Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~
Posted 02 January 2009 - 11:25

Posted 02 January 2009 - 12:02
Άρχισα να διαβάζω τώρα το «Το όνομα του ρόδου» . Δεν το έχω φτάσει πολύ μακριά , είναι όμως πολλά υποσχόμενο . Μέχρι στιγμή είναι ένας συνδυασμός από αστυνομικό, μυστηρίου και φιλοσοφικό .Το ΟΞ½ΞΏΞΌΞ± του Ξ΅Οδου - Βικιπαίδεια
Μερικά αγαπημένα βιβλία, με τυχαία σειρά , είναι :
1) Η τελευταία λεγεώνα -Βαλέριο Μάσιμο Μανφρέντι
2) Άνεμοι πολέμου -Πρέσσφιλντ Σ.
3) Έγκλημα και τιμωρία – Ντοστογιέφσκι
4) Η δίκη- Κάφκα
5) Αφορισμοί- Κάφκα
Και όλα όσα έχω διαβάσει από Tolkien

Posted 02 January 2009 - 15:15
Άρχισα να διαβάζω τώρα το «Το όνομα του ρόδου» . Δεν το έχω φτάσει πολύ μακριά , είναι όμως πολλά υποσχόμενο . Μέχρι στιγμή είναι ένας συνδυασμός από αστυνομικό, μυστηρίου και φιλοσοφικό .Το Ο�Ξ½ΞΏΞΌΞ± του Ξ΅Ο�δου - Βικιπαίδεια
Το είχα ξεκινήσει πριν απο 2 ή 3 χρόνια και μπερδεύτηκα τόσο πολύ(μπορεί και λόγω ηλικίας) που το άφησα τελείως.
Ενα καταπληκτικό βιβλίο αστυνομικού περιεχομένου είναι το "Βασική μάρτυς" της Sandra Brown.Εύκολο να το διαβάσεις και πραγματικά ούτε το φαντάζεσαι πως τελειώνει η ιστορία.Είναι απο τα βιβλία που με καθήλωσαν.
Posted 03 January 2009 - 20:47

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 03 January 2009 - 22:19
Επίσης ένα βιβλίο που είναι τελείως βλακεία είναι το Νew York shitty αλλά λάτρεψα την παρακάτω φράση

Τέλος έχω μια απορία:έχει κυκλοφορήσει(και το έχω διαβάσει) ένα βιβλίο που λέγεται "Το πορτρέτο ενός δολοφόνου:Τζακ ο Αντεροβγάλτης".Ξέρει κανείς κατα πόσο ισχύουν αυτά που λέει η συγγραφέας?
Posted 06 January 2009 - 15:03
Τέλος έχω μια απορία:έχει κυκλοφορήσει(και το έχω διαβάσει) ένα βιβλίο που λέγεται "Το πορτρέτο ενός δολοφόνου:Τζακ ο Αντεροβγάλτης".Ξέρει κανείς κατα πόσο ισχύουν αυτά που λέει η συγγραφέας?
Για την ερώτησή σου τώρα δεν ξέρω .Δεν το έχω διαβάσει καν το βιβλίο ,ούτε το έχω ακούσει .

Posted 16 January 2009 - 22:17
Κ επιτελουσ συμπλιρωσα (περιπου) την συλογη μου με εργα του ''Ποε''...

Αυτα....
Ααα και εινε ανοιχτα μεχρι τισ 10.00 το βραδυ .Απο τι ωρα ανοιγουν το πρωι δενν ξερω...
I would like for a pet...
Posted 09 February 2009 - 17:36
Posted 09 February 2009 - 17:48
Εαν ενδιαφερεστε παντοσ μην το αφισετε για τελευτεα στιγμι διοτι το Σαββατο που πηγα εγω γινοτανε ενα μικροσ χαμοσ
Για περισοτερα
ΣΥΞΔΕΣΞΞΞ£ Ξ•ΞΞ”ΞΤΩΠΒΙΒΛΙΞΞ¥
I would like for a pet...
Posted 09 February 2009 - 17:55
αφου ειναι το πρωτο μου post εδω να πω και γω καποια απο τα εκατονταδες βιβλια που χω διαβασει:
1) κλασσικα harry potter
2) κλασσικα ολα του τολκιν εκτοσ απο το τελευταιο
3) his dark materials του πουλμαν(θα το βρειτε ελλεεινα μεταφρασμενο ως η τριλογια του κοσμου
4) artemis fawl τρομερο!!!!! και τα 5 ειναι τελεια
5) eragon(αναμενω το τριτο) τρομερα τα 2 βιβλια και μην κρινετε απο την ταινια η οποια ισοπεδωσε ολο το περιβαλλον και τη μαγεια του βιβλιου
6) lemonys snicket a series of unfortunate events πολλα ερωτηματα και καμια απαντηση σε ολα τα 13 βιβλια. πολυ μυστηριο...
7) endymion spring κατι διαφορετικο.......ωραιο
8 )skulldaggery pleasant για πιο μικρους αναγνωστες αλλα κολλησα με τα 2 βιβλια που εχουν βγει μεχρι στιγμης απο εναν φιλο μου
9) septimous heap τα ιδια με το πανω(σημειωση οτι το 3 βιβλιο τα σπαει...)
10) davinci code & illuminati
αυτα ηταν καποια απο τα πιο απλα που εχω διαβασει
τα πιο, πως να το πω, εξεζητημενα(????) και τα οποια με εχουν κανει να μενω αγρυπνος απο τον συγγραφεα ειναι ολα του paolo coelho. ειδικα το εγχειριδιο του πολεμιστη του φωτος......κορυφη βιβλιο....
και βεβαια δεν αφηνω το πρωτο βιβλιο που διαβασα:
χωρις οικογενεια (no comment ισως το πιο κορυφαιο ολων των εποχων...)
Posted 09 February 2009 - 17:58
Hegel, Aesthetik (werke 13)
Η Αισθητικη του Hegel αποτελει φινο αναγνωσμα, θεωρωντας ως προυποθεση οτι ο αναγνωστης θελει να διαβασει Hegel. Και η προηγουμενη προταση σερνει πολλα μαζι της.
Η Απολλωνια θεωρηση του ωραιου απο το Hegel, σε συνδυασμο με την αυστηρη και δυσκαμπτη λογικη του, πνιγουν (φιλοσοφικα) οποιονδηποτε ειναι εστω και λιγο πιο esthete απο τα επιτρεπτα ορια.
Πως επιβιωνω? Suffice to say, I am quite the strange one.
Posted 20 February 2009 - 17:25
Τώρα ξεκίνησα να διαβάζω το Φώναξε το στα βουνά του Τζέιμς Μπόλντουιν. Καλό φένεται, για να δούμε τι θα μας βγεί...

Posted 24 February 2009 - 22:30
1)Преступление и наказание Prestupleniye i Nakazaniye(Eκλημα και τιμωρια)
2)Les Misérables (οι αθλιοι)
3)La divina comedia(η θεια κωμοδια)
4)Besy (Бесы)(δαιμονες , εσφαλμενα μεταφραζεται οι δαιμονισμενοι)
5)Αναφορα στο γκρεκο
ασχετο... εχει κανεις να προτυνει κανα τιτλο φανταστικης λογοτεχνιας
;;;;;;
Posted 25 February 2009 - 00:58
Το τελευταίο που διάβασα και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση είναι το Farseer trilogy(υπάρχει και συνέχεια αλλά τα πρώτα 3 μου άρεσαν πιο πολύ) της Robin Hobb.(Απ' όπου έχω πάρει και το nick μου.) Μου άρεσε πολύ το γράψιμο της(το διάβασα στα Αγγλικά βέβαια). Τα βιβλία της έχουν φανταστικά στοιχεία όμως σε πολύ μικρότερο βαθμό από άλλα του είδους. Δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει μ' αυτά.ασχετο... εχει κανεις να προτυνει κανα τιτλο φανταστικης λογοτεχνιας
;;;;;;
Από κει και πέρα έχω διαβάσει πολλά, αλλά δεν θα τα πρότεινα γιατί δεν ξέρω τα γούστα σου.
Γενικά πάντως αξίζει να διαβάσει κάποιος Ursulla le guin και Asimov που ανήκουν στην επιστημονική φαντασία, αν και η πρώτη έχει γράψει και σκέτο fantasy(Earthsea. Ειδικά το tehanu, έχει πολύ βάθος).
Υποθέτω πως έχεις διαβάσει όλα του Tolkien.
Posted 25 February 2009 - 03:12