Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vagelio no Fanart Gallery
Posted 25 May 2011 - 08:49
Το πρόσωπο του πατέρα με την ξυλομπογιά είναι φανταστικό και(!) το χέρι, αν και μου φαίνεται λιιιιίγο μικρό
Posted 25 May 2011 - 09:33

Υ.Γ.¨Άμα δε βρίσκεις χρόνο για καθάρισμα στο σπίτι, προσφέρομαι να κάνω εγώ τη "βρομοδουλειά"!!! (Άντε, θα θυσιαστώ στο βωμό της τέχνης!!!)

Posted 25 May 2011 - 18:07
@Six Winged Angel why???? άνοιξες το περιεχόμενο το spoiler?

@Tanatsos ευχαριστώ για την κριτική

@LuluChan92 τα chibi classmates? Mα αυτά δεν είναι δικές μου ιδέες, είναι αναμνήσεις ζωγραφισμένες στο χαρτί

P.S.: όχι, πραγματικά δεν θες να δεις τα χάλια της μπιχλιάρικης γκαρσονιέρας μου, ειδικά η τουαλέτα θα σου προκαλέσει εφιάλτες

Sankyouu dear:if:~!Μπράβο κοριτσάρα μου, τα έσπασες πάλι!!!
Αυτό το κολασμένο yaoi διαβολάκι *πρέπει* να χρωματιστεί!!!
Και μην ανησυχείς για το μελάνωμα, με τον καιρό θα στρώσει, απλά θέλει επιμονή, και ίσως μικρότερα πενάκια. (άσχετο, πρέπει να δοκιμάσεις τα pentel!)
Το coloring για τις ερχόμενες εβδομάδες το βλέπω λιγουλάκι χλωμό αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ όταν μου το ζητάνε έτσι, οπότε μάλλον θα καθυστερήσω το sketchdump που σκοπεύω να ανεβάσω στα μέσα του Ιουνίου. Χαλαρά.......

Ντρέπομαι λίγο που το λέω αλλά τα μικρότερα nibs για την πένα με τσάντιζαν γιατί στέγνωναν γρήγορα κι έπρεπε να τα βουτάω στην μελάνη όλη την ώρα

Pentel? Aυτά τα γλυκούλια λες? http://www.pentel.com/catalog.php?cat_id=40
Φαίνονται πολύ βολικά ^_^, έχεις να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο που έχεις δοκιμάσει και σου αρέσει? Αυτό το πενάκι-πινέλο τι λέει?
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 25 May 2011 - 18:16
@Six Winged Angel why???? άνοιξες το περιεχόμενο το spoiler?
Όχι, άκουσα τις προειδοποιήσεις σου XP απλούστατα το πάνω spoiler έχει εξαιρετικά καλά δουλεμένες ξυλομπογιές, well done-
Posted 25 May 2011 - 20:07

Posted 25 May 2011 - 20:47
Όπως σου έχω ξαναπεί,όλα είναι καταπληκτικά,εκπληκτικά,τέλεια κτλ,κτλ.
Τέλος πάντων, Χρωστάς και το καινούργιο Chapter του κομικ!!

Posted 25 May 2011 - 21:14
Yer welcomeSankyouu dear:if:~!
Το coloring για τις ερχόμενες εβδομάδες το βλέπω λιγουλάκι χλωμό αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ όταν μου το ζητάνε έτσι, οπότε μάλλον θα καθυστερήσω το sketchdump που σκοπεύω να ανεβάσω στα μέσα του Ιουνίου. Χαλαρά.......
Ντρέπομαι λίγο που το λέω αλλά τα μικρότερα nibs για την πένα με τσάντιζαν γιατί στέγνωναν γρήγορα κι έπρεπε να τα βουτάω στην μελάνη όλη την ώρα...
Pentel? Aυτά τα γλυκούλια λες? http://www.pentel.com/catalog.php?cat_id=40
Φαίνονται πολύ βολικά ^_^, έχεις να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο που έχεις δοκιμάσει και σου αρέσει? Αυτό το πενάκι-πινέλο τι λέει?

Έτσι, έτσι, πώς θα βγάλουμε ολόκληρο καλοκαίρι με ένα μόνο sketchdump?!
Εγώ όοοοταν είχα δουλέψει με πένα και σινική μελάνη μου είχε βγει η πίστη και τα είχα παρατήσει. Το καλύτερο είναι να βρεις ένα καλάμι και να το ξύσεις με κοπίδι.
Λέω για αυτό το ΘΕΙΚΟ πενάκι! http://www.pentel.com/catalog_product.php?id=3982
Είναι πολύ δύσκολο να το μάθεις, αλλά αξίζει, και για αρχή θα είναι πιό εύκολο από την πένα και ίσως σε βοηθήσει να τη συνηθίσεις. Το πουλάνε μόνο σε ένα μέρος στην Αθήνα, κάνει γύρω στα 12-15 ευρώ και έχει και ανταλλακτικά. Θα σε πάω να το πάρεις οπωσδήποτε (και πρέπει να πάρω κ εγώ ένα καινούργιο εδώ που τα λέμε...).
Άντε να δούμε και τα υπόλοιπα!
Posted 25 May 2011 - 22:03

Posted 25 May 2011 - 22:25
Yer welcome
Λέω για αυτό το ΘΕΙΚΟ πενάκι! http://www.pentel.com/catalog_product.php?id=3982
Είναι πολύ δύσκολο να το μάθεις, αλλά αξίζει, και για αρχή θα είναι πιό εύκολο από την πένα και ίσως σε βοηθήσει να τη συνηθίσεις. Το πουλάνε μόνο σε ένα μέρος στην Αθήνα, κάνει γύρω στα 12-15 ευρώ και έχει και ανταλλακτικά. Θα σε πάω να το πάρεις οπωσδήποτε (και πρέπει να πάρω κ εγώ ένα καινούργιο εδώ που τα λέμε...).
Άντε να δούμε και τα υπόλοιπα!
Πολύ ενδιαφέρον, μπορείς να μου πεις που?
Posted 25 May 2011 - 22:37
Posted 25 May 2011 - 22:40
Posted 25 May 2011 - 22:41

Posted 25 May 2011 - 23:17
Posted 26 May 2011 - 12:30
Art Center, στην Ομόνοια, κοντά στην Άκτο. Ακριβή διεύθυνση δεν ξέρω, αλλά είναι εύκολο να το βρεις αν ξέρεις την περιοχή. ^^
Καποδιστρίου 36 & Γ Σεπτεμβριου
I'll be there to welcome you:P
(δεν ειχα ιδεα οτι ειχαμε τετοιο πραγμα, εισαι σιγουρη?)