Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vagelio no Fanart Gallery

• Please log in to reply
217 replies to this topic

#91 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2010 - 23:09

τέλεια~:awww:
ειδικά το fictional city, o leo, h layla και ο ashura(red fan!) είναι εκπληκτικοί.....
και το practice στο περιτύληγμα σοκολάτας!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#92 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2010 - 06:59

@Vagelio-chan (βάζει ένα lio και έτοιμο 8D)

Πολύ ωραία! Πάντως εμένα μου άρεσε αρκετά το συγκεκριμένο σχέδιο αλλά εσύ αποφασίζεις :) We will wait for another Ginko fanart ^-^

Και το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλά και αρέσει :)
Πράγματι, φαίνεται ότι έχει επιτυχία και στους άλλους. Γιατί όχι λοιπόν; :joyful:

Μα πόσο συμφωνώ μαζί σου; Απόλυτα όμως. Απορώ πως την αντεχούνε τα παιδάκια. Πωω τι απαίσιο που είναι να ξυπνάς με την τηλεόραση ανοιχτή και να ακούς αυτό που έγραψες. Είναι ότι πιο σπαστικό έχω δει. (βασικά μπορεί να υπάρχουν και άλλα πιο σπαστικά, αλλά για την ώρα)

Πάντως, εμένα μου φαίνονται ενδιαφέροντες και εξάλλου λατρεύω τους κωμικούς χαρακτήρες :kakaka:
:OMG3: Ουαου, δεν ήταν ανάγκη αλλά ευχαριστώ πολύ που κάθησες και το έγραψες όλο!!!
Τώρα φαίνεται και πιο ωραίο 8D

πρωτο πανελ: sparkle sparkle
δευτερο πανελ-αρτεμη: Ηλιθιε!

The best! 8D

Λογικό μου ακούγεται, και συγχαρητήρια :)
Πράγματι, μεγάλο δίκιο! 100 χρόνια μετά ακόμη θα το χρησιμοποιούν. Μη σου πω ότι μπορεί να ζει ακόμη ο τύπος.
Χαχα λολ όμως ο καθηγητής σου.

#93 exonvirus

exonvirus

Nihilistischen Rächer

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 19:40

Αχ...ηταν απλα οφθαλμολουτρο για μενα...εισαι απλα αστερι!! δεν εχω κατι να πω εξαιρετικο απλα...:blingeye2: μια ερωτηση μονο...αυτα προφανως τα επεξεργαζεσαι σε photoshop..ειναι δυσκολη αυτη η επεξεργασια?θελω να ξεκινησω κι εγω γι αυτο ρωταω!
Δημοσιευμένη  εικόναFor those who never learned to fail, failure is thought to be the one who
made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!

ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte

#94 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 20:13

τέλεια~:awww:
ειδικά το fictional city, o leo, h layla και ο ashura(red fan!) είναι εκπληκτικοί.....
και το practice στο περιτύληγμα σοκολάτας!!!!!

Επιτέλους, κάποιος αναγνώρισε και την Layla :blingeye2::if:. Ευχαριστώ πολύ ^_^.

@Vagelio-chan (βάζει ένα lio και έτοιμο 8D)

Μα πόσο συμφωνώ μαζί σου; Απόλυτα όμως. Απορώ πως την αντεχούνε τα παιδάκια. Πωω τι απαίσιο που είναι να ξυπνάς με την τηλεόραση ανοιχτή και να ακούς αυτό που έγραψες. Είναι ότι πιο σπαστικό έχω δει. (βασικά μπορεί να υπάρχουν και άλλα πιο σπαστικά, αλλά για την ώρα)

Πάντως, εμένα μου φαίνονται ενδιαφέροντες και εξάλλου λατρεύω τους κωμικούς χαρακτήρες :kakaka:
:OMG3: Ουαου, δεν ήταν ανάγκη αλλά ευχαριστώ πολύ που κάθησες και το έγραψες όλο!!!
Τώρα φαίνεται και πιο ωραίο 8D

Έλα μου ντε, πως την παλεύουν... και τις προάλλες άκουσα πως υπάρχουν στο Αλτερ κάτι ακόμα χειρότερα από την Ντόρα (δεν θυμάμαι πως τα λένε, αλλά έχουν 3d animation). :Crying2:
Χαίρομαι που το ακούω, κι εγώ έχω αδυναμία στα comic reliefs, σε ξαλαφρώνουν μετά από κάθε αποκαρδιοτική σκηνή =w=. Arigato Vage-chan :kawaii:
Μα έπρεπε, ήταν δικό μου το λάθος εξ αρχής που βαριόμουν να τα γράψω.

Αχ...ηταν απλα οφθαλμολουτρο για μενα...εισαι απλα αστερι!! δεν εχω κατι να πω εξαιρετικο απλα...:blingeye2: μια ερωτηση μονο...αυτα προφανως τα επεξεργαζεσαι σε photoshop..ειναι δυσκολη αυτη η επεξεργασια?θελω να ξεκινησω κι εγω γι αυτο ρωταω!

Να ΄σαι καλά, και τα δικά σου fanart ήταν οφθαλμόλουτρο, αν ήμουν bleach fan θα είχα μείνει στον τόπο από τα nosebleeds :nbleed:
Eνδιαφέρεσαι για το digital art? Ναις. Πρώτα απ' όλα όμως πρέπει να μου πεις τι ακριβώς ζητάς από την ψηφιακή επεξεργασία... καθάρισμα του σχεδίου και αυξομοιώσεις στην αντίθεση των τόνων; Χρωμάτισμα και εφφέ; Αν μιλάμε για photoshop, στην αρχή θα σου φαίνεται λαβύρινθος και θα χρειαστείς λίγη υπομονή μέχρι να μάθεις την πολυτημότητα των layers, τα selection tools και τα εντυπωσιακά adjustments.
Οπότε άμα θες να ανοίξουμε συζήτηση σχετικά με αυτό, πόσταρε κάποια απορία στο thread με το photoshop ή γράψε την στο προφίλ μου :) . A! Kαι αν θες να βάλεις χρώμα και δεν έχεις pen tablet, τότε καλύτερα να χρησιμοποιήσεις paint tool sai και όχι photoshop...

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#95 exonvirus

exonvirus

Nihilistischen Rächer

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 20:19

Να ΄σαι καλά, και τα δικά σου fanart ήταν οφθαλμόλουτρο, αν ήμουν bleach fan θα είχα μείνει στον τόπο από τα nosebleeds :nbleed:
Eνδιαφέρεσαι για το digital art? Ναις. Πρώτα απ' όλα όμως πρέπει να μου πεις τι ακριβώς ζητάς από την ψηφιακή επεξεργασία... καθάρισμα του σχεδίου και αυξομοιώσεις στην αντίθεση των τόνων; Χρωμάτισμα και εφφέ; Αν μιλάμε για photoshop, στην αρχή θα σου φαίνεται λαβύρινθος και θα χρειαστείς λίγη υπομονή μέχρι να μάθεις την πολυτημότητα των layers, τα selection tools και τα εντυπωσιακά adjustments.
Οπότε άμα θες να ανοίξουμε συζήτηση σχετικά με αυτό, πόσταρε κάποια απορία στο thread με το photoshop ή γράψε την στο προφίλ μου :) . A! Kαι αν θες να βάλεις χρώμα και δεν έχεις pen tablet, τότε καλύτερα να χρησιμοποιήσεις paint tool sai και όχι photoshop...[/QUOTE]

μουαχαχαχαχα...αν νομιζεις πως καταλαβα κατι απο ολα αυτα που ειπες, τρεχα γυρευε..:blurah5:..σημερα μου δωσαν λινκ να κατεβασω το photoshop οποτε δεν τον εχω καν εγκαταστησει...τωρα τι ακριβως θελω να κανω δε ξερω..:hot:...εχμμ..αν εχεις να προτεινεις καποια λινκ που θα με βοηθουσαν τωρα στην αρχη θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως για να μη σε βαζω στον κοπο να ψαχνεσαι για να μου εξηγεις εσυ!thanx a lot παντως !!
Δημοσιευμένη  εικόναFor those who never learned to fail, failure is thought to be the one who
made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!

ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte

#96 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 21:58

.εχμμ..αν εχεις να προτεινεις καποια λινκ που θα με βοηθουσαν τωρα στην αρχη θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως για να μη σε βαζω στον κοπο να ψαχνεσαι για να μου εξηγεις εσυ!thanx a lot παντως !!

Deviant art is your friend :).
Aμα το σκιτσο σου ειναι βρομικο η τσαλακωμενο, μπορεις να το καθαρισεις χρησιμοποιωντας τα adjustments http://celsa.deviantart.com/art/Tutorial-Cleaning-sketches-161716026?q=boost%3Apopular+how+to+clean+lineart&qo=40
Και ενα παρα πολυ ωραιο coloring tutorial για αρχαριους http://tomatobisque.deviantart.com/art/PS-Begginers-Coloring-Tutorial-116497416?q=boost%3Apopular+coloring+tutorial+ps&qo=10
Αυτα για τωρα, αν τα μαθεις μετα ολα τα υπολοιπα θα ειναι ευκολα :gotit:. Α! Και οταν εχεις ενα αρχειο με παραπανω απο ενα layer, να το αποθηκευεις σε μορφη psd η tiff.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#97 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 17:39

Η συμμετοχη μου για τον 10ο διαγωνισμο κομικς finished. Χρειαστηκε ενα μηνα για να γινει, πηρα την τριτη θεση στους νεους καλλιτεχνες (500 ευρω) και εμαθα να σχεδιαζω μπακγκραουντς της προκοπης :) . Συγχαρητηρια σε ολους οσους πηραν μερος ^_^

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#98 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 18:23

Η συμμετοχη μου για τον 10ο διαγωνισμο κομικς finished. Χρειαστηκε ενα μηνα για να γινει, πηρα την τριτη θεση στους νεους καλλιτεχνες (500 ευρω) και εμαθα να σχεδιαζω μπακγκραουντς της προκοπης :) . Συγχαρητηρια σε ολους οσους πηραν μερος ^_^

Spoiler:

Συγχαρητήρια για το διαγωνισμό!:gotit:
Σου εύχομαι μια ακόμη καλύτερη θέση σε επόμενους διαγωνισμούς!

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#99 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 19:01

Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic !

GZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 11 Σεπτέμβριος 2010 - 19:34

2bbd14fc.jpg

#100 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 19:09

Πολύ ωραία. Οι γραμμές, τα χρώματα, η πρωταγωνήστρια. Συγχαρητήρια για τη 3η θέση, η δουλειά είναι πολύ ωραία ως σύνολο. :lovulovu:

ySss0UF.jpg

#101 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 19:45

Συγχαρητήρια για το διαγωνισμό!:gotit:
Σου εύχομαι μια ακόμη καλύτερη θέση σε επόμενους διαγωνισμούς!

Ευχαριστώ, κι εγώ ελπίζω στο μέλλον για καλύτερα πράγματα αν συνεχίσουν να διεξάγονται.:ureshii:

Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic !

GZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!

:blush2::blush2::blush2:

Πολύ ωραία. Οι γραμμές, τα χρώματα, η πρωταγωνήστρια. Συγχαρητήρια για τη 3η θέση, η δουλειά είναι πολύ ωραία ως σύνολο. :lovulovu:

Πάντα λες αυτά που ποθώ να ακούσω περισσότερο. :if::joyful:
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Kai. Yups, μια χαρά είναι και η τρίτη θέση, ειδικά άμα το συγκρίνεις με τις δυο πρώτες συμμετοχές που τις έβλεπα και πρασίνιζα από τη ζήλεια μου, ασχέτως ότι τα άλλα δυο παιδιά που τις δημιούργησαν είναι ευγενέστατα (ναι, τους κασκόπευσα στο deviantart:hihi2:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#102 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 01:08

Μπράβο! Είναι υπέροχο!!! Άξιζες την 3η θέση (τουλάχιστον!)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#103 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 08:03

Πάντα λες αυτά που ποθώ να ακούσω περισσότερο. :if::joyful:
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Kai. Yups, μια χαρά είναι και η τρίτη θέση, ειδικά άμα το συγκρίνεις με τις δυο πρώτες συμμετοχές που τις έβλεπα και πρασίνιζα από τη ζήλεια μου, ασχέτως ότι τα άλλα δυο παιδιά που τις δημιούργησαν είναι ευγενέστατα (ναι, τους κασκόπευσα στο deviantart:hihi2:)

Γιατί να μην το πω; :kakaka: Την πήγα πολύ και ο μπαμπάς της έλεος (με την καλή έννοια) + γέλασα με την όλη συζήτηση. XD

Don't mind, next time, δεν έχω δει τις δημιουργίες τους, but "practice makes perfect". Την επόμενη φορά με περισσότερη εμπειρία θα τα πας ακόμη καλύτερα, αν και 3η θέση δεν είναι και λίγο για πρώτη φορά κατά τη γνώμη μου.

ySss0UF.jpg

#104 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 11:23

Μπράβο για τη συμμετοχή και συγχαρητήρια για την 3η θέση. Πιστεύω την άξιζες!!!
Ειδικά στη 2η σελίδα έπεσα κάτω από τα γέλια:hihi2:
(οοοhh...i m so jealous i didn't manage to participate:if:-καλά πάντα υπάρχει και του χρόνου)

#105 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 12:14

Epicness over 9000!!!!!! :burningbe3:
Τα πάντα είναι υπέροχα! Μπράβο και συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό! Φαντάζομαι βέβαια ότι έριξες ΤΗΝ δουλεία για να το κάνεις. Έμαθα όλο το καλοκαίρι δούλευες.
Αν και είμαι περίεργος να μάθω την δουλεία των άλλων που κατάφεραν και πήραν καλύτερη θέση από εσένα. I mean, how the f*ck did they do that?!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*