Posted 12 September 2010 - 14:29
Posted 12 September 2010 - 15:46
Posted 13 September 2010 - 20:40
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 13 September 2010 - 20:47
Edited by BoredForLife, 13 September 2010 - 21:06.
Posted 13 September 2010 - 20:59
Posted 14 September 2010 - 11:54
Posted 14 September 2010 - 14:58
Eυχαριστώ πολύGratz για τον διαγωνισμο και για τα φοβερο-καταπληκτικο-θεικα σχεδια!!!!!!!!!!!!!!!!!! I envy you
Ελεγα να πάρω και εγω μέρος το επόμενο καλοκαίρι αλλα με τετοια σχέδια δεν παίζει
......... Ας ελπίσουμε το μάθημα σχεδίου φετος να κανει κατι..... Αλλιως δεν με βλέπω για πολυ ακομα στο θεμα σχεδιο μανγκα xD
ΛΟΟΟΟΛ!Αρχικά...ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΤΕ! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ...
*Ελαφρύ βήξιμο*
Πέρα απο την πλάκα, αυτό που έχεις δεσποινής είναι ταλέντο! Πάρα πολύ ωραίες δουλειές όλα! Ελπίζω να συνεχίσουμε να βλέπουμε κι άλλα. (μπορεί να σε μισώ λιγότερο κάθε φορά που ανεβάζεις κάτι)
Keep it up!
Κρίμα που δεν τα βγάζει στην ίδια ποσότητα που βγάζει το ελαιόλαδο και την καννάβηΑχ τι αστέρια βγάζει η Κρήτη. Πολλά πολλά συγχαρητήρια Βαγγελιό μου. Σου εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον. Πραγματικά αξίζεις πολλά
Posted 14 September 2010 - 15:24
Eυχαριστώ πολύ
.
Να πάρεις μέρος, μέχρι του χρόνου θα έχεις βελτιωθεί (το ελεύθερο σχέδιο βοηθάει στην καλή αντίληψη της εικόνας) και πέρα από αυτό, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου στον τομέα των νέων ταλέντων που τα πράγματα είναι ευκολότερα μιας και στα βραβεία παίζονται υποτροφίες και όχι λεφτά.
Επί τι ευκαιρία, ωραία η υπόγραφή σου, κι εμένα με εμπνέει το bakuman
Posted 15 September 2010 - 00:54
Μια συμβουλη μονο, μην αρχισεις να το φτιαχνεις απο τωρα γιατι θα καταληξεις σαν κι εμενα που απο τις αρχες του ιουλιου ξεκινησα να φτιαχνω καινουργιο επειδη δεν μου αρεσε καθολου το παλιο το οποιο ειχα ξεκινησει τον σεπτεμβρη πριν ενα χρονοΕλπιζω πλακα πλακα να κανει κατι >.> Και για τον διαγωνισμο έχω ήδη σκεφτει καμια πενταρια ιστοριουλες αλλα who knows μεχρι τοτε βλεπουμε
Lol βασικα εγω bakuman αρχισα να διαβαζω το περσινο καλοκαιρι και δυο μερες μετα αρχισα το σχεδιο κτλπ
Ευχαριστω παρα πολυ, αν οι φετεινες συμμετοχες ηταν στο ιδιο επιπεδο με τις περσινες, θα ειχα στανταρ την πρωτη θεση αλλα δυστυχως αυτην τη χρονια ηταν παρα πολυ καλεςCongrats vagelio για την 3η θεση αν και επρεπε να σε βαζανε στην 1η ,γιατι το εχεις με 1000
^^
Posted 15 September 2010 - 16:39
Posted 21 December 2010 - 03:43
Πολλα μου ζητας κυριος,next time traditional only
Posted 21 December 2010 - 04:15
Posted 21 December 2010 - 19:00