω στις σημειώσεις που άφησε ο πατέρας του που σημαίνει ότι δεν έχει βγάλει την ιστορία από το μυαλό του. Και κατά την γνώμη μου έχει κάνει πολύ καλή δουλεία.
Όσον αφορά πια είναι τα καλύτερα βιβλία της σειράς η άποψη μου είναι η εξής:
1 Τέταρτο βιβλίο
2 Δεύτερο βιβλίο
3 Όγδοο βιβλίο
4 Πρώτο βιβλίο

#953 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2011 - 12:45

Ερώτηση: Έχει διαβάσει κανείς σας τα Ανεμοδαρμένα Ύψη;

Η φίλη μου επιμένει, αλλά για κάποιο λόγο δεν θέλω καθόλου να διαβάσω κάτι με τέτοιο τίτλο.

Πραγματικα αξιζει. Ειναι ενα απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει και εχει γινει πολυ καλη μεταφραση στα ελληνικα.
Δημοσιευμένη  εικόνα"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#954 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2011 - 13:17

Thank you.
Αν λες ότι είναι καλή μετάφραση στα Ελληνικά, τρέχω να το παραγγείλω :wis:

#955 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 01:31

Εγώ διαβάζω τώρα Αγκάθα Κρίστι - Ο Παραβάτης της 7ης εντολής.

Είμαι στο τέλος. Τρομερή η Agatha.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#956 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 09:15

Μπράβο ρε NWS, η Αγκάθα Κρίστι είναι απλά μαγευτική
Δημοσιευμένη  εικόνα

#957 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 19:10

Φυσικα και ειναι αν και μετα απο 20 βιβλια την βρισκω λιγο....ευκολη.Αυτο που ενοω ειναι πως αν μαθεις να υπολογιζεις τις λεπτομεριες και να ψυχολογεις τους χαρακτηρες βρισκεις το δολοφονο στις πρωτες 20 σελιδες.Ενα αλλο που μου τη σπαει ειναι αυτο το ιδιο συνεχες κολπο "ανατροπης" που βλεπω στα εργα της.Εξηγω σε σποιλερ γιατι αποτελει τη λυση των μισων βιβλιων της και βαλε.
Spoiler:

Nevertheless εξακολουθει να ειναι απο του αγαπημενοτς μου συγγραφεις.

sc5bab.jpg

#958 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2011 - 20:01

Σύμπτωση είναι ή σου έδωσα την ιδέα?
Κι εγώ στα τελευταία chapters είμαι εδώ και καμιά βδομάδα, αλλά ακόμα δεν έχω βρει χρόνο και διάθεση για διάβασμα.
Πάντως σε αντίθεση με το πάρτυ και το "δεκα μικροί νέγροι" που έχω διαβάσει, είναι αρκετά δύσκολο.Βέβαια είμαι σχεδόν σίγουρος για το δολοφόνο, απλά μπορεί και να μου τη φέρει.

Με βλέπω να το παίρνω στο σχολείο οπου έχω βαρεθεί να γυροφέρνω ακούγοντας μουσική.
Ο Kamui επιστρέφει πιο αντικοινωνικός απο ποτέ.:hero:

O6rrvsU.jpg

#959 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2011 - 10:13

Έπιασα το Game of Thrones (και σαν προετοιμασια για να δω τη σειρά). Ενώ έχει απίστευτα χλιαρό πρόλογο, μετά με έκανε και κόλλησα. Στο μεταξύ, η κουλτούρα και τα ονόματα μου θυμίζουν διάφορα J-RPG αλλά σε όλα τα υπόλοιπα είναι πιο ρεαλιστικό και μου αρέσει αυτό. Είδωμεν για τη συνέχεια. :calm:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Maya-chan: 23 Σεπτέμβριος 2011 - 10:25

15fkk04.jpg

#960 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2011 - 16:42

Nope Kamui. Έχουμε καιρό να μιλήσουμε :P
Το δανείστηκα από μια καθηγήτριά μου και το τελείωσα. It was quite good.

Τώρα διαβάζω το Νέμεσις, της ιδίας.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg