ειδικά το fictional city, o leo, h layla και ο ashura(red fan!) είναι εκπληκτικοί.....
και το practice στο περιτύληγμα σοκολάτας!!!!!
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2010 - 23:09
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2010 - 06:59
πρωτο πανελ: sparkle sparkle
δευτερο πανελ-αρτεμη: Ηλιθιε!
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 19:40
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 20:13
Επιτέλους, κάποιος αναγνώρισε και την Laylaτέλεια~
ειδικά το fictional city, o leo, h layla και ο ashura(red fan!) είναι εκπληκτικοί.....
και το practice στο περιτύληγμα σοκολάτας!!!!!
Έλα μου ντε, πως την παλεύουν... και τις προάλλες άκουσα πως υπάρχουν στο Αλτερ κάτι ακόμα χειρότερα από την Ντόρα (δεν θυμάμαι πως τα λένε, αλλά έχουν 3d animation).@Vagelio-chan (βάζει ένα lio και έτοιμο 8D)
Μα πόσο συμφωνώ μαζί σου; Απόλυτα όμως. Απορώ πως την αντεχούνε τα παιδάκια. Πωω τι απαίσιο που είναι να ξυπνάς με την τηλεόραση ανοιχτή και να ακούς αυτό που έγραψες. Είναι ότι πιο σπαστικό έχω δει. (βασικά μπορεί να υπάρχουν και άλλα πιο σπαστικά, αλλά για την ώρα)
Πάντως, εμένα μου φαίνονται ενδιαφέροντες και εξάλλου λατρεύω τους κωμικούς χαρακτήρες
Ουαου, δεν ήταν ανάγκη αλλά ευχαριστώ πολύ που κάθησες και το έγραψες όλο!!!
Τώρα φαίνεται και πιο ωραίο 8D
Να ΄σαι καλά, και τα δικά σου fanart ήταν οφθαλμόλουτρο, αν ήμουν bleach fan θα είχα μείνει στον τόπο από τα nosebleedsΑχ...ηταν απλα οφθαλμολουτρο για μενα...εισαι απλα αστερι!! δεν εχω κατι να πω εξαιρετικο απλα...
μια ερωτηση μονο...αυτα προφανως τα επεξεργαζεσαι σε photoshop..ειναι δυσκολη αυτη η επεξεργασια?θελω να ξεκινησω κι εγω γι αυτο ρωταω!
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 20:19
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 21:58
Deviant art is your friend.εχμμ..αν εχεις να προτεινεις καποια λινκ που θα με βοηθουσαν τωρα στην αρχη θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως για να μη σε βαζω στον κοπο να ψαχνεσαι για να μου εξηγεις εσυ!thanx a lot παντως !!
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 17:39
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 18:23
Συγχαρητήρια για το διαγωνισμό!Η συμμετοχη μου για τον 10ο διαγωνισμο κομικς finished. Χρειαστηκε ενα μηνα για να γινει, πηρα την τριτη θεση στους νεους καλλιτεχνες (500 ευρω) και εμαθα να σχεδιαζω μπακγκραουντς της προκοπης
. Συγχαρητηρια σε ολους οσους πηραν μερος ^_^
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 19:01
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 11 Σεπτέμβριος 2010 - 19:34
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 19:09
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 19:45
Ευχαριστώ, κι εγώ ελπίζω στο μέλλον για καλύτερα πράγματα αν συνεχίσουν να διεξάγονται.Συγχαρητήρια για το διαγωνισμό!
Σου εύχομαι μια ακόμη καλύτερη θέση σε επόμενους διαγωνισμούς!
Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic Epic !
GZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!
Πάντα λες αυτά που ποθώ να ακούσω περισσότερο.Πολύ ωραία. Οι γραμμές, τα χρώματα, η πρωταγωνήστρια. Συγχαρητήρια για τη 3η θέση, η δουλειά είναι πολύ ωραία ως σύνολο.
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 08:03
Γιατί να μην το πω;
Πάντα λες αυτά που ποθώ να ακούσω περισσότερο.
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Kai. Yups, μια χαρά είναι και η τρίτη θέση, ειδικά άμα το συγκρίνεις με τις δυο πρώτες συμμετοχές που τις έβλεπα και πρασίνιζα από τη ζήλεια μου, ασχέτως ότι τα άλλα δυο παιδιά που τις δημιούργησαν είναι ευγενέστατα (ναι, τους κασκόπευσα στο deviantart:hihi2:)
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 11:23
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 12:14
*waving intensifies*