Eυχαριστω και παλι για την υποστιριξη.
Ρε σι σε εχω σχολιαση στο DA XD ... λοιπον ας περασω στα σχολια σαν κακιασμενος senpai...Το προτο να υποθεσω πως ειναι και το ποιο προσφατο? Επειδη ειναι το ποιο σοστο ανατομικα και γενικος στο σινολο. Ηλικρινα ηταν ευχαριστο να δω κανα καλο σχεδειο αυτες τις μερες επειδη δινω για τιν σχολη καλον τεχνον και πραγματικα για 2 μερες τωρα εχω δει χαλια σχεδεια για 2 ζωες(ποοο εχως κ αλλες 3 μερες @_@ ) . Γενικος μου αρεσουν τα ζωηρα χροματα που χρισιμοποιης αν και οι σκιες θελουνε δουλια ακομα ...
Δεν σε θυμαμαι καλα, gomenasai Νeuro-sempai, αν θες μπορεις αν μου δωσεις ενα λινκ για την gallery σου στο DA

Σωστα, το πρωτο ειναι το πιο προσφατο (ωχ, πεσαμε σε ειδικο). Αισθανομαι μια ανακουφηση ακουγοντας απο εναν επαγγελματια οτι τα παω καλα με την ανατομια, οσο για την φωτοσκιαση, εχω ενα προβλημα εκει

. Θα εκτιμουσα πολυ να μου εξηγησεις τα λαθη που κανω και να μου δωσεις συμβουλες για να τα διορθωσω (αν δεν ειναι δυσκολο). Αν θες τσεκαρε και αυτο, ειναι υπο κατασκευη ακομα [media]
http://s285.photobucket.com/albums/ll80/Vagelio4ever/MY%20ART/?action=view¤t=looking-1.jpg[/media]
... κατι ακομα που δεν μπορω να σου το σινχορεσω.......... Η BLAIR!!!! ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!!????!!!!????!!!! Να το ξανακανεις και να βαλης το σοστο μεγεθος F !!!! Αυτα γενικος δεν εχω καποιες παρατιρισης εισος εκτος απο το στισημο οτι θα μπορουσε να ειναι στιμενω καπος αλλιος οστε να δοση ακομα καλιτερο αποτελεσμα. Αυτα για τωρα ... kukuku αλλα ετιμασου για αργοτερα μουαχαχαχα
OMG:erk:! Πως τολμησα να διαπραξω τετοιο εγκλημα?

Βαλτε με στην ηλεκτρικη καρεκλα και καντε με φρικασε! Πλακα πλακα τωρα προσεξα οτι της εκανα τοσο μικρα boobies, sorry sempai, οσο και να προσπαθησω δεν προκειται να μου βγει. Το μικρο στηθος ειναι μια απο τις κακες μου συνηθειες στο θεμα σκιτσο

. Παντως ετσι εξηγειται γιατι εχει τοσα λιγα faves στο DA XDDDDDDD.
Οπως και να εχει, ευχαριστω που εκατσες και εγραψες ολα αυτα

. Οποιαδιποτε σχολια/κριτικες ειναι ευπροσδεκτα!
Kαι κατι καινουργιο αλλα οχι αρκετα καλο:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vagelio: 08 Σεπτέμβριος 2009 - 19:13