Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 10 Οκτωβρίου, Αθήνα!

• Please log in to reply
257 replies to this topic

#136 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 11 October 2009 - 04:39

Ναι ρε παιδιά και 'γω ήθελα τόσο να σας δείξω αυτό το cos γιατί πήγαινε τόσο καλά αλλά όλες οι αναποδιές έκατσαν στο τέλος...Τα χριστούγεννα όπωσδηποτε!!! Εγώ τώρα γύρισα σπίτι ετοιμάζομαι ασαπ και ψάχνω να βρω τρόπο να έρθω πεδίο άρεως, έχω μια προαίσθηση οτι κανένας ταξιτζής δε θα με πάρει και έχω αργήσει ελεινά....crap

και τελικά τζάμπα αγχώθηκες, 3 κι ο κούκος ήταν στο πάρκο... Ωραίο το πάρτυ, πράγματι θετικό το ότι δεν ήταν ασφυκτικό αυτή τη φορά, αλλά να πω την αμαρτία μου, άλλο πράμα να μαστε 400 ατομα ξεχυμένοι στο δρόμο. Η μουσική εξαιρετική, και έτσι εναλλακτικά δεν χάλασε κανένας προβολέας σήμερα, all in all great και ευχαριστούμε τα κορίτσια, το μόνο παράπονο, να ήταν λίγο καλύτερα οργανωμένη η ψηφοφορία και η κλήρωση, διοτι βρεθηκε πολύς κόσμος να ψάχνει που να ψηφίσει και τελικά εκείνα τα χαρτάκια που μας δώσατε τι τα θέλαμε?

Posted Image

#137 Zanza

Zanza

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 11 October 2009 - 08:31

το μόνο παράπονο, να ήταν λίγο καλύτερα οργανωμένη η ψηφοφορία και η κλήρωση, διοτι βρεθηκε πολύς κόσμος να ψάχνει που να ψηφίσει και τελικά εκείνα τα χαρτάκια που μας δώσατε τι τα θέλαμε?

πλάκα πλάκα ούτε εγω κατάλαβα τι χρήση ειχαν τα χαρτάκια έγινε και στα μπαμ η ανακοίνωση αποτελεσμάτων και ψαχνόμασταν

μπορεί btw να μου πει κανείς που έμεινε μέχρι το τέλος τι έγιναν τα κουτιά του τετρις???..... το δικό μου κομμάτι το παράτησα χωρίς δυσταγμο:hahaha:μου βγήκε η παναγία να το κουβαλήσω και δεν το ξανακουβαλαω πίσω για κανένα λόγο....ελπίζω κάποιος άστεγος να βρει χαρα με το κουτι μου, ηταν και σενιο βαμμένο στιλάτο τζι τζι ...εντομεταξυ πανω στα κουτια ειχε 2 σαλαμια του dr.mario και ενα παγωτο.....οποιος αστεγος τα βρει θα κανει παρτυ :hahaha:

το παρτυ μου άρεσε αν και δν είχα έρθει στο προηγούμενο που ολοι εχουν τρελαθει και λενε εγινε ο χαμος.....μου φάνηκε νορμαλ η φαση,και αλλη φορα γνωριζουμε και περισσοτερα ατομα...nice party though.....till next party που θα κανω ατομικο cosplay (λεμε τωρα):hahaha::orly:εκτος αν ψινετε κανεις για ομαδικο rurouni kenshin pm me
Posted Image

A smack on the wrist,Is the words from the mouth,Of the outsider lawyer, police
A small price to pay,For the dope and the guns,And the rape, it should all be O.K.
Your father is rich,He's the judge, he's the man,He's the God that got your sentence reduced
But in the back of his mind,He well knows what he'd find,If he looked a little deeper in you

#138 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 11 October 2009 - 09:32

πλάκα πλάκα ούτε εγω κατάλαβα τι χρήση ειχαν τα χαρτάκια έγινε και στα μπαμ η ανακοίνωση αποτελεσμάτων και ψαχνόμασταν

μπορεί btw να μου πει κανείς που έμεινε μέχρι το τέλος τι έγιναν τα κουτιά του τετρις???..... το δικό μου κομμάτι το παράτησα χωρίς δυσταγμο:hahaha:μου βγήκε η παναγία να το κουβαλήσω και δεν το ξανακουβαλαω πίσω για κανένα λόγο....ελπίζω κάποιος άστεγος να βρει χαρα με το κουτι μου, ηταν και σενιο βαμμένο στιλάτο τζι τζι ...εντομεταξυ πανω στα κουτια ειχε 2 σαλαμια του dr.mario και ενα παγωτο.....οποιος αστεγος τα βρει θα κανει παρτυ :hahaha:

το παρτυ μου άρεσε αν και δν είχα έρθει στο προηγούμενο που ολοι εχουν τρελαθει και λενε εγινε ο χαμος.....μου φάνηκε νορμαλ η φαση,και αλλη φορα γνωριζουμε και περισσοτερα ατομα...nice party though.....till next party που θα κανω ατομικο cosplay (λεμε τωρα):hahaha::orly:εκτος αν ψινετε κανεις για ομαδικο rurouni kenshin pm me

ρε δημητρη ποναει η κοιλια μου απο τα γελια φτανει,παντως τα κουτακια του τετρις εχουν και μετεπιτα χρησιμοτοιτα οποτε δν νομιζω οι υπολοιποι να τα αφησαν(γκουχου γκουχου τραπεζακια).
Λοιπον ναι οντως δεν εγινε ο χαμος της προηγουμενης φορας αλλα και παλι ειχε απιστευτα κοσπλει(οπως τα τετρις,ο afro Luffy θεοοοοος,alice in wonderland)!!εγω το καταχαρηκα.επισης η hollow mask μου που μου βγαλε τη ψυχη,την παρατησα κατω στις τουαλετες για να την μαζεψει ο 1ος τυχοντας.οποτε αν την βρειτε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ
aaa και αν ξερει κανεις τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας παρακαλω να με ενημερωση γιατι εφυγα νωρις εγω

Edited by Lucy-Nyu, 11 October 2009 - 09:45.

Posted Image

#139 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 11 October 2009 - 10:38

επισης η hollow mask μου που μου βγαλε τη ψυχη,την παρατησα κατω στις τουαλετες για να την μαζεψει ο 1ος τυχοντας.οποτε αν την βρειτε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ

Φαίνεται ν'άρεσε σ'ένα παλικάρι γιατί αφού έφυγε ο πολύς ο κόσμος (μετά τα αποτελέσματα) τον είδα να την έχει οικειοποιηθεί & να τη φοράει συνέχεια στο κεφάλι του.

P.S. Oooυπς μία ακόμη φορά για την μανούβρα που την έριξε. :frozen:

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#140 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 11 October 2009 - 11:17

πολυ ωραιο το παρτακι χθες. μπραβο σε ολους για τα cosplay τους. ειδαμε παλια και μαθαμε και νεα ατομα. παντως οι αστεγοι θα εκαναν παρτυ με σαλαμια για φαι, κουτια για στεγη και λιωμενο παγωτο για ποτο!!!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#141 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 11 October 2009 - 11:41

Πάρα πολύ ωραίο το party χθες ^^ Δυστυχώς βέβαια δεν μπορούσα να επικοινωνίσω πολύ με τα άτομα γύρω μιας και με το ζόρι ακουγόμουνα μέσα από την μάσκα αλλά είχε και αυτό την φάση του! Και αυτή τη φορά είχαμε προτοτυπίες στα cosplay (tetris omg!) και γενικά το επίπεδο ανεβαίνει όλο και περισσότερο! keep up the great job guys!
Ευχαριστώ πολύ τα άτομα που με βοήθησαν εδώ κι εκεί με το maintenance του cosplay! (vegetasmate, speedo ect) και συγχαρητήρια στην Somnium και τους υπόλοιπους για την διοργάνωση του party! ήταν τέλεια -αν και προς το τέλος τα είχα φτύσει για τα καλά αλλά δε βαριέσαι XP-

Δυστυχώς έφυγα λίγο βιαστικά με τον αδελφό μου και δεν προλάβαμε να χαιρετήσουμε αρκετά άτομα αλλά έπρεπε να προλάβουμε το metro.. see you in the next one! -αν και θ' αργήσω μάλλον να κάνω το επόμενο cosplay-

Edited by Six Winged Angel, 11 October 2009 - 11:54.

#142 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 11 October 2009 - 11:43

Το παρτυ ηταν οντος τρομερο και ας μην ειχε το κοσμο του προειγουμενου,η μουσικη ηταν πολυ καλη ((ειχαμε και funservice:riiight:)),,,φαγαμε και παγοτακι ποιο μετα:Blissfull: τα cosplay καλοφτιαγμενα και προτοτυπα και το κεφι ατελιοτο,το μονο κακο ηταν οτι εγω ειχα πεθανει απο τιν ζεστη μεσα στο cosplay μου:deadga6: αλλα νταξι αξιζε τον κοπο....
Και τελος μια παρακληση γινετε τα βιντεακια απο 80's anime να μπενουν λιιιγο ποιο νωρις ωστε να τα βλεπουμε ολα?:congrats:

#143 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 11 October 2009 - 12:13

Πολύ ωραίο το χτεσινό πάρτυ, αν και δεν είχε την κοσμοπλημμύρα των προηγούμενων.
Βέβαια, είχε τόσο πολύ fanservice, που το έτρωγες με το κουτάλι!:nbleed: (σε αντίθεση με τη γρανίτα από λεμόνι που έφαγα λίγο πιο μετά :puke:)
Δεν πρόκειται να ξεχάσω με τίποτα την στιγμή που εμφανίζεται ο Xaos, namida, MisaYosiko και Zanza με το απίστευτα epic tetris και nes controller cosplay!:riiight: (btw, το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο, αλλά ποιος κουβαλά ογκώδη χαρτόκουτα στο τρόλλευ??)
Πάντως μια ακόμη φορά τα κατάφερα να βραχνιάσω! Νοιώθω τον λαιμό μου να με τρώει λίγο!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#144 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 11 October 2009 - 12:20

Και σε αντίθεση με το προηγούμενο cosplay μου αυτό:

i) είχε τσέπες

ii) δεν είχε γυαλιά ηλίου τη νύχτα (για φιλοθεάμων λόγους ;))

Ναι ρε, ΜΠΑΟΚ!

Edited by Yo! Master, 11 October 2009 - 12:26.

----

#145 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 11 October 2009 - 12:22

Και σε αντίθεση με το προηγούμενο cosplay μου αυτό:

i) είχε τσέπες

ii) δεν είχε γυαλιά ηλίου τη νύχτα (για φιλοθεάμων λόγους ;))

Ναι, ρε ΜΠΑΟΚ!

...καλα! Εχω να τοιμάσω κάτι photoshop στις δικές σου, θα γελάνε και τα τρισέγγονά σου! :kakaka:

#146 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 11 October 2009 - 12:27

...καλα! Εχω να τοιμάσω κάτι photoshop στις δικές σου, θα γελάνε και τα τρισέγγονά σου! :kakaka:

Θα γελάνε από χαρά με τα τόσα φράγκα που θα τους έχουν μείνει από την ένδοξη πολιτική καριέρα που θα μου αρχίσεις! :hahaha:
----

#147 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 11 October 2009 - 12:44

Nice party. Ο SWA ήταν και ο νικητής της βραδιάς, άξια θα μπορούσα να πω, αλλά και οι υπόλοιποι είχαν βάλει πολύ μεράκι στις στολές τους και όλοι τους ήταν υπέροχοι! (GTP τα σαλαμάκια τελικά τι έγιναν; Δωροδοκία στους παρευρισκομένους για να σε ψηφίσουν;)
Δεν είχε τον ασφυκτικό κόσμο που ίσως περίμενα, αλλά είχε αρκετό.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#148 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 11 October 2009 - 12:45

Θα γελάνε από χαρά με τα τόσα φράγκα που θα τους έχουν μείνει από την ένδοξη πολιτική καριέρα που θα μου αρχίσεις! :hahaha:

Εγώ φταίω που χες το πιο ευέλικτο cosplay? :nosey: Μόνο με μια ελάχιστη προσθήκη και μπορεί να απογειωθεί σε άλλα επίπεδα.
Και μεσα στην επικαιρότητα εε?

#149 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 posts

Posted 11 October 2009 - 12:47

Απίστευτο το πάρτι χτες! Υπέροχες στολές και μουσική! Μπορεί, όντως να μην είχε πολύ κόσμο όπως το προηγούμενο πάρτι αλλά όλο και πιο πολύς κόσμος κάνει cosplay και χαίρομαι! Και άκουσα αρκετά άτομα που δεν έχουν ξανακάνει πως θέλουν να κάνουν.:riiight:

Υ/Γ: Η μπογιά από το μαλλί ακόμα να φύγει και το πλένω από χθες...:unlucky:
Anata no negai kanaemashou...
Posted Image

#150 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 11 October 2009 - 12:52

GTP τα σαλαμάκια τελικά τι έγιναν; Δωροδοκία στους παρευρισκομένους για να σε ψηφίσουν;)

γινανε δωρο στους αστεγους για το νεο τους tetrοσπιτο :hahaha:.