Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Japan&Anime Party 10 Οκτωβρίου, Αθήνα!

• Please log in to reply
257 replies to this topic

#166 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 16:57

@Νeuro: Εξαιρετικές οι φώτο. Μπράβο. Αλλά το δεύτερο link δεν μου λειτουργεί...

Δοκίμασε αυτό:
http://www.megaupload.com/?d=HDL2M4I6

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#167 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 17:01

Ωχ, ναι τώρα το είδα. Lool τι χαζή που είμαι. Thnx Υο! Master

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#168 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 17:17

@Νeuro: Εξαιρετικές οι φώτο. Μπράβο. Αλλά το δεύτερο link δεν μου λειτουργεί...

FIXED:riiight: I mean the link

#169 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 18:11

Θα ποστάρω την λίστα με τα cosplay του πάρτυ που καταγράψαμε ο Epilogue, η Fireroses, ο DJ Gaara και εγώ μιας και ο Cassiel που το συνηθίζει αυτό δεν ήταν εκεί:if:

:nod::nod::nod:.Θεοί:blingeye2:!!!Το πατε και το κάνατε:wooi2:.Πάλι χαμό είχε βλέπω,πράγμα που με ρίχνει περισσότερο που δεν μπόρεσα να κατέβω:unlucky:.Αχ τι να γίνει...την -επόμενη- φορά:hiding_something:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#170 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 18:39

Iδεα μου ειναι ή απο τοτε που αρχισα cosplay με κουτια αρχισαν και αλλοι να παιρνουν παραδειγμα απο μενα :tensai:

header.jpg?t=1485907896

#171 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 18:42

αμ τι νόμιζες κυρ-Cassiel! :ureshii: Ακόμα κι αν δεν είσαι κει, κανουμε ό,τι θα εκανες και συ!

Εεερε!! Εσύ και ο Adventurer παρτε από τώρα πολυβιταμίνες, γιατί εχετε να ρίξετε τρελο update στο Hall of Fame των ελλήνων cosplayers! Εχουνε γίνει....κατακλεισμοί! :hero:

#172 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 18:42

Iδεα μου ειναι ή απο τοτε που αρχισα cosplay με κουτια αρχισαν και αλλοι να παιρνουν παραδειγμα απο μενα :tensai:

Κουτοcosplay, it's the new thing.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#173 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 18:58

αχ, να πω κ εγώ με τη σειρά μου, ότι πέρασα υπέροχα κ στο πάρτυ, βρήκα ολα τα παιδιά που ήθελα να δω κ επίσης γνώρισα πολλούς που ήθελα να γνωρίσω κ face to face! γενικά, γύριζα γύρω γύρω σαν τη σβούρα οπότε φαντάζομαι είδα ότι θα μπορούσε κανείς να δει, χεχε!

σχετικά με την ψηφοφορία, όντως ήταν λίγο ασυντόνιστα τα πράγματα. Πολλοί έψαχναν με τις ώρες που να ψηφίσουν κ η ανακοίνωση έγινε πολύ μπαμ-μπαμ κ κάποιοι που ήταν έξω δεν έμαθαν αν κέρδισαν κάτι ή όχι. Επίσης, σχετικά με το διαγωνισμό για τα CD, ξέρω ότι πολλοί δεν είχαν ιδέα, κ δεν πήραν μέρος, κ είναι κρίμα.
(εγώ πάντως πήρα μέρος κ κέρδισα κ CDάκι, γιούχουουουου!!:bike:)

τέλος, να πω ότι μπορεί να σας φανεί χαζό αλλά εγώ καταχάρηκα που κάποιοι με ψήφισαν κ βγήκα 10η ή κάτι τέτοιο, κ πήρα δωράκι. Ήταν το 1ο μου official cosplay κ είχα ξετρελαθεί εντελώς γτ σε αυτά τα θέματα είμαι σαν μωρό!

λοιπόν? πότε είναι το επόμενο??????:kill4u:
Δημοσιευμένη  εικόνα
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#174 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 19:20

αμ τι νόμιζες κυρ-Cassiel! :ureshii: Ακόμα κι αν δεν είσαι κει, κανουμε ό,τι θα εκανες και συ!

Εεερε!! Εσύ και ο Adventurer παρτε από τώρα πολυβιταμίνες, γιατί εχετε να ρίξετε τρελο update στο Hall of Fame των ελλήνων cosplayers! Εχουνε γίνει....κατακλεισμοί! :hero:

Ε μα εγώ δεν απαιτούμε να είμαι πουθενά για να γίνουν όλα αυτά:hot:.Εγώ απλά ότι μπορώ κάνω στην πορεία:wis:.Να ναι καλά τα παιδιά που προσφέρθηκαν πριν το πάρτι να αναλάβουν την δουλειά εφόσον ξέραν ότι δεν θα μπορούσα να κατέβω.Και προφανώς τους ευχαριστώ μέγιστα γιατί απ'ότι βλέπω υπήρξαν πολλά νέα άτομα και άντε μετά να εντόπιζα ποιος είναι ποιος πάλι.

Άσε άσε ήδη έπεσαν τα μαλλιά μου μόνο που σκέφτηκα το Hall of Fame (τρόπος του λέγειν:frozen:).Σκέψου μόνο ότι έχω να προσθέσω, τo τελευταίο των Akai Panda, το τελευταίο των Sakura Syndrome εδώ πάνω και εκεί κάτω,το Cosplay/Maid Cafe και το πρώτο των J.A.P. Dan εδώ πάνω την επόμενη μέρα. Και ως να το κάνω να και το επόμενο όποιο θα ναι τέλος πάντων...:unlucky:.5 events...και τα 3 που έγιναν έχουν ήδη καμιά 200αριά νέα cosplays να βάλω. Ρε παιδιά θα με ξεκάνετε πρόωρα:hahaha:.Btw αν δεν υπολογίζω λάθος, με το Cosplay/Maid Cafe θα σπάσουμε και το 1000ο ελληνικό cosplay:oo:.Άλλη μια πρωτιά πέρα από το ίδιο event που είναι από μόνο του σουρεαλιστικό:wooi2:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#175 Zanza

Zanza

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 19:28

τα κουτια μεταφερθηκαν στο υπογειο, γιατι εκεινη τη στιγμη τα λυπομασταν μετα απο τοσες μερες ταλαιπωρια και δουλεια και δεν μπορουσαμε να αποφασισουμε τι να τα κανουμε. ισως μπουν στην διακοσμηση του ΦΝΑΚ.

ζειιιι το κουτακι μου ζει!!!! οχι οτι με νοιαζει και πολυ δηλαδη χαχα:hahaha:....sth fnac? i am flattered:himitsu:...ωραιες φοτο btw περιμενω και τις υπολοιπες..
.btw το χειριστιριο του χα0ς ηταν στην ιδια ομαδα με εμας του τετρις? γιατι εγω αυτο νομιζα :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

A smack on the wrist,Is the words from the mouth,Of the outsider lawyer, police
A small price to pay,For the dope and the guns,And the rape, it should all be O.K.
Your father is rich,He's the judge, he's the man,He's the God that got your sentence reduced
But in the back of his mind,He well knows what he'd find,If he looked a little deeper in you

#176 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 19:36

Cassiel χαρήκαμε πολύ που σε βοηθήσαμε αν και είχαμε κάποια ψιλοπροβληματάκια κ κάποιες διαφωνίες για το πως να το κάνουμε. Αλλά ήταν ωραία και γνωρίσαμε κόσμο!:ureshii: Όμως δε θα ήθελα να είμαι στη θέση σου τώρα για όλα τα updates που πρέπει να γίνουν. Βλέπω τι έχεις να κάνεις και με πιάνει ένα κάτι:terror2: Ganbate!
Anata no negai kanaemashou...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#177 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 19:59

+ ενα μπραβο και απο εμενα στο Neuro για τοις ωρεες φοτο του και περιμενουμε και τους αλους φοτογραφους να ανεβασουν τοις δικες τους....

#178 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 21:11

Επιτέλους ανέβηκαν και οι δικές μου! Ναι Neuro οι φωτό σου πολύ ωραίες, it's the first time i don't look like crap in a picture :P, κατέβασε και τις δικές μου να πάρεις εκείνες που ήθελες.

Ελπίζω να σας αρέσουν παιδιά :ureshii:
http://www.megaupload.com/?d=M9OHCGER
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#179 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 22:52

Thanks for the fotos! (my pc stuck on english)

#180 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 23:12

Τέλειες οι φωτογραφίες memole! Όλα τα λεφτά! :riiight:

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809