Ιδικα το Νο#2 Balsa ειναι θεΐκο, (δεν μπορω με την ανατομια

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2010 - 19:11
XD ποιος ειπε πως θα ηταν ευκολοΠολλα μου ζητας κυριος,
το χρωματισμα στα traditional θελει πολυ λιωσιμο.
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2010 - 19:15
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2010 - 21:48
Οn the internetz. Και περα απο τα tutorials, πρεπει φταιει λιγο και η δεκαπενταχρονη ενασχολια μου με το σπορ (σε προσωπικο επιπεδο καθαρα), α! Και το ελευθερο σχεδιο στο ΕΠΑΛ και στο ΤΕΙ βοηθησε με τον τροπο του.O.M.G που εμαθες να ζωγραφιζεις τοσο μαματα?
Ιδικα το Νο#2 Balsa ειναι θεΐκο, (δεν μπορω με την ανατομια!!)
XD ποιος ειπε πως θα ηταν ευκολο
lets go
αββββ ειναι πολααααα
μαρεση πολυ το 9 (ο tweety >), 11 η προοπτικη απο πανω φεναιται τελεια, 12 angel mode *-* , 13 τι κραταει >,> ...
, 14
χααχααχα nooo πως μπορεις! you murder T__T, 15 εμ σαν να λιπει ενα μερος αποτο πανω μερος του κεφαλιου σου και.. ο λεμος (?), 16 αβ σαν να εχει μουτσουροθι λιγο με το συνδιασμο νερο ξυλομπογια.. τουλαχιστον στο bg .. αλλιως μαρεση πολυ η γιαλαδες στη στολη της!, 17 απο κοντα φεναιται πιο καλλα Τ__Τ, νεο στιλ τα σπαει like we say
, XD καποιανου αρεση η hallo kity
XD , 22 βαου! φεναιται σχεδον σαν πινακας Ο.ο
αββββ..![]()
αυτα...
Sorry αν σου επεσε λιγο αποτομα, αλλα επρεπε να αφησω αυτο το υπερβολικα anime-like σχεδιο διοτι καποιοι καθηγητες και φιλοι μου ελεγαν πως δεν ειχε κατι δικο μου πανω του (και δεν το ελεγαν ψεματα, εδειχνε αντιγραμμενο). Φυσικα κι αυτο θυμιζει λιγο εκεινα τα seinen action-horror-drama manga σαν το μπερσερκ που ανεφερες (& gantz, zetman etc.) αλλα πιστευω πως ειναι λιγοτερο εμπορικο that way.Vagelio, άλλαξες style? Αυτό δεν το περίμενα.
Μου θυμίζει κάπως berserk, ειδικά τα μάτια.
Τα σχέδια σου μαμάνε, όπως πάντα και φαίνεται ότι έχεις βελτιωθεί, οπότε τώρα μαμάνε περισσότερο. XD
Πάντως πολύ μου αρέσει το νέο σου στυλ. Η ρεαλιστικότητα στο σχέδιο σου ταιριάζει περισσότερο.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2010 - 15:48
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2011 - 19:54
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vagelio: 03 Απρίλιος 2011 - 20:03
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2011 - 20:00
O__OSpoiler:
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2011 - 23:42
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 01:12
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vagelio: 27 Μάιος 2011 - 14:53
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 05:00
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 25 Μάιος 2011 - 08:33
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 08:08