Bασικά στην αρχή ήταν πιο συμπαγείς (όχι βέβαια σε σημείο που να θεωρούνται πλακάτοι) αλλά για κάποιο λόγο δεν μου γέμιζαν τον μάτι και βολεύτηκα στην κλασσική λύση
filter>blur>gaussian blur για να τους κάνω πιο απαλούς. Ίσως να έφταιγε πως τα πλακάκια είναι πιο μυτερά και να μου έδωσαν την αίσθηση ότι η εικόνα χρειαζόταν smoothness, ίσως το πως ένιωθα ένα ανασφαλές χάος με τόσες καθαρές γραμμές, δεν ξέρω. Πάντως μπουρμπουλίθρες όντως έπρεπε να είχα βάλει περισσότερες Τ^Τ.
Btw, αν είναι εύκολο ξανανέβασε την πρώτη εικόνα. Διαβάζω την σοβαρή κριτική, προειδεάζομαι για μια ιδέα που θα μου φανεί χρήσιμη και με το που ανοίγω το σπόιλερ τπτ. Σαν να μου έκοψες τον λαιμό

Τον επικό τόνο της δεύτερης εικόνας τον σκέφτηκα πρωτού κάνω όλο το σύνολο. Τον έχω ξαναχρησιμοποιήσει καναδυο φορές και ομολογώ πως είναι ένα όμορφο στοιχείο, το οποίο όμως δεν ταίριαζε με το συναίσθημα που είχα για την εικόνα που θα έφτιαχνα. Ο επικός τόνος για τα δικά μου μάτια είναι κάτι απέραντο και εξωστρεφές με ζωντάνια, τρυφερότητα και γαλήνη ταυτόχρονα, ίσιες απαλές γραμμές που απλώνονται παντού. Εδώ 'εψαχνα για κάτι κλειστό και δεν ήθελα να βγάλω όλα από τα παραπάνω στοιχεία οπότε αποφάσησα να το αποφύγω (αν και ομολογώ πως είναι πολύ διασκεδαστικός και άνετος στην κατασκευή του).
Και ναι, αυτό με τους φωτεισμούς είναι που θέλω να βγάλω. Προς το παρόν θα το αφήσω για λίγο και θα ξαναρχίσω τις επεξεργασίες στα
curves και στο
color balance αργότερα, που θα έχω διακρίνει περισσότερα πράγματα.
Χίλια ευχαριστώ που έκατσες και έκανες ολόκληρη σπουδή πάνω του, θα με βοηθήσουν αρκετά όσα πόσταρες ^_^
Όσο για εμένα, απέκτησα μπελά καθώς αυτό τον καιρό ασχολούμαι με ένα κομικσικό πείραμα που είχα εδώ και κάμποσο καιρό στο μυαλό μου, οπότε το έχω ρίξει στη μελέτη και τα αποτελέσματα θα πάρουν κάμποσες μέρες να φανούν.
Μakes me wonder. Anyway, μην παραπονιέσαι για τα αποτελέσματα, όλοι θέλουμε χρόνο σε αυτό το θέμα (τον οποίο σουφρώνουμε από τον ύπνο και μετά κοιμόμαστε στην δουλεια/σχολή κλπ XD). Για την ακρίβεια δεν έχει λόγο να βιάζεσαι στο σκίτσο προς το παρόν, είναι όπως σου το είχε πει και ο Helm, έχεις αυτογνωσία και αυτοκριτικές που στέκουν. Μόνο και μόνο από αυτά μπορείς να κάνεις αρκετά μεγάλα άλματα.
Lila!!!! So cool! (ειδικά στο full front πέτυχες το ύφος πινκ)
Xαίρομαι πολύ που σου χρησίμεψε το σκίτσο μου