Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~
Posted 27 July 2011 - 15:05
Posted 27 July 2011 - 15:15
Btw από τους φίλτατους Terry Pratcheterians του forum, έχει διαβάσει κανείς τα βιβλία με την Tiffany? Είδα ότι σε μερικά σκάει μύτη η Granny Weatherwax και θέλω πολύ να τα τσεκάρω, αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι είναι Young Adult....
~Για το Wyrd Sisters διάβασα και το Macbeth που μου είχε ξεφύγει, και το λάτρεψα. Παίζει να είναι και το καλύτερο έργο του Σέξπιρ κατ' εμέ. Highly recommended.
Posted 27 July 2011 - 16:30
διάβασα για δεύτερη φορά το πρώτο βίβλιο του μαύρου πύργου του stephen king, δεν έχω αποφασίσει αν θα συνεχίσω τη σειρά, θα ηθέλα τη γνώμη σας ;
τώρα ξαναδιαβάζω το Σιλμαρίλλιον.
Posted 28 July 2011 - 11:21
@ Anelis: δεν έχω διαβάσει κάτι με Tiffany, είναι πολύ "πρόσφατα" σε έκδοση, so δεν έφτασα εκεί ακόμα. Interesting Fact: το Wee Free Men έχει εκδοθεί και στα ελληνικά με τίτλο "Χίλιοι νάνοι κι ένα τηγάνι".
Ξεκίνησα το Συμπόσιον Ή Περί Έρωτος του Πλάτωνα σε "έκδοση" του Project Gutenberg.
Posted 28 July 2011 - 11:54
Ξεκίνησα το Συμπόσιον Ή Περί Έρωτος του Πλάτωνα σε "έκδοση" του Project Gutenberg.
αυτα μην τα διαβαζεις σκετα.
Παρε μια εκδοση που να εχει και το αρχαιο κειμενο και ελληνικη μεταφραση.
η καλυτερη ειναι η μεταφραση του Ιωαννη Συκουτρή που μετεφρασε με υποδειγματικο τροπο και την Ποιητικη του Αριστοτελη
Posted 29 July 2011 - 12:56
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Μολις εχω ξεκινησει να διαβαζω το ιδιο βιβλιο απο τις ιδες εκδοσεις!Αν μου πεις οτι το πηρες και χτες απο το public στο mall........Έχω αρχίσει να διαβάζω το Dracula του Bram Stocker, από τις εκδόσεις Penguin Classics.
Είναι μαγευτικό, τέλειο, ανάρπαστο.
Enough said.
Posted 29 July 2011 - 13:30
ειχα παρει το πρωτο ...αλλα δεν με πολυτραβηξε.έχει διαβάσει κανείς άλλος του μύθους των Οτόρι?

Posted 30 July 2011 - 01:18
έχει διαβάσει κανείς άλλος του μύθους των Οτόρι?
Εγώ και μπορώ να πω ότι είναι πολύ ενδιαφέροντα βιβλία. Αξίζουν ένα βλέφαρο. Ακόμα περισσότερα, αν είσαι και καμένος με τα ιαπωνικά θέματα. You know.
Posted 30 July 2011 - 09:10
Ευχαριστώ για τη συμβουλή! Αν το βρω στο βιβλιοπωλείο θα το πάρω.αυτα μην τα διαβαζεις σκετα.
Παρε μια εκδοση που να εχει και το αρχαιο κειμενο και ελληνικη μεταφραση.
η καλυτερη ειναι η μεταφραση του Ιωαννη Συκουτρή που μετεφρασε με υποδειγματικο τροπο και την Ποιητικη του Αριστοτελη
Posted 30 July 2011 - 17:37
Είναι ένα site (που έμαθα το Μάρτη χάρη σε κάποια διαβαστερά μέλη του φόρουμ) που κάνεις λίστες με τα βιβλία που έχεις ή θέλεις να διαβάσεις, μπορείς να γράψεις reviews, να δεις quotes από συγγραφείς, να κάνεις book related quizzes, challenges, έχει bookclubs etc.
Είναι πραγματικά υπέροχο, με τεράστια database από βιβλία.
Συνίσταται σε όλα τα bookworms που συχνάζουν στο παρόν θρεντ.

Posted 01 August 2011 - 23:07
Εντωμεταξυ εχω βαλει στο ματι το Junky του Μπαροουζ...
Posted 01 August 2011 - 23:42
Λοιπον μολις σημερα αγορασα τους αδερφους Καραμαζοβ του Ντοστογιεφση.. Τον πρωτο τομο... To εχει διαβασει κανεις.;;;
το βρηκες σε μεταφραση Αρη Αλεξανδρου; εγω το ειχα διαβασει παλια στα Αγγλικα. Αν εχεις διαβασει και προηγουμενα εργα του συγγραφεα, αυτο ειναι ισως το πληρεστερο και δυσκολοτερο εργο του αλλα και το κορυφαιο κατ'εμε
Καλη αναγνωση
Posted 02 August 2011 - 01:00
Το σύνδρομο Portnoi
και το " Η ζωή μου ως άντρας"
μμμμμμμμ.....περιττό να πω ότι σε αρκετά σημεία έχω πεθάνει από τα γέλια με τον τρόπο που τα περιγράφει.

Posted 02 August 2011 - 21:53
Ναι.. Την μεταφραση την ανελαβε ο Αρης Αλεξανδρου.. Βασικα θα ειναι η πρωτη μου επαφη με Ντοστογιεφσκι και αυτο το βιβλιο θα καθορισει αν θα ασχοληθω περαιτερω με αυτον.. Ελπιζω να μου αρεσει... Ευχαριστω...το βρηκες σε μεταφραση Αρη Αλεξανδρου; εγω το ειχα διαβασει παλια στα Αγγλικα. Αν εχεις διαβασει και προηγουμενα εργα του συγγραφεα, αυτο ειναι ισως το πληρεστερο και δυσκολοτερο εργο του αλλα και το κορυφαιο κατ'εμε
Καλη αναγνωση