Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vagelio no Fanart Gallery

• Please log in to reply
217 replies to this topic

#121 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:
  • LocationGreece

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2010 - 19:08

O.M.G που εμαθες να ζωγραφιζεις τοσο μαματα?
Ιδικα το Νο#2 Balsa ειναι θεΐκο, (δεν μπορω με την ανατομια:damn:!!)
The Suraido Project

Δημοσιευμένη  εικόνα

#122 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2010 - 19:11

Πολλα μου ζητας κυριος, :hot: το χρωματισμα στα traditional θελει πολυ λιωσιμο.

XD ποιος ειπε πως θα ηταν ευκολο :hahaha:
lets go
αββββ ειναι πολααααα :frozen:

μαρεση πολυ το 9 (ο tweety >:D), 11 η προοπτικη απο πανω φεναιται τελεια, 12 angel mode *-* , 13 τι κραταει >,> ...:hahaha:, 14 :terror2: χααχααχα nooo πως μπορεις! you murder T__T, 15 εμ σαν να λιπει ενα μερος αποτο πανω μερος του κεφαλιου σου και.. ο λεμος (?), 16 αβ σαν να εχει μουτσουροθι λιγο με το συνδιασμο νερο ξυλομπογια.. τουλαχιστον στο bg .. αλλιως μαρεση πολυ η γιαλαδες στη στολη της!, 17 απο κοντα φεναιται πιο καλλα Τ__Τ, νεο στιλ τα σπαει like we say :D , XD καποιανου αρεση η hallo kity :wooi2: XD , 22 βαου! φεναιται σχεδον σαν πινακας Ο.ο

αββββ..:hot:
αυτα...:emptyonexg1:
Imagination is the only limit!

#123 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2010 - 19:15

Vagelio, άλλαξες style? Αυτό δεν το περίμενα.
Μου θυμίζει κάπως berserk, ειδικά τα μάτια.

Τα σχέδια σου μαμάνε, όπως πάντα και φαίνεται ότι έχεις βελτιωθεί, οπότε τώρα μαμάνε περισσότερο. XD
Πάντως πολύ μου αρέσει το νέο σου στυλ. Η ρεαλιστικότητα στο σχέδιο σου ταιριάζει περισσότερο.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#124 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2010 - 21:48

O.M.G που εμαθες να ζωγραφιζεις τοσο μαματα?
Ιδικα το Νο#2 Balsa ειναι θεΐκο, (δεν μπορω με την ανατομια:damn:!!)

Οn the internetz. Και περα απο τα tutorials, πρεπει φταιει λιγο και η δεκαπενταχρονη ενασχολια μου με το σπορ (σε προσωπικο επιπεδο καθαρα), α! Και το ελευθερο σχεδιο στο ΕΠΑΛ και στο ΤΕΙ βοηθησε με τον τροπο του.
Thank you, και μην ανυσηχεις για την ανατομια, αν συνεχισεις να προχωρας με τον ρυθμο που πας τωρα (ναι, τις ειδα και τις δεκαοκτω σελιδες suraido κι εμεινα με τις βελτιωσεις που εκανες) θα εχεις φτασει σε αρκετα υψηλο level στα επομενα χρονια. Ειναι μεχρι να ανακαλυψεις το ανθρωπινο σωμα (lol, για καποιο λογο ακουγεται πονηρο):hahaha:

XD ποιος ειπε πως θα ηταν ευκολο :hahaha:
lets go
αββββ ειναι πολααααα :frozen:

μαρεση πολυ το 9 (ο tweety >:D), 11 η προοπτικη απο πανω φεναιται τελεια, 12 angel mode *-* , 13 τι κραταει >,> ...:hahaha:, 14 :terror2: χααχααχα nooo πως μπορεις! you murder T__T, 15 εμ σαν να λιπει ενα μερος αποτο πανω μερος του κεφαλιου σου και.. ο λεμος (?), 16 αβ σαν να εχει μουτσουροθι λιγο με το συνδιασμο νερο ξυλομπογια.. τουλαχιστον στο bg .. αλλιως μαρεση πολυ η γιαλαδες στη στολη της!, 17 απο κοντα φεναιται πιο καλλα Τ__Τ, νεο στιλ τα σπαει like we say :D , XD καποιανου αρεση η hallo kity :wooi2: XD , 22 βαου! φεναιται σχεδον σαν πινακας Ο.ο

αββββ..:hot:
αυτα...:emptyonexg1:

Πολλα; Κοιτα ποιος μιλαει μιστερ 200+ σελιδες μανγκα!:orly:
8. Τον τουιτι τον εκανα για μια ξαδερφουλα μου, οσο για τις προοπτικες, νομιζω πως αρχιζω να μπαινω στο νοημα τους. 12. Ναι, αγγελακι~! Ειπα να του βαλω φτερακια για να δειχνει πιο kawaii =w=. Μονο φροντησε να κρατησεις τον δαιμονα σου μακρια του, δεν θελω τα σωματικα υγρα του φιμπσακου μου να γινουν βενζινη για τα σατανικα original mecha σου:oo:!
13. Τι να κραταει καλε; Το δωρο γενεθλιων που της εκανε ο Τζεισον γιατι ξερει ποσο μοναχικη κοπελα ειναι XD
14. ΣΦΑΧ' ΤΗΝ, ΑΡΤΕΜΗ, ΣΦΑΧ' ΤΗΝ! :hahaha::hahaha::hahaha:15. Aλλα αν εκανα και τον λαιμο, θα επρεπε να καω ολο το σωμα και βαριομουν... 16. Πρωτη δοκιμη με ξυρα παστελ. Μου αρεσουν τα μουτζουρωμενα πραγματα (αλλο το οτι δεν αρεσουν στον υπολοιπο πλανητη XD). 17. Ξερω, ξερω Τ^Τ, και δεν ειναι το μονο που φαινεται καλυτερα απο κοντα. Btw, οταν βγηκαμε με τα κοριτσια σου εκανε εντυπωση το συγκεκριμενο σκιτσο θυμαμαι...
22. Tι κανουν τα filterακια του photoshop... εεεε; Watercolor Effect FTW!!!!

Ουφ, that was really something... thank you for the huuuuuuuge comment~!:wooi2:

Vagelio, άλλαξες style? Αυτό δεν το περίμενα.
Μου θυμίζει κάπως berserk, ειδικά τα μάτια.

Τα σχέδια σου μαμάνε, όπως πάντα και φαίνεται ότι έχεις βελτιωθεί, οπότε τώρα μαμάνε περισσότερο. XD
Πάντως πολύ μου αρέσει το νέο σου στυλ. Η ρεαλιστικότητα στο σχέδιο σου ταιριάζει περισσότερο.

Sorry αν σου επεσε λιγο αποτομα, αλλα επρεπε να αφησω αυτο το υπερβολικα anime-like σχεδιο διοτι καποιοι καθηγητες και φιλοι μου ελεγαν πως δεν ειχε κατι δικο μου πανω του (και δεν το ελεγαν ψεματα, εδειχνε αντιγραμμενο). Φυσικα κι αυτο θυμιζει λιγο εκεινα τα seinen action-horror-drama manga σαν το μπερσερκ που ανεφερες (& gantz, zetman etc.) αλλα πιστευω πως ειναι λιγοτερο εμπορικο that way.

D'aaaawwwww, sank you~ :moeee:. Χαιρομαι που το ακουω, γιατι σκοπευω να το κρατησω και να προσπαθησω να το βελτιωσω κι αλλο. Ρεαλιστικοτητα, ε; Μου επιτρεπει να κανω περισσοτερες λεπτομερειες στους χαρακτηρες =w=

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#125 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2010 - 22:24

Οχι εννοώ το "Eden: An endless world"... Science Fiction manga, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! :)
(ευχαριστώ για τη διόρθωση Vaggelio)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SpirosK81: 22 Δεκέμβριος 2010 - 19:00

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#126 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2010 - 15:48

Φοβερο το καινουργιο στυλ! Μπραβο! :riiight:

v4kFmx.png

#127 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2011 - 19:54

Spoiler:

Λόγο λοιπόν των υποχρεώσεων αυτών, η όρεξη μου για σκίτσο καταπιέζεται και εξαλείφεται (ωωω, τι είπα πάλι!), πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχω κάνει και πολλά. Παίζει μέχρι στιγμής να έχω 8-9 σκίτσα για να βάλω στο επόμενο sketchdump, παρόλα αυτά θα ήθελα να ποστάρω μια μικροδουλίτσα που ξεκίνησα καναδυο βδομαδούλες πριν και τέλειωσα σήμερα.

Spoiler:

Σχετικά με τον παραπάνω κύριο, δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου όταν τον ξεκίνησα. Σκεφτόμουν απλώς πως θα φαινόταν μια φιγούρα στο χώρο από διάφορες γωνίες (αγαπάμε προοπτική). Τα ιωνικά κιονόκρανα στις κολώνες μου είχαν κολήσει καιρό τώρα λόγω της ιστορίας τεχνης που μας δίδασκουν σε ΕΠΑΛ και ΤΕΙ, όσο για τον ημιτσίτσιδο δαιμονογκόμενο, ομολογώ ότι χρειάζομαι την δόση μου από seinen action, gar & hotties.:sadist:
Δυστυχώς το sketchpad μου έχει απλές φωτοτυπικές κόλες Α4 με αποτέλεσμα να τον ταλαιπωρήσω λίγο στους τόνους (το φως του σκάνερ μου αντανάκλασε τα κύματα στην περιοχή των μηρών ας πούμε) ενώ από ένα σημείο και μετά το χαρτί άρχισε να φθείρεται. Still, I like him a lot και είπα να τον ποστάρω πριν το sketchdump. Sorry για το τεραστιο κείμενο ^_^'

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vagelio: 03 Απρίλιος 2011 - 20:03

Δημοσιευμένη  εικόνα

#128 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2011 - 20:00

Spoiler:

O__O
Είναι καταπληκτικό!Αριστούργημα!
Μπράβο,συνέχισε έτσι!

*Συνεχίζει να κοιτάει την εικόνα εντυπωσιασμένος*

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#129 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2011 - 20:14

*o*..... O_O -----..... Τωρά να πω η να μην πω;;;
... οκ... Ουάου!!!!! Προσκυνώ με τα μούτρα κολλημένα στο πάτωμα!!!!!

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#130 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2011 - 23:42

:respect:

Eκπληκτικη λεπτομερεια!

2bbd14fc.jpg

#131 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:
  • LocationGreece

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 14:11

apla super uber duper RESPECT!!!!
The Suraido Project

Δημοσιευμένη  εικόνα

#132 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 01:12

Thankies παιδιά :if:. Είχα τρελές ορεξούλες (για μολυβάκι XD).
Και σήμερα τέλειωσα ένα 100% traditional σχεδιάκι.
Βασικά δύο σχεδιάκια ήταν αρχικά (oι γραμμές και το χρώμα) αλλά τα ένωσα στο φώτοσοπ. Eλπίζω αυτό να μην το κάνει να μετράει για digital).
Spoiler:

Το ξέρω, έχω τρελό κόλημα με τις ξυλομπογιές και τους σέξυ μπαμπάδες :joyful:.

Α! Είχα σκιτσάρει ένα yaoi το οποίο και σκόπευα να κρύψω στα έγκατα των συρταριών του γραφείου μου, αλλά ύστερα από παράκληση της Anelis αποφάσησα να το δημοσιεύσω. LOL :kakaka:.
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vagelio: 27 Μάιος 2011 - 14:53

Δημοσιευμένη  εικόνα

#133 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 01:57

Τα σπας μπράβο:8):
Δημοσιευμένη  εικόνα

#134 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 05:00

Μπράβο κοριτσάρα μου, τα έσπασες πάλι!!!

Αυτό το κολασμένο yaoi διαβολάκι *πρέπει* να χρωματιστεί!!!:kawaii:

Και μην ανησυχείς για το μελάνωμα, με τον καιρό θα στρώσει, απλά θέλει επιμονή, και ίσως μικρότερα πενάκια. (άσχετο, πρέπει να δοκιμάσεις τα pentel!)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 25 Μάιος 2011 - 08:33

Δημοσιευμένη  εικόνα

#135 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 08:08

holy fuckshit.