Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vagelio no Fanart Gallery
Posted 12 September 2012 - 02:49
Τέλειες δουλειές.
Posted 12 September 2012 - 07:07
Τι να πει ο κάβουρας που ζωγράφισα στα δώδεκα..; Πρέπει να αυτοδαγκάνεται τώρα..! Μπράβο!

Posted 12 September 2012 - 14:02
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 06 October 2012 - 21:04
Να και κάτι με το οποίο αγγάρευα τον εαυτό μου προχθές, δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πουθενά το account του καλλιτέχνη που δημιούργησε την εικόνα στην οποία βασίστηκα.
Οχτώ ώρες σκάλισμα στάμπας και πινέλο με μείγμα ακρυλικών και fabric ultra permament, ελπίζω να αντέξει τις κακουχίες τις σχολής γιατί την αγαπώ. Όταν την φοράω νιώθω σαν πραγματικό shin megami tensei σπασικλάκι.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 09 October 2012 - 00:34
Posted 25 February 2013 - 10:23

Το ντράγκονερ δεν έχει κέρατα theo :ΙΌ,τι και να λες, αυτό εκεί είναι Dragonair.
Μου έχει βγει λίγο ο πάτος τα τελευταία δυο εξάμηνα, με αποτέλεσμα είτε να πηγαίνω υπερβολικά αργά ότι σχέδιο θέλω να ολοκληρώσω, είτε να μειώνω τα doodles. Άτιμη σχολή, τι μου κάνεις. Τουλάχιστον αισθάνομαι ότι προχωράω.
Και *βαθιά εισπνοή* ξεκινάμε~
Fanarts (doοdles & και πιο σουλουπωμένα/περιποιημένα σχέδια)
Demon, Dante & Demi-fiend (ζωγραφική πάνω σε ύφασμα, βασισμένο σε φάναρτ άλλου σχεδιαστή)
Magma Axis (ζωγραφική πάνω σε ύφασμα, βασισμένο σε φάναρτ άλλου σχεδιαστή)
Yosuga no Kotowari (SMT III spoiler)
Flygon & Trapinch
Original stuff και σχολικές εργασίες
Γρήγορο κονσεπτάκι Χαρακτήρων για σάπιο fantasy rp
Pet
Pet 2
Μάγιστρος ουδέτερης θεματολογίας και μάγισσα Άλ κάιντα-way
Μια τσίτσιδη που χορεύει σε ένα λιβάδι με μαργαρίτες την νύχτα
ΔΙαπραγμάτευση και τσάι
Ρεντεράκι στέγαστρου
Αποσπάσματα από εργασίες σχολής:
Πρόταση αναδιαμόρφωσης για την πλατία μοναστηρακίου (διαμόρφωση εξωτερικών χώρων)
ρεντεράκι κυλινδρικής ντουλάπας (βιομηχανικός σχεδιασμός ΙΙ)
Διαδραστικές παιδικές κρεμάστες (βιομηχανικός σχεδιασμός ΙΙ)
Ψευδορέντερ βιβλιοθήκης, παρασιτική αρχιτεκτονική, πρόταση διαμόρφωσης του Λαύριου (αρχιτεκτονική εσ. χώρων IV)
Αξονομετρικό κουζίνας (Έπιπλο)
Λουλούδια από felt (ύφασμα ΙΙ)
Πλεκτό τσαντάκι (ύφασμα ΙΙ)
Διαμόρφωση δημοτικού σχολείου - βιβλιοθήκες, γραφείο διευθυντή (Αρχιτεκτονική ΙΙΙ)
Η γνώμη μου πάνω στην σχολή μου (γενικό)
Kαι τέλος, το καλύτ-γκουχγκουχ, το yaoi της τρέχουσας φουρνιάς σχεδίων. Πάντα θα βάζω ένα για κάθε ποστ που εμπεριέχει sketchdump υποθέτω, αν και το συγκεκριμένο δεν είναι ούτε sketch, ούτε ιδιαίτερα σεμνότυφο -which means μην το ανοίξετε αν σαν προσβάλλουν BL-. Τι BL δηλαδή, χταποδέ είναι γιατί έχω να φάω χταποδάκι από τότε που ανέβηκα Αθήνα και πρέπει κάπως να ξεσπάσω την ανάγκη μου για χταποδοπίλαφο.
Here it goes, 18+ NSFW content with a bit of censorship.
Φιου =ω=
Edited by Vagelio, 25 February 2013 - 12:45.
Posted 25 February 2013 - 15:55
Posted 26 February 2013 - 15:55

Να ΄ναι καλά τα adjustments και τα εργαλεία του φώτοσοπ Kai, η δαιμόνισα ήταν πολύ στραπατσαρισμένο και ταλαιπωρημένο σχέδιο. Σχεδόν δεν βλέπεται χωρίς την επεξεργασία.
Τέλεια, τον πέτυχα <3. Κάνω εκστρατεία για να γνωστοποιήσω την ύπαρξη του Σπύρου εις στα ίντερνετ XD.αλλά αυτές με το σκυλάκι ήταν σκέτη γλύκα

Ξέρω Keito, ξέρω *akward cough*. Άντε, πιάσε και λιώσε το ps να βγάζεις τέτοια όταν φτάσεις στην ηλικία μου. Ή και ακόμα καλύτερα :3, ξεκίνησες νωρίτερα από 'μένα, επομένως έχεις περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθείς.
Posted 09 March 2013 - 22:09
Μπορείς να κμ0ου κάνεις ένα logo-εικπονίο γι αυτήν την εφαρμογή;
http://sourceforge.net/projects/guma-efs/
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 10 March 2013 - 00:01
Here it goes, 18+ NSFW content with a bit of censorship.
Spoiler:
Τhis... is... yours? Έχω πραγματικά μείνει τώρα. Είναι απίστευτο! Και τα χρώματα και *βεβαίως* το concept. Χωρίς πλάκα, έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις κανένα yaoi doujinshi? Αν μπορείς να κάνεις κάτι τόσο καταπληκτικό με χρώματα, φαντάζομαι το black and white θα σου είναι παιχνιδάκι.
Posted 10 March 2013 - 12:15

Μετά απλά να πω πως έχω μείνει. Ταλεντάρα είσαι *Ο* Πραγματικά πολύ καλή δουλειά με digital coloring και με τις αναλογίες και όλα!
*innocent* Μου άρεσε και το πλοκαμοειδές yaoi

Posted 10 March 2013 - 16:19
Actually DoB dear το χρώμα δεν είναι τόσο σκληρή δουλειά όταν δουλεύω κόμικ. Τα δύσκολα κομμάτια που με φοβίζουν είναι η σύνθεση στων σελίδων/πάνελ και η σκηνοθεσία γενικά. Αν βάλεις σε αυτό και τις τάσεις κλασικιστικής τελειομανίας που με πιάνουν στο σχέδιο του τύπου "ίιιιι πως έχω κάνει έτσι την μύτη του!" "παναγιά μου, πόσο άδειος φαίνεται ο χώρος!" "ουυουου πως βγήκε τόσο χάλια την κίνηση του σώματος!" τότε μπορείς να φανταστείς ότι χρειάζομαι γερό motivation και άφθονη προετοιμασία. Ιδέες επιπλέουν στο μυαλό μου αλλά δεν κολυμπάνε. Ακόμα.[center]
Τhis... is... yours? Έχω πραγματικά μείνει τώρα. Είναι απίστευτο! Και τα χρώματα και *βεβαίως* το concept. Χωρίς πλάκα, έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις κανένα yaoi doujinshi? Αν μπορείς να κάνεις κάτι τόσο καταπληκτικό με χρώματα, φαντάζομαι το black and white θα σου είναι παιχνιδάκι.
Για την ώρα έχω μπει βοηθός σχεδίου backgrounds & toning σε ομάδα με σεναριογράφο και έναν ακόμα σχεδιαστή. Ετοιμάζουμε πράγματα, αλλά μόνη μου ακόμα δεν ξέρω αν πρέπει να βγάλω κάτι for the time being. Ίσως σε λίγα χρόνια, αφότου διαβάσω περισσότερα βιβλία και TVtropes.
Πάντως όταν αποφασίσω να ξεπεράσω τα προβλήματα μου, δηλαδή κάνω το μεγάλο βήμα, σου υπόσχομαι τόνους ΜANSERVICE και αρσενικών οπτασιών. Θα ήταν τέλειο για τα δεδομένα μου να βγάλω eye candy που να είναι παράλληλα decent στο σενάριο και στην παρουσίαση. Ξες, κάτι που να διαβάζεται βρε παιδί μ.
Yup, διανύω τρίτο χρόνο στην ΕΑΔΣΑ της Αθήνας. Χαοτικά αξιαγάπητη σχολή, σου μαθαίνει πολλά αν έχεις το μυαλό ανοιχτό και παρακολουθείς τα μαθήματα. Αν θες κάτι συγκεκριμένο από πληροφορίες, μπορείς να με ρωτήσεις ευχαρίστως στο pm που μου έστειλες περί τμήματος. Θα χαρώ να βοηθήσωVagelio, άσχετη ερώτηση πρώτα-πρώτα: σπούδασες/σπουδάζεις στο ΕΑΔΣΑ?

Edited by Vagelio, 10 March 2013 - 16:21.