Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vagelio no Fanart Gallery
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2010 - 10:23
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2010 - 12:52
Εκπληκτικο σχεδιο...τα παντα ειναι αψογα... μπραβο σου!
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 19:51

Οσο για τις ατομικες απαντησεις, gomen, δε θα κανω multiple quote γιατι μου πεφτουν μπολικες και το ποστ θα γινει γιγας. Θα γραψω τα usernames εναλλακτικα

Αρχιζουμε:
@Κenny:
I love clouds:kawaii:. Στην αρχη φοβομουν πως δεν θα τα πετυχενα ουτε στο σχημα αλλα ουτε και στην σκιαση οποτε πηρα το ballpoint pen και δοκιμασα να κανω ενα συννεφο σε καποιο αλλο χαρτι.
Τελικα μου βγηκε καλο και αποφασησα να βαλω μερικα συννεφακια στο background για να δειχνει πιο πλουσιο. Glad you like 'em ^_^, οσο για τα backgrounds, ειμαι ικανοποιημενη μαζι τους αν και πιστευω πως ειναι πολυ κατωτερα απο αυτα του tsutomu nihei (μου κινησες την περιεργεια και τον googlαρα), Ι mean look at this awesome thing, such a rich picture http://www.listal.com/viewimage/487262 το σιγουρο ειναι οτι αισθανομαι υπεροχα οταν με συγκρινουν με τετοιους μαστερ και μακαρι να φτασω στο επιπεδο του τα επομενα χρονια. Παντως η αρχιτεκτονικη να μεινει μακρια μου

Anyway Kenny, σ΄ευχαριστω παρα πολυ για τα λογια σου και να ξερεις πως ειμαι υποχρεη και σε 'σενα και σε ολα τα παιδια που αφιερωσαν λιγο απο τον χρονο τους για να το κοιταξουν και να μου πουν την αποψη τους.
@Ζura/Vage-chan:
Xαιρομαι που το ακουω γιατι οι σκιασεις πονεσαν πααααρα πολυ...
Επισης χαιρομαι που ακουω τοσα πολλα για τις λεπτομερειες. Σκεφτομουν να μεταφερω το αρχικο σκιτσο στο pc μεσο του σκανερ και επειτα να το εκτυπωσω σε δυο διαφορετικα χαρτια για να το μελανωσω σε Α3 και να εχει μεγαλητερη ευκρινεια (well, δεν τα καταφερα οποτε το μελανωσα σε A4 ριζοχαρτο Τ^Τ).
Οι βλεφαριδες; Kαι εγω τις λατρεψα αν και το κανουν να shoujoδιζει λιγο lol

Σχετικα με το φυτο καλα που το ανεφερες γιατι σκεφτομουν να κανω κι αλλα στα επομενα backgrounds, μου δινει την εντυπωση πως κανει το μερος να δειχνει πιο απομακρο και εγκατελειμενο.
Ενταξει πιστευω πως καλο θα ειναι οταν το ολοκληρωσω αλλα για καποιον λογο επιμενω πως η πρωτη σελιδα ειναι η καλυτερη απο τις τεσσερις...
Σ' ευχαριστω παρα πολυ vage-chan. Αντε και εις ανωτερα και για τις δυο μας

@Warchief:
Για ολα υπαρχει πρωτη φορα (κι εγω μπαινω σε 500 διαφορετικα thread εδω μεσα αλλα δεν συνιθιζω να γραφω XD). Σ' ευχαριστω πολυ που αφησες σχολιο πανω στη δουλεια μου, για καθε ανθρωπο που ασχολειται με το σχεδιο ακομα και το πιο απλο μπραβο σημαινει πολλα

@MisaYoshiko:
Τhank you so much Misa:kawaii:
@Kai:
Nαι, η αληθεια ειναι πως δεν εμειναν και πολλα (μονο μια κριτικη θαψιματος λειπει για να γινει κομπλε αλλα ποιος την κανει

Σ' ευχαριστω kai, ολα αυτα τα σχολια με κανουν να σκεφτομαι οτι θα μπορουσε να υιοθετησω την συγκεκριμενη τεχνικη και σε κανενα fanart που και που.
@shinigami94:
Ευχαριστω πολυ

@didimakia:
Ευχαριστω, ειναι απο τις λιγες φορες που κανω τοσα λιγα λαθη σε ενα σχεδιο (αν και με τον καιρο θα παψω να υπερηφανευομαι XD)
@anaktas:
Σ' ευχαριστω, για το συγκεκριμενο εχω χρησιμοποιησει ριζοχαρτο (το κολλησα πανω απο το αρχικο σκιτσο και το μελανωσα εκει), πενακι μελανωματος για σκιτσο 0.1 ή drawing pen οπως γραφει πανω του (και οχι ραπιδογραφο, τον σιχαινομαι αυτον XD), Ballpoint pen 0.7 (για τις σκιασεις, ειναι ανετο, φθηνο, ανθεκτικο και μπορεις να το βρεις στο βιβλιοπωλειο της γειτονιας). Τones οχι μιας και θα παει για χρωματισμα στο sai και ουτε καποια απο αυτες τις extreme πενες που χρησιμοποιουν οι mangaka (δεν γνωριζω που τις πουλανε και περα απο αυτο με τρομαζουν λιγο

Α! Ξεχασα το σημαντηκοτερο απ' ολα: πολυ υπομονη, υπομονη που σπαει τα νευρα του γαιδαρου και υπομονη που σκοτωνει (ακουγεται τρομακτικο αλλα ειναι αληθεια).
.
.
.
Ουφ, αυτα....
Σας ευχαριστω ολους απο τα βαθη της καρδιας μου και σας καληνυχτω. Παω να δω και τα σχολια που μου αφησαν στο animeplanet. Bye bye!

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 21:00

χου χου Ballpoint XD ενδιαφερων

πολυ ωραιο σχεδιο και πολυ υποσχομενο σεναριο μαρεσουν τα μελοντικα κομιξ ...
οκ αυτα τωρα ποροθηκα!, παω να βελτιοθω και αλλο

:riiight:good work
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2010 - 21:49
τελεια!!! i mean its the begining
keep going !!
χου χου Ballpoint XD ενδιαφερων* οι ακολουθοι του αντιραπιτογραφου
*
πολυ ωραιο σχεδιο και πολυ υποσχομενο σεναριο μαρεσουν τα μελοντικα κομιξ ...
οκ αυτα τωρα ποροθηκα!, παω να βελτιοθω και αλλο
:riiight:good work
Thank you so much

Aστα να πανε, δυο ραπιδογραφους εσπασα στις πανελληνιες, δεν το εχω μαζι τους.
Το ballpoint απο την αλλη κραταει καλα οτι βασανιστηριο και να του κανω, αν και δεν βγαζει αρκετα δυνατες γραμμες (γι' αυτο το χρησιμοποιω μονο για τις σκιασεις).
Κι εγω τρεφω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στα sci-fi (ειδικα σε αυτα που εχουν αισιοδοξο και φωτεινο υφος), αν και το δικο μου δεν εχει ιδιαιτερο σεναριο (πιο πολυ παει για slice of life).
Kαλη μας συνεχεια

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2010 - 21:59
Συγχαρητήρια είναι το λιγότερο που μπορώ να πω!!!!!

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2010 - 23:42

Kαι κόπι-πάστε μερικά πργματάκια απο ένα γειτονικό forum:
Σχετικά με το κόμικ για τον διαγωνισμό, μου τηλεφώνησαν από τα γραφεία της ελευθεροτυπίας και με μετακίνησαν από την κατηγορία των νέων ταλέντων στην κατηγορία των νέων καλλιτεχνών γιατί λέει το ΕΠΑΛ θεωρείται εξειδικευμένη σπουδή. Από την μία χαίρομαι γιατί άμα κερδίσω κάποιο από τα βραβεία θα βγάλω λεφτά, από την άλλη φοβάμαι μην με ξεσκίσουν οι πραγματικά εκειδικευμένοι του είδους

Τεσπά, ορίστε κι ένα sketchdump με υλικό από το πρώτο μισό του 2010 (προσοχή, τεράστιο αρχείο).
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2010 - 23:56

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2010 - 01:13

λιπον εχουμε και λεμε:
1. ο τυπος (δεν εχω δει Soul Eater V__V' μονο το trailer οταν πρωτοβγηκε XD) φεναιται woooow! αν και πολυ λεπτος (εχει κανει διετα;

2. armored dragon ? ωραιο και αυτο βασικα...
ολα ωραια ειναι η φαση ειναι το AKA YAROS ala chocola

(γενικα εχω αλγεργια τροφικη στα ψαρια... αλλα οχι και σοκολατα

και το Μητσοτακης airline τα σπαει, οπου περναει ολα τα αλλα αεροπλανα θα ανατιναζονται και αυτο εκει ψηλα να πεταει

και γενικα wow εχεις κανει πολλα πραγματα (εξοφιλο, designs κτλπ)
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2010 - 05:57

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2010 - 07:37
Τα πρώτα δύο, πραγματικά σε αφήνουν άφωνο. Μ'άρεσε που αυτό με τον Ashura είναι και σε κόκκινα χρώματα. Όσο για το "monster'' απλά είναι φοβερό. Τέλειες λεπτομέρειες.
Και οι original chraracters σου φαίνονται φοβεροί χαρακτήρες 8D
dora torture XD
Το ficionaly city piece είναι μακράν αυτό που με αρέσει πιο πολύ απ' όλα ^-^ σε μαγνητίζει. Μπορεί να φταίει το background δεν ξέρω, αλλά η σκηνή είναι πολύ ωραία.
Το meme θα ήθελα να το δω και σκέτο xD με τρώει η περιέργεια για το τι λένε.
Επίσης, τα school projects σου, πάρα πολύ ωραία. Φαίνεται πόση δουλειά έριξες. Τα logos μου άρεσαν προσωπικά πάρα πολύ.
Αλλά Μητσοτάκης;

Συγχαρητήρια! Πολύ ωραία όλα! 8 D
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2010 - 21:37
Ευχαριστω πολυ

@DaimonHand
Μου ηρθε πακετακι μιας και ειχα χρηματικη αναγκη, αλλα κρινοντας απο την περσινη πρωτη θεση θα χρειαστω μπολικη τυχη...
Να το δεις το soul eater, ακομα κι αν δεν σε συγκινουν τα shounen, θα μεινεις ικανοποιημενος με το ανιμεσιον και το στορυ. Οχι καλε, δεν ειναι αδυνατος, ειναι υποσιτησμενος

Η σοκολατα; Ενταξει, αμα εχεις αλλεργια δικαιολογησαι να μην την θελεις κοντα σου, παντως ξεριες πως ειναι πλουσια σε ακορεστο Ω3. XDDDD
Θυμαμαι πως μια σημμαθητρια μου την εβλεπε και ανακατευοταν, αλλα μετα που την συνηθησε μου προτεινε να βαλω στην σοκολατα δυο-τρια πτερυγια και μια ουρα ψαριου να εξεχουν.... ε οχι κυρια μου! Η bakayaro περιεχει κομματακια απο 100% αυθεντικο φιλετο μουρουνας, δεν θα μου χαλασεις την ποιοτητα εσυ!

Λολ, σωστος, δεν θα μεινει αεροπλανο για αεροπλανο, στο τελος θα κανει μονοπωλιο και θα πλουτησει

Απ' ολα εχει ο μπαξες, και μαλιστα μερικα απο τα προτζεκτς μου εσπασαν τα νευρα μεχρι να τα τελιωσω >_<
@Κai
Σ' ευχαριστω πολυ ^_^. Δεν περιμενα το τερατακι(2) να γινει τοσο δημοφιλες. Του γκινκο(6) του εχω υποσχεθει πως θα του φτιαξω αλλο fanart, ακομα καλυτερο και με την ανατομια πιο προσεγμενη, ενω το 9 ειναι μια απο τις λιγες προσπαθειες στις οποιες ειμαι ικανοποιημενη σχετικα με τα δυναμικα και την κινηση.
Το 10 εχει κανει πολυ κοσμο να γελασει (ειδικα τις συμμαθητριες μου)

@Zura/Vage-chan
Θελω να φτιαξω κατι ακομα καλυτερο με τον γκινκο πρωτου αποφασισω να κανω χρωματισμο που να αξιζει οποτε μεχρι να ερθει εκεινη η μερα θα κατσω να εξασκηθω σε perspective θεματα και θα προσπαθησω να φτιαξω κανενα δεντρακι της προκοπης.

Τον ashura ηθελα να τον σουλουπωσω λιγο ακομα και να τον βαλω στην γκαλερι και οχι στα μισοτελειωμενα, αλλα τοσο πολυ soul eater fanart βρε παιδι μου... ας κανω και κατι αλλο. Παντως χαιρομαι που ακουω πως τα κοκκινα χρωματα το κανουν να διχνει καλυτερο, μιση ωρα παλευα τα layers και δεν θα μπορουσα να τον ταιριαξω με αλλο χρωμα/αποχρωση. Το κοκκινο τον αντιπροσοπευει καλυτερα

Thanks για το 2, φαινεται πως πρεπει να καν μερικα ακομα γιατι αρεσουν

Δεν ειναι αρκετα ανεπτυγμενοι ακομα αλλα που θα παει, θα μαθω να δημιουργω πιο πρωτοτυπα προφιλ και θα τους κανω ενδιαφεροντες. Προς το παρον, ολοι τους σχεδον ειναι κωμικοι.
Την Ντορα πρεπει να την κανουν εργαλειο μαζικων βασανηστηριων. Δεν μπορω να καταλαβω πως το πενταγωνο δεν εχει παρατηρησει ακομα την αποτελεσματικοτητα της

Αλεπου μην κλεβεις, Αλεπου μην κλεβεις XDDD
Κι εμενα μου αρεσει το fictional city, το φοντο και ποζες μου εχουν ψιλοπετυχει

Oσο για το meme, μιας και εχω χρονο θα στα γραψω (δεν εχω και ορεξη να ξανανοιγω το σκαννερ).
Ευχαριστω και παλι, τα σχολικα προτζεκτ χρειαστηκαν πιο πολυ δουλεια απο τα περισσοτερα σκιτσα.
ΛΟΟΟΛ, ο Μητσοτακης παντα θα πουλαει

@Αnaktas
Oh, thank you:ureshii:

Nα ρωτησω, αυτο το εμοτικον με το nosebleed παει για την σοκολατα bakayaro?