Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vagelio no Fanart Gallery
Posted 29 August 2011 - 00:16
οφη= ομιλος φοιτητων ηρακλειου;
Posted 29 August 2011 - 02:42
ομιλος φοιτητων ηρακλειου; Ή με trollάρεις ή είσαι πάρα πολύ αθώος

@Ground_Zero
Νοt yet proffessional αλλά ελπίζω να πλησιάσω τον όρο στα επόμενα 3-4 χρόνια. Προς το παρόν δηλώνω ικανοποιημένη με το progress μου βέβαια, σ' ευχαριστώ.

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 31 August 2011 - 02:34
Αχέμ, εδώ έχουμε μια κατακτήτρια. Ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω λίγο πιο brutal πράγματα και επειδή το είχα παρακάνει με τα αρσενικά (και επειδή έχω κόλλημα με τις βάρβαρες τερατώδεις και ψυχωτικές γυναίκες) είπα να σχεδιάσω την παρακάτω δεσποινιδούλα.
More ξυλομπογιές γιατί τo χρωμάτισμα στο pc μου βγάζει τα μάτια. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι κατά κύριο λόγο πρασινολαδιά, μοβ (προς crimson, όχι αυτά της λεβάντας) και ματζέντες/καρμίνες.
Xωρίς πολλά περιγράμματα αυτή τη φορά, εξού και η θολούρα.
Edited by Vagelio, 25 September 2011 - 08:29.
Posted 31 August 2011 - 02:49

Posted 25 September 2011 - 08:10

Και επειδή ο jorg με παρακαλούσε καιρό τώρα
Edited by Vagelio, 25 September 2011 - 08:31.
Posted 25 September 2011 - 08:36

Nicely done, Vagelio, πετυχημένη στάση. Για κάποιον λόγο μ' άρεσαν πάρα πολύ τα μαλλιά του Byakuran.
Posted 25 September 2011 - 08:44
Tέλειο υπέροχο καταπληκτικό. Πολύ με άρεσε.
Αν δε βαριέσαι (που λογικά θα βαριέσαι) θα ήθελα να το δω βελτιωμένο οσον αφορά το τι φαινεται background πέρα από τα τζαμια. βελτιωμένο meaning όχι διορθωμένο, αλλά ίσως μια άλλη πρόταση.
(ναι ρε γμτ οταν ειναι τόσο τέλειο το κυρίως θέμα, μου καθεται λίγο αβολα η "ξεπεταγμένη" θέα από τη τζαμαρία)
Posted 25 September 2011 - 09:03
Θυμάμαι πάντως ότι κάτι σου είχε πει για ένα request που μου είχε κάνει παλαιότερα XD. Όσο για τα μαλλιά... η άτιμη πένα βγάζει γραμμές που θυμίζουν γενικά comic inking

@Lord Leon
Thanks a lot για την κριτική

Posted 25 September 2011 - 10:35

Πιστεύω ήρθε η ώρα η αγάπη μας να αποτυπωθεί και στο χαρτί. Και δεν χρειαζόμαστε bg εφόσον έχει τον Λίνο μου.
Oh Και thanks για την αφιέρωση. :3
*waving intensifies*
Posted 30 September 2011 - 22:47

Και επειδή το τεράστιον sketchdump δεν μπορεί να μπει σαν thumbnail αυτή τη φορά θα τα βάλω ξεχωριστά. Click πάνω τους για μεγέθυνση.
Ηuge post is huge.
Posted 01 October 2011 - 11:25
Όσο για τον δαιμονογκόμενο, συνεχίζει και κλέβει καρδιές. Πολύ μου άρεσε το συγκεκριμένο.
Επίσης μου άρεσαν πάρα πολύ οι καινούριοι χαρακτήρες σου. Ειδικά μερικούς στο fb αλλά δεν είχανε τόσο καλή ανάλυση. Λατρεύω τον monk

Και τώρα. OMG Η Artemis και η Kaiyo!! Είναι υπέροχο πραγματικά! Και εγώ θέλω να μάθω τέτοια ανατομία! Και το συγκεκριμένο είναι τόσο επικό! Πραγματικά

Σε πειράζει να το κάνω άβαταρ και σιγκ;

Posted 01 October 2011 - 11:38
Και μια λίγο πιο γκουχγκουχσοβαρή από την προηγούμενη δουλειά πρωτού ξεκινήσει η ριμάδιασμένη εξεταστική.
Αχέμ, εδώ έχουμε μια κατακτήτρια. Ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω λίγο πιο brutal πράγματα και επειδή το είχα παρακάνει με τα αρσενικά (και επειδή έχω κόλλημα με τις βάρβαρες τερατώδεις και ψυχωτικές γυναίκες) είπα να σχεδιάσω την παρακάτω δεσποινιδούλα.Spoiler:
More ξυλομπογιές γιατί τo χρωμάτισμα στο pc μου βγάζει τα μάτια. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι κατά κύριο λόγο πρασινολαδιά, μοβ (προς crimson, όχι αυτά της λεβάντας) και ματζέντες/καρμίνες.
Xωρίς πολλά περιγράμματα αυτή τη φορά, εξού και η θολούρα.
It's a woman... with a beard...
I think i'm starting to love your work.
Posted 01 October 2011 - 12:21
Ηahahahahah! Με τιμάς Κamui

Vagge-chan hontoni arigato

Το ελεύθερο σχέδιο για το περασμένο εξάμηνο ήταν το αγαπημένο μου από τα εργαστήρια. Είχαμε μια sensei που μας έβγαζε έξω να σχεδιάσουμε και μας άφηνε τελείως λάσκα μέχρι να τελειώσει η ώρα. Οι συμβουλές και οι κριτικές δινόταν μετά και ήταν πραγματικός χρυσός, νομίζω ότι φαίνεται πόσο πολύ με βοήθησε ΤωΤ.
Έτσι το γαργαλοτσαχπινιάρης μου <3, γουστάρω όταν ακούω τέτοια. Χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν και τα καινούργια characterια μου

Σου είχα υποσχεθεί την kayo πολύ καιρό τώρα. Aπλώς είχα τσαντιστεί με το χαρτί γιατί είχε του κερατά τις ζάρες και χάλασε πάρα πολύ στο σκανάρισμα. Αν ήξερα ότι θα μου την ζητούσες για sig θα την είχα βελτιώσει κι άλλο Τ^Τ. Which means ότι είσαι ελεύθερη να πάρεις και να επεξεργαστείς ότι θέλεις

See ya σε δυο μέρες παιδιά, ξεκινάω για το 24 hours comic day (και ο θεός βοηθός). Ευχαριστώ για τα σχόλια σας <3
Posted 01 October 2011 - 12:44
Indeed anaktas, είχα πολλά μαζεμένα.
Ηahahahahah! Με τιμάς Κamui
Spoiler:
Lol, τώρα συνηδειτοποίησα πως ήταν δόντια απο κράνος!

Είπα και γω, δε μπορεί να είναι τόσο γαμάτη για να φτιάξει γυναίκα με μούσια.
Είδα και άλλα απο τα έργα σου παραπάνω, εξεραιτική δουλειά.
Αυτό που μ΄αρέσει είναι οτι τα έργα σου δεν έχουν καμία σχέση με generic yaoi shit, ακόμα κι αν αυτό είναι το θέμα τους, και γενικά υπάρχει πολλή προτωτυπία στο σχεδιασμό κυρίως αντρικών χαρακτήρων.