Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
1118 replies to this topic

#211 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 08:56

A, το Neverending Story είναι ίσως το καλύτερο παραμύθι που έχω διαβάσει. Υπάρχει και στα ελληνικα φυσικά: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΜΙΧΑΕΛ ΕΝΤΕ

Αν σου άρεσε σου προτείνω το ΜΟΜΟ του ίδιου συγγραφέα.

Δεν είχα βρει το ελληνικό όταν το έψαξα, αλλά στα αγγλικά είναι αρκετά ωραίο, είναι ωραία γραμμένο και με φοβίζει τώρα να δω την ελληνική μετάφραση :(
Βέβαια ίσως ψάξω να βρω την ελληνική έκδοση να το κάνω δώρο :D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#212 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 12:53

εδώ στην απομόνωση μου(=διακοπές σε νησί μακρυάαααα από home) xωρίς το πολύωρο PC-mania,το 'ριξα πάλι στην ανάγνωση...και καθόλου δε το μετανιώνω 8D
Διαβάζω τώρα την Ιερή Πέτρα ,και το γεγονός πως το'χουν γράψει δύο συγγραφείς περίμενα πως θα 'ναι το αδύναμο σημείο του,αλλά τελικά έχουν συντονιστεί απόλυτα και με συναρπάζουν

κι επειδή δεν υποτιμώ την πατρίδα...αξιόλογοι και θαυμαστοί συγγραφείς ειναι κι ο Λουντέμης(ένα παιδι μετράει τα αστρα..ειν το πρώτο που πεσε στα χέρια μου και το λάτρεψα),ο Καζαντακης κι άλλοιιιιιι:)(που δεν έχω xρόνιο να γράψω sto net,damn!)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από gexion: 01 Αύγουστος 2008 - 12:00

Δημοσιευμένη  εικόνα

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#213 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 18:30

...................

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από lightshadow: 09 Δεκέμβριος 2008 - 01:47

#214 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 18:50

ωπππππ χμμμ μετα απο καιρο αρχισα να ξαναδιαβαζω books... some of them where... Η φαρμα των ζωων του Οργουελ... καταπληκτικο βιβλιο απλα... αν και ηταν η πρωτη φορα που διαβαζα αλληγορικο βιβλιο... already bought 1984 καποια στιγμη πρεπει να το διαβασω κ αυτο eh... επισης.. Τα γυαλινα βιβλια των ονειροφαγων περιπετεια με δραση απο την πρωτη στιγμη εως την τελευταια... σε ησυχια δεν με αφησε... αλλα οκ ητα ευχαριστο αναγνωσμα για διακοπες Ι can say... αλλη ουσια σε αυτο το βιβλιο ομολογω πως δεν βρηκα αλλα τσπ:P:emptyonexg1::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#215 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 19:44

ωπππππ χμμμ μετα απο καιρο αρχισα να ξαναδιαβαζω books... some of them where... Η φαρμα των ζωων του Οργουελ... καταπληκτικο βιβλιο απλα... αν και ηταν η πρωτη φορα που διαβαζα αλληγορικο βιβλιο... already bought 1984 καποια στιγμη πρεπει να το διαβασω κ αυτο eh... επισης.. Τα γυαλινα βιβλια των ονειροφαγων περιπετεια με δραση απο την πρωτη στιγμη εως την τελευταια... σε ησυχια δεν με αφησε... αλλα οκ ητα ευχαριστο αναγνωσμα για διακοπες Ι can say... αλλη ουσια σε αυτο το βιβλιο ομολογω πως δεν βρηκα αλλα τσπ:P:emptyonexg1::hahaha:

o Oργουελ στο συγκεκριμενο βιβλιο ειναι αψογος.εγώ ξεκίνησα το 'για να ανατείλει ο ήλιος πρέπει να δύσει.'

#216 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 19:52

εγω διαβαζω τους αδερφους καρμαζοφ και ειμαι στον 2ο τομο (απο τους 4)
ειναι παρα πολυ καλο!
(αν και το μπομποκ παραμενει το αγαπημενο μου βιβλιο του!)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#217 Igore

Igore

Επιστροφή στα παλιά...

• Members
  • 241 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 12:23

Παίδες έχω να προτείνω τρομερά βιβλία για όσους ενδιαφέρονται κ δεν διαβάζουν κάτι αυτή τη χρονική περίοδο

Θανάσης Νικολάου

1οΟ Νέος εκλεκτός
http://www.booksinfo.gr/bookinfo/weread/2005/neoseklektos/index.html (κριτική)

2ο Οι έψιλον

θανασης νικολαου
Spoiler:

3ο Το τέταρτο βασίλειο
Library | "Το τέταρτο βασίλειο" | Νικολάου Θανάσης
Δημοσιευμένη  εικόνα
ΠΡΩΗΝ NEJI_IGORE....
[ www.myspace.com/igorewired ]

#218 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 09:59

εγω εχω τοσα πολλα βιβλια που δεν ξερω που να τα βαλω και για να σας προλαβω ναι εχω βιβλιοθηκες και μαλιστα 2

...εγώ έχω 3, άλλες 2 στη μάνα μου γιατί δεν χωράνε και από Οκτώβρη πάω ικεα για 2 ακόμα....:deadga6:

να πω ότι διαβάζω Amelie Nothomb και την βαριέμαι έως και πολύ?:smokingg: έχουνε λυσσάξει οι Γάλλοι με την πάρτη της, δε λέω καλά γράφει αλλά τα θέματά της είναι λιγάκι αλλοπρόσαλα και άνευ νοήματος θα έλεγα (χιλιοειδωμένα και ελαφρώς επιτηδευμένα κατά τη γνώμη μου). προσπαθώ να διαβάσω 100 σελίδων βιβλίο 3 μέρες τώρα, μετά απά 3 σελίδες με παίρνει ο ύπνος κάθε φορά έλεος δηλαδή :terror2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#219 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 10:42

haruki murakami:norvegian wood,το κουρδιστό πουλί
charles buckowski:όλα!!!!!!!!!!
yoko ogawa:ημερολόγια εγκυμοσύνης,άρωμα πάγου,ξενοδοχείο iris,ο παράμεσος
banana yosimoto: kitchen,η σαύρα,ΝP,
Λένος Χρηστίδης:τα χαστουκόψαρα(must!),ΛΟΣΤΡΕ,κι όλα τα υπόλοιπα
Μαργαρίτα Καραπάνου: η κασσανδρα και ο λύκος,ναι,o υπνοβάτης
Καρυωτάκης: άπαντα
h.selby:requiem for a dream
α.κάμυ:ο ξένος,η πτώση,η πανούκλα,ο λύκος της στέππας
jonathan coe:το σπίτι του ύπνου,οι να΄νοι του θανάτου
Σώτη Τριανταφύλλου:Σάββατο βράδυ στην άκρη της πόλης,η συγχώρεση,φτωχή μαργκό
Όρχαν παμούκ:Ισταμπουλ,χιόνι
Μαικλ μουρκοκ:Ο ελρικ του μελνιμπονέ
Α.Χίτλερ: ο Αγών μου(καμία σχέση με την ιδεολογία του ναζισμού δεν έχω ομως:oo:απλα το βρήκα ενδιαφέρον όπως και το κρατος κ επανασταση του Λένιν)
Ραπτόπουλος Βαγγέλης:Λούλα,βαθύς και λυπημένος όπως κ εσύ,

χιτόμι κανεχαρα: η γλώσσα του φιδιού
jason ξενάκης:επίκτητος
καζαντζάκης:ο τελευταίος πειρασμός
τζωρτζ οργουελ:1984,η φάρμα των ζώων

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από hyuga: 25 Αύγουστος 2008 - 10:44
forgot a couple of books

#220 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 12:18

Παιδια ξερει κανεις εαν κυκλοφορουν τα βιβλια της Anne Rice στην Ελλαδα στα ελληνικα?

#221 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 12:30

Παιδια ξερει κανεις εαν κυκλοφορουν τα βιβλια της Anne Rice στην Ελλαδα στα ελληνικα?

Βιβλία της ann rice δεν έχω δει πουθενα στα ελληνικά μόνο σε στυλ novels στα αγγλικά και στα γαλλικά..Το ξέρω γιατι διαβάζω παρα πολύ και δούλευα κ ένα διαστημα σε βιβλιοπωλείο:thatsit:

#222 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 12:36

Κριμα ηθελα να τα βαλω στην συλλογη μου.Εχω διαβασει πολλα βιβλια και γενικοτερα αγαπω τα βιβλια.Ισως να τα παρεαγγειλω τα βιβλια της απο καποιο βιβλιοπωλειο ας ειναι και στα αγγλικα.

#223 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 12:38

βρήκα αυτά

Σπάνια Βιβλία

έχω την εντύπωση ότι είχα δει και την συνέντευξη ή τον Λεστά στην βιβλιοθήκη προ αμνημονεύτων, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω...τσέκαρε στην www.protoporia.gr

Δημοσιευμένη  εικόνα

#224 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 12:41

Ευχαριστω πολυ!!!Ειμαι fan της συγγραφεας.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Animesuki: 26 Αύγουστος 2008 - 07:52

#225 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 13:19

Τα δικά μου τώρα ::kawaii:

Όλα της Rozamunt Pilcher (12 νομίζω)
Το Ζαχίρ από Paolo Choelio
Περηφάνια και Προκατάληψη Jane Austin
Η κήποι της Τατιάνας (δεν θυμάμαι ποιανής)

Αυτά προς το παρόν , αλλά πιστεύω θα ξαναγράψω σίγουα

Α!!!! και βιβλία μόδας διακόσμησης ταξιδιών και φωτογραφίας γενικότερα αλλά και κάποια λευκώματα !!