Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~

• This topic is locked This topic is locked
1118 replies to this topic

#166 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 05 July 2008 - 15:23

Σύμφωνα με τη μάνα μου, στα βιβλία χρωστάω τη μισή μου μυωπία. :hahaha:

και εγω καπως ετσι. και την αλλη μιση στο πισι μου.

εμενα ο Κοελιο, δνε μαρεσει, αλλα για τον Κοσμο της Σοφιας, εχω να πω τα καλυτερα. αν θες κατι απο Τολκιν, διαβασε το Σιλμαριλλιον για να ολοκληρωσεις σχεδον την ιστορια, και μετα μπορεις να ριξεις μαι ματια στο Υφαντο της Φιοναβαρ, καθως κα ιστο Μαγο. ειδικα το Υφαντο, ειναι μια κλασσικη ιστορια, ελαφρως αλλαγμανη, ειναι κατι γνωστο αλλα και διαφορετικο, ελαφρυ στην αρχη, που σοβαρευει προς το τελος. ο συγγραφεας του βοηθησε τον Κριστοφερ Τολκιν να βγαλει το Σιλμαριλλιον, αν αυτο λεει κατι. εμενα μου αρεσε, αλλα πλεον ειναι αρκετα ελαφρυ

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#167 Thoririn

Thoririn

Silence equals sane

• Members
  • 59 posts

Posted 05 July 2008 - 17:16

Προσώπικα , δινώ περρισοτερο εμφαση στα φιλοσοφικα βιβλια & στα βιβλια φαντασίας, προσφατα διαβασα τον ''Αντιχριστιανό του Νιτσε '',και την ιστορική ερευνα στην θεμελιοση της Χριστιανικης Θρησκειας ''Το Λυκόφως των θεών'' :tensai:

Απο αποψή Φανταστικής Μυθοπλασίας . πρεπει να τσεκάρετε τα Dragonlance

(καλήτερα της αγγλικές εκδόσεις)(οι ελληνίκες ειναι πολυ φτωχές) :congrats:

:wis:

#168 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 05 July 2008 - 21:18

εμενα ο Κοελιο, δνε μαρεσει, αλλα για τον Κοσμο της Σοφιας, εχω να πω τα καλυτερα. αν θες κατι απο Τολκιν, διαβασε το Σιλμαριλλιον για να ολοκληρωσεις σχεδον την ιστορια, και μετα μπορεις να ριξεις μαι ματια στο Υφαντο της Φιοναβαρ, καθως κα ιστο Μαγο. ειδικα το Υφαντο, ειναι μια κλασσικη ιστορια, ελαφρως αλλαγμανη, ειναι κατι γνωστο αλλα και διαφορετικο, ελαφρυ στην αρχη, που σοβαρευει προς το τελος. ο συγγραφεας του βοηθησε τον Κριστοφερ Τολκιν να βγαλει το Σιλμαριλλιον, αν αυτο λεει κατι. εμενα μου αρεσε, αλλα πλεον ειναι αρκετα ελαφρυ

Τα δυο τελευταία είναι φαντασίας?

15fkk04.jpg

#169 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 05 July 2008 - 21:26

ναι κα ιτα δυο ειναι fantasy

#170 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 05 July 2008 - 21:32

ναι κα ιτα δυο ειναι fantasy

Εντάξει τότε, θα τα κοιτάξω οπωσδήποτε. Thanks! :gotit:

15fkk04.jpg

#171 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 06 July 2008 - 09:26

Αν και δεν είμαι πολύ του βιβλίου και έχω διαβάσει λίγα ας παραθέσω τη γνώμη μου.
Από το όνομά μου αρκετοί καταλαβαίνετε ότι είμαι φανατικός θαυμαστής του Σιλμαρίλλιον του Τόλκιν.:nod:
Αν η τριλογία του Άρχοντα μου άρεσε μία φορά, τότε το Σιλμαρίλλιον μου άρεσε 100!!! Το έχω διαβάσει δύο φορές και θα το ξαναδιαβάσω κάποια στιγμή. Κρίμα όμως που δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει, αν και 200 χρόνια να ζούσε πάντα θα το εμπλούτιζε και ποτέ δεν θα το ολοκλήρωνε πιστεύω...
Πέρα λοιπόν από Τόλκιν, έχω πορωθεί με το ''Οι Πύλες Της Φωτιάς'' του Πρέσφιλντ που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει και ταινία για να ξεπεράσει την ταινία των ''300'' του Μίλλερ άνετότατα!
Επίσης, μου αρέσει, όπως και σε πάρα πολύ κόσμο, ο Στίβεν Κινγκ(κάποτε πρέπει να τελειώσω το ΙΤ που όλο το ξεκινάω και όλο το αφήνω λίγο μετά την αρχή:uhh:.
Τέλος, μεγάλη απογοήτευση για μένα ύστερα από όσα είχα ακούσει, είναι ο Αλχημιστής, καθώς το βρήκα αρκετά απλοικό και παιδικό.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#172 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 06 July 2008 - 12:43

Αυτό τον καιρό διαβάζω τα Amber books. Zelazny = LFE :)
Απίθανες δουλειές.
Posted Image

#173 Thoririn

Thoririn

Silence equals sane

• Members
  • 59 posts

Posted 06 July 2008 - 16:02

Ο Τόλκιν. ειναι η φανταστικη μυθοπλασία,,,:nod:

:wis:

#174 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 06 July 2008 - 17:39

Μια και μιλαμε για βιβλία φαντασίας έχει διαβασει κανείς τα Eragon και Eldest? Θα μπορούσα να τα θάβω μέχρι να λιώσουν τα δάχτυλά μου πάνω στο πληκτρολόγιο αλλά θα ήθελα να ακούσω και μερικές ακόμα γνώμες πρώτα. :uhh:

15fkk04.jpg

#175 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 06 July 2008 - 18:07

αυτα τα βιβλια πολυ απλα δεν υπαρχουν. ειναι ολοκληρα, αποκλειστικα αντιγραφες και κοψε-ραψε. τα σιχαινομαι μεχρι αηδιας.

#176 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 06 July 2008 - 20:31

Προσώπικα , δινώ περρισοτερο εμφαση στα φιλοσοφικα βιβλια & στα βιβλια φαντασίας, προσφατα διαβασα τον ''Αντιχριστιανό του Νιτσε '',και την ιστορική ερευνα στην θεμελιοση της Χριστιανικης Θρησκειας ''Το Λυκόφως των θεών'' :tensai:

Μήπως λές τον ANΤΙΧΡΙΣΤΟ και όχι τον 'αντιχριστιανό" ; Εάν ναι ,είναι ένα από τα αγαπημένα μου φιλοσοφικά έργα .

Το άλλο δεν το έχω διαβάσει .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#177 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 06 July 2008 - 21:59

αυτα τα βιβλια πολυ απλα δεν υπαρχουν. ειναι ολοκληρα, αποκλειστικα αντιγραφες και κοψε-ραψε. τα σιχαινομαι μεχρι αηδιας.

+1.000.000.000

Σενάριο από Star Wars σε μια κακή απομίμηση του κόσμου του Τόλκιν, με όλα τα κλισέ που υπάρχουν, αντιπαθέστατους χαρακτήρες και παχιά λόγια. :fromabove:

15fkk04.jpg

#178 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 07 July 2008 - 13:25

Εχω το Eragon/Eldest, αλλά από αυτά που ακούω γενικώς (δεν έχω δεί την ταινία) μάλλον θα τα διαβάσω στην τελείως απίθανη περίπτωση που ξεμείνω από βιβλία...

#179 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 08 July 2008 - 13:35

Μια και μιλαμε για βιβλία φαντασίας έχει διαβασει κανείς τα Eragon και Eldest? Θα μπορούσα να τα θάβω μέχρι να λιώσουν τα δάχτυλά μου πάνω στο πληκτρολόγιο αλλά θα ήθελα να ακούσω και μερικές ακόμα γνώμες πρώτα. :uhh:

booooooring.

βέβαια αν είχε ο μπαμπάς μου εκδοτική και γω στα 15 μου θα είχα εκδόσει αυτά που έγραφα τότε, και ειδικά αν τα πούλαγα σε αμερικανάκια ακριβώς την στιγμή που είναι τρελή μόδα το φάνταζι θα είχα βγάλει τα κέρατά μου. και θα ήταν και πολύ καλύτερα απ' το Έραγκον. ο,τιδήποτε θα ήταν πολύ καλύτερο, βασικά. :yawn2:

Posted Image

#180 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 08 July 2008 - 14:23

γενικα διαβαζω πολυ βιβλια!!!!
καποιοα απο αυτα που μου αρεσαν ειναι:
1."ψηφιακο οχυρο"dan brown
2."the da vinci code"dan brown
3."harry potter"j.k.rowling
4."extravaganga 1,2,3"......
5."αστερι του βορρα"filip poulman(το διαβαζα τα χριστουγεννα αλλα ειχα αφησει 10 σελιδες που τις διαβασα εχθες)
6."hobit"tolkien
7."raven's gate"antoni horowits
8."πρωτοτοκος"........
9."αστεροσκονη"........

και εγω εχω μυωπια που οφειλεται στο οτι παλια διαβαζα βιβλια στο σκοταδι γιατι τα αρχιζα το μεσιμερι ,τα τελειωνα το βραδυ και βαριομουν να αναψω το φως......................και στην κληρονομικοτητα!!!!

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'