@ adelard I dont think that the movie was that bad though....
ok, not that bad! αλλά αγαπώ τόσο πολύ αυτό το βιβλίο που δε μπορούσα να μη γκρινιάξω, έστω και λίγο!!

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 21:08
@ adelard I dont think that the movie was that bad though....
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 10:06
IT'S ABSOLUTLY DEVASTATIGLY TRUE, EXCEPT FROM THE BITS THAT ARE LIES
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 11:58
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 12:22
IT'S ABSOLUTLY DEVASTATIGLY TRUE, EXCEPT FROM THE BITS THAT ARE LIES
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 12:49
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 13:15
Και να προσθέσω άλλη μία πολύ καλη συλλογή διηγημάτων, Issac Asimov 's - I Robot.
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 19:06
War is not over yet .Be more careful next time
Σίγουρα δεν μπορείς να γνωρίζεις για την ποιότητα ενός βιβλίου εάν δεν το έχεις διαβάσει . Ωστόσο οι γνώμες άλλων ανθρώπων μπορεί να είναι διαφωτιστικές (άλλωστε και γι αυτό υπάρχει ετούτο το θρεντ) . Το προκειμένο βιβλίο το έχω διαβάσει . Ποτέ δεν αναφέρομαι σε κάτι που δεν γνωρίζω .Σωστό μόνο που δεν μπορείς να ξέρεις ότι έχεις στα χέρια σου το τοπ βιβλίο πριν το διαβάσεις. Εσύ εν προκειιμένω αναφέρεσαι στον Σογκούν τον οποίο και διάβασες, ή μήπως τελικά δεν το έχεις διαβάσει και το εκθειάζεις από τις κριτικές των άλλων;; Ομολογώ ότι σ' έχασα εδώ...
Οκ στο συγκεκριμένο θέμα. Το βλέπεις έτσι -ίσως μάλιστα ποιό ορθά από ότι εγώ - και εγω το αποδέχομαι .Δεν ήταν λάθος ήταν αγενές. Αν γυρίσω εγώ και σου πω ότι σε απορρίπτω ως άνθρωπο θα νιώσεις το ίδιο με το αν σου πω ότι απλά δε σε πάω; Η ετυμολογία που σου έδωσα "θεωρώ αντικειμενικά άχρηστο" έχει μέσα τεράστιο υποκειμενισμό. Σημαίνει δηλαδή ότι απ τη δική μου οπτική σκοπιά κάτι είναι πέρα για πέρα (απ' όποια παράμετρο και αν το πιάσω) άχρηστο, απόρριμμα, σκουπίδι, ξακρίδι. Το απορρίπτω με λίγα λόγια είναι απαξιωτικό ρήμα όταν αναφέρεται σε ανθρώπους και δημιουργήματα. Το δε μου αρέσει, είναι παραδοχή ότι το γούστο μου είναι τέτοιο ώστε να μη μου αρέσει κάτι, γι' αυτό και το προτιμώ ως ρήμα.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2008 - 21:39
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2008 - 22:15
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2008 - 22:51
Απο εκεί και πέρα, έχω στα ράφια και τη ''Μεταμόρφωση'' του Κάφκα, που λένε ότι είναι ιδιαίτερα βαρύ. Για να δούμε τι λέει.....
Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2008 - 23:37
Το προκειμένο βιβλίο το έχω διαβάσει . Ποτέ δεν αναφέρομαι σε κάτι που δεν γνωρίζω .
Από την ανάγνωση λοιπόν του συγκεκριμένου βιβλίου μπορώ και δηλώνω σαν Αγγελος ότι είναι ότι ποιό διαφωτιστικό έχω διαβάσει πάνω στην Ιαπωνική κουλτούρα (τουλάχιστον μέχρι στγμής) .
Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 13:06
Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 13:23
Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 14:40
Neverending story
Παραμύθι από τα λίγα και καλά. Δράκοι, ξωτικά και άλλα περίεργα πλάσματα σε μία φανταστική χώρα που πεθαίνει. Και αυτός που θα την σώσει είναι ένας μικρός ήρωας.
Δεν το έχω τελειώσει ακόμα, σε κάθε ευκαιρία διαβάζω και από ένα κεφάλαιο, στα αγγλικά καθώς στα ελληνικά δεν το βρήκα.
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2008 - 01:50